|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
7.10.2009 17:49:14   
ela24
Kot vidim, koliko bi nam naj te napravice olajšale, toliko nam jih otežijo. tudi jaz sem danes sprobala to stvarco, pa nikakor nisem našla utripa. Kaj vem, mogoče da sem ga, pa se mi je zdelo da je nekaj klokotalo. Smešno mi je blo, ker sploh nisem vedla kje iskat?user posted image  Tako pač je, zdaj si že mislim zakaj jo sploh imam, da bom razmišljala če je vse ok, če ne bom slišala... user posted image

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
7.10.2009 17:59:31   
nincy29
ela24 super cena!!!
morda se zgodi da jaz celo 2 naročim po taki ceni user posted image .
a se da kje videt odtenke barv,npr. primerke?

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
7.10.2009 18:19:34   
babyloverka
hej hej user posted image

tudi jaz bi za tako ceno kar dve naročila ker so res ugodne pa itak mi bo vse premalo tak da dve luštni majčki pa bi imela user posted image

babyloverka, 2 majici, za barvo mi je vseeno, napis pa verjetno najbolje da: pridem aprila, ali ne? se popolnoma prilagajam. številka pa hm? dobro vprašanje user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
7.10.2009 18:21:13   
babyloverka
pa še to punce:
razmišljam o angelsoundu pa za hec pogledam ceno na ebayu, skoraj me je zalimalo user posted image  http://global.ebay.com/search?Query=angelsound&Region=0
kaj imamo v sloveniji tako velike plače da je vse toliko dražje?

30.04.2010

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
7.10.2009 18:35:32   
ela24
Zdaj sem pa res šokirana ko sem videla to ceno. Jaz sem danes dala 69 eur!!!user posted image
Glede majčk pa res ne vem kje bi videli odtenke. Mislim, da se na internetu prodajajo. Mislim, da je pri marčevkah navedeno kakšne velikosti so. Bom malo pobrskala.

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
7.10.2009 18:44:50   
Di_Di
tatly in ela24 jaz sploh nisem vedla, da ta stvarca obstaja dokler mi ni ena kolegica povedala. sam žal joj je prodala že neki časa nazaj zato mi ga ni mogla posodit. Mi je pa povedala, da ji je ene 3x prikrajšalo obisk zdravnika, ker je bil njen sinček full miren. A ja je pa rekla da si ga je morala nastavit tik nad sramno kostjo da ga je čula. Tko da probajte pogledat, morda ju pa slišita user posted image pa velik sreče pri "prisluškovanju" vajinih pikic user posted image user posted image user posted image joke

ela24 jaz bi tud mela kšno, sam se ne morem odločit kšno barvo bi mela user posted image

a ja Flora1983 men je ena sodelavka svetovala naj si kupim čaj od brusnic, da je full dober za ledvice in mehur. tko da zdej pijem od sobote pa še full dober je za pit.

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
7.10.2009 18:52:11   
ela24
Evo sem izbrskala velikosti.
Če vam bo kaj lažje:
Velikost 34: dolžina čez hrbet 55, širina majčke spodaj 35cm
Velikost 36: dolžina čez hrbet 61, širina majčke spodaj 37cm
Velikost 38: dolžina čez hrbet 63, širina majčke spodaj 38 cm
Velikost 40: dolžina čez hrbet 67, širina majčke spodaj 42cm
Velikost 42: dolžina čez hrbet 69, širina majčke spodaj 43cm
Velikost 44: dolžina čez hrbet 75, širina majčke spodaj 44cm
Velikost 46: dolžina čez hrbet 78, širina majčke spodaj 50cm
Velikost 48: dolžina čez hrbet 83, širina majčke spodaj 55cm

Majčke si lahko ogledate na strani www.majčke.net

Meni so tudi tiste na V izrez luštne. Kako se vam zdi?

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
7.10.2009 18:55:15   
tatly
ela na tej strani sem jaz stelli narocla majico-atijeva ljubica,in je bla kikova majca racunajo pa 10€.sem si jaz narocla v trgovini popek majcko  za stello-pridem avgusta in je tak super material,majcko pridem aprila mi je pa ena super tetka podarilauser posted image user posted image
ela-sem ze probavala nad sramno kostjo pa ne najdem ,se mi zdi da me sam zivcira ta angel sound
aha eno vprasanje-koliko vas kadi

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
7.10.2009 18:58:19   
babyloverka
sem pogledala slikice, meni je vseeno kateri model, se prilagajam. imela pa bom dve, kot sem rekla.

