|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
13.10.2009 15:26:31   
Chi_Pita
user posted image  user posted image  user posted image mojca čestitke za diplomo user posted image

držim pesti za vse preglede user posted image user posted image user posted image ...

jaz bi šla tudi kmalu na kakšen pregled ... se mi zdi, da nisem videla pikice že zelo dolgo. Aha punce, kaj po NS je morfologija? - a je tudi to samoplačniško?  Pa a morfologijo dela vsak g.? Ker meni je moja rekla, da bomo v cca 22. tednu delali neke raziskave in bo dragi zraven prisoten, a je to to, al je to kak drugi pregled? Toliko sem že prebrala o teh pregledih, da mi ni več nič jasno kaj je kaj?! user posted image

Danes sem pa jaz tako zelo zafrknila situacijo na delu, da bi se najraje sam jokala in jokala in nekam zbežala user posted image ... sem naročila napačno robo, ki ni lih poceni ... panika me je zgrabila in res nisem vedela na koga naj se obrnem ... še dobro da je moj šef oče, ker me je nekako potolažil in me razume. Je rekel, da se zgodi in da se na napakah učimo. Sem postala takoj boljše volje, sam zdaj je treba napako popravit, hmmm le kako...

Še malo pa domov ... prav ne vem kaj se bom najprej lotla delat, ker je tako lep dan. user posted image

Uživajte v božanju bušijev, ki pridno rastejo. user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu Izabela_07)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
13.10.2009 18:00:19   
Getreal
izabella_07 to sm jz..če te zanima je samo par strani nazaj debata o tem, ko smo se menle z elo24. Vozička pa še kr ni, upam da pride ju3 ali vsaj do petka! bom sporočila kako bo šlo.user posted image

(odgovor članu Izabela_07)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
13.10.2009 18:17:23   
Anonimen
Dober večer punce!

Evo se javljam po dolgem času. Nažalost je medenih tednov konec, smo pa res uživali, čeprav sem na koncu zbolela. Zdej se je samo še treba navadit na to mrzloto tukaj.

V četrtek smo imeli NS, vse je ok, veliki smo 64mm, tako da se mi je PDP prestavil na 17.4. Smo pa zvedeli tudi spol, ki pa me je zelo presenetil, tako da upam, da so se zmotili. Itak, da bom vesela karkoli bo, samo da bo zdravo, samo vseeno imam željo imet pupo.

Sem pa prav vesela, da so slbosti že mimo, čeprav imam pa zdaj druge težaveuser posted image .
A se ve že kej mažete po bušijih? Pa s čim?

(odgovor članu Getreal)
  Neposredna povezava do sporočila: 1978
13.10.2009 18:34:51   
Getreal
popravek----vozicek prišel danes user posted image user posted image user posted image samo jz ga bom šele v četrtek zmontirala z lubijem, tako da takrat sporočim kako in kaj. Zgleda pa zaenkrat vse lepo uredu in nedotaknjeno user posted image

nax05 joj te čisto razumem!!! mene bo tudi malček zvilo, če bom ugotovila da je fantulin user posted image mam kar en strah pred tem,ker ne vem kako razmišljajo fantki...sej bom vesela neglede kaj bo, samo tko malo bom izven svoje varne cone če bo deček....ko pomislim na punčko mi je dosti bolj udobno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
13.10.2009 18:36:21   
nizy
evo NS za manouser posted image , me je G malo prestrašil , še zmer pa ni tolk rizično je pa razmerje 1:2291 (1.8mm), veliki smo 58mm, ...je pa našuser posted image Tratnjeku malo ponagajal in se 20min ni hotu nikamor premaknit , smo ga komaj zbudil , ker ni hotel pokazati noska , no ko smo ga zdramili pa se je  prvo zvil v klobčič in nato pomahal user posted image , je G komaj zmeril vse skupaj ,... spola mi pa ni hotel napovedati , ker naj bi bilo 70%, no pa saj ni niti tako važno , samo da je živo in zdravouser posted image .

