|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
12.10.2009 15:12:39   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: tropical

Jaz imam tudi mal težav ko  koham, moram imeti obvezno dnevni vložek.
A gledaste kmetijo, men je tolk brezveze.user posted image
Danes me je mal trebuh bolel v spodnjem delu, upam samo da bo minilo.
Trebuh me srbi im imam tak čuden flekast rdeč. Najraje bi se spraskala do živega. A ma še kakšna takšne težave. Če se ne namažem je še slabše.

Jaz imam isti problem s tem da jaz imam te strije še od prej in se mažem če ne je groza!
Upam samo da mi ne nastanejo nove!user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
12.10.2009 15:13:42   
tatly
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

IZVIRNO SPOROČILO: tatly

kepica jaz sem mela 3d v 24 al 25 tednu super za vajuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala tiuser posted image .
ti si hodla na Ptuj? Koliko prej se je potrebno naročit?
jaz sem v petek klicala in me je naročil v nedeljo,pri lukmanu,res je malo drag si pa vzame cas

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
12.10.2009 15:23:52   
tanika1
Hej!
Tudi jaz sem danes s pregleda, ki sem ga mela po skoraj 7 tednih, ma je blo vse ok, izvidi so vsi ok, pol je pa samo še srček poslušala, se je zlo lepo slišal.
Drugače je pa tko pihalo, ko sem šla proti ZD, da sem mislila da me bo kar odneslo. Pol se je pa še ulilo, pa sodra je padala in sem bla vesela, da sem lepo na suhem in toplem, pa čeprav sem kar dolgo čakala.
Naslednji pregled mam spet šele čez 7 tednom, pa bo takrat že kar morfologija, imam ga 1.12.09.
Malo sem se zredila, tako da  zdaj je - 0,5 kg, trebušček se mi pa še vedno čisto malo pozna, ni nič kaj večji.
Pa še nekaj podatkov za seznam: tudi jaz sem iz Lj, pa stara sem 25 let.

Lepo se mejte, kljub takemu zaspanemu vremenu,
papa

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
12.10.2009 16:03:00   
tanjaklemen
ja res se je kar precej ogladilo.se bomo mogli kar na zimo navadit.nekaj mi povejte glede savne.a je bla katera med nosecnostjo v njej.user posted image pravijo da to ni priporoclivo.

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
12.10.2009 16:03:28   
memole
Ejla!

Kako ste?
Kaj kej počnete?

Jaz sem ok nobenih posebnosti,v četrtek imam ponovno pregled!
No edino trebuh me srbi ampak imamo olje pa se mažemo!user posted image

Čez vikend smo se imeli lepo!

Danes peljem tamalo na tečaj plavanja da se nauči plavat brez rokavčkov,sicer pa bomo vidli kako se bo obneslo ker ni rada v velikem bazenu ampak ima najraje tiste za dojenčke in potem tam čofota in se igra z vodnimi igračami in se spušča po toboganu!
Mogoče ker bojo tudi njeni prijateljčki bo vsaj probala!

Dobrodošle nove in čestitke!

Zdej grem pa za moje kosilo naredit da ne bojo lačni!user posted image user posted image

Možek je pa šel v službo,jaz sem bla pa zjutraj!

Pri nas je dopoldan fajn nalivalo so omenjali tramontano sam delam bolj na hribu pa ni blo nič videt sam fajn je lilo in pihalo!user posted image

Di-Di kje točno se pa nahaja ta Bek al kako je sploh prav?
Prvič slišim!user posted image user posted image user posted image

A poveste kako se naj zmerim oz kje morem mere vzet ker ne vem na keri strani so napisane!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
12.10.2009 16:13:11   
Kepica83
tatly koliko pa je cena pri Lukmanu? A tako hitro te je naročil? Ni dalše čakalne dobe? super.

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
12.10.2009 19:28:07   
tintin
NS je za menoj. Vse ok, tveganje je 1:3571. Moj PDP 23.4.2010. Sem si oddahnila!

Lahko bi izvedela že kaj je naše dete po spolu, ampak nisva želela vedet, se pustiva presenetit!