30.04.2010

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
7.10.2009 18:58:55   
ela24
Ja če je tako je vredu, da si naš še pravi čas opozorila. Mogoče bi morale še marčevke vprašat, kako so zadovoljne z njihovimi.
Jaz sem bila prepričana, da je to ta fini material, če pa ni... Pol pa ne vemuser posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
7.10.2009 19:02:31   
ela24
Sem pogledala te pri popku. 29 euruser posted image  Bom  vprašala marčevke, one bodo najbolj vedle, če je vredu material ali ne?

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
7.10.2009 19:21:56   
Gwendolen
IZVIRNO SPOROČILO: ela24

Zdaj sem pa res šokirana ko sem videla to ceno. Jaz sem danes dala 69 eur!!!user posted image
Glede majčk pa res ne vem kje bi videli odtenke. Mislim, da se na internetu prodajajo. Mislim, da je pri marčevkah navedeno kakšne velikosti so. Bom malo pobrskala.

Sorry, da smetim, ampak se pridružujem tvojemu mnenju. Jaz sem bila že fiksno odločena, da ga ne kupim, ker je to pa res too much, potem sem šla pa za foro pogledat na ebay in sem s poštnino vred dala 26 eur in to iz Hong Konga, je pa res, da sem čakala malo več kot 3 tedne nanj. Tako da sem vmes že dočakala brcike in ga uporabim samo, ko se naše dete odloči, da bo spalo pol dneva, ker potem me pa že zaskrbi. Je pa težko najti najprej, pa jaz imam ful neprevodno kožo in moram nujno uporabiti vsaj baby olje, pa še posteljico imam spredaj in je vse skupaj slišati kot v veliki oddaljenosti.

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
7.10.2009 19:26:29   
memole
Čer!

Kako ste?

Ja te majčke so super in sem jih jaz tudi gledala sam so ble vse čez 20 eur te so pa zelo poceni!
A to potem ta gospa pošlje vsaki posebej na dom al kako?

Jaz sem kadila ko sem zvedla da sem noseča sem nehala!
Isto je blo prvič!
Me pa ne moti če kera kadi se ne obremenjujem in je ne obsojam!
Vsaka dela tko kot se njej zdi prav,ene ne jejo mesa,ene kadijo ene to ene drugo!
Jaz vedno rečem najprej počisti pred svojim pragomo potem pa pred tujim!
In se ne strinjam s tem da so otroci kadilk lažji!
Moje mnenje!user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
7.10.2009 19:34:12   
babyloverka
IZVIRNO SPOROČILO: ela24

ja saj user posted image

jaz sem zračunala da če naročim prek nemškega, stane 30 evrov in 11 evrov poštnina pa še skoz prišparam 28eur to pa je nekaj, ne?

če bi še katera naročila bi se lahko skupaj dogovorile

30.04.2010

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
7.10.2009 19:38:46   
ela24
Tudi jaz nosim spredaj. Mogoče se zato slabo sliši. Itak bom še sprobala. Zdaj ko vidim, kako sem ga preplačala, se bom drugič prej prepričala. Ni fer, da je glede na naše plače pri nas vse tako drago. Sm bla v Dubaju, pa ko je taki luksuz, a hrana in v trgovinah pa ceneje. Saj ne moreš verjet!
Glede majčk, če ste za: Tista ki je tako ful pridna da dela seznamček, če bi nam ga lahko mogoče vsaj nastavla in bi ga dopolnjevale, jaz  bi pa ne znamuser posted image  Tako, da če bi nam to nardila, ali nas pa vsaj naučila?user posted image

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
7.10.2009 19:42:42   
ela24
Memole glede dostave majčk, nisem prepričana, ampak mislim da dobi vsaka na dom. Logično bi blouser posted image  
Glede kajenja pa, jaz sem proti! Saj se vsak odloči za sebe, ampak tudi jaz sem se odpovedala svojemu strastnemu kofetkanjuuser posted image ker menim da je tako boljše za otročka. Odloči se pa seveda vsak sam.
Ne morem si pa pomagat in me res moti, ko vidim kako mamico ali atija ki drži dojenčka v naročju zravn pa kadi! Dobesedno ga zastruplja.
Saj vem, da se katera ne bo strinjala, ampak to je pač moje mnenje.