country- kako si ti opravilauser posted image Mislim , da sva se pa le srečale user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
13.10.2009 19:12:17   
Kepica83
Getreal voziček si že nabavla? user posted image user posted image Kolko si noseča? Jaz še niti cotik ne upam kupovat.user posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
13.10.2009 19:51:06   
natasaxy
Oj,

vidim da ste čist not padle,...........že vozički,........no sej če sebe pomislim sem bila v prvi nosečnosti ista,.........vse bi imela takoj:):). No zdej pa vem da je še dovolj časa, upam da nam uspe izvedeti spol že jutri,......čeprav je verjetno še prekmalu, kajti če bo punčka nimam nič cunj,.......bo treba it v akcijo če jih katera ima.

Tiste, ki ste bile pri dr. Strahovi a če ti naredi CD je to všteto že v plačilo 60€ a je treba še dodatno doplačati? Pa da nem po nepotrebnem iskala,.....kje točno se najde njeno ambulanto. Jaz bom parkirala pred Merkatorjem,.......potem pa ne vem kam,......Domžale bolj poznam površinsko.

Nič grem malo pred TV,......pa se oglasim jutri kako je bilo na NS.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
13.10.2009 19:59:41   
ela24
Getreal super za voziček! Torej res hitro prideuser posted image  Čakamo na novičkeuser posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
13.10.2009 20:46:17   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: *m*o*j*c*a*

Dober dan user posted image !

tak lep sonček je bil zuni, pa se je kr nekam skril..user posted image drugače pa...hvala vsem ki ste mi zaželele srečo in držale pesti zame..user posted image danes zjutraj sem uspešno opravila zagovor diplome ter postala diplomirana inžinirka logistike!!!user posted image user posted image user posted image user posted image še kr ne dojemam glih..vpisala pa sem se tut naprej na magisterij!user posted image itak čist vesela, bi šla kr na kak deci, pa ne smem..user posted image

danes je pa res en lep dan..user posted image

Čestitke za opravljeno diplomo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
13.10.2009 21:33:21   
Di_Di
mojca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam za diplomo!!!

ostalim pa za dobro opravlenje preglede user posted image user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
13.10.2009 21:49:51   
country
Čer!

Najprej čestitke mojca! In user posted image za pogum za magisterij! Jaz sem po diplomi rekla dost mam...

IZVIRNO SPOROČILO: nizy

country- kako si ti opravilauser posted image Mislim , da sva se pa le srečale user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, sva se...user posted image Upam, da bova na naslednjem pregledu lahko še kakšno rekli.
Sem bla čist zmešana cel dan od tega. Prišla sem iz službe, potem se mi je pa še mudilo nazaj. Tko da sem v bistvu vse skupaj začela dojemat ko sem se vozila proti domu in je blo po radiu Smisel življenja je ležanje na plaži user posted image

No, opravla sem kr v redu. Sta pa moja dva že sedaj navihana ko sta se skrivala, saj me je gledal odznotraj in čez trebuh, pa spet od znotraj pa spet čez trebuh, celo me je prežokal, potem pa je rekel, da ma tega dost in da je zmeril kar je zmeril.

Pri obeh je našel nosno kost, eden ima celo zelo veliko user posted image , tveganje pa je pri obeh 1:4486.

Velika sta 55,2 mm in 54,1 mm. A ni to mal veliko za dvojčke? Kakor sem brala ostale so ravno tako veliki. Saj se ne pritožujem, edino na prejšnjem pregledu mi je g rekel, da sta majhna, ampak zato, ker sta dvojčka.
No, zdaj mi je jasno odkod tak trebuhuser posted image

Mal sem se razpisala, ampak sej tako in tako ne pišem prav pogosto.user posted image

Lep večer še naprej, pa lahko noč!

