|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
10.10.2009 11:38:05   
tatly
aja v prvi nosecnosti sem jaz brcike cutla komaj v 20 tednu nekje tak

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
10.10.2009 13:00:35   
pupa*81
heej punce kako kaj?

se še kateri spi, taki nizek pritisk je danes... no sej gremo zdej malo na zrak po kostanj user posted image

bravo za preglede user posted image

uživajte user posted image !

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
10.10.2009 14:13:29   
Kepica83
Hej punce!
Hvala za tolažbo. Ja tatly imela sem že en ss. Ampak do zdaj še jaz nič ne čutim. Saj če bo v ponedeljek vse vredu na pregledu, pol se nem več tako sekirala glede brcik. sedaj pa že 4 tedne nisem videla svoje pikice in me je taaako strahuser posted image . Joj naj že bo ponedeljek.

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
10.10.2009 14:35:17   
Kepica83
Punce jaz sem danes napolnila 15teden. A ima katera bel izcedek? Jaz ga imam že kar nekaj časa. In občutek imam da mi voda uhaja. Ker imam vedno zeeelo mokre hlačke. Ne tam ko je izcedek ampak višje. Ima katera podobne težave? je katera kaj slišala glede tega?

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
10.10.2009 15:42:24   
nejanejc
ojla, lep oblacen pozdrav vsem :) Meni je tudi lazje danes skenirat slike, ko ni soncka. Malo priprav za poroko, ce bo koga zanimalo najino otrostvo pripravljam.

Ja jst mam tud povecan beli tok. Pa me do malo nazaj ni motilo, zdej pa me ze mal moti. Sem slisala od kolegic, da so mele tud to tezavo v nosecnosti. Bom vprasala se ginekologinjo v ponedeljek. Sej ne morem verjet, da je ze 6 tednov od mojega obiska pri njej.

Lepo lepo se mejte se naprej

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
10.10.2009 17:52:16   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: nejanejc

ojla, lep oblacen pozdrav vsem :) Meni je tudi lazje danes skenirat slike, ko ni soncka. Malo priprav za poroko, ce bo koga zanimalo najino otrostvo pripravljam.

Ja jst mam tud povecan beli tok. Pa me do malo nazaj ni motilo, zdej pa me ze mal moti. Sem slisala od kolegic, da so mele tud to tezavo v nosecnosti. Bom vprasala se ginekologinjo v ponedeljek. Sej ne morem verjet, da je ze 6 tednov od mojega obiska pri njej.

Lepo lepo se mejte se naprej

hej!
Ti imaš tudi pregled v ponedeljek? 6 tednov ? Uh. Kaj se nič ne sekiraš za pregled? Jaz sem si že vse nohte pogrizlauser posted image

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
10.10.2009 17:52:16   
Di_Di
Pozdravček tudi od mene user posted image

Chi_Pita hvala... sem full happy čeprav se ni glih pustu morit pri počitku user posted image user posted image važn da je vse ok!

Mislim da ni nič narobe če ma tvoj dragi 0-, bl je problem če imaš it poleg svoje skupine še Rhd -, če imaš pol ti morjo 1x po 20 tednu če se ne motim tam okog 23 dat neko inekcijo oz takoj po rojstvu al neki takega. No nisem prepričana kar se tednov tiče vem samo da jo moraš dobit v ustakem primeru.

Jaz recimo imam A Rhd+ tko da ni panike, moja sestra ima pa A Rhd- in je morala dobit inekcijo ko je bla noseča s tamalo. Tko da ne skrbet, v primeru da imaš Rhd- poleg svoje skupine, ti bodo že povedal in ti dal inekcijo ko bo čas za to.

Danes mamo pa kr nekam kislo vreme, se mi prav nič ne da sam lenarim in se bašem. Prej mi je mama skuhala kostanjčke mmmm najmi njami so bli fini in končno sem jih tudi jaz jedla user posted image user posted image user posted image

a ja memole moj je bil včeraj na beki in je rekel da je kr velik kostanja gor. Če boste imeli kej časa se zapelijte gor, pol se pa mal okog sprehodite, sigurno ga boste kaj nabrali...

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
10.10.2009 19:24:30   
lija34
Alo!

Naj se vam še jazuser posted image malo javim. Jaz se za majčko nisem odločilauser posted image .