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
7.10.2009 21:51:17   
nejanejc
oj, jst sem bla pa danes na urgenci, sem mogla kri dat preverit zaradi herpesa. Sem sicer dolgo cakala za to malenkost, pa vseeno se je splacalo. Mi je ginekologinja se otrocicka pokazala :)user posted image user posted image

Meni so tudi majcke ful vsec :) Mogoce bi jst tud zbrala tiste z v izrezom. So mi vsec, ker so enobarvne :) Jst bi tudi dve takoj, se splača.

Kajenje pa zelo tezko prenasam. Zdej,ko sem noseca pa se tolk bolj, in sem prov zivcna, ko se se kdaj ne morem nikamor umaknit pred dimom in naravnost vame se vali....
Je pa sigurno odlocitev od vsakega posameznika. Jst sem pac proti.

Lahko noč

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
8.10.2009 8:21:17   
NATAŠA35
jutro vsem skupaj...

se opravičujem, da včeraj nisem pisala, kako je bilo na pregledu, samo sem ostala doma, ker moj tavečji je že cel teden bolan, pa sva se šla pregledat in sva včeraj čakala na izvid več kot dve uri, da so povedali, da mu ni ničuser posted image user posted image , a si morete mislit, da ga nonstop glava boli, kašlja kot zmešan, vrti se mu, pa da nima nič, ne razumem resuser posted image user posted image

no v glavnem, sem videla svojo pikico in user posted image kako bije user posted image user posted image , smo zelo zrasli, pa smo veliki za 12 tednov in nekaj dni, sem pozabila, ker sem gledala user posted image kako miga, pa njegove rokice in nogice, skoraj zajokala sem...Je pa G bla zelo vesela, ker se je tak lepo videl, je bila še ona zelo navdušenauser posted image user posted image user posted image ...

tropical prestavi mi NP imam zdaj 3.11.  in ne 27.10., ker imam vmes NS, ki bo že naslednji teden...

ela super za majčke, jaz jih tud dve vzamem takoj, samo zmerit se moram, da vidim, katero velikost moram vzet...a so te majčke raztegljive?

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
8.10.2009 9:04:20   
babyloverka
dobro jutro user posted image

danes gre lubi zgodaj zjutraj v službo in me poboža po trebuhu in pol jaz ugotovim da imam pižamo sred trebuha in sem se ustrašla, ker nekaj tednov sploh nisem prenesla gumice na trebuhu (čeprav sploh ni močna) in sem si jo ponoči skoz dol tiščala. danes pa me očitno ni motla in sem bila cela paf kaj je narobe, sem komaj zaspala nazaj user posted image  potem pa se vstanem in ugotovim da imam zize res prave zize in se spomnim da bi morala jutri ali v soboto dobit menstruacijo. in sedaj srčno upam da je res to to, ker prešnja dva meseca ko bi morala dobit user posted image  sem se tudi drugač počutla.
sedaj z malo grenkim priokusom čakam ponedeljkovo nuhalno ampak vseeno nočem paničarit in si sama pri sebi govorim da morem mislit na najboljše in da bo vse ok user posted image  verjetno se vam zdim smešna ampak vsak dan berem tu kako gre kateri med angelčke in v družini imamo tudi nekaj slabih izkušenj pa sem se malo predala danes slabšim čustvom. no sedaj pa think positive!

30.04.2010

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
8.10.2009 9:05:14   
babyloverka
hjoj samo na sebe mislim, se opravičujem user posted image

čestitam nejanejc in natasa35 da sta videle svojo bejbije in da je z njimi vse ok user posted image

30.04.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1795
8.10.2009 9:57:17   
neka_noč
Čestitke user posted image NATAŠA35 in nejanejc!

Marjanaj sama po porodu nisem mogla shujšati takoj, četudi sem dojila, tekala za malim - niti deke. Šele ko sem prenehala z dojenjem sem shujšala 17 kil brez problema! (Zredila sem se pa v nosečnosti 21 kg!!!) Torej po dveh letih od poroda sem prišla na konfekcijsko št. 36 . Zato - ne zavrži vseh oprijetih majčk in hlač, češ, da itak ne boš več gor spravila.... Zakaj pa ne? Res morda ne takoj, a možno je.
Fino je, da imaš spravljene različne velikosti konf. št. ker ti bodo prišle prav. Vsaj pri meni je bilo tako, ker sem hujšala postopno - 2,5 kg/mesec. Nisem bila na nikakršni dieti, le pričela sem redno jesti na 2-3 uri (brez vmesnih raznoraznih "prigrizkov" in po prenehanju dojenja).

