|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
11.10.2009 16:26:27   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: tropical

Jaz imam tudi mal težav ko  koham, moram imeti obvezno dnevni vložek.
A gledaste kmetijo, men je tolk brezveze.user posted image
Danes me je mal trebuh bolel v spodnjem delu, upam samo da bo minilo.
Trebuh me srbi im imam tak čuden flekast rdeč. Najraje bi se spraskala do živega. A ma še kakšna takšne težave. Če se ne namažem je še slabše.

Nebi te rada prestrašla ampak če te trebuh zelo,zelo srbi so lahko kriva tvoja jetra, predlagam ti da ob naslednjem pregledu obvezno poveš to tvoji-emu G.

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
11.10.2009 19:06:31   
m83
majčke...
punce, ne vem, če kaj pomaga pri odločitvi glede št., ampak na spletni strani piše, naj naročamo tisto konfeksijsko št., ki jo imamo ponavadi...tko da jest ne bi ful večje št. naročala, sej se precej raztegne.

LP

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
11.10.2009 19:33:53   
*m*o*j*c*a*
mojo sestro je tut lani pol proti koncu full začel srbet trebuh, pa rdeče pikice je dobla..pa je pršla patronažna na obisk in je rekla, da lahk da so jetra in da nej gre takoj h g., itak je šla in jo je dala takoj v bolnico, je rekla, da lahk da ji bodo sprožili porod, ker zgleda da so jetra začela štrajkat..no v bolnici je mogla pa ne vem al celo par dni čakat na dermatologa, ki ji je dal samo neko kremo pa če se ne motim je blo pol boljš..sam bla je pa zadnjih 14 dni v bolnici..no na koncu so ji pol le dali umetne popadke, pol pa še ugotovili, da se je mala že zdavnaj pokakala v trebuhu in bi se lahk obe zastrupili..ne vem kak to, da je bla 14 dni že tam, pa ni noben nč videl..user posted image user posted image

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu m83)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
11.10.2009 19:52:38   
tintin
Mojca,
magisterij težek...kaj pa vem, zahteva ful časa, to vsekakor. Ko sem jaz zanosila z Vasjo sem imela narejene vse izpite in pol mag. naloge, ko je bil Vasja star 3m sem začela pisat nalogo naprej, jo končala v roku parih mesecev in nato celih 5 mesecev čakala na zagovor... Mogoče je bilo meni težje ker sem čisto zamenjala smer (diploma iz psihologije in magisterij iz sociologije), sicer pa disciplina je 1/2 uspeha! Srečno!!

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
11.10.2009 19:52:50   
Tejča05
Punce,

lepo pozdravljene, še jaz bi se vam pridružila, sicer malo pozno ampak vseeno zdaj ko naj bi bilo sigurno. Čeprav imam pa jaz zdaj sama s seboj težave ampak o tem kdaj drugič, samo upam da čimpreje mine.

PDP naj bi imela 30.04.10.

Imam pa že eno punčko od prej, stara je 4 leta, sem iz Ljubljane, 28 let.

Kaj več pa kdaj drugič, danes ni moj dan oz. mi teli hormoni kar precej nagajajo in pa moja preteklost.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lps

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
11.10.2009 20:02:10   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: Tejča05

Punce,

lepo pozdravljene, še jaz bi se vam pridružila, sicer malo pozno ampak vseeno zdaj ko naj bi bilo sigurno. Čeprav imam pa jaz zdaj sama s seboj težave ampak o tem kdaj drugič, samo upam da čimpreje mine.

PDP naj bi imela 30.04.10.

Imam pa že eno punčko od prej, stara je 4 leta, sem iz Ljubljane, 28 let.

Kaj več pa kdaj drugič, danes ni moj dan oz. mi teli hormoni kar precej nagajajo in pa moja preteklost.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lps

Dobro došla med nami. Če boš hotela se nam zaupat ti kar povej kaj te muči. Tu smo samo fajne punce in ti bomo stale ob strani ne glede na vse.

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu Tejča05)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
11.10.2009 22:58:50   
ela24
Pozdravljene!

Vem, da smo to temo že "malo" obdelale, ampak prosila bi tisto punco ki je kupila STOKKA preko interneta, če bi mi lahko povedala, kako dolgo je trajalo da so ji ga dostavli, ter koliko je bilo carine in poštnine? Ter na kak način si ga plačala, ter kakšne dodatke je imel?
Sem iskala tvoj odgovor, pa ga ne najdemuser posted image  Lepo prosim!!! Hvala

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
12.10.2009 8:16:09   
BELA BUČA
M83 pravi, da se majčke ne naročajo nič večje od konfekcijske številke. Tropical, bodi tako zlata in mi popravi na 40, ker bom mela drugače res lahko samo oblekco al pa spalno srajco.

