Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.10.2009 9:17:01
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis seveda srce, tvoja želja je moj ukaz. ime: Gale Harold Uffffff kaj je men vroče zdej
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.10.2009 9:23:18
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Evo, prišla sem na kavo in opa slatkiše.Tukaj se še vedno kuha najboljša kava. Jutro vsem. Sevede je najboljša . mamo največ kilometrine v kuhanju Kako si ti draga? A veš, da sem skuhala marsejsko milo in mi je prišlo ful gosto. Zdej pa ne vem kako iz posode ven dobit . Sem še mlačno pretočila v posodo od tekočega detergenta.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.10.2009 9:25:39
|
|
|
|
sonček33
|
Žižek, ti kar skupaj s posodo postavi v npr. lavorček z vročo vodo, pa bo. če imaš pa v posodi še kaj prostora pa vlij vanjo vročo vodo, kak deci ali dva in mešaj mešaj mešaj..milsim, šejkaj, to je še telovadba zraven
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.10.2009 9:31:44
|
|
|
|
gigi1
|
Sonči nimam nič prostora sem že 1x dolila toplo vodo in šejkala . Bom probala v lavorček postavit. Sem kupila marsejsko milo v Eurospinu. Je malo večje. Mogoče je zato tolk gosto . A ima tisto iz DMa tud glicerin not? In kako ste?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.10.2009 9:32:35
|
|
|
|
mismis
|
Ja Žiži, ti mešaj, mixaj in pa šejkaj "če ne moreš pomagati, nagajaj"
< Sporočilo je popravil mismis -- 9.10.2009 9:34:29 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.10.2009 9:33:02
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis seveda srce, tvoja želja je moj ukaz. ime: Gale Harold Uffffff kaj je men vroče zdej babnce čist znorele, joj joj ...sem si morala prav vzet čas...nč po diagonali kot ponavadi
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.10.2009 9:37:54
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 babnce čist znorele, joj joj ...sem si morala prav vzet čas...nč po diagonali kot ponavadi ah dolce vita
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.10.2009 9:38:30
|
|
|
|
gigi1
|
Mišmišu uffff tokrat sva si pa take zbrale, ki imajo dost fotk "zgoraj brez" Lana si pokrila bušija? Joooj punce moram delat . Bi se z veseljem še slinla tuki, pa ne gre...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.10.2009 9:40:02
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Lana si pokrila bušija? ...sem ga prekrila s haljo.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.10.2009 9:49:17
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis seveda srce, tvoja želja je moj ukaz. ime: Gale Harold Uaaaaaaauuuuuuuuuu jaz se bom preselila kar k vam
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.10.2009 10:00:22
|
|
|
|
mismis
|
Pikovit, ti kar pridi, se zmeraj najde plac še za enega , seveda dokler ne steguješ papke po Butlerju
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.10.2009 10:08:35
|
|
|
|
gigi1
|
Sem mogla pridet še 1x uč vržt na MOJGA Gala, pa vidim, da se vse neki pasete na njemu . Me neeee. Smo se hecali . Itak spada k nam, k je že 40+
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.10.2009 10:19:50
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Sem mogla pridet še 1x uč vržt na MOJGA Gala, pa vidim, da se vse neki pasete na njemu . Me neeee. Smo se hecali . Itak spada k nam, k je že 40+ a tolk je že tvoj star, potem je moj v primerjavi z njim mladič
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.10.2009 10:34:47
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Sem mogla pridet še 1x uč vržt na MOJGA Gala, pa vidim, da se vse neki pasete na njemu . Me neeee. Smo se hecali . Itak spada k nam, k je že 40+ a tolk je že tvoj star, potem je moj v primerjavi z njim mladič Sej si ti tud v primerjavi z mano mladič . Mislim, da sta isti letnik. Zdej pa res dost! Morm vsaj za žemljo zaslužit
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.10.2009 10:50:49