Sanje2 pri meni je bilo po splavu tako, da celo leto nisem smela zanositi, ker so mi po čiščenju ugotovili Molo. Imela sem kar nekaj težav, M je prišla hitro, vendar sem krvavela po 3 tedne skupaj (sicer čisto malo) in stalno sem bila zaradi raznih težav "dežurna" na urgenci. Ko pa sem dobila zeleno luč za zanositev, me je bilo tako zelo pošteno strah, da je bilo odvisno kdaj si me vprašal ali bi še enega user posted image - zdaj bi, čez dve uri pa ne bi. Katastrofa! Ko sem se (na pol odločila), da raje ne bi še enkrat poizkusila z user posted image , si zadala poslovne cilje, sem pa (ne da bi vedela) zanosila in seveda strah je bil do NS zelo prisoten, še vedno imam nek grenak priokus, čeprav globoko v sebi vem, da je tokrat vse ok, a vseeno... Podzavest in zavest se tepeta.
Želim ti, da v kolikor že sedaj čutiš voljo in veselje da ponovno poizkusita z user posted image - go for it! Ne čakaj. Poslušaj svoj notranji glas. Zgodbe so itak različne, ti moraš poslušati sebe. Želim ti obilo sreče, ter uspeha pri spočetju nove pikice! Drži se!

Ela24 tudi sama sem za majčke. Absolutno. Žal ne morem pogledati na link, ki si ga posredovala, glede modelov... bom še kasneje poizkusila. Tudi mene zanima V izrez in enobarvne majčke. Sama jo imam iz trgovine Popek in sem z njo zelo zadovoljna. Krasno se nosi, krasno se pere, je raztegljiva, tako da raste s trebuškom. Nisem pa čisto razbrala s katero gospo oz. katero trgovino se pogovarjate. Mislila sem, da s trgovino Popek. user posted image Drugače pa, če vam kakorkoli koristi, sem iz Lj. in lahko kaj pomagam... Lahko grem osebno tja, se karkoli dogovorim,.... Nočem se mešati, ker navadno potem pride do zmede, a če lahko karkoli pomagam, glede na to, da sem blizu doma - zakaj ne? Sem pripravljena. Le povej kaj naj naredim oz. karkoli, ok?

Želim vsem lep dan!

Neposredna povezava do sporočila: 1796
8.10.2009 10:37:43   
pupa*81
heeej!

bravo nataša35 in nejanejc!

nataša35
upam da se ti tavelik čimprej pozdravi, da ne bo vlekel še celo zimo!

ela24 super si to zrihtala majčke. ne razumem pa ravno al imamo na voljo za izbiro tiste ki si jih naštela al vse k so na netu user posted image najbrž bo pa treba vse v isti barvi naročit al kako? meni je všeč rdeča z črnimi rokavi ali pa modra z V izrezom; številke pa še ne vem.

glede števila majčk jst ne bi čakala na 50 glede na to da nas je 75... ne vem no user posted image ko imamo končno število počakamo še teden ali dva (če slučajno takrat katera nima interneta), pol se pa naroči... povejte še ostale.

angelsounda sicer nimam, sem pa vidla na pregledu k je g poslušala s podobno zadevo utrip pikice, da je morala precej ob strani maternice pritisnit, da je kaj zaznala, mogoče vam bo pa to pomagalo, da slišite srčke user posted image .

user posted image uživajte!

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
8.10.2009 12:00:06   
tropical
PROSIM, da vaše podatke, datume pišete z debelimi črkami ali barvano!!!

user posted image   
NICK, STAROST,KRAJ,( user posted image ,user posted image ),+KG,SPOLPREGLED, NUHALNA
1.4.2010
user posted image smeshka(22)Štajerska(1.user posted image ,0.user posted image )user posted image user posted image NP 28.10.

2.4.2010
user posted image jasna (32)                   ( 2.user posted image ,1. user posted image ) user posted image   NP 06.10.
user posted image Clarie2010 (27)  LJ       (1.user posted image ,0. user posted image )user posted image  user posted image NP 16.10.  
user posted image sasa7                                                NP
user posted image
mamika25   (2.user posted image ,1.user posted imageuser posted image -3  user posted image NP 21.10.
user posted image m83 (25)gorenjska (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image NP 02.11. NS 11.09.

3.4.2010
user posted image testianka   (4.user posted image . ?.user posted image )  NP

user posted image tejč29       (2.user posted image ,1.user posted image NP 
user posted image
pupa*81 (28) Logatec  (1.user posted image ,0.user posted image ) user posted image user posted image NP 19.10. 

