Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Nika, jaz 25. ne morem, imamo krst. Tako dolgo čaramo s temi datumi...pa vmes kaj pride... Ups, saj se mi je zdelo, da bom kaj zabrljala, ker vse na hitro preberem.... Hm, ampak v soboto pa Benika ne more... na Teto beto pa itak ni računat, da pride v KR - ali pač? Za katero uro pa se pogovarjamo? Jaz bi bila za prihod okoli 11:00, da bi se otroci še pred kosilom malo igrali... 2ursae, sorči, nisem vedela, da Bor še ne sme med otroke... S temi bronhiolitisi mi - HB! - nimamo izkušenj, tako da res ne vem, koliko časa vse skupaj traja. Jaz sem prebrala, da sta iz bolnice in sem nekako zaključila, da je zdaj ok. Opravičilo za poenostavljanje. Upam, da se vam res ne bo prevečkrat ponavljalo... Valla, a zdaj bomo lahko tudi pri tebi torte naročali? Tisti papir pa poznam, zdaj res samo še to znajo uporabit pri zavijanju daril... Mi smo pa včeraj tudi praznovali - mami ima danes RD, pa smo ga kar včeraj zalili in sicer smo naredili izlet na Dolenjsko do Vile Otočec. Po kosilu smo obiskali še sorodnike, zvečer sva šla s Tomažem še v kino in je nedeljski dan hitro minil. Ta teden me čaka primerna dinamika v službi, pa Niki moramo iti ene čevlje kupit, ker razen 2 x superg in škornjev za dež nima nič za obut v teh mrzlih dneh. Bo treba 1x čevlje, pa kake bucke, podložene. Vsa obutev od lani ji je premajhna.