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Evo, prišla sem na kavo in opa slatkiše.Tukaj se še vedno kuha najboljša kava. Jutro vsem. Sevede je najboljša . mamo največ kilometrine v kuhanju Kako si ti draga? A veš, da sem skuhala marsejsko milo in mi je prišlo ful gosto. Zdej pa ne vem kako iz posode ven dobit . Sem še mlačno pretočila v posodo od tekočega detergenta. Evo mene firbčne u nulo, kva se to kuha k sem spet neki zamudila ...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.10.2009 11:05:40
|
|
|
|
lana08
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis seveda srce, tvoja želja je moj ukaz. ime: Gale Harold mmmmmmmmmm končnooooo , še otroček se je začel premetavat, pa na vem ali zaradi veselja ki ga je mami občutila pri tej fotki ali zgroženosti
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.10.2009 12:28:54
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: lana70 babnce čist znorele, joj joj ...sem si morala prav vzet čas...nč po diagonali kot ponavadi ah dolce vita sej sem jaz vedela da moram na RR pokukat...hvala dame, stimulacija uspešna samo kaj mi to pomaga ka je pa moj polomljen, pa moram pazit kaj počnem
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.10.2009 13:22:45
|
|
|
|
pogum
|
Punce, tale Gale je pa res hot . Se priporočam še za kakšnega. Super, da vas imam. lepo se imejte čez vikend.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.10.2009 13:59:55
|
|
|
|
bilka
|
jejžešček, dekleta in moži kakšne dobre dedce vi tu gor dajeta, se mi kar sline cedijo, jaz pa se ukvarjam na temi ivf z folikli jajajaj, bolje da se kar tu zalepim, morda bo kakšen ven k meni prišel, hihohi..
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.10.2009 14:23:07
|
|
|
|
miklarom
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis seveda srce, tvoja želja je moj ukaz. ime: Gale Harold Uffffff kaj je men vroče zdej uuuuuuuufffffffffffffffffff kaj bi ga.....
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.10.2009 14:52:32
|
|
|
|
gigi1
|
Kanede, da je fejst tale Gale Saj ne, da ga nočem delit z vami, ampak dejmo en seznamček v stilu ker keri paše, z Mišmiško bova pa poskrbeli za stimulacijo Alora: Mišmiš: G. Butler Gigi1: G.Harold Grethy: A. Banderas Kajšica: V. Diesel Dejmo dopolnit seznamček
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.10.2009 15:48:00
|
|
|
|
BarbiG
|
No pa dopolnimo seznamček: Mišmiš: G. Butler Gigi1: G.Harold Grethy: A. Banderas Kajšica: V. Diesel BarbiG: C. Firth Sem pa zdele k sem mal za nazaj pogledala nardile lušte s tako stimulacijo. Porkaduš tale RR mi noče smileyev prlepit.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.10.2009 16:01:10
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Kanede, da je fejst tale Gale Saj ne, da ga nočem delit z vami, ampak dejmo en seznamček v stilu ker keri paše, z Mišmiško bova pa poskrbeli za stimulacijo Alora: Mišmiš: G. Butler Gigi1: G.Harold Grethy: A. Banderas Kajšica: V. Diesel Dejmo dopolnit seznamček Gigika, še kdo nej reče da smo me "tazrele" sklerozne mu bom že povedala tasvoje .... itak da si carica ... si vse podatke nabacila ... pa moj Tonček je tud umes
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.10.2009 16:01:15
|
|
|
|
lana70
|
No pa dopolnimo seznamček: Mišmiš: G. Butler Gigi1: G.Harold Grethy, lana70 : A. Banderas Kajšica: V. Diesel BarbiG: C. Firth žižet, pa za salamo pol danes nisi zaslužila , sam za prazno suho žemljo, jaj jaj....to si pa prav povedala, vsi ti fejstni dedci spadajo k nam na 40+!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.10.2009 16:07:33
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis seveda srce, tvoja želja je moj ukaz. ime: Gale Harold Uffffff kaj je men vroče zdej uuuuuuuufffffffffffffffffff kaj bi ga..... dobr, da sem prišla mal naokoli... mi je kar vroooooče ratalo
|
NakupovanjeEla123Ali radi nakupujete?Da (
73%)
Ne (
27%)
Število vseh glasov: 290Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!