Tiste, ki imate Rhd- brez panike, zato dobite cepivo enkrat med nosečnostjo in nato še po porodu v primeru, da ima otrok Rhd+.

Kepica83: tudi danes so se meni pojavile težave z uhajanjem vode, zdi pa se mi da je to bolj posledica kašljanja.

Klub temu, da je to moja tretja nosečnost nisem točno prepričana ali čutim brcikeuser posted image , nekaj se premika.

(odgovor članu Di_Di)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
10.10.2009 19:26:09   
nejanejc
kepica83 na sreco sem imela med pregledi pri ginekologinji še nuhalno, pa se en pregled zaradi krvi in sem pikico vidla se dodatno. Ceprav bi raje bla raje vedno zdrava in ne bi blo treba se dodatnega pregleda. Ma tako je, nekje zgubis, nekje dobiš.

Ja s Rh- sem tudi jst slisala, da je potrebno dobit injekcijo pred porodom. Krvna skupina pa nima vpliva na to.

No, dober tek ob kostanjih!

Lep vecer

(odgovor članu Di_Di)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
10.10.2009 19:36:58   
Kepica83
Lija34 meni pa ne ob kašljanju. Jaz grem na wc se polulam, še počakam par minut če bom še mogla enkrat pol pa zaključim. Naredim par korakov po stanovanju in že čutim mokro. Kar vlije se, pa čeprav sem tik rped tem lulala. Groza. Dobro da sem na bolniški da ne hodim polulana okroguser posted image .

Nejanejc tudi jaz sem imela nuhalno pa je bilo vse ok, ampak sedaj je že 4 tedne od takrat. Srčno upam, da bo vse vredu. Pa upam da bo mi delala UZ, ker moj bi rad prvič najinega bebija videl.

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
10.10.2009 21:06:21   
ema tiara
glede uhajanja vode,poskusite s keglovimi vajami,baje pomagajo...in pa dnevni vložki,taki tanki,jaz mam tud probleme...pa ena je spraševala glede kajenja...jaz kadim-pri prvih dveh hčerah nisem,mi ni pasalo,pri drugih dveh-sinekah pa bi lahko pojedla čike...sem pa omejila na minimum,tudi zdaj...mi je pa g rekel da mi bo stres če bom živčna brez tistega čika bolj škodo kot cigaret...pa telo se čisti pa gre vse skozi pojslico otroka...bi pa rada nehala,morda mi tokrat rata...

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
10.10.2009 21:37:34   
tropical
Jaz imam tudi mal težav ko  koham, moram imeti obvezno dnevni vložek.
A gledaste kmetijo, men je tolk brezveze.user posted image
Danes me je mal trebuh bolel v spodnjem delu, upam samo da bo minilo.
Trebuh me srbi im imam tak čuden flekast rdeč. Najraje bi se spraskala do živega. A ma še kakšna takšne težave. Če se ne namažem je še slabše.

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
10.10.2009 22:11:45   
*m*o*j*c*a*
dober večer user posted image !

ste pridne..user posted image po par dneh mam spet cajt mal počekirat..user posted image sinoči je tamala po dolgem času spet prespala celo noč v svoji posteljici..user posted image user posted image user posted image bomo videli, kaj bo danes..po moje ne bo ratalo..user posted image no v glavnem po obupu, da se bom morala vpisati na absolventa, sem v četrtek prejela klic, da nej hitr oddam tri vezane diplome in da mam v torek zjutraj zagovor, pa če bo uspešno se vpišem na magisterij!!user posted image user posted image vaaaa kolk sem bla vesela, čist nora od hitenja sem in tja, ampak nenormalno vesela za preobrat v moj prid..user posted image zdej sem pa naredila predstavitev v power pointu pa tle sama sebi bluzim..user posted image mal me je strah, ker so mi dali najbolj zajebanega predsednika komisije..user posted image zato punce držte pesti v torek zjutraj, da mi uspe, pa se bom lahk vpisala na podiplomca!!user posted image komi čakam da bo mim torek..user posted image

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
10.10.2009 22:38:03   
tropical
mojca držim pesti da ti v torek uspe, ampak jaz mislim da boš naredila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
10.10.2009 22:43:05   
nejanejc
ojla, kmetije se meni tud ne da gledat... Sem malo tekmo gledala :) Dobro je šlo!
Tropical, upam,da niso bolecine prehude in hitro minejo. Mene mal scipa, kot med al pred menstro, pa kot me je od zacetka nosecnosti, verjetno spet bolj cutim sirjenje maternice.

m*o*j*c*a drzim pesti za zagovor! Sej bo vse ok, ko prides do te tocke gre pol gladko, ceprav mene so fajn zivci dajali.... in tudi takrat sem se selila, tako kot zdej... jst mam velik prelomnic v zivljenju na kupu ugotavljam.... Ma spet me je zaneslo. Drzim pesti!

