|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
13.10.2009 9:07:26   
tatly
TROPICAL-NP 9.11.

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
13.10.2009 9:09:08   
aprilasemtu
nejanejc hvala za informacije. V glavnem je torej ta pregled bolj "dolgočasen"? Me pa veseli, da ona dela morfologijo in mi ni treba v porodnišnico. Pred novim letom bom sigurno še enkrat na vrsti, sicer pa raje vidim, da je vse okey in me ni blizuuser posted image

Jst bom tud probala privleč moža zraven na morfologijo (je zatrdil, da on ni nikoli rekel, da noče it zraven in si je skrivoma - "ko je imel mesec dni molka" - pogledal vse slikce in posnetke tamalega), v zadnjem tednu se je namreč malo skuliral. Zakaj je "kuhal mulo" tako dolgo nimam pojma, očitno ga že daje kriza uvodnih srednjih letuser posted image

Me pa moti, ker na vsak način preferira fantka (sem mu rekla, da ne živimo v muslimanskih krajih...), čeprav imam občutek, da je to zato, ker ve, da ga bo hčerkica ovijala okrog prsta in ji ne bo sposoben postaviti meje (s tem ko pri fantu ne bo imel tega problema). Pa še za hčerko ga bo veliko bolj skrbelo (sploh ker ve, kaj se mota moškim po glavi). Ma ne vem, al je on čuden al so pa krivi moji nosečniški hormoni, da me take izjave motijo. V glavnem jaz navijam za punčko, da ga bo spravila k sebiuser posted image

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
13.10.2009 9:58:44   
smeshka
Zdravo punce!

Joj, zdaj pa se toliko časa nisem oglasila, da sem komaj prebrala vse za nazaj!

Lep pozdrav vsem novim in dobrodošle! user posted image

Moja nosečnost poteka ok, zdaj sem si bušija začela mazat (s čist navadnim olivnim oljem zaenkrat - mi je rekla v lekarni, da je tak najboljše zaenkrat). Drugač pa za 16. tednov, kolikor sem noseča, še sploh nimam skor nič bušija. Hehe, no če res dobro pogledaš se malo vidi. user posted image

Mi lahko lepo prosim ena prilepi tole stran, kjer si lahko pogledamo majčke. Jaz bi jo tudi mela, pa sem iskala nazaj, ampak smo tako zgovorne, da je res težko najdit. Pa bi jaz to malo pogledal apa povedala, katero bi imela. Hvala!

Drugače pa, v katerem tednu je morfologija približno? Jaz mam zdaj konec oktobra pregled, pa me zanima, če me bo kar takrat poslala na morfologijo al še bom mogla počakat? Takrat bom v 18. tednu. user posted image

Uživajte in veliko užitkov z vašimi pikicami!

(odgovor članu aprilasemtu)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
13.10.2009 10:03:22   
babyloverka
hej punce še jaz se javim user posted image

včeraj sem peljala svojega dragega na ns pogledat najino dete user posted image
bejbi je ok, velik 5.8 cm, tveganje za ds je več kot 2000, skratka vse ok.

po starem roku bi danes morala imeti 12 tednov, po tem kar mi je pa včeraj izmeril pa je 12 tednov in 6 dni in nekako se mi zdi da bi ta znal biti bolj natančen ker ima moj ginekolog dosti slabši ultrazvok kot ta kjer sem imela včeraj nuhalno, kaj mislite ve? sem vprašala ginekologa in mu povedala glede mojega datuma pa mi je rekel da po meritvah se on strinja da je rok en teden prej, kar mene sploh ne moti user posted image

sem pa bila kar presenečena kako se bejbi premika, na začetku je bil pri miru, potem pa mi je rekel da naj zmigam z ritjo in potem se je tudi bejbi začel ful premikat pa mahal je pa prstke smo prešteli pa nosek se je lepo videl, ni pa se videlo kaj ima med nogami, se mi zdi da bo trmasto dete user posted image

tudi jaz sem gledala tinin porod, sem potem še lubiju kazala. prvič sem jokala kot dež zraven user posted image

torej za seznam;
nuhalna ok, srček bije, spol uganka, pdp pa se verjetno prestavi na 21.4.user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1954
13.10.2009 10:15:37   
aprilasemtu
očitno smo vse jokale ob gledanju posnetka tininega porodauser posted image

