|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
18.10.2009 18:35:09   
Nika v službi
Oj, frajle! Jaz sem doma in se strinjam z vsem, kar pravite. Zdaj me pa še razsvetlite, kateri je zdaj tisti datum praznovanja.user posted image

Čestitke, Tilen (z zamudo, sorči), čestitke Valla za okroglo številko!

Zdaj grem pa kupit kino karte, zvečer greva v Kolosej!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 301
18.10.2009 18:38:32   
ninocka
Dejte mi PLS neki povedat - jst sem ze ful casa nazaj zacela delat en album Evan 2.5 - 3 leta. Seveda sem ga zaklenila, da ga ne morejo vsi videt, ker so tud nase in vase slike not. Danes pa vidim, da je not en komentar od ene julijke...
Kako ve vidite album?

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 302
   [Brisano sporočilo]
18.10.2009 18:53:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 303
   [Brisano sporočilo]
18.10.2009 18:55:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 304
18.10.2009 20:17:21   
tažana
no če je bližje... kje pa je bilo lani v gitadeli user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 305
18.10.2009 23:21:19   
ninocka

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

aja, ninocka, album normalno vidim. Zdaj je itak vse neki drugač s temi albumi. Mislim, da je fora, da lahko vsi tvoji prijatelji vidijo album, in če so to julijke, jih vidijo tudi one (ala FB). Včasih pa so videli album samo tisti, ki so poznali geslo.

ja, ampak niso moje prijateljice user posted image ...sej to mi ni jasno...user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 306
19.10.2009 9:53:27   
pety78
Kuc, kuc, bejbe. Vikend je za nami in zopet delovni teden. Uf! user posted image

Se strinjam z benikinim predlogom, kar se tiče praznovanja. Mislim da bo res bolje, da smo bolj blizu, pa še udeležba zna biti večja.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 307
19.10.2009 9:56:38   
pety78
Aja, kake pujske smo, da smo pozable na Tilnov rojstni dan. user posted image

Tilen, vse najboljše!user posted image user posted image user posted image

Valla, super za dobro tortico. Mi boš dala recept? user posted image Drugače pa jaz kar velik krem porabim, ker mam rada, da so kar dosti filane in vedno namažem še po vrhu, torej tri plasti biskvita in tri plasti kreme. user posted image Ta vikend pa pečem za nečakinjo, ker imamo v nedeljo krst. Bom pa prvič probala narediti pol borovničeve in pol čokoladne, če bi bo uspelo, da se ne bo vse skup pomešalo.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 308
19.10.2009 10:49:09   
Nika v službi
Ninočka, tudi jaz slikice normalno vidim, ampak jaz sem tvoja prijateljica.user posted image  Mah, s temi albumi je bilo celo sranje, vem, da so se takrat mnoge pritoževala, da so vsi albumi, ki so prej bili zaklenjeni, zdaj kar prosto vidni, pisarila je tudi Benika, pa jaz, pa mnoge... Jaz sem kar obupala in sem pustila vse skupaj. Ko delam nove, striktno označim, da so samo za prijatelje, za ta stare pa niti ne vem, kdo jih lahko vidi in kdo ne...

A ste potem naročili prstane pri Slowatchu via Nataša?

Glede praznovanja sem šla prav gledat in če nisem vmes kje spregledala, je zmagovalni datum nedelja, 25.10. - drži? Jaz sem uspela našteti 5 kandidatk - Benika, Valla, Pety, Ninočka, Nika. Mogoče bi se zdaj lahko pridružila tudi Tažana, pa 2ursae (si se mogoče že premislila?user posted image ).

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 309
19.10.2009 10:56:59   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Mogoče bi se zdaj lahko pridružila tudi Tažana, pa 2ursae (si se mogoče že premislila?user posted image ).

žal ne user posted image . pa tudi to, da sva bila z Borom prejšnji teden v bolnici ne pripomore ravno k spremembi odločitve. Žal zdaj niti v sanjah ne sme med otroke.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 310
19.10.2009 11:14:21   
pety78

24.10.
Pety
ninocka

Nika
Valla
teta beta

25.10.
ninocka
benika
Nika

Valla

31.10.
benika

07.11.
ninocka
benika
Valla

teta beta
Pety

08.11.
ninocka

benika
Nika
Valla

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 311
19.10.2009 11:16:18   
pety78
Nika, jaz 25. ne morem, imamo krst. Tako dolgo čaramo s temi datumi...pa vmes kaj pride...