Lahko noc

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
10.10.2009 22:48:29   
Argojuhica
Čer, meni prosim tudi majčko, št.38, dolgi rokavi, svetlo modra.
lp

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
10.10.2009 22:59:51   
tintin
Mojca, srečno na zagovoru. Jaz sem svojega dala čez eno leto nazaj (magisterij), zdaj imam pavzo do drugega leta, ko vpisujem doktorat. Zelo paše:)

Mi (in pol ostalih Slovencev) smo bili danes v Ikei, smo šli po kopalniško pohištvo. Gužva, siten tamalček ....groza.

Zdaj pa samo zzzzzzzzz....

(odgovor članu Argojuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
11.10.2009 0:18:01   
šica
keglove vaje ne samo baje pomagajo, ampak definitivno pomagajo, samo disciplinirati se je potrebno in jih redno delati, tudi večkrat dnevno.

tropical - trebuh te srbi zato, ker se ti napenja koža, nujno maži (jaz prisegam na evcerinovo olje proti strijam - v prvi nosečnosti nisem dobila niti ene), da ne boš po porodu razočarana nad kožo na trebuhu, bokih, prsih...

no dekleta, učivajte v nosečnosti

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
11.10.2009 0:21:21   
šica
če kaj vem, boste tudi med nosečnostjo enkrat dobile injekcijo vse, ki ste RH-, ne vem pa točno kdaj - moja prijateljica je RH-, pa mi je povedala in če bo šla katera na amniocintezo jo bo dobila tudi po tem posegu.

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
11.10.2009 0:25:30   
šica
jaz em v prvi nosečnosti čutila prve gibe v 17 tednu, no sedaj pa jih občasno (ne vsak dan) čutim od 13 tedna - če sem popolnoma mirna v postelji, sicer nič

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
11.10.2009 9:15:31   
nincy29
hey punce
kako ste kaj na tak prelep sončen dan??
jaz sem zdaj malo mere glede majčk pogledala hm...po dolžini hrbta bi nekje 38,40 rabila.po širina majčke spodaj pa 44user posted image user posted image
sem namreč eno majčiko si zmerla pa je taka da se mi zdaj lih okol trebuha prav prilagaja.sem pa izmerla od roba do roba majčke..saj je tako mišljeno??ponavadi imam št. 38 oz. 40.zdaj pa res nevem kaj naj naredim...help user posted image

(odgovor članu šica)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
11.10.2009 10:03:29   
nizy
pozdravljene!

tudi meni se zdi , da že cel teden čutim rahlo premikanje v trebuhuuser posted image , sm pa v 4user posted image user posted image ..... je pa bilo včeraj kar nekajkrat to čutitiuser posted image user posted image ...

glede RH-tudi jaz imam krvno skupino A- se pravi v 28.tednu dobiš injekcijo in potem po porodu tudi , ampak samo v primeru da ima otrok rh+, moja zadnja pupa je imela rh- in po porodu injekcije nisem dobila ,...strokovno pa ne znam povedati user posted image

mene pa matra križ, komaj stojim ali sedim , pa v službi mi začnejo noge otekatuser posted image ,... upam , da mi ratalo samo še ta mesec delat , potem pa dopust 21dni, pa bolniška ,...

vsem čestitke za dobro opravljeno NS, jaz jo imam v torek

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
11.10.2009 10:04:18   
country
Hej, hoj!

Danes je pa res lep dan!
Upam, pa, da bom preživela celega, ker spim čisto zanič. Ne najdem pravega položaja in zaspim šele proti jutru, potem je pa že veselica, ko tamala pride. Dobro da je bil živžav danes, da sem lahko mal potegnila.