4.4.2010

user posted image aprilski hrošček (37)notranjska (?.user posted image ,1.user posted image )user posted image NP 12.10.
user posted image kepica83 (22)Lenart(2.user posted image ,0.user posted image )user posted image NP 14.10.
user posted image
flora1983       (2.user posted image ,1.user posted image )user posted image NP 23.10.
user posted image
Chi_Pita (24) obala(1.,0.user posted image )user posted image user posted image +2 NP 27.10.

5.4.2010
user posted image 26AnejaA      (1.user posted image ,0. user posted image  
)
user posted image tifani          (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image NP 09.10  
user posted image Mariposy (?)Gorenjska (2.user posted image ,0.user posted image )user posted image NP 30.11. 

6.4.2010
user posted image Chloe (29)  Celje (2.user posted image ,1. user posted image   ) 
user posted image amelie (28)  MB  (1.user posted image ,0.user posted image ) user posted image             
user posted image
aprilasemtu
(27)Lj (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image NP 04.11. 
user posted image
nejanejc (31)Kranj(1.user posted image ,0.user posted image )user posted image   NP 12.10.
user posted image BELA BUČA (31)Zasavje(1.user posted image ,0.user posted image ) + 0user posted image NP 13.10.

7.4.2010
user posted image mokca (31) LJ    (2.user posted image ,1. user posted image   )
user posted image NP 20.10.
user posted image tanjaklemen(24) (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image   
NP 09.11.  

8.04.2010
user posted image izgubljena_ovčka (26) gorenjska(2.user posted image ,1. user posted image )
  NP ? 
user posted image Nasy
(32)     (4.user posted image ,1.user posted image )user posted image    NP

09.04.2010

user posted image mausi (40) gorenjska  (5.user posted image ,2. user posted image   )    NP
user posted image azaleja (40) LJ          (2.user posted image   ,1. user posted image   ) NP
user posted image setag  (34)Kranj        (4.user posted image ,3. user posted image   )   NP ?  user posted image

user posted image neka_noč (35) Lj   (3.user posted image ,1.user posted image   )user posted image   -4 NP 27.10.
user posted image Nohtek10 (24)gorenjska(1.user posted image ,0.user posted image   ) user posted image -1 NP 27.10.
user posted image none85 (23)            (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image NP 
user posted image Klarica123

10.04 2010
user posted image ela24 (24)      (2.user posted image , 0.user posted image )user posted image   NP    
user posted image zrak (34)   (2.user posted image ,1.user posted image )user posted image   NP
user posted image moci  (2.user posted image ,1.user posted image ) user posted image

11.04.2010
user posted image mojca976 (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image   +4  NP 16.10. 
user posted image lija34 (34) (3.user posted image ,2.user posted image )user posted image +4 
NP 
user posted image šica (2.user posted image ,1.user posted image )user posted image

13.4.2010
user posted image majas (24) MB              (2.user posted image ,1. user posted image )user posted image    NP 07.10.      
user posted image Getreal (23)
primorska(1.user posted image ,0. user posted image )user posted image NP 21.10. 
user posted image Wannabemommy MB(1.user posted image ,0.user posted image )user posted image NP 02.11.

14.04.2010
user posted image roža03                    (3.user posted image ,2. user posted image   )
user posted image gugy (26)                                      NP

user posted image didi5 (30) (1.user posted image ,0.user posted image )              
NS 07.10
user posted image pikica84 (24) (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image 1,5  NP
user posted image Izabela_07 (2.user posted image ,1.user posted image )user posted image

15.4.2010
user posted image inch (29) MB          (1.user posted image ,0 .user posted image )  
user posted image ema tiara(35)Ptuj (5.user posted image ,4. user posted image )user posted image NP 03.11. 
user posted image *m*o*j*c*a*(23) (2.user posted image ,1.user posted image )user posted image  user posted image NP 26.10.
user posted image nax05 (24) Lj            (1. user posted image ,0.user posted image )user posted image NP 26.10.   NS 08.10.

16.04.2010
user posted image katy83 (25) MB   (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image +1 NP 10.11.  

17.04.2010
user posted image Aanchy (28)(1.user posted image ,0.user posted image )   
user posted image tanika1(1.user posted image ,0.user posted image )user posted image   user posted image -2 NP 12.10. 