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
13.10.2009 10:20:00   
babyloverka
user posted image meni je bilo všeč ker je bilo tak kot je bilo, nič polepševanja ampak realnost. v enem trenutku sem se zbala, ko sem vidla kake bolečine ima ampak pol sem si rekla da če so vse preživele še bom pa jaz.

res pa sem jokala zraven, takrat ko so ji dali dunjo na trebuh pa pol do konca user posted image

morem pa še povedat se zdaj par dni počutim drugače, bolj sem sproščena, optimistična in imam v sebi misel da bo bejbi ok, da je živahen in zdrav. včeraj je bila nuhalna potrditev tega. in ker je prvo trimesečje mimo sem veliko bolj sproščena.user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1956
13.10.2009 10:53:34   
memole
Jutro!

Kako ste?
Kaj kej počnete?

Midva z možekom lenariva popoldan pa v službo!

Danes sije sonček je blo pa zjutraj kar mrzlo samo 2 stopinje!Brrr

Čestitke vsem za pregled!

Kje se pa lahko vidi ta opis poroda ki ga omenjate?

No lep dan vam želim!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
13.10.2009 11:16:04   
tanika1
Drugače pa, v katerem tednu je morfologija približno? Jaz mam zdaj konec oktobra pregled, pa me zanima, če me bo kar takrat poslala na morfologijo al še bom mogla počakat? Takrat bom v 18. tednu. user posted image

Smeshka morfologijo se dela od 20. do 24. tedna, tako da bo v 18. tednu verjetno še prekmalu in boš morala še počakati.
lp

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
13.10.2009 12:23:56   
nejanejc
aprilasemtu, se strinjam, raj cim manj tm, pa je vse vredu.

http://www.majcke.net/index.php?page=shop.browse&category_id=8&option=com_virtuemart&Itemid=8

ta link sem nasla, sam ni cist taprav, ker majice z v izrezom niso v barvah... nimam pa casa iskat med starimi posti sedaj...

upam,da bo kaj pomagalo....

papa

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
13.10.2009 12:37:57   
tintin
Tudi jaz sem danes imela pregled.
Vse ok, kile +1,5 kg (kar je identično kot v prvi nosečnosti), naslednji pregled 24.11., morfologija pa 16.12.

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
13.10.2009 13:01:28   
*m*o*j*c*a*
Dober dan user posted image !

tak lep sonček je bil zuni, pa se je kr nekam skril..user posted image drugače pa...hvala vsem ki ste mi zaželele srečo in držale pesti zame..user posted image danes zjutraj sem uspešno opravila zagovor diplome ter postala diplomirana inžinirka logistike!!!user posted image user posted image user posted image user posted image še kr ne dojemam glih..vpisala pa sem se tut naprej na magisterij!user posted image itak čist vesela, bi šla kr na kak deci, pa ne smem..user posted image

danes je pa res en lep dan..user posted image

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
13.10.2009 13:05:04   
nejanejc
Čestitke!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
13.10.2009 13:21:12   
tanika1
čestitke!

Neposredna povezava do sporočila: 1963
13.10.2009 13:47:44   
moreta
mojci čestitke za diplomo, vsem ostalim pa hvala za dobrodošlico. user posted image

Pa še za na seznam: NP 10.11. popraviti je potrebno 1.user posted image  in ne 1.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1964
13.10.2009 13:52:42   
ela24
Pozdravljene!

Kako pa danes piha:( Mi ni blo nič kaj fajn ko sem morala po nekih opravkih. Zdaj pa še k svojemu zdravniku nesem neke papirje.
Čestitke za diplomo!
Joj, jaz se tudi moram lotit. Tretje leto že vlečem to diplomo, pa nikoli ni blo "časa" (kako priročn izgovor)user posted image . Zdaj pa se res moram nardit, ker potem ko bo dete bo še težje. Jaz sm ful timski človek, in se mi je samostojno lotit nekega projekta fuuuul težkouser posted image  Meni se zdi kar vse pomembno in ne znam izločit nebistvenega..user posted image
No držite se.
Naslednji pregled pa imam 26.10.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
13.10.2009 13:53:28   
tintin
MOjca, čestitke za diplomo! 

