Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 19.10.2009 16:15:28
|
|
|
|
pety78
|
no tako v primeru Za lokacijo gorenjska nimam zadržkov user posted image razen 25. bi prišla sama brez user posted image potem moram pa drug avto rihtat pa več pokanja imam spet- ampak bi se potrudila user posted image Mamo mi dva avta, tako da ni panike. Si že zraven!
|
RE: Septembrke 2005-3. del 19.10.2009 17:07:15
|
|
|
|
ninocka
|
Pol pa recmo 8.11.09 praznovanje na isti lokaciji kot lani, ampak z manj hrane
|
|
[Brisano sporočilo] 19.10.2009 18:09:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 19.10.2009 20:47:03
|
|
|
|
teta beta
|
Punce, na mene se ne preveč ozirat glede datuma. Zmenite se, in če bom lahko, bomo prišli. Ugg - nikad čula, sem pa pogledala link in ne, hvala. daša ima številko nekje 25-26, večinoma 26, nosi pa tudi čevlje 27.
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 19.10.2009 21:25:11
|
|
|
|
2ursae
|
tud meni uggice niso ravno lepe za pogledat, sem pa takoj pomislila: končno ena topla & udobna & moderna obutev (kar so sicer nekompatibilni pojmi )
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 19.10.2009 21:42:05
|
|
|
|
yelci
|
Hojla, hej Petya, če boš naročala uggice na tisti strani, k si jo ti pokazala, si lahko deliva stroške, k men so tm ene že fuullll dolg všeč
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 20.10.2009 8:20:22
|
|
|
|
ninocka
|
Se to - 2ursae, zakaj pa ne reces P, da ti da za Bora singulair? To je preventivno zdravilo za tiste, ki imajo bronhiolitis. Pri nam je lani ful pomagalo pri Evanu, ga je imel v celi sezoni samo 2x - enkrat takoj po tistem, ko smo nehali s prvo rundo singulaira, drugic pa 1x proti koncu sezone. Preden smo ga zaceli jemat, smo ga meli pa ene 6x zaporedoma in to poleti. Zdaj smo ga pa tudi dobili. Lian ima tud baje mal bronhiolitisa, smo bli vceraj pri P. Je slisala posamezne hropce...
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 20.10.2009 8:26:16
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka Pol pa recmo 8.11.09 praznovanje na isti lokaciji kot lani, ampak z manj hrane Se strinjam.
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 20.10.2009 9:18:59
|
|
|
|
pety78
|
Se strinjam z 8. 11. IZVIRNO SPOROČILO: yelci Hojla, hej Petya, če boš naročala uggice na tisti strani, k si jo ti pokazala, si lahko deliva stroške, k men so tm ene že fuullll dolg všeč Yelci, zmenjeno. Ali ti je mogoče jasno, kolikšni so še dodatni stroški? Jaz jih moram iti najprej nekam probat, da bom vedela, kakšno številko potrebujem. Mogoče bom celo danes med malco skočila na Rudnik. Potem se pa še fiksno odločim za model in barvo, pa lahk skupaj naročiva. Valla., hvala za info, mogoče pa res še v massa skočim pogledat, saj ne škodi, če imam dvojne... V pisarni sedaj ko kurijo nimamo glih mrzlo, ampak če mene v noge zebe sem adijo. In v noge me res rado zebe in posledično sem potem cela mrzla, pa še sedim osem ur, zato sem se pa odločila, da temu naredim konec. Všeč mi pa res niso, čeprav se mi zdi, da se mi pa znajo mal priljubit. Kot recimo crocsi, čeprav jih nimam. Toliko za zdaj...
|
RE: Septembrke 2005-3. del 20.10.2009 15:20:07
|
|
|
|
Nika v službi
|
Punce, dajte potrdit, če tale spisek za 08.11. drži: Ninočka (2 odrasla + 3 otroci) Benika (2 + 2) Valla (2 + 2) Pety (2 + 2) Tažana (2 + 2) Nika (2 + 1) Zaenkrat je skupaj 12 odraslih in 12 otrok, nedefiniran je status Tete bete, pa mogoče se še Pia odloči pridružit. Benika je na vezi z Gitadelo glede termina, doma pa ji ne dela internet, zato bom jaz povezovalni člen do nadaljnjega. Aja, Špelka in Oskar sta že doma. Dete je pridno in samo spi in je. Pety, si šla probat Uggice?