Včeraj pa spet en koncert, pa še vaje prej. Mislim, da bo treba s temle zaključit, ker sem bla čist uničena potem. Koncert je bil pa super.

Majčke pa tud jaz ne bom vzela, ker bi morala imeti potem napis "prideva aprila"...user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
11.10.2009 10:04:37   
Claire2010
Pozdravček vsem po dolgem času,

no malo se morem javiti, da me ne boste pozabile user posted image  Ste hitre pri pisanju, jaz vam ne morem slediti, preberem še kaj, napisati pa več ne uspem user posted image  No ampak danes sem si pa vzela čas, da pokomentiram vse za nazaj user posted image

majčke - vidim, da kar pridno naročate... No tako boste vse "označene" in vas bom lahko spoznala, če vas vidim kje v mestu ali v kakšnem shopping centru... user posted image  Jaz sicer ne bom nič naročila, mogoče sem malo čudna, ampak mi te majčke niso tako všeč user posted image  No ve pa jih lepo nosite user posted image

počutje - joj včeraj sem imela katastrofalen dan kar se tiče počutja - bolela me je glava za znoret (pomoje me že kakšnih 10 let ni tako) + križ (no ne vem če je čisto križ, boli me tista kost nad ritjo, ne vem kaj je to, a so to medenične kosti user posted image  user posted image ). V glavnem se mi zdi, da vse simptome, ki jih preberem za nosečnost, potem tudi fašem (glavoboli, križ, slabo počutje, slabosti....), nikakor pa ne dobim tistega, kjer piše, da se počutje po 3 mesecih full izboljša in si nabit z energijo user posted image  No jaz še vedno čakam na ta magični moment, čeprav je zdaj že 16. teden, pa se mi zdi, da nekaj bi se pa že moralo premakniti ane?

brcike - joj kako sem vam "fouš" tistim, ki jih že čutite. Jaz še nič user posted image  Sicer pa koooomaj čakam, ker me res full zanima kako to zgleda oz. kako to čutiš. Ena je napisala, da so kot mehurčki od radenske... Iiiii user posted image  to mora biti pa res tako lep filing.

trebušček:  Malo sem se zasekirala, ker se mi tudi trebuh še skoraj nič ne pozna. Sploh, ko berem, da vas nekateri že na cesti sprašujejo in čestitajo za nosečnost, ko vidijo trebuh... Jaz pa ko povem, da sem noseča, vsi full gledajo v trebuh in ga strokovno opazujejo, potem pa rečejo: "Ja ampak vidi se ti še nič" user posted image  No zdaj sem se malo potolažila, da je to najbrž zaradi tega, ker nosim bolj zadaj in od tega tudi bolečine v "križu".... 

pregled - tudi jaz sem na "trnih" kot kepica83. Od NS je že več kot 14 dni, pa v bistvu ni nobene spremembe od takrat (brce, trebuh)... Tako da sploh ne bi vedela, da sem noseča, če ne bi imela teh neprijetnih znakov. Ah držimo pesti in upamo na najboljše....

Tako malo več sem napisala, upamm, da ste se prebile čez vse to, sem morala malo "pojamrati" še za nazaj user posted image  

LP in izkoristite lep dan!

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
11.10.2009 13:25:42   
*m*o*j*c*a*
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Mojca, srečno na zagovoru. Jaz sem svojega dala čez eno leto nazaj (magisterij), zdaj imam pavzo do drugega leta, ko vpisujem doktorat. Zelo paše:)

vauuuu čestitke za magisterij..user posted image user posted image in je zlo težek drugače? pa v primerjavi z diplomo? pa kr doktorat naprej..super! js si tut želim tk daleč..nekoč..user posted image ko sem se vpisovala na faks, sem rekla, ma tri leta nardim, pa mam dovolj, kje se mi da še magisterij pa doktorat pa tk naprej..pol me je pa kr posrkalo vse skup, zdej bi pa šla kr do konca..user posted image sam pred mano je še cel magisterij..komi čakam da zaključim, no pa glede na to kak cajt beži, pa če bo šlo vse tk kot mora, bo hitr mim..user posted image ko bom user posted image dobila, bo skor eno leto že za mano..zdej sam čakam torek, pa upam, da bo 13 srečna številka..user posted image

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?