Čestitke vsem za uspešne preglede.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
12.10.2009 20:04:55   
Getreal
ela24 to sm najbrž jaz user posted image oprosti sm malo pozno vidla ta tvoj post..
Torej voziček so mi odposlali od njih 7 oktobra, baje pa potuje s kurirjem 7 delovnih dni torej ga pričakujem ju3 user posted image
bomo pa videli kolko bo iz te moke kruha, ker sm enkat že naročala ene obleke z angleške strani in sm jih tudi čakal ene 10 delovnih dni. Ampak ok sej je še kr hitro glede na to da se nam še ne mudi prav dosti user posted image

carine iz anglije ni zarad evropske unije, imaš pa poštnino, ki ti jo sporočijo osebno na mail glede na to kaj kupiš. Moja je znesla 40€, sem pa prašala kok bi blo vse skupej če bi dodala adapter za maxi cosi pa je kr poskočila cena na 120€ tko da sklepam, da se to poštnino določa glede na težo.

Drugače pa sem ga plačala z maestro kartico, imaš pa možnost še njim nakazat na tekoči račun alpa na kksno drugo varjanto ker so res ful fleksibilni in ustrežljivi (se vidi da radi kaj prodajo user posted image user posted image user posted image )
Drugače sem pa najprej mislila vzet čisto navaden komplet (košek,športni del,dekica,pregrinjalo za dež in za komarje) v olivni barvi, pol sva pa s fantom malček gledala, pa sva vidla da za 100€ več dobiva takisti voziček samo da ima zraven še dežniček, pa dve spalni vreči za v košek in za v šprtni del samo v rumeni barvi tko da sva pol spremenila naročilo in vzela pol kr tega user posted image

aja pa m*o*j*c*a že dalj časa sm ti hotla napisat da čestitam za diplomo pa zmerej pozabim-sklerozna jz user posted image no pa vidiš da se je uredilo vse z birokracijo user posted image upam da ti bo šlo fajn naprej!!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Getreal -- 12.10.2009 20:17:52 >

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
12.10.2009 20:18:35   
ela24
Getreal hvala ti za odgovor! Čez vikend sm bla pri eni prijateljici in se mi je čisto prikupo. Koliko še nisem bla jaz ziher, pa je moj reko tega vzamiva (ko mu je blo do zdaj popolnoma vseeno pa če ga v šajtrgi vozivauser posted image ). Rumen je zelo lep. Ampak koliko sem gledala tega ni več možno kupit. So pa padle cene odkar sem gledala pa do včeraj iz 689 na 579 dolarjevuser posted image  Sam ne vem če bi še čakala, ali bi ga kar takoj naročila. Ali bi čakala, da naletim na kaj podobnega kot si ti?user posted image  Tudi jaz bi imela vse te dodatke. In če grem to posebej kupovat, bo kar nekaj naneslo... Da ni carine, sem ful vesela! Res ti hvala za odgovor. Ko pa bom pred tem, da ga naročim, pa bom te še ziher za kak nasvet prosila, ker ne obvladam, nekaj ful angleščine. Kako pa je z uveljavljanjem garancije?
No, ko ga dobiš, javi kako si zadovoljna. Jaz pa držim pesti!

Je še katera gledala porod male Dunje na 24 ur? Jaz sem zraven jokala kot dež. Celo uro nisem prišla k sebi, čisto me je ganlo.

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
12.10.2009 20:19:14   
Di_Di
Pozdravljene souser posted image

Dobrodošli Tejčka05 in moreta user posted image user posted image user posted image user posted image moreta ti si blizu mene, pa še PDP mamo blizu, bova lahko skup  vozičke porivale po Kopru user posted image

Aprilski hrošček držim pesti da bo šlo vse tko kot je treba!