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
13.10.2009 22:19:38   
Anonimen
Natasaxy- če pri dr.Strah vzameš še cd pride nekaj čez 70 eur. Ma men ni žal niti eura k sem ga dala, ker sem že 1000x šla pogledat ta cd.
Če boš parkirala pred velikim Mercatorjem v Domžalah, greš čez cesto do Mod Arta (poročni salon), dr.Strah je v oranžnem bloku. Sej se že od Mercatorja vid te tri bloke, prvi je rdeč, potem oranžen in potem rumen. Ne moreš falit. In pa super da si izbrala dr.Strah, ker je res ena a ženska.

< Sporočilo je popravil nax05 -- 13.10.2009 22:20:40 >

(odgovor članu country)
  Neposredna povezava do sporočila: 1987
13.10.2009 23:36:44   
Getreal
Kepica83 ja ja sva se kar odločla z user posted image   za nakup, ker sva vidla da je taka huda akcija in sva vedla, da ga ne bova dobila več tako poceni. Pa glih takrat so se moje začetne krvavitve umirile in je ginekologinja rekla da zdej pa vse štima user posted image . Zej sm pa v 14 tednu točno danes user posted image   Tako da je zakon! Sm se pa tud jz bala in mela strah, ko sm kupla prvo mini oblekico, da ne bi šlo še kej narobe mogoče, samo sm se kar sprostila pol po prvem nakupu hihiih user posted image user posted image user posted image user posted image

natasaxy jz sem bla pri strahovi prejšen teden in mi je računala 73€ za CD. Je pa res ful fajn ko maš bebiko posneto in jo lahko kadarkoli pogledaš.

ela24 novičke v četrtek! Drži pesti! user posted image

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
14.10.2009 8:24:03   
ela24
Jutro!
Mene še vedno prehlad muči. Celo nič nisem spala ker sem kašljalauser posted image  Že 6 tedenuser posted image  Danes pa sem napovedala bolniško in mi je čisto vseeno če svet stoji, jaz ne grem nikamor. Sama pri sebi si mislim, da še toliko moči nimam, da bi se pozdravila, kako pa je z otročkom, če sm jaz taka boga. Upam da bo vse ok!
Vidim, da ste že opravile prve nakupe cotikuser posted image  Jaz še nisem tako daleč. Sicer sem bla ravno včeraj v baby centru, ker sem nekaj iskala za darilo, pa me še ni tako pritegnilo, da bi pa res kaj kupila. Po drugi strani pa skozi vohljam po internetu za vozičkiuser posted image  Čeprav sem sedaj že kar odločena. Verjetno bi blo najbolje, da bi kar naročila, ker drugače si lahko še jaz tipična tehtnica stokrat premislimuser posted image  Sedaj sem v 15 tednu. Se je kateri že naredila črta na trebuhu?

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
14.10.2009 8:31:54   
nejanejc
ojla,

jst sem zacela mal gledat vozicke iz firbca,ker se je tu gor govorilo.... so mi vsec bolj trikolesniki... Sam morem pa gledat, da se da tudi v majhen prtljaznik ta voz, ker mam pac Cliota zaenkrat. Prjatlce mi priporocajo Quinniya, sam mene mal skrbi, da je velik... Sem gledala Babyboom-a, ker dobic se kosaro zraven... No, tko prva razmisjlanja samo...

sem brala o crti na trebuhu, ma jst mislim, da je se nimam.. Sem tud zdej v 16. tednu...

danes grem pa obleko probat, pa me je kar malo minilo, ker vidim, da je porocna obleka meseca na internetni strani...

vceraj sem spet iskala modrc zame, so mi narocili prostostoječi, bel... Pa se sploh en dobijo moj je stevilke vec... Ma niti drugih ne velik. Mi je rekla vcerej v Lisci, da je blo prevec porok in maturantskih in nevem cesa. da je vse slo... Jst srcno upam,d amajo kaj v salonu, kot so mi zatrdile.

