Nika v službi
|
O, Pia, to pa je lepa novička, upam, da res pridete. Sicer si pa pravi vir informacij. Pety, kaj zdaj, a prideš na kavo v Šiško ali ne? Ali boš šla v mesto? Jaz sem danes zjutraj delala domačo nalogo in našla nekaj gostiln, pri čemer pa opozarjam, da nobene ne poznam osebno; sem iskala zgolj po določenih parametrih (posebna - ločena soba, dobre ocene, intl. kuhinja, gorenjski konec): - Gostilna Zajc, Lahovče (mi izgleda kot tista zraven pizzerije Botana) – prostor do 40 ljudi - G. Benedik – prostor do 35 ljudi - G. Pri Bovavcu, Strahinj, Naklo – ni podatka o prostoru, ocene pa odlične - G. Tulipan, Lesce – salon (40 ljudi), zimski vrt (35 ljudi) - G. Center Lesce, več prostorov No, zdaj pa še ostale na plan z idejami, sploh če kakšna osebno pozna kak lokal, je izredno zaželeno. Meni je sicer Gitadela kul, ker je prostor izredno velik, je pa res, da v primeru, da pridejo še kakšni zraven, vse prednosti izpuhtijo, saj ta mali ne bodo mogli noreti, pa navijati muzike... Benika, do kdaj najkasneje pa lahko držiš rezervacijo in kdaj se bo vedelo, če bomo sami ali ne? Upam, da ne zadnji trenutek...