ninocka
|
Spelka, kaksen cukrcek Men so novorojencki toooolk luskani, ko jih vzames v narocje in se samo pretegujejo kot ene mucke Benika, tale necak ti sede v nulo, res Danes ima pa Lian ze 4 mesece... kolk gre hitro...in se samo 1 mesec je do moje poroke...faaak Sem vceraj dobila vabila (tolk so lepa, da mi jih je kar skoda oddat , sej sem si enega za spomin narocila), tko da jih morava zdaj raznest, potem moram pa se narocit torto, sopek in poiskat zame se za oblect do konca (beli skornji, plascek, perilo) in se par stvari za Samota (srajca, kravata), pa smo. Za tamale sem pa vceraj dobila pakete Nexta, tko da so porihtani. Edino Evan nima zimske jakne...kje ste jo ve kupile za vase? Jst sem jih mal gledala v HM, CA, Okaidi, Tape o lei...pa mi nobena ni bla vsec...Bom zgleda kar pri Nextu spet narocila, ker sta mi enei 2 ful lustni - ena mal bolj fesni in ena za tko, z dinozavrom Sem pa Rubnu narocila nextove uggice, pa so mu premajhne (sem se zmotila v stevilki) in jih zdaj prodajam. So pa tele - next ugg, ful lusten model...Stevilka so 22-23, rjave barve, dam jih pa za 15 EUR, ce kero zanima, preden dam oglas na bolhi. Jst mu jih bom se enkrat narocila, ampak tapravo cifro, pa za Evana tud (samo so meli zdaj razprodano sivo barvo). Lokacija gorenjska - nc ne poznam, edino naso Ancko