No, lep dan

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
14.10.2009 9:48:02   
aprilasemtu
nejanejc da ti iz lastnih izkušenj povem da je gospodarstvo v SLO čist na psu, krivi so pa vsi geniji, ki želijo manjšati stroške in delajo brez zalog. Da zmanjka modrcev!!! pa kje si to vidu...

no moja zgodba: naročimo kolpasanovo masažno kad z oblogo (cena 3500€!!!!!!!!), čakamo 1 mesec in po prejemu ugotovimo, da ta obloga standardno pokriva samo dve stranici banje, ker naj bi šla običajno vsaka kad v kot. No naša kad ne bo stala v kotu in posledično rabimo še eno kratko oblogo. ČIMPREJ! V Merkurju pravijo, da je dobavni rok 30 dni - za eno k... oblogo in svetujejo naj se obrnemo na kolpa san. Kličem Kolpa san kjer me prvi, ki je odgovoren za prodajo napoti v salon. Kličem salon in pravi, da je to v domeni servisa, ki imajo rezervne dele. Kličem v servis, pravi, da oni nimajo nič s tem in naj kličem v salon user posted image
Ko imam kolpa sana že dosti in se vdam v usodo, kličem zopet Merkur, da bi oddala naročilo, kjer mi en prepotenten dec (isti Merkur kjer so zatrjevali, da se to oblogo lahko naroči) pravi, da ne ve, če se to sploh da... in me bo poklical nazaj. No še vedno čakam na klic...

ni čudno da podjetja propadajo in še bodo propadala, če pa itak nič ne proizvajajo!!!! in plačaš za kad 3500€ ter pričakuješ vsaj prijazen odnos; da moraš na eno stranico banje čakat 30 dni, pa koj k.... ni čudno da je na Zavodu že 100.000 ljudi, in verjemite mi ta številka bo še strmo narasla (nam bodo pa porodniške zmanjšali na 50% pa bo!!!!, itak bom mogla na šiht hodit enkrat na 14 dni)

Kresalova bo pa za večjo varnost na cesti ustanovila še eno kurčevo agencijo, ki bo prelagala papirje sem in tja in požirala denar iz proračuna...kako bo s tem zagotovila večjo varnost na cesti, mi pa tudi ni čisto jasno.

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
14.10.2009 10:31:34   
Abril
Ups, malce se še lovim tule, sem se ravnokar registrirala na Ringaraji. Človek kar ne ve kam se obrnit toliko vsega utripa. Bom še rabila malo.

HOJLA vsem aprilčicam, še ena se vam pridružujem user posted image . PDP 05.04.2010. Nuhalna za nami, vse na svojem mestu, tako da počasi že upam komu povedat. Slabosti po večini minile, občasno me še malo pobožajo, a to ni več nič napram prej.
Vseh 80 strani dosedanjih objav ne bom šla prebirat, bom pa najbrž nove poste bolj spremljala in skušala prit na tekoče user posted image .

Pozdravček vsem, pa obiiiiloo sončka. Zdej pa brž na user posted image , sicer bom šla pod mizo spat.

(odgovor članu aprilasemtu)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
14.10.2009 10:43:57   
tanika1
Dobrodošla Abril!

Ker že toliko govorite o vozičkih, sem si jih tudi jaz začela ogledovati na internetu, čeprav ga še ne bova takoj kupila, zaenkrat so mi najbolj všeč od Chipolino. Ima katera kakšne izkušnje z njimi?
Drugače imava pa tudi midva Clio-ta in mora bit dovolj majhen za v prtljažnik.
Uživajte v sončku, čeprav je kar mrzlo.
papa

(odgovor članu Abril)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
14.10.2009 11:53:40   
nejanejc
aprilasemtu, upam,d aso te v tem času ze poklicali.... ma za ta dnar, res clovek pricakuje VEC, se strinjam s tabo...

za moje modrce pa res nisem mela srece, ce bi mela kako manjso kosarco bi se bla kaka sansa, tko pa.... upam,da majo v salonu, kot so rekli.

pa se eno razmišljanje, ki ne pase glih sem, ce se bo kateri dalo opisat svojo izkusnjo mogoce. razmisljam kolko casa bom rabla,da spremenim dokumente po poroki, a bo dost en dan, kasne mate izkusnje? Bom pa tudi stalno prebivalisce menjala. Baje to ni važno kje... Se morem se malo pozanimat detajlno..