Še vedno sem v "hišnem priporu". user posted image  Upam, da se bom v torek lahko z zdravnico dogovorila za kakšen sprehod, ker se 24 ur med štirimi stenami ne počutim dobro. Vsa sem zaležana, zdolgočasena, vse me že boli ... Sicer sem bila pred nosečnostjo precej aktivna - služba, končala sem podiplomca, popoldan učim na ljudski univerzi, lektoriram, veliko sem športala ... Zdaj pa tole.
Ampak vem, da bo in da je moj parazitek zadovoljen, če počivam. user posted image  To pa je tudi vse, kar šteje.

Bodite maksimalno lepo in javite se kaj.

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
12.10.2009 9:33:45   
Chi_Pita
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Punce jaz sem danes napolnila 15teden. A ima katera bel izcedek? Jaz ga imam že kar nekaj časa. In občutek imam da mi voda uhaja. Ker imam vedno zeeelo mokre hlačke. Ne tam ko je izcedek ampak višje. Ima katera podobne težave? je katera kaj slišala glede tega?

Hei, e ja, beli tok je prisoten tudi pri meni ... zdi se mi, da ga je na tone user posted image , sam niti ni tako moteč ... glede uhajanja vode pa ne vem kaj bi rekla, jaz zaenkrat nimam takih problemčkov, se mi je pa 1x zgodilo ko sem kihnila, da mi je malo ušlo ... še sreča, da je bilo to samo 1x user posted image ... use to je normalno, vsaj jaz tako mislim. user posted image

mojca veliko sreče pri zagovoru diplome user posted image user posted image user posted image

nejanejc kdaj pa je poroka pri vaju? Že zdaj vama želim vse naj naj ... user posted image user posted image user posted image

Hvala gled info o Rh - ... sej nekaj sem prebrala, ker je ena dala link gor o tem... sam nisem nič zasledila, če pa ima partner Rh - ... ma v glavnem vidim da ni panike user posted image , drugače pa imam jaz Rh +

Tejča05 dobrodošla user posted image

iii, da se pohvalim, dobili smo posteljico v izposojo od enih kolegov ...  jaz bi jo že zdaj dala v sobo user posted image

Kaj sem hotela še povedati ... tropical, tudi meni popravi št. ene majčke na 38 ... jo bom nosila na začetku, pol pa tisto št. 40 user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
12.10.2009 9:57:34   
nincy29
aha ok pol jaz naročam obe majčke št. 40

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
12.10.2009 10:22:43   
aprilski hrošček
Pozdravljene Aprilčice!!

Evo se vam zopet malo oglašam. Danes sem s pregleda vse je OK izgleda da bomo imeli fantka user posted image . Jutri imam amniocintezo tako, da dakleta držite pesti, da dobro prestanem. Naslednji pregled imam 9.11.

Pripenjam vam še eno zanimivo spletno stran in sicer nosečnost po tednih http://www.iskreni.net/nosecnost-po-tednih.html. Tako, da boste vedele kaj se dogaja z vami pa z otročkom pa kaj mora delati bodoči očka user posted image user posted image user posted image !!!

Bay!!

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
12.10.2009 10:34:09   
moreta
Pozdravljene aprilčice 2010!

Tudi jaz sem nova. Že nekaj časa sem se vam hotela pridružiti, pa sem imela neke probleme s prijavo.

Noseča sem 14. tednov. PDP je 17.4.2010. Prva nosečnost.

Drugače pa sem stara 33 let, iz okolice Kopra.

Lep pozdrav vsem.

(odgovor članu aprilski hrošček)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
12.10.2009 10:52:47   
NATAŠA35
dobrodošla moreta...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu moreta)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
12.10.2009 11:06:05   
nejanejc
hejla, dezek pada dezek gre...

chi_pita, najin dan bo naslednjo soboto :) Hvala v naprej :)

dobrodosla Moreta!

Se par urc, pa grem na pregled... vreme glih  ni za okoli capljat, ma upam, da bo kaj pojenjalo :)

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
12.10.2009 11:08:31   
nejanejc
pa dobrodošla tudi Tejča :)

Bela buča, upam, da bos lahk kmalu sla vsaj na kak sprehod! Drzim pesti...

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
12.10.2009 11:13:04   
BELA BUČA
Nejanejc hvala. Baje je potrebna pozitivna energija. user posted image
Občutek, da ne morem niti po kruh ali k mamici na kosilo me navdaja s slabo voljo. Do aprila bom še hodit pozabla. user posted image

Dobrodošle vse ta nove.