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 20.10.2009 15:57:02
|
|
|
|
pety78
|
Pety, si šla probat Uggice? Ne še. Na rudniku jih nimajo. Imajo samo ene grde ponaredke. A je v Mercatorju v Šiški tudi Mass?
|
RE: Septembrke 2005-3. del 20.10.2009 16:44:18
|
|
|
|
benika
|
Da vam mal zraste cuker
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 20.10.2009 17:58:13
|
|
|
|
spelka12
|
No men se je cukr že dvignu!!! Evo me prišla do rač. Komaj. Mali spi že 3 ure in počas ga bo treba zbudit, ker jest je pa treba, da bo močan in velik ane. Mi2 sva super, porod je bil zelo lepa izkušnja, vse se je pa dogajala extra hitro. Še bomo mel kako štručko šeeeeeee. Navdušena sem nad Lj., sestre so bile skoraj vse zelo prijazne, sobe so lepe.... u glavnem čist sem navdušena nad vsem skupaj. Edino hrbet me je začel noro bolet pa seveda trebuh, ko se maternica krči. Ampak lekadol vse pozdravi. Hvala vam za telegram in moram priznat, da je bil vaš najlepši, pikapoka je pa itak zakon. HVALA VAM. Patronažna je že bila pri nas, Oskar se je v 24 urah zredil za 40g, malo je zlateničen, ima pa juuuhuuuu sesalni refleks, tko da so moje bradavice že skoraj čist krvave. Ima pa obseg glavice 33cm tko da je res en mali drobižek. Ponosna tetka ga včeraj sploh ni hotela dat iz rok. Ja bo treba kr svojega narest, ker jest ga ne dam . Zaenkrat je to vse, grem zbudit šefa, da mi olajša moja 2 balona .
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 20.10.2009 18:49:11
|
|
|
|
tažana
|
Super novičke. Kako lepo, da je vse vredu. Meni je pa danes Neža malo zbolela. Zjutraj je celo imela nekaj vročine in nosek ji nagaja. Sem klicala kar patronažo, če jo moram v zd peljat pa je rekla da ni potrebno (sem si kar oddahnila) Se je pa začudila, ko sem rekla, da je zjutraj imela 38 vročine (merila sem v ritki- torej malo manj) kakor češ, da naj do enega meseca dojenčki sploh ne bi imeli vročine . no potem je ugotovila, da je nekaj dni več stara in da ji je mogoče opravičeno. Grem imam obisk...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 20.10.2009 21:14:00
|
|
|
|
Nika v službi
|
Špelka, Benika, kakšne krasne fotke! Prelepo malo bitjece, litl šugr. Pety, ja, v Šiški je tudi Mass. A prideš k meni na kufe jutri? Greva tečt, več jutri. Čau.
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 20.10.2009 21:42:18
|
|
|
|
teta beta
|
Ooo, mali Oskar, kakšen lepotec ! 8.11. - jaz se bom ali ne bom pridružila v zadnjem trenutku oz. v zadnjih dneh. 7.11. vem da gremo v Šentjernej, ker imamo vzrejno preizkušnjo za našo psico in pol bom videla kako in kaj, če se nam bo dal še enkrat vozit in kakšne volje bosta tamala. Mah, hitro pride kaj vmes. Danes sem zvedela, da gremo ta vikend na počitnice k našim, ker gre naš ati v Srbijo na en izlet in gremo, da ne bo čisto prazna hiša . Pety, v današnji Oni so pa bile ene te ugge, ki so pa še kar ok za pogledat. Ampak za 190 evrov . Jaz sem si pa danes kupila nove smuče, elanke, nov ženski model z rdečim kamenčkom, fensi do kraja . Pa Daši smo kupili smuči, palice, čelado in očala. Pancarjev ne, ker bom mogoče dobila sposojene in bom raje počakala.
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 20.10.2009 22:57:28
|
|
|
|
Nika v službi
|
Teta beta, o, to pa je bil nakup! A so mogoče tele - http://www.elanskis.com/pcc.asp#xpath=/products/product#xpathid=GoldMagic#lang=slo? Koliko pa stanejo? Drugače pa je Benika rezervirala tisto zgornjo sobo v Gitadeli za nedeljo, 08.11., vendar nam ne morejo garantirati, da bomo imeli celo sobo samo za nas. V primeru navala gostov bomo dobili družbo. Z Beniko sva se pogovarjali, da bi bilo vendarle vredno razmisliti še o kaki alternativni lokaciji, ki bi res omogočala popolno zasebnost. Ali torej kdo na KR koncu pozna kakšen primeren lokal, gostilno? Dajmo, s predlogi na plan!