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 312
   [Brisano sporočilo]
19.10.2009 11:23:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 313
19.10.2009 11:26:52   
pety78
Ampak, ker vaja dela mojstra, mi je zdaj kapnilo, kako bom naredila naslednjič, da bom lahko torto zidala v višave :)

Jaz jo obrobim z alu folijo. Maš kako boljšo idejo? Ja, za otroke je pa itak čokolada zakon. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 314
   [Brisano sporočilo]
19.10.2009 11:39:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 315
19.10.2009 12:30:42   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Nika, jaz 25. ne morem, imamo krst. Tako dolgo čaramo s temi datumi...pa vmes kaj pride...

Ups, saj se mi je zdelo, da bom kaj zabrljala, ker vse na hitro preberem....

Hm, ampak v soboto pa Benika ne more... na Teto beto pa itak ni računat, da pride v KR - ali pač?

Za katero uro pa se pogovarjamo? Jaz bi bila za prihod okoli 11:00, da bi se otroci še pred kosilom malo igrali...

2ursae, sorči, nisem vedela, da Bor še ne sme med otroke... S temi bronhiolitisi mi - HB! - nimamo izkušenj, tako da res ne vem, koliko časa vse skupaj traja. Jaz sem prebrala, da sta iz bolnice in sem nekako zaključila, da je zdaj ok. Opravičilo za poenostavljanje.user posted image  Upam, da se vam res ne bo prevečkrat ponavljalo...

Valla, a zdaj bomo lahko tudi pri tebi torte naročali?user posted image  Tisti papir pa poznam, zdaj res samo še to znajo uporabit pri zavijanju daril...

Mi smo pa včeraj tudi praznovali - mami ima danes RD, pa smo ga kar včeraj zalili in sicer smo naredili izlet na Dolenjsko do Vile Otočec. Po kosilu smo obiskali še sorodnike, zvečer sva šla s Tomažem še v kino in je nedeljski dan hitro minil.

Ta teden me čaka primerna dinamika v službi, pa Niki moramo iti ene čevlje kupit, ker razen 2 x superg in škornjev za dež nima nič za obut v teh mrzlih dneh. Bo treba 1x čevlje, pa kake bucke, podložene. Vsa obutev od lani ji je premajhna.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 316
   [Brisano sporočilo]
19.10.2009 13:09:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 317
   [Brisano sporočilo]
19.10.2009 13:12:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 318
19.10.2009 14:21:45   
pety78

24.10.
Pety
ninocka

Nika
Valla
teta beta

25.10.
ninocka
benika
Nika

Valla

31.10.
benika

07.11.
ninocka
benika
Valla

teta beta
Pety

08.11.
ninocka
benika
Nika
Valla
Pety

teta beta????
tažana???

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 319
19.10.2009 14:25:15   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Ta teden me čaka primerna dinamika v službi, pa Niki moramo iti ene čevlje kupit, ker razen 2 x superg in škornjev za dež nima nič za obut v teh mrzlih dneh. Bo treba 1x čevlje, pa kake bucke, podložene. Vsa obutev od lani ji je premajhna.user posted image

potem pa škoda, ker niste ta vikend izkoristili pri Massu akcije plačaš 2, dobiš 3 . Jaz sem včeraj kupila Niku zimske škornje, pa sebi dvoje škornje. Gležnarje sem mu pa tudi že kupila. Da bi mu bilo pa kaj prav od lani...user posted image  huh, no way. Zdaj smo že na št. 30 (gležnarji) in 31 (zimski škornji) user posted image

Ooo, tega pa nisem vedela. Itak sem bila cel teden izven dogajanja, tako da tudi če so bili kakšni leafleti na domu, jih nisem videla. Res škoda, ja.user posted image

Mah, tisti 07.11. je pri meni tako-tako, ker imam planirano službeno pot v Italijo in se bom spet predvidoma vračala ponoči s petka na soboto. Po celotedenski odsotnosti mi potem taki vikendi precej neugodno sedejo.... če pa ni druge, se kar zmenite, se bom poskušala udeležit. Itak pa se mi še marsikaj lahko spremeni, tako da... naj večina prevlada, ne ozirajte se name, ker res težko planiram, tole obdobje pa je pri meni precej zasedeno s potovanji. Žal. 