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
12.10.2009 11:29:05   
aprilasemtu
nejanejc fajn opravi pri Žigonovi, pa prosim poročaj kaj sploh zajema ta 2. pregled. Da mi bo bolj jasno kaj me čaka. Sicer bom pa jst takrat že v 19. tednu user posted image

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
12.10.2009 11:56:12   
natasaxy
jutro,

vas kaj zebe, kajti na gorenjskem je kar mrzlo in piha, pa še toča je šla.

Vglavnem pozdravljene vse nove,......zdej nas je pa res veliko super super.

Jaz sem s pregleda,.........vse o.k, kri v redu, voda tudi, naslednji pregled imam zdej čez 4 tedne 09.11.2009. Je bilo pa naše bitjece danes tako veselo, samo rokice in nogice so švigale sem ter tja, sem bila čisto srečna. Drugače pa mi je naredila NS na hitrico, je rekla, da je videti vse o.k, brez posebnosti, ker pa se moja G uči delati z 3D ultrazvokom in ker je bil/bila tako živhen/na mi je naredila še 3D ultrazvok in se je videlo malo obrazka in iztegnjene rokici. Skratka sem zelo vesela in že veliko veliko bolj sproščena. Ja noseča sem pa 12t3dni, tako da smo v 13 tednu.

Kljub temu grem še na NS v Domžale, da le vse bolj podrobno pogledajo, pa itak sem že naročena za sredo.

Evo zdej me pa lahkota daje. Zredila se pa nisem nič od prejšnjega pregleda, kar je o.k.

Vas potem še pridem pogledat in malo za nazaj prebrat.

čao

(odgovor članu aprilasemtu)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
12.10.2009 12:15:06   
Argojuhica
Aprilski hrošček, srečno na AC, jst jo mam 6.11. pri dr. Pušenjaku. Prosim poročaj kako je bilo, lahko na ZS. Držim pesti!

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
12.10.2009 13:10:16   
aprilski hrošček
Agrojuhica seveda bom poročala kako je šlo. Me je kar strahuser posted image . Meni bo AC delal dr. Cerar v Postojni. A si se ti tudi dogovorila za kvantitativno PCR preiskavo s katero dobiš rezultat že v dveh dneh in sicer za Dawnov sindrom, 13 in 18 kromosom? Res je samoplačniška in hudo draga samo midva sva se odločila tudi zato, ker 21 dni čakanja je pa res dolgo čakanje.

Sva na vezi!!!!

(odgovor članu Argojuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
12.10.2009 14:19:16   
Kepica83
evo mene s pregleda!
srček še vedno lepo bije, Uzja mi ni delala. Je me pregledala in ji nekaj ni bilo všeč. Je rekla da bo bris vzela pol pa je vidla da ga je že delala ne dolgo nazaj. In je rekla da bove to uredili po porodu. Jaz mislim da je vidla kako cisto ali kaj ve mislite?user posted image  ma nima veze v glavnem da moja pikica veselo bije in se bori z mamico. Naslednji pregled imam 9.11. takrat bom pa upajmo da kooončno izvedela spol bebice. Punce kdaj naj grem na 3d?

vse ta nove .. DOBRODOŠLEuser posted image

(odgovor članu aprilski hrošček)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
12.10.2009 14:40:06   
tatly
kepica jaz sem mela 3d v 24 al 25 tednu super za vajuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
12.10.2009 14:41:43   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

kepica jaz sem mela 3d v 24 al 25 tednu super za vajuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala tiuser posted image .
ti si hodla na Ptuj? Koliko prej se je potrebno naročit?

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
12.10.2009 14:45:13   
mamika25
Pozdravljene!!! Brrr....no, pa se kadi iz dimnika in pije se čajček. Zaviti smo v dekco in lenarimo....user posted image  Pri nas je vse belo, pa ne od snega, ampak je sodra padala kot nora. 
Vesela sem, da ste vse v redu, pa dobrodošle nove user posted image ! Čestitke vsem za preglede. Jaz tudi nisem bila že 4 tedne. Komaj naslednji teden, sem kar malo v skrbeh. Moj mali neki časa miga, pa ga pol ne čutim... in spet ne vem, če se mi ne dozdeva. Kar naprej razmišljam o tem da ni kaj narobe. A je katera gledala posnetek poroda tiste Tine, ki je bla na bibaleze,...?? Iiiii, vsa sm bla navdušena. user posted image  Eden najlepših dogodkov v življenju. Torej, meni je buši že zares zrasel, prav izbočil se jeuser posted image . Sem pa noseča 16. polnih tednov.

Lepo se imejte, grejte se z user posted image .....čaw

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
12.10.2009 14:55:27   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

oj
vceraj sem izvedela da je umrl moj sososolec ki se je od maja ze boril za zivlenje -od prometneuser posted image user posted image user posted image se kar nemorem verjet da je tako mlad in ga ni vec med nami

Moje sožalje!user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?