18.04.2010
user posted image Venera (34) MB  (2.user posted image ,1.user posted image )user posted image
user posted image Argojuhica  (6.user posted image ,2.user posted image )user posted image   NP 22.10.             

20.04.2010
user posted image NATAŠA35 (34)Stahovica
(4. user posted image ,3 user posted image )user posted image NP 03.11. NS 16.10. 
user posted image Di_Di (26)Obala(1.user posted image ,0.user posted image )user posted image NP5.11. NS 09.10.                            
user posted image čebelca 25         (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image NP 15.10.  NS 07.10.

21.4.2010
user posted image nikkybo Domžale (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image   NP 14.10.  NS 9.10.

22.4.2010
user posted image barvar (28) Ptuj        
(2user posted image ,0 .user posted image )  
user posted image tintin                       (3.user posted image ,1 user posted image )user posted image   NP 13.10. NS 12.10.

23.4.2010

user posted image neli2010 (27)           (3.user posted image ,0 .user posted image   )user posted image NP 26.10. NS 12.10.
user posted image marjanaj (30) Lj (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image         NS 15.10.   

24.4.2010

user posted image
ljupka (30)   (3. ,2. )user posted image user posted image +4 NP 27.10 NS 16.10.

25.4.2010

user posted image rujčica (29) Kras (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image NP 05.10.  NS 07.10.
user posted image natasaxy (29)Radovljica (2.user posted image ,0.user posted image ) user posted image +1 NP 12.10. NS 14.10.

26.4.2010
user posted image memole (26) Obala  (2.user posted image ,1.user posted image  NP 15.10.
user posted image tropical    P.         (3.user posted image ,1.user posted image )user posted image 0 user posted image
NP 16.10.  NS 15.10.
user posted image
mandarinaJ          (1.user posted image ,0 .user posted image )user posted image   NP28.09.

27.4.2010
user posted image country (26)gorenjska(2.user posted image ,1.user posted image ) user posted image user posted image NP 26.10. NS 13.10.
user posted image babyloverka (23)Ptuj (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image NP 06.11.   NS 12.10.
user posted image nizy (30) gorenjska (4.user posted image ,3.user posted image )user posted image NP 26.10. NS 13.10. 

28.4.2010
user posted image tatly (22) Ptuj (2.user posted image ,1.user posted image )user posted image NP 12.10. NS
user posted image nincy29 (18) Nova Gorica(1.user posted image ,0.user posted image )user posted image -1,5 NP 14.10.

XX.4.2010
user posted image

aprilčic nas je  73!!!  user posted image user posted image user posted image

user posted image
Z nami so bile:
BOSTINA, ŽanaTaja, mausikaa, kai1, maja1985, Nefretiti, čebeli, jana_k, soncek_25, sanje2, nadka10, Ribica Nemo

user posted image ko vidiš srček utripat na pregledu
NS  Nuhalna svetlina
NP  Naslednji pregled
SPOL   user posted image ALI user posted image ALI user posted image
- / + KG

user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
8.10.2009 12:05:51   
tropical

user posted image

PREGLEDI:user posted image

09.10.   tifani
12.10.   nejanejc, tanika1,
tatly, natasaxy, aprilski hrošček, 
13.10.   maja1985, tintin, BELA BUČA,
14.10.   nincy29, kepica83,nikkybo,
15.10.   čebelca25, Nasy, memole
16.10.   mojca976, Claire2010, tropical,
16.10.   pupa81
20.10    mokca
21.10.   mamika25, Getreal,
22.10.   Argojuhica
23.10.   flora1983,
26.10.   nax05, *m*o*j*c*a*, neli2010, country, nizy
27.10.   Chi_Pita, ljupka, neka_noč, nohtek10
28.10.   smeshka,
30.10    Mariposy
02.11.   m83, Wannabemommy
03.11.   ema tiara, NATAŠA35
04.11.   aprilasemtu,
05.11.   Di_Di
06.11.   babyloverka,
08.11.   tanjaklemen,
10.11.   katy83

NUHALNA SVETLINA

08.10.   Getreal, Agrojuhica,
09.10.   Di_Di, babyloverka, nikkybo, aprilski hrošček
11.10.   m83
12.10.   tintin, neli2010, tatly, babyloverka
13.10.   country, nizy
14.10.   natasaxy
15.10.   tropical, nincy29, memole
16.10.   NAtAŠA35, ljupka,

user posted image

[/quote]

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
8.10.2009 12:11:10   
tatly
oj.kaj ro pomen men se je ze 2 sanjalo da sem rodila puncko

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?