|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
19.10.2009 16:15:28   
pety78
no tako v primeru Za lokacijo gorenjska nimam zadržkov user posted image razen 25. bi prišla sama brez user posted image potem moram pa drug avto rihtat pa več pokanja imam spet- ampak bi se potrudila user posted image

Mamo mi dva avta, tako da ni panike. Si že zraven! user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 326
19.10.2009 17:07:15   
ninocka
Pol pa recmo 8.11.09 praznovanje na isti lokaciji kot lani, ampak z manj hrane user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 327
   [Brisano sporočilo]
19.10.2009 18:09:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 328
19.10.2009 20:47:03   
teta beta
Punce, na mene se ne preveč ozirat glede datuma. Zmenite  se, in če bom lahko, bomo prišli.

Ugg - nikad čula, sem pa pogledala link in ne, hvala.

daša ima številko nekje 25-26, večinoma 26, nosi pa tudi čevlje 27.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 329
19.10.2009 21:25:11   
2ursae
tud meni uggice niso ravno lepe za pogledat, sem pa takoj pomislila: končno ena topla & udobna & moderna obutev (kar so sicer nekompatibilni pojmi user posted image )

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 330
19.10.2009 21:42:05   
yelci
Hojla, hej Petya, če boš naročala uggice na tisti strani, k si jo ti pokazala, si lahko deliva stroške, k men so tm ene že fuullll dolg všečuser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 331
20.10.2009 8:04:48   
ninocka
Ej Pety in Yelci, ena pri nam na novemberkah je narocila na tej strani Uggice:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170387828102&ssPageName=ADME:B:WNAFP:GB:1123

Drugac mas pa od Nexta na tej strani ponaredke navadnih za 40 eur + postnina 5.

http://www.nextdirectory.eu/page.asp?b=G45&p=206&o=1

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 332
20.10.2009 8:20:22   
ninocka
Se to - 2ursae, zakaj pa ne reces P, da ti da za Bora singulair? To je preventivno zdravilo za tiste, ki imajo bronhiolitis. Pri nam je lani ful pomagalo pri Evanu, ga je imel v celi sezoni samo 2x - enkrat takoj po tistem, ko smo nehali s prvo rundo singulaira, drugic pa 1x proti koncu sezone. Preden smo ga zaceli jemat, smo ga meli pa ene 6x zaporedoma in to poleti.
Zdaj smo ga pa tudi dobili.

Lian ima tud baje mal bronhiolitisa, smo bli vceraj pri P. Je slisala posamezne hropce...user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 333
20.10.2009 8:26:16   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Pol pa recmo 8.11.09 praznovanje na isti lokaciji kot lani, ampak z manj hrane user posted image

Se strinjam.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 334
20.10.2009 9:18:59   
pety78
Se strinjam z 8. 11. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: yelci

Hojla, hej Petya, če boš naročala uggice na tisti strani, k si jo ti pokazala, si lahko deliva stroške, k men so tm ene že fuullll dolg všeč

Yelci, zmenjeno. Ali ti je mogoče jasno, kolikšni so še dodatni stroški?
Jaz jih moram iti najprej nekam probat, da bom vedela, kakšno številko potrebujem. Mogoče bom celo danes med malco skočila na Rudnik. Potem se pa še fiksno odločim za model in barvo, pa lahk skupaj naročiva.

Valla., hvala za info, mogoče pa res še v massa skočim pogledat, saj ne škodi, če imam dvojne...user posted image
V pisarni sedaj ko kurijo nimamo glih mrzlo, ampak če mene v noge zebe sem adijo. In v noge me res rado zebe in posledično sem potem cela mrzla, pa še sedim osem ur, zato sem se pa odločila, da temu naredim konec. user posted image Všeč mi pa res niso, čeprav se mi zdi, da se mi pa znajo mal priljubit. Kot recimo crocsi, čeprav jih nimam. user posted image

Toliko za zdaj...

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 335
20.10.2009 15:20:07   
Nika v službi
Punce, dajte potrdit, če tale spisek za 08.11. drži:

Ninočka (2 odrasla + 3 otroci)
Benika (2 + 2)
Valla (2 + 2)
Pety (2 + 2)
Tažana (2 + 2)
Nika (2 + 1)

Zaenkrat je skupaj 12 odraslih in 12 otrok, nedefiniran je status Tete bete, pa mogoče se še Pia odloči pridružit. Benika je na vezi z Gitadelo glede termina, doma pa ji ne dela internet, zato bom jaz povezovalni člen do nadaljnjega.

Aja, Špelka in Oskar sta že doma. Dete je pridno in samo spi in je.user posted image

Pety, si šla probat Uggice?

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 336
20.10.2009 15:57:02   
pety78
Pety, si šla probat Uggice?