Ne morem verjet, kako veliko številko že imate! Ojej, mi smo na 27-28....user posted image

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 320
19.10.2009 14:28:26   
Nika v službi
Samo opombica: po moje je pomembno vedet, če Teto beto lahko sploh računamo, da bi se nam pridružila na KR lokaciji ali ne. Ker če ne pride v nobenem primeru, potem jo je smiselno brisat s teh seznamov, ker sicer kažejo zavajajoče število udeležencev. Seveda pa so tako Teta beta kot Doroteja in Pia zelo dobrodošle na našem praznovanju. (da ne bo kakega nesporazuma).user posted image

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 321
19.10.2009 14:49:55   
pety78
Punce, ali ima katera UGG škornje? Ninocka vem, da si jih želi...user posted image
Jaz sem imela letos namen, da si kupim ene klasične črne usnjene, recimo kake Pekotove. 100 EUR po tamelem mi ne uide. Vendar se vse bolj nagibam k tem Uggicam, ki mi sicer niso tako hudo lepe, ampak so pa tople. Mene pa že odkar sem v službi cele dneve ZEBE!!!user posted image user posted image Ful mamo mrzlo, pa še sediš skoz in me dejansko v noge zebe, potem sem pa tako cela mrzal. Pa mislim, da ne bi bila to tolk slaba izbira. Me pa zanimajo vaše izkušnje, mogoče nasvet, kje si jih kupit in kako številko vzet, ...

Neposredna povezava do sporočila: 322
19.10.2009 15:47:03   
Nika v službi
Uh, Uggci so meni ful grdi... user posted image  Tako kot so mi bili na začetku nagravžni Crocsi, pa jih zdaj imam.user posted image  Torej, nimam in verjetno ne bom imela. So mi grdi in mnogo predragi. Sploh pa nisem ravno ljubitelj škornjev, ker mi je v njih .... prevroče.user posted image

Generalno se mi zdi, da dobiš tudi kakšne normalne, elegantne škornje, ki so prav tako toplo podloženi. Sicer pa - če se dobro spomnim - je moja znanka Uggce kupila online.

Sicer pa - a tole si videla?

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 19.10.2009 15:51:02 >

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 323
19.10.2009 15:53:36   
pety78

Uh, Uggci so meni ful grdi... user posted image  Tako kot so mi bili na začetku nagravžni Crocsi, pa jih zdaj imam.user posted image  Torej, nimam in verjetno ne bom imela. So mi grdi in mnogo predragi. Sploh pa nisem ravno ljubitelj škornjev, ker mi je v njih .... prevroče.user posted image

Generalno se mi zdi, da dobiš tudi kakšne normalne, elegantne škornje, ki so prav tako toplo podloženi. Sicer pa - če se dobro spomnim - je moja znanka Uggce kupila online.

Sicer pa - a tole si videla?

O, hudo, so pa pocen, sam kolk bi me še zacolali, da mi pošljejo v SLO?
Sem jih pa tudi na tej strani gledala...

http://www.bayugg.com/ugg-classic-tall-boots-in-grey-p-104.html

Nika, imaš izkušnje z nakupi iz tujine? Kolk mam še stroškov, raznih davkov, carin, ...?

Ja, lepi tudi meni niso, ampak mi je trenutno res v prvi vrsti udobje. Razen, če si kake navadne ski bucke kupim, ampak tist ni glih za v pisarno...user posted image

< Sporočilo je popravil pety78 -- 19.10.2009 16:02:54 >

Neposredna povezava do sporočila: 324
19.10.2009 16:05:12   
tažana

24.10.
Pety
ninocka

Nika
Valla
teta beta
tažana

25.10.
ninocka
benika
Nika

Valla
tažana ? - težje

31.10.
benika

07.11.
ninocka
benika
Valla

teta beta
Pety
tažana

08.11.
ninocka
benika
Nika
Valla
Pety
tažana

teta beta????

no tako v primeru Za lokacijo gorenjska nimam zadržkov user posted image razen 25. bi prišla sama brez user posted image potem moram pa drug avto rihtat pa več pokanja imam spet- ampak bi se potrudila user posted image

< Sporočilo je popravil tažana -- 19.10.2009 16:08:04 >

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ustvarjalne ideje za praznike
December – tako magičen, čaroben in popoln, a tako kratek in poln vseh aktivnosti, ki bi jih radi opravili pravočasno. D...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?