Memole greš po stari cesti od črnega kala proti Kozini in tik pred Kozino je odcep na levo za ocizla in beko.. sej je tabla. če se ne motim greš najprej mimo unega dela ko sta stara cesta in avtocesta vzporedni in pol ko pred sabo vidiš viadukt zaviješ v levo se mi zdi user posted image

tintin čestitke za NS! user posted image

Pri nas se je tud kr pošteno shladilo danes ja.. brrr zima in mraz nista zame!! joj kaj bi dala, da grem lahko v tople kraje na kako sanjsko plažo, pod palmo srkat kokosovo mleko mmm...

drage dame fajn se mejte in pridno božajte svoje bušije

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
12.10.2009 20:48:56   
Getreal
ela24 ja ja seveda ti kar kontaktiraj, ti bom z veseljem pomagala user posted image sej vsake tok so kr ene ugodne akcije, ja. Zej ne vemče bo šlo na ceneje kot je že šlo-se mi zdi skoraj neverjetno, tko da če sta odločena kar izkoristita user posted image kar se pa tiče garancije sem pa glih zadnjič brala od ene uporabnice, pa ne vem na kterem forumu več, da je naročila bugabooja na tej spletni strani kjer sem jz stokka (www.pramworld.co.uk) pa se ji je nekej pokvarlo že po 3 mescih in je uveljavljala garancijo pa ni blo nobene panike, mislim da so ji celo poslali novo ogrodje za voziček pa brez poštnine.pol pa se ji je še nekej pokvarlo pa je spet uveljavljala garancijo in je blo takisto vse ok in so z veseljem rešli... tko da glede tega se jz nebojim kaj preveč user posted image

Ja drugače sem pa tudi jaz preračunala vsemožne varjante pa tej dodatki so res dragi pa sploh ne vem zakaj, ker semi ne zdida so tako grozno posebni...nevem no..čisto ožemanje ljudi...tko da če ti uspe kje dobit to isto varjanto kot jo mam jz bi blo pa res super user posted image

vsi govorite od te male Dunje, a ima ktera mogoče link da še jaz vidim? user posted image user posted image

(odgovor članu Di_Di)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
12.10.2009 20:57:32   
tanika1
http://bibaleze.si/clanek/prihajam_pripravita_se/video-rojstvo-male-dunje.html

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
12.10.2009 21:00:11   
Getreal
hvala tanika1! user posted image

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
12.10.2009 21:43:45   
tropical

MAJČKE       www.majcke.net

m83, št.36, 1x črna, V-izrez, dolg rokav, 1x siva, V-izrez, dolg rokav
aprilasemtu, št. 38 ,1x rdeča s črnimi rokavi, 1x svetlomodra s temnomodrimi rokavi  OZ. ŠE RAJE majčko zauser posted image V-izrez (črno)- dolg rokav vse
PUPA*81, št. 38,1X rdeča z črnimi rokavi, dolgi rokavi
babyloverka, št. 38, 1X   svetlo modro z  temno modrim kombinirano, 1X rdeče
črno  
nejanejc ŠT.381x majica z V izrezom v črni barvi,1x majica svetlomodra s temnomodrimi rokavi, obe dolg rokav
mamika25 št.38 temno modra barva - V izrez  
Wannabemommy,
št.38,1x belo z rdečimi rokavi , 1x modro s temno modrimi rokavi 
Di_Di št.38, 1x rdečo s črnimi rokavi, dolg rokav
Argojuhica št.38, svetlomodradolg rokav
nincy29,št. 40 1 x majica z V izrezom v črni barvi,dolg rokav , 1x majica svetlomodra s temnomodrimi rokavi,dolg rokav                 
Chi_Pita 
št. 40 1x bela z rdečimi rokavi -št.381X sv. s temnomodrimi rokavi
neka_noč št. 40 1x črno V izrez ,1x majčko št. 38 svetlomodra in temno modrimi rokavi. Obe dolg rokav.
katy83
št. 40 , 1x črna,V izrez za user posted image ,  dolg rokav in 1x bela z rdečimi rokavi, kratek rokav
čebelca25
št. 40 , 1x rdeča s črnimi  dolgimi rokavi
BELA BUČA št. 40 črno V-izrez dolg rokav in 1x rdečo s črnimi kratkimi rokavi
flora1983, št.42 1x svetlo modra  s temnomodrimi rokavi, 1x z V izrezom v sivi barvi
NATAŠA35, št. 42 (bom večjo vzela):1X  rdeča z črnimi rokavi,št. 40 1X oranžno z črnimi rokavi (če je št.)