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
13.10.2009 14:28:26   
neka_noč
Čestitke za diplomo Mojca! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
13.10.2009 14:29:51   
Kepica83
mojcaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Čestitke!!!!!!!!!!!! juhuhu!

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
13.10.2009 14:38:59   
nizy
mojca- čestitke za diplomcouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no , tudi jaz  se počasi pripravljam na odhod na NS, imam jo ob 16h, pa upam , da bom še country gor srečala, če mi prej neuide user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
13.10.2009 14:44:07   
BELA BUČA
Mojca, čestitam za diplomo. Le pogumno naprej, boš videla, da je na magisteriju bolš kot na dodiplomcu, saj na znanstvenem je blo tko.

Zjutraj sem bila na pregledu -- bejbi spal, posteljica še vedno prekriva ustje, tko da je treba počivat, mi je pa zdravnica dovolila sprehod v okolici doma. JUHU!!!!! Očitno bom še nekaj časa doma, ker moram UZ poslat naslednji mesec na komisijo.
Danes je 15 tednov, razen bolečin v spodnjem delu trebuha ne čutim še nobenih premikov.

NP imam 3. 11.

Izkoristite dan za kak sprehod in se imejte skrajno lepo.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
13.10.2009 14:50:18   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

mojca- čestitke za diplomcouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no , tudi jaz  se počasi pripravljam na odhod na NS, imam jo ob 16h, pa upam , da bom še country gor srečala, če mi prej neuide user posted image

držim pesti da bo vse vreduuser posted image user posted image . Pa poročaj.

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
13.10.2009 14:50:20   
*m*o*j*c*a*
punce hvala za vse čestitke..

tolk sem vesela pa zmedena, da sem pozabla napisat dobrodošlico novim user posted image ! čestitke! želim vam prijetno nosečnost, pa čim manj težavic..user posted image

(odgovor članu BELA BUČA)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
13.10.2009 14:58:55   
Izabela_07
Pozdravček vsem še od meneuser posted image

še vedno ne čutim nobenih premikov, čeprev sem že v 15 tednu in že drugič noseča...za prvo nosečnost se pa sploh ne spomnim kdaj sem prvič začutla premikanje. Drugače pa razen utrujenosti nobenih posebnih težav, na srečo je obdobje slabosti mimo.

Čestitke za diplomo... vem kakšen je občutek, sama sem jo imela ko je bil mali star že 10 mesecev!¨

Kako ste pa kaj z nosečniškimi oblačili za službo? Sploh ne vem več kaj naj oblečem... v H&M pa tudi nisem našla nič pametnega!

Neposredna povezava do sporočila: 1973
13.10.2009 15:02:41   
*m*o*j*c*a*
IZVIRNO SPOROČILO: Izabela_07

Pozdravček vsem še od meneuser posted image

še vedno ne čutim nobenih premikov, čeprev sem že v 15 tednu in že drugič noseča...za prvo nosečnost se pa sploh ne spomnim kdaj sem prvič začutla premikanje. Drugače pa razen utrujenosti nobenih posebnih težav, na srečo je obdobje slabosti mimo.

Čestitke za diplomo... vem kakšen je občutek, sama sem jo imela ko je bil mali star že 10 mesecev!¨

Kako ste pa kaj z nosečniškimi oblačili za službo? Sploh ne vem več kaj naj oblečem... v H&M pa tudi nisem našla nič pametnega!

tudi moja mala je stara 10 mesecev..no 9 pa pol, če sem bolj natančnauser posted image

< Sporočilo je popravil *m*o*j*c*a* -- 13.10.2009 15:03:24 >

(odgovor članu Izabela_07)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
13.10.2009 15:04:28   
Izabela_07
in še nekaj .... Stokke voziček... ne spomnim se že katera ga je naročala preko spleta... ampak me zelo zanima ko ga boš dobila, če poveš ali je vse tako kot mora biti... namreč cena je res ugodna!

(odgovor članu Izabela_07)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?