no, dobrodošla nova :)

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
14.10.2009 12:01:27   
*m*o*j*c*a*
nejanejc za stalno prebivališče vem, da kr hitr zrihtaš..vsaj pri meni je blo tk..sam js sem mela tako situacijo, da imava stanovanje v zgornjem nadstropju pri starših od mojega, in je mogu it tast (lastnik hiše) na občino, pa da je dal izjavo da mi dovoljuje tam živet..mogla bi tut js it zraven, sam je blo to par dni po porodu, pa so kr brez mene zrihtali..dobiš potrdilo o novem naslovu stalnega bivališča in to je to..pol morš pa še osebno dat na novo delat..no tule traja teden da jo dobiš, če pa plačaš tri evre več, jo dobiš pa mislim da v dveh dneh..

tk da dokumente ki jih rabiš lahk greš zrihtat v enem dnevu pomoje, sam dobiš pa pol vse v roku parih dni no..tk nekak bi nej blo..

< Sporočilo je popravil *m*o*j*c*a* -- 14.10.2009 12:03:12 >

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
14.10.2009 12:05:27   
nejanejc
no, midva sva se pa z mojim preselila v novo stanovanje, ki je pisano na mojga. Pol bo mogu jit on z mano, da mi dovoli bivat v njegovem stanovanju. No sej more se jit tudi on prijavit, pravi,da bo mel samo zacasno prebivalisce, ker more pol vse dokumente menjat. Ma meni se zdi,da jih bo prej al slej mogu, tko, d anevem kej komplicira, ampak tko je pač.

hvala m*o*j*ca*

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
14.10.2009 12:19:32   
ela24
Glede spremebe dokumentov. Saj na začetku se je tudi meni zdelo, saj to bo hitro rešeno, osebna in vozniško dovoljenje pa je to to. Potem pa vidiš, da imaš cel kup nekih kartic, članstev itd. in da to vse še hodi na stari naslov. Tako, da jaz sem rabla skoraj leto dni da sem si vse porihtalauser posted image  Res pa je, da osnovne in  nujne stvari gre kar hitro. Pa na zdravstveno kartico ne pozabi.
Dobre ste punce, če živite z nekom, pa ni nič pisano na vas. Bognedaj da sem neki materialist ali da slabo mislim, ampak jaz sem na začetku ko sva zaživela skupaj povedala da bo stanovanje pisano na oba če želi da živiva skupaj. In tako je. Sicer si zaupava, niti pomislim ne na kaj slabega, ampak življenje marsikaj prinese. Pa naj bo to čez dolga leta kakšni problemi v zakonu, ali kakšna nezgoda katerega. Potem se pa lahko znajdeš kakor veš in znaš. Ker ko se pa gre za denar bi pa vsi sorodniku menda na kup skočli, da to pa zdaj njim pripada. Tako, da iz tega vidika se mi zdi pametno, da imaš vsaj nekaj na papirju. Vsaj stalno bivališče da si prijaviš. Ker nekateri si še tega ne naredijo. No, pa upam, da nisem koga spravila v slabo voljo. To je pač samo moje mnenje. Živi tako vsak po svoje.

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
14.10.2009 12:21:44   
tatly
mojca svaka ti cast za diplomo res si pridna iskrene cestitke tako pridni mamiciuser posted image user posted image
kepica-mislim da ma lukman 3d 70€ je pa od 22 tedna dalje sem ga vprasala ker mislim da bom sla se nevem kako  bo z financami

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
14.10.2009 12:22:07   
tatly
aja mislim da sem cutla vceraj rahle brcike

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
14.10.2009 12:35:04   
tintin
Nejanejc, dokumente zrihtaš v enem dnevu, ne pozabi novega naslova javit še vsem pošiljateljem položnic.
če ni skrivnost: kam sta se preselila? Sem enkrat zasledila, da si v Kr?

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?