Skupaj majčk: 29 kos

< Sporočilo je popravil tropical -- 12.10.2009 22:00:17 >

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
12.10.2009 22:07:26   
Chi_Pita
Oi, tropical ... daj meni popravi 1x št 38 in 1x št 40 ...

Drugače pa sem slučajno zalutala na RR ob tej uri user posted image ... pred spanjem ponavadi pogledam mail, danes pa se nekako nisem mogla upreti in mogla sem prebrati še malo tukaj user posted image

Grem tudi jaz zdaj pogledati porod od Tine ...

Punce, lahko noč ... pa se pišemo ju3 user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
12.10.2009 22:25:31   
tropical
PROSIM, da vaše podatke, datume pišete z debelimi črkami ali barvano!!!

user posted image   
NICK, STAROST,KRAJ,( user posted image ,user posted image ),+KG,SPOLPREGLED, NUHALNA
1.4.2010
user posted image smeshka(22)Štajerska(1.user posted image ,0.user posted image )user posted image user posted image NP 28.10.

2.4.2010
user posted image jasna (32)                   ( 2.user posted image ,1. user posted image ) user posted image   NP 06.10.
user posted image Clarie2010 (27)  LJ       (1.user posted image ,0. user posted image )user posted image  user posted image NP 16.10.  
user posted image sasa7                                                NP
user posted image
mamika25   (2.user posted image ,1.user posted imageuser posted image -3  user posted image NP 21.10.
user posted image m83 (25)gorenjska (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image NP 02.11. NS 11.09.

3.4.2010
user posted image testianka   (4.user posted image . ?.user posted image )  NP

user posted image tejč29       (2.user posted image ,1.user posted image NP 
user posted image
pupa*81 (28) Logatec  (1.user posted image ,0.user posted image ) user posted image user posted image NP 19.10. 

4.4.2010

user posted image aprilski hrošček (37)notranjska (?.user posted image ,1.user posted image )user posted image  user posted image NP 09.11.
user posted image kepica83 (22)Lenart(2.user posted image ,0.user posted image )user posted image NP 09.11.
user posted image
flora1983       (2.user posted image ,1.user posted image )user posted image NP 23.10.
user posted image
Chi_Pita (24) obala(1.,0.user posted image )user posted image user posted image +2 NP 27.10.

5.4.2010
user posted image 26AnejaA      (1.user posted image ,0. user posted image  
)
user posted image tifani          (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image NP 09.10  
user posted image Mariposy (?)Gorenjska (2.user posted image ,0.user posted image )user posted image NP 30.11. 

6.4.2010
user posted image Chloe (29)  Celje (2.user posted image ,1. user posted image   ) 
user posted image amelie (28)  MB  (1.user posted image ,0.user posted image ) user posted image             
user posted image
aprilasemtu
(27)Lj (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image NP 04.11. 
user posted image
nejanejc (31)Kranj(1.user posted image ,0.user posted image )user posted image   NP 12.10.
user posted image BELA BUČA (31)Zasavje(1.user posted image ,0.user posted image ) + 0user posted image NP 13.10.

7.4.2010
user posted image mokca (31) LJ    (2.user posted image ,1. user posted image   )
user posted image NP 20.10.
user posted image tanjaklemen(24) (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image   
NP 09.11.  