Ne še. Na rudniku jih nimajo. Imajo samo ene grde ponaredke. A je v Mercatorju v Šiški tudi Mass?

Neposredna povezava do sporočila: 337
20.10.2009 16:44:18   
benika
Da vam mal zraste cukeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 338
20.10.2009 17:58:13   
spelka12
No men se je cukr že dvignu!!! user posted image user posted image user posted image
Evo me prišla do rač. Komaj. Mali spi že 3 ure in počas ga bo treba zbudit, ker jest je pa treba, da bo močan in velik ane.
Mi2 sva super, porod je bil zelo lepa izkušnja, vse se je pa dogajala extra hitro. Še bomo mel kako štručko šeeeeeee. Navdušena sem nad Lj., sestre so bile skoraj vse zelo prijazne, sobe so lepe.... u glavnem čist sem navdušena nad vsem skupaj.
Edino hrbet me je začel noro bolet pa seveda trebuh, ko se maternica krči. Ampak lekadol vse pozdravi.
Hvala vam za telegram in moram priznat, da je bil vaš najlepši, pikapoka je pa itak zakon. HVALA VAM.
Patronažna je že bila pri nas, Oskar se je v 24 urah zredil za 40g, malo je zlateničen, ima pa juuuhuuuu sesalni refleks, tko da so moje bradavice že skoraj čist krvave. Ima pa obseg glavice 33cm tko da je res en mali drobižek. Ponosna tetka ga včeraj sploh ni hotela dat iz rok. Ja bo treba kr svojega narest, ker jest ga ne damuser posted image .
Zaenkrat je to vse, grem zbudit šefa, da mi olajša moja 2 balonauser posted image .

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 339
20.10.2009 18:49:11   
tažana
Super novičke. Kako lepo, da je vse vredu. user posted image user posted image user posted image

Meni je pa danes Neža malo zbolela. Zjutraj je celo imela nekaj vročine in nosek ji nagaja. Sem klicala kar patronažo, če jo moram v zd peljat pa je rekla da ni potrebno (sem si kar oddahnila) Se je pa začudila, ko sem rekla, da je zjutraj imela 38 vročine (merila sem v ritki- torej malo manj) kakor češ, da naj do enega meseca dojenčki sploh ne bi imeli vročine user posted image . no potem je ugotovila, da je nekaj dni več stara in da ji je mogoče opravičeno.

Grem imam obisk...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 340
20.10.2009 21:14:00   
Nika v službi
Špelka, Benika, kakšne krasne fotke! Prelepo malo bitjece, litl šugr.user posted image user posted image user posted image

Pety, ja, v Šiški je tudi Mass. A prideš k meni na kufe jutri?user posted image

Greva tečt, več jutri. Čau.

F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 341
20.10.2009 21:42:18   
teta beta
Ooo, mali Oskar, kakšen lepotec user posted image user posted image !

8.11. - jaz se bom ali ne bom pridružila v zadnjem trenutku oz. v zadnjih dneh. 7.11. vem da gremo v Šentjernej, ker imamo vzrejno preizkušnjo za našo psico in pol bom videla kako in kaj, če se nam bo dal še enkrat vozit in kakšne volje bosta tamala. Mah, hitro pride kaj vmes. Danes sem zvedela, da gremo ta vikend na počitnice k našim, ker gre naš ati v Srbijo na en izlet in gremo, da ne bo čisto prazna hiša user posted image .

Pety, v današnji Oni so pa bile ene te ugge, ki so pa še kar ok za pogledat. Ampak za 190 evrov user posted image .

Jaz sem si pa danes kupila nove smuče, elanke, nov ženski model z rdečim kamenčkom, fensi do kraja user posted image . Pa Daši smo kupili smuči, palice, čelado in očala. Pancarjev ne, ker bom mogoče dobila sposojene in bom raje počakala.

Neposredna povezava do sporočila: 342
20.10.2009 22:57:28   
Nika v službi
Teta beta, o, to pa je bil nakup! A so mogoče tele - http://www.elanskis.com/pcc.asp#xpath=/products/product#xpathid=GoldMagic#lang=slo?

Koliko pa stanejo?

Drugače pa je Benika rezervirala tisto zgornjo sobo v Gitadeli za nedeljo, 08.11., vendar nam ne morejo garantirati, da bomo imeli celo sobo samo za nas. V primeru navala gostov bomo dobili družbo. Z Beniko sva se pogovarjali, da bi bilo vendarle vredno razmisliti še o kaki alternativni lokaciji, ki bi res omogočala popolno zasebnost. Ali torej kdo na KR koncu pozna kakšen primeren lokal, gostilno? Dajmo, s predlogi na plan!