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 20.10.2009 23:10:54
|
|
|
|
teta beta
|
Ja, Nika, te so. Stanejo 330 evrov, s torkovim popustom paso bile malo manj kot 300. Saj sem gledala še ene, ki so bile 30 evrov ceneje, ampak sem si pol rekla, da jih bom itak spet imela za 10 let in da so mi te bolj všeč. Imam pa kar naenkrat 100 pik na kartic (je čisto nova) in dobila sem 40 mercatorjevih nalepk. Jih katera rabi (jaz jih ne)? Aja, pa pozabila sem dodati, da sem kupila še zase smučarske hlače, ker prejšnjih pa res ne spravim več skupaj v pasu oz. pas sem lahko zapela, ampak zadrge pa ne (št. 34 - prodajam, kupi katera?)
|
|
[Brisano sporočilo] 21.10.2009 7:05:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 21.10.2009 8:48:09
|
|
|
|
Pia67
|
Uh, na hitrco, se barva suši in se mudi. na voščilnicah namreč ... Spelka lepo te je brat, pazi nase, upam, da te vse skupaj ne izčrpa preveč. da ne nakladam, vem, da boš naredila vse za svojega malega zakladka. Pety na križišču Slovenske in Tavčarjeve v LJ imaš trgovino Australia UGG. Že prejnji teden sem zasledila v časopisu novičko o otvoritvi, zdaj pa lahko sprobaš vse modele. Včeraj v Oni ena fletna fotka trgovine. Tažana za Nežo. Srečanje: vikend 7. in 8. 11. je načeloma naš, mal je bad, ker je naslednji vikend 1.11. in ne vem kako bo s stiki. Upam, da se bova zmenila in bi z največjim veseljem napisala, da prideva tudi mi2. Torej Pia (1 odrasel+1 otrok). Dragega moram še vprašat . Glede placa bom mal prečekirala, mal sem out, posebno gorenjski konec, se mi zdi pa čisto OK, da smo tam .
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 21.10.2009 8:58:03
|
|
|
|
ninocka
|
Spelka, kaksen cukrcek Men so novorojencki toooolk luskani, ko jih vzames v narocje in se samo pretegujejo kot ene mucke Benika, tale necak ti sede v nulo, res Danes ima pa Lian ze 4 mesece... kolk gre hitro...in se samo 1 mesec je do moje poroke...faaak Sem vceraj dobila vabila (tolk so lepa, da mi jih je kar skoda oddat , sej sem si enega za spomin narocila), tko da jih morava zdaj raznest, potem moram pa se narocit torto, sopek in poiskat zame se za oblect do konca (beli skornji, plascek, perilo) in se par stvari za Samota (srajca, kravata), pa smo. Za tamale sem pa vceraj dobila pakete Nexta, tko da so porihtani. Edino Evan nima zimske jakne...kje ste jo ve kupile za vase? Jst sem jih mal gledala v HM, CA, Okaidi, Tape o lei...pa mi nobena ni bla vsec...Bom zgleda kar pri Nextu spet narocila, ker sta mi enei 2 ful lustni - ena mal bolj fesni in ena za tko, z dinozavrom Sem pa Rubnu narocila nextove uggice, pa so mu premajhne (sem se zmotila v stevilki) in jih zdaj prodajam. So pa tele - next ugg, ful lusten model...Stevilka so 22-23, rjave barve, dam jih pa za 15 EUR, ce kero zanima, preden dam oglas na bolhi. Jst mu jih bom se enkrat narocila, ampak tapravo cifro, pa za Evana tud (samo so meli zdaj razprodano sivo barvo). Lokacija gorenjska - nc ne poznam, edino naso Ancko
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 21.10.2009 8:58:59
|
|
|
|
tažana
|
pety: za mrzle noge so imeli v euro spinu tiste copate, ki jih daš v mikrovalovko . Za gorenjsko lokacijo bom še jaz malo pobrskala. Neža je pa skoraj že dobra. Ji je res hitro minilo.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 21.10.2009 9:55:05
|
|
|
|
pety78
|
pety: za mrzle noge so imeli v euro spinu tiste copate, ki jih daš v mikrovalovko user posted image . O, hudo! To bi pa blo še za našega Vida, ko ga noge bolijo. V službi bi pa res mal smešno zgledalo... Sicer mamo mikrovalovko, ampak si predstavljate, da me kdo ujame, ko copate not grejem.... Pia, a niso dobre no? Počasi mi že všeč ratujejo.
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?