8.04.2010
user posted image izgubljena_ovčka (26) gorenjska(2.user posted image ,1. user posted image )
  NP ? 
user posted image Nasy
(32)     (4.user posted image ,1.user posted image )user posted image    NP

09.04.2010

user posted image mausi (40) gorenjska  (5.user posted image ,2. user posted image   )    NP
user posted image azaleja (40) LJ          (2.user posted image   ,1. user posted image   ) NP
user posted image setag  (34)Kranj        (4.user posted image ,3. user posted image   )   NP ?  user posted image

user posted image neka_noč (35) Lj   (3.user posted image ,1.user posted image   )user posted image   -4 NP 27.10.
user posted image Nohtek10 (24)gorenjska(1.user posted image ,0.user posted image   ) user posted image -1 NP 27.10.
user posted image none85 (23)            (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image NP 
user posted image Klarica123

10.04 2010
user posted image ela24 (24)      (2.user posted image , 0.user posted image )user posted image   NP    
user posted image zrak (34)   (2.user posted image ,1.user posted image )user posted image   NP
user posted image moci  (2.user posted image ,1.user posted image ) user posted image

11.04.2010
user posted image mojca976 (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image   +4  NP 16.10. 
user posted image lija34 (34) (3.user posted image ,2.user posted image )user posted image +4 
NP 
user posted image šica (2.user posted image ,1.user posted image )user posted image

13.4.2010
user posted image majas (24) MB              (2.user posted image ,1. user posted image )user posted image    NP 07.10.      
user posted image Getreal (23)
primorska(1.user posted image ,0. user posted image )user posted image NP 21.10. 
user posted image Wannabemommy MB(1.user posted image ,0.user posted image )user posted image NP 02.11.

14.04.2010
user posted image roža03                    (3.user posted image ,2. user posted image   )
user posted image gugy (26)                                      NP

user posted image didi5 (30) (1.user posted image ,0.user posted image )              
NS 07.10
user posted image pikica84 (24) (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image 1,5  NP
user posted image Izabela_07 (2.user posted image ,1.user posted image )user posted image

15.4.2010
user posted image inch (29) MB          (1.user posted image ,0 .user posted image )  
user posted image ema tiara(35)Ptuj (5.user posted image ,4. user posted image )user posted image NP 03.11. 
user posted image *m*o*j*c*a*(23) (2.user posted image ,1.user posted image )user posted image  user posted image NP 26.10.
user posted image nax05 (24) Lj            (1. user posted image ,0.user posted image )user posted image NP 26.10.   NS 08.10.

16.04.2010
user posted image katy83 (25) MB   (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image +1 NP 10.11.  

17.04.2010
user posted image Aanchy (28)(1.user posted image ,0.user posted image )   
user posted image tanika1(25)Lj(1.user posted image ,0.user posted image )user posted image   user posted image -0,5  NP 1.12. MF 1.12.
user posted image
moreta (33)KP (1.user posted image ,0.user posted image )

18.04.2010
user posted image Venera (34) MB  (2.user posted image ,1.user posted image )user posted image
user posted image Argojuhica  (6.user posted image ,2.user posted image )user posted image   NP 22.10.             

20.04.2010
user posted image NATAŠA35 (34)Stahovica
(4. user posted image ,3 user posted image )user posted image NP 03.11. NS 16.10. 
user posted image Di_Di (26)Obala(1.user posted image ,0.user posted image )user posted image user posted image NP5.11.             
user posted image čebelca 25         (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image NP 15.10. 

21.4.2010
user posted image nikkybo Domžale (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image   NP 14.10. 

22.4.2010
user posted image barvar (28) Ptuj        
(2user posted image ,0 .user posted image )  

23.4.2010

user posted image neli2010 (27)           (3.user posted image ,0 .user posted image   )user posted image NP 26.10.
user posted image marjanaj (30) Lj (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image         NS 15.10.   
user posted image tintin    (3.user posted image ,1.user posted image ) user posted image NP 13.10

24.4.2010

user posted image
ljupka (30)   (3. ,2. )user posted image user posted image +4 NP 27.10 NS 16.10.

25.4.2010

user posted image rujčica (29) Kras (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image NP
user posted image natasaxy (29)Radovljica (2.user posted image ,0.user posted image ) user posted image +1 NP 09.11. NS 14.10.

