Claire2010
|
Pozdravček vsem po dolgem času, no malo se morem javiti, da me ne boste pozabile Ste hitre pri pisanju, jaz vam ne morem slediti, preberem še kaj, napisati pa več ne uspem No ampak danes sem si pa vzela čas, da pokomentiram vse za nazaj majčke - vidim, da kar pridno naročate... No tako boste vse "označene" in vas bom lahko spoznala, če vas vidim kje v mestu ali v kakšnem shopping centru... Jaz sicer ne bom nič naročila, mogoče sem malo čudna, ampak mi te majčke niso tako všeč No ve pa jih lepo nosite počutje - joj včeraj sem imela katastrofalen dan kar se tiče počutja - bolela me je glava za znoret (pomoje me že kakšnih 10 let ni tako) + križ (no ne vem če je čisto križ, boli me tista kost nad ritjo, ne vem kaj je to, a so to medenične kosti ). V glavnem se mi zdi, da vse simptome, ki jih preberem za nosečnost, potem tudi fašem (glavoboli, križ, slabo počutje, slabosti....), nikakor pa ne dobim tistega, kjer piše, da se počutje po 3 mesecih full izboljša in si nabit z energijo No jaz še vedno čakam na ta magični moment, čeprav je zdaj že 16. teden, pa se mi zdi, da nekaj bi se pa že moralo premakniti ane? brcike - joj kako sem vam "fouš" tistim, ki jih že čutite. Jaz še nič Sicer pa koooomaj čakam, ker me res full zanima kako to zgleda oz. kako to čutiš. Ena je napisala, da so kot mehurčki od radenske... Iiiii to mora biti pa res tako lep filing. trebušček: Malo sem se zasekirala, ker se mi tudi trebuh še skoraj nič ne pozna. Sploh, ko berem, da vas nekateri že na cesti sprašujejo in čestitajo za nosečnost, ko vidijo trebuh... Jaz pa ko povem, da sem noseča, vsi full gledajo v trebuh in ga strokovno opazujejo, potem pa rečejo: "Ja ampak vidi se ti še nič" No zdaj sem se malo potolažila, da je to najbrž zaradi tega, ker nosim bolj zadaj in od tega tudi bolečine v "križu".... pregled - tudi jaz sem na "trnih" kot kepica83. Od NS je že več kot 14 dni, pa v bistvu ni nobene spremembe od takrat (brce, trebuh)... Tako da sploh ne bi vedela, da sem noseča, če ne bi imela teh neprijetnih znakov. Ah držimo pesti in upamo na najboljše.... Tako malo več sem napisala, upamm, da ste se prebile čez vse to, sem morala malo "pojamrati" še za nazaj LP in izkoristite lep dan!
|