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 343
20.10.2009 23:10:54   
teta beta
Ja, Nika, te so. Stanejo 330 evrov, s torkovim popustom paso bile malo manj kot 300. Saj sem gledala še ene, ki so bile 30 evrov ceneje, ampak sem si pol rekla, da jih bom itak spet imela za 10 let in da so mi te bolj všeč. Imam pa kar naenkrat 100 pik na kartic (je čisto nova) in dobila sem 40 mercatorjevih nalepk. Jih katera rabi (jaz jih ne)? Aja, pa pozabila sem dodati, da sem kupila še zase smučarske hlače, ker prejšnjih pa res ne spravim več skupaj v pasu oz. pas sem lahko zapela, ampak zadrge pa ne (št. 34 - prodajam, kupi katera?)

Neposredna povezava do sporočila: 344
   [Brisano sporočilo]
21.10.2009 7:05:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 345
21.10.2009 8:48:09   
Pia67
Uh, na hitrco, se barva suši in se mudi. na voščilnicah namreč user posted image ...

Spelka lepo te je brat, pazi nase, upam, da te vse skupaj ne izčrpa preveč. da ne nakladam, vem, da boš naredila vse za svojega malega zakladka.

Pety na križišču Slovenske in Tavčarjeve v LJ imaš trgovino Australia UGG. Že prejnji teden sem zasledila v časopisu novičko o otvoritvi, zdaj pa lahko sprobaš vse modele. Včeraj v Oni ena fletna fotka trgovine.

Tažana user posted image  za Nežo.

Srečanje: vikend 7. in 8. 11. je načeloma naš, mal je bad, ker je naslednji vikend 1.11. in ne vem kako bo s stiki. Upam, da se bova zmenila in bi z največjim veseljem napisala, da prideva tudi mi2.
Torej Pia (1 odrasel+1 otrok). Dragega moram še vprašat user posted image .
Glede placa bom mal prečekirala, mal sem out, posebno gorenjski konec, se mi zdi pa čisto OK, da smo tam user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 346
21.10.2009 8:51:24   
Pia67
Evo samo zate Pety: http://www.diva.si/clanki_notranja.php?id_clanek=1175

Drugače pa, za mrzle noge so mal drugačni recepti, samo težko izvedljivi v službi user posted image ...

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 347
21.10.2009 8:58:03   
ninocka
Spelka, kaksen cukrcek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Men so novorojencki toooolk luskani, ko jih vzames v narocje in se samo pretegujejo kot ene mucke user posted image

Benika, tale necak ti sede v nulo, res user posted image

Danes ima pa Lian ze 4 mesece...user posted image kolk gre hitro...in se samo 1  mesec je do moje poroke...faaak user posted image
Sem vceraj dobila vabila (tolk so lepa, da mi jih je kar skoda oddat user posted image , sej sem si enega za spomin narocila), tko da jih morava zdaj raznest, potem moram pa se narocit torto, sopek in  poiskat zame se za oblect do konca (beli skornji, plascek, perilo) in se par stvari za Samota (srajca, kravata), pa smo.
Za tamale sem pa vceraj dobila  pakete Nexta, tko da so porihtani. Edino Evan nima zimske jakne...kje ste jo ve kupile za vase?
Jst sem jih mal gledala v HM, CA, Okaidi, Tape o lei...pa mi nobena ni bla vsec...Bom zgleda kar pri Nextu spet narocila, ker sta mi enei  2 ful lustni - ena mal bolj fesni in ena za tko, z dinozavrom user posted image

Sem pa Rubnu narocila nextove uggice, pa so mu premajhne (sem se zmotila v stevilki) in jih zdaj prodajam.
So pa tele - next ugg, ful lusten model...Stevilka so 22-23, rjave barve, dam jih pa za 15 EUR, ce kero zanima, preden dam oglas na bolhi. Jst mu jih bom se enkrat narocila, ampak tapravo cifro, pa za Evana tud (samo so meli zdaj razprodano sivo barvo).

Lokacija gorenjska - nc ne poznam, edino naso Ancko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 348
21.10.2009 8:58:59   
tažana
pety: za mrzle noge so imeli v euro spinu tiste copate, ki jih daš v mikrovalovko user posted image .

Za gorenjsko lokacijo bom še jaz malo pobrskala.

Neža je pa skoraj že dobra. Ji je res hitro minilo. user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 349
21.10.2009 9:55:05   
pety78
pety: za mrzle noge so imeli v euro spinu tiste copate, ki jih daš v mikrovalovko user posted image .

O, hudo! To bi pa blo še za našega Vida, ko ga noge bolijo.
V službi bi pa res mal smešno zgledalo... Sicer mamo mikrovalovko, ampak si predstavljate, da me kdo ujame, ko copate not grejem....user posted image

Pia, a niso dobre no? Počasi mi že všeč ratujejo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?