26.4.2010
user posted image memole (26) Obala  (2.user posted image ,1.user posted image  NP 15.10.
user posted image tropical    P.         (3.user posted image ,1.user posted image )user posted image 0 user posted image
NP 16.10.  NS 15.10.
user posted image
mandarinaJ          (1.user posted image ,0 .user posted image )user posted image   NP

27.4.2010
user posted image country (26)gorenjska(2.user posted image ,1.user posted image ) user posted image user posted image NP 26.10. NS 13.10.
user posted image babyloverka (23)Ptuj (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image NP 06.11.  
user posted image nizy (30) gorenjska (4.user posted image ,3.user posted image )user posted image NP 26.10. NS 13.10. 

28.4.2010
user posted image tatly (22) Ptuj (2.user posted image ,1.user posted image )user posted image NP 
user posted image nincy29 (18) Nova Gorica(1.user posted image ,0.user posted image )user posted image -1,5 NP 14.10.

30.4.2010
user posted image Tejča05
(28)Lj (2.user posted image ,1.user posted image )

aprilčic nas je  75!!!  user posted image user posted image user posted image

user posted image
Z nami so bile:
BOSTINA, ŽanaTaja, mausikaa, kai1, maja1985, Nefretiti, čebeli, jana_k, soncek_25, sanje2, nadka10, Ribica Nemo

user posted image ko vidiš srček utripat na pregledu
NS  Nuhalna svetlina
MF morfologija
NP  Naslednji pregled
SPOL   user posted image ALI user posted image ALI user posted image
- / + KG

user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
12.10.2009 22:38:41   
tropical

user posted image

PREGLEDI:user posted image

13.10.   maja1985, tintin, BELA BUČA, aprilskihrošček AC
14.10.   nincy29, kepica83,nikkybo,
15.10.   čebelca25, Nasy, memole
16.10.   mojca976, Claire2010, tropical,
16.10.   pupa81
20.10    mokca
21.10.   mamika25, Getreal,
22.10.   Argojuhica
23.10.   flora1983,
26.10.   nax05, *m*o*j*c*a*, neli2010, country, nizy
27.10.   Chi_Pita, ljupka, neka_noč, nohtek10
28.10.   smeshka,
30.10    Mariposy
02.11.   m83, Wannabemommy
03.11.   ema tiara, NATAŠA35
04.11.   aprilasemtu,
05.11.   Di_Di
06.11.   babyloverka,Argojuhica AC,
08.11.   tanjaklemen,
09.11.   aprilskihrošček, natasaxy,kepica83,
10.11.   katy83
01.12.   tanika1,

NUHALNA SVETLINA

13.10.   country, nizy
14.10.   natasaxy
15.10.   tropical, nincy29, memole
16.10.   NAtAŠA35, ljupka,

MORFOLOGIJA

01.12.   tanika1,

user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
12.10.2009 22:39:51   
tropical
Prosim,čepišeste vaše podatke za seznam barvano ali odebeljeno,da je razvidno kaj se napiše.
Hvala

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
12.10.2009 22:40:51   
tropical

MAJČKE       www.majcke.net

m83, št.36, 1x črna, V-izrez, dolg rokav, 1x siva, V-izrez, dolg rokav
aprilasemtu, št. 38 ,1x rdeča s črnimi rokavi, 1x svetlomodra s temnomodrimi rokavi  OZ. ŠE RAJE majčko zauser posted image V-izrez (črno)- dolg rokav vse
PUPA*81, št. 38,1X rdeča z črnimi rokavi, dolgi rokavi
babyloverka, št. 38, 1X   svetlo modro z  temno modrim kombinirano, 1X rdeče
črno  
nejanejc ŠT.381x majica z V izrezom v črni barvi,1x majica svetlomodra s temnomodrimi rokavi, obe dolg rokav
mamika25 št.38 temno modra barva - V izrez  
Wannabemommy,
št.38,1x belo z rdečimi rokavi , 1x modro s temno modrimi rokavi 
Di_Di št.38, 1x rdečo s črnimi rokavi, dolg rokav
Argojuhica št.38, svetlomodradolg rokav
nincy29,št. 40 1 x majica z V izrezom v črni barvi,dolg rokav , 1x majica svetlomodra s temnomodrimi rokavi,dolg rokav                 
Chi_Pita
št.38 1x bela z rdečimi rokavi -št. 401X sv. s temnomodrimi rokavi
neka_noč št. 40 1x črno V izrez ,1x majčko št. 38 svetlomodra in temno modrimi rokavi. Obe dolg rokav.
katy83
št. 40 , 1x črna,V izrez za user posted image ,  dolg rokav in 1x bela z rdečimi rokavi, kratek rokav
čebelca25
št. 40 , 1x rdeča s črnimi  dolgimi rokavi
BELA BUČA št. 40 črno V-izrez dolg rokav in 1x rdečo s črnimi kratkimi rokavi
flora1983, št.42 1x svetlo modra  s temnomodrimi rokavi, 1x z V izrezom v sivi barvi
NATAŠA35, št. 42 (bom večjo vzela):1X  rdeča z črnimi rokavi,št. 40 1X oranžno z črnimi rokavi (če je št.)

Skupaj majčk: 29 kos

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
12.10.2009 22:52:13   
šica
ZA STATISTIKO
NP 2.11.09
- 1 kg

spol: ko dobim rezultate iz biopsije

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
12.10.2009 22:54:14   
tropical
Tejča05 in moreta
user posted image
No sem se morala kar fajn namučit,ker vaše poste  ene ne obarvate ali odebelite vaše podatke..

Zmano je super. Trebuh me srbi,ker sem zamenjala enoolje. Kupla sem si od Bubchen.Potem me srbi koža za p....... user posted image .
Čestitke za vaše dobnro opravljene NS.user posted image user posted image user posted image
Vidim da je že tu MORFOLOGIJA. Kako čas teče hitro sej ne morem verjet.
Danes sem že vstopila v12. teden.user posted image
Tiste ki imate male otročke, a ste jih peljale sabo na NS.  Ne vem kaj narediti,ali naj našega peljem s sabo. Samo doma ga tudi ne morem pustiti ker nimam varstva.
BELA BUČA  vem da je težko doma bit. Ampak ko polveš zakaj si doma se splača potrpet.
Zdaj se pa spat odpravljam,ker me žekriž boli od sedenja. Pa ševstatimoram zgodaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
12.10.2009 23:09:01   
tropical
Sem nekaj brala po netu in naletela na tole pa me je kar na rit posedlo.
http://www.ringaraja.net/nuhalna-svetlina-in-stiridimenzionalna-ultrazvocna-preiskava_1501.html

110 euričeu user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
13.10.2009 8:06:47   
nejanejc
Ojla, drugi pregled za mano. Aprilasemtu, Zigonova mi je na drugem pregledu poslusala srcek, za pregled krvi mi je pa dala napotnico za cez 7 tednov. Potem 1.12.2009 mam pa morfologijo, moj tretji pregled. Me je hotla cez 6 tednov, ma me ni, ker greva na porocno potovanje. Ce bi me narocila pred porocnim, bi blo prezgodaj je rekla. Pomoje bo tebe tudi takrat. Ker mas prblizno isti cas PDP. Pomoje te ni narocila na 6 tednov, ker je v tistm terminu ni, ce sme prav razumela. Na morfologijo so mi sestre potem rekle, da lahko tudi moj pride. Tko, mal sem bla razocarana, ker ni blo UZ, ampak zgleda, da je vse vredu, se ne smem sekirat. Ja, eno kilo in eno deko  sem se pa zredila.

Cestitke za uspesne preglede.

Lep dan vsem!

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
13.10.2009 8:08:19   
nejanejc
Pa se to, krvni izvidi do pokazali, da nisem mela herpesa... Tko, da zdej sem vesela, daga nisem mela, sam pojma nimam kaj sem pol mela!

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
13.10.2009 9:03:19   
tatly
ojla
mi smo bili vceraj na ns in rezultati so superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image otrokec je od glavice do ritke velik 52mmuser posted image user posted image po ultrazvoku sem noseca 12t2d in mi je rekel pdp nekje 24.4 sicer mi pa ni spremenil pdpja.nasa bebika je lepo ajckala na pregledu,ko jo je pa g hotel zbudit je malo zbrcala z rokicami pomahala se obrnil v drugo stran in nazaj spatuser posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?