Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.10.2009 17:05:01
|
|
|
|
Fidolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 No pa dopolnimo seznamček: Mišmiš: G. Butler Gigi1: G.Harold Grethy, lana70 , Fidolina , (Grethy, lana šcccc, šccc ) : A. Banderas Kajšica: V. Diesel BarbiG: C. Firth
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.10.2009 17:08:34
|
|
|
|
Fidolina
|
Kje se dobijo ti novi smajliji (k jezik ven molijo)
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.10.2009 17:12:21
|
|
|
|
Grethy
|
Fidolina a veš kwa ti povem, glede na to da sem ofnala tole temo imam pravico imet svojga desca, pa eni ga lahko še rentam in glede na to da je Lana nosečka sem ji milostno popustila, ti pa mal pobrskaj po slavnih ritkah in teleščkih in si najdi enga, jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?????????????????????????? BOM BIU TKO HUD
< Sporočilo je popravil Grethy -- 9.10.2009 17:14:06 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.10.2009 17:18:58
|
|
|
|
Fidolina
|
Grethy - a greva roke polagat . A se greva fajtat al pa ravsat . Men je všeč že tja od filma Philadelphia, kjer je ta toplega igrav , pa me nič ni motlo. No, kje se dobiva??? Sm tud jst dons full borbeno raspoložena!!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.10.2009 19:45:31
|
|
|
|
Fidolina
|
Sem šla pod mrzel tuš (ne premrzel) pa s kužončkom na sprehod, pa spet pod mrzel tuš - tko da sem zdaj tako zmatrana, da mi sploh ni več do nobenega desca. Mehka posteljica, knjigica, zatemnjena lučka. Grem kar pajkat. Grethy in Lana - Antonia predajam v vajine roke! Nočko pupe - pa mokre sanje
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.10.2009 20:15:51
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Grethy - a greva roke polagat . A se greva fajtat al pa ravsat . Men je všeč že tja od filma Philadelphia, kjer je ta toplega igrav , pa me nič ni motlo. No, kje se dobiva??? Sm tud jst dons full borbeno raspoložena!!!! Heheheeheee ... Fidolinca draga ... jz nisem prou nč borbeno razpoložena tko da se polaganje pejt kr s tvojim dragim ... Tonček je moj in basta ... kar se pa tvojih gornjih besed tiče se bova pa verjetno obe fejst nasmejali ko se srečava, te bom spomnila nanje, zna bit da se boš hitro premisla glede vsega
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.10.2009 21:54:05
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG No pa dopolnimo seznamček: Mišmiš: G. Butler Gigi1: G.Harold Grethy: A. Banderas Kajšica: V. Diesel BarbiG: C. Firth Sem pa zdele k sem mal za nazaj pogledala nardile lušte s tako stimulacijo. Porkaduš tale RR mi noče smileyev prlepit. vse lepo in prav, ampak nisem čisto sigurna, če mi je tale C.Firth pri BarbiG všeč . Kljub temu, da sem jaz zamenjala samomulatorja, imam občutek, kot da tuki nekaj ne štima. Se mi zdi, da je takšna situacija, kot da sem jaz poročena in imam ljubimca, Barbi ga pa šmira z mojim možem, ne, ne ni všeč, spljoh ne. OK, mogoče bom pa imela dvojno samomulacijo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.10.2009 22:21:03
|
|
|
|
Naska
|
ej babe, kaj se kaj dogaja. nobenega seznamčka? no jaz sem začela jesti te tablete...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.10.2009 22:58:43
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Grethy - a greva roke polagat . A se greva fajtat al pa ravsat . Men je všeč že tja od filma Philadelphia, kjer je ta toplega igrav , pa me nič ni motlo. No, kje se dobiva??? Sm tud jst dons full borbeno raspoložena!!!! Heheheeheee ... Fidolinca draga ... jz nisem prou nč borbeno razpoložena tko da se polaganje pejt kr s tvojim dragim ... Tonček je moj in basta ... kar se pa tvojih gornjih besed tiče se bova pa verjetno obe fejst nasmejali ko se srečava, te bom spomnila nanje, zna bit da se boš hitro premisla glede vsega ;)
< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 9.10.2009 22:59:56 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.10.2009 23:02:39
|
|
|
|
kajsica
|
Grety..... zdaj sem pa skoraj iz stola padla ob tej tvoji zadnji pripombi.....hahahaha......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.10.2009 6:33:08
|
|
|
|
ledenka
|
dobro jutro v ta deževen dan
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.10.2009 7:16:34
|
|
|
|
Reby
|
Jutro! Sem mogla pridit pogledat, ker se je naša mismis včeri tok hvalila, kakšne dedce limate gor Vidim, da bom mogla večkrat pridit pošnofkat na to temo, čeprav sem še toook mlada po srčku. V glavnem mismisu, žižetka in Hedi še enkrat ful najlepša hvala za vse od nas treh, pa le večkrat pridite pocarkljat našga nečakca, mu je pasal, ker je spal v kosu skor 8 ur Pa tudi ti Barbi, zdej boš itak mela več časa, ko boš v akciji. Drgač pa Grethy - dej mi že zamenji tisto životinjsko na FB Aja, joj skor pozabla, morm pohvalit seksi jaknco od naše mismis, se vid, da bo zdej dost visela pr dr. D, sem že bila deležna novih poz, ki jih bo izvajala pri kafe avtomatu Vsem en lep vikend
http://www.sladkinasmehi.si S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.10.2009 7:59:56
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj. Reby, ma vsega pa tudi ni treba povedati
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.10.2009 8:09:04
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Dobro jutro vsem skupaj. Reby, ma vsega pa tudi ni treba povedati Zgledal je pa neki podobnga temu, zdej vem od kod pobiraš ideje
http://www.sladkinasmehi.si S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.10.2009 8:51:36
|
|
|
|
miklarom
|
no tale bo pa moj, mu je že vroče k me vidi, grema v akcijo
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.10.2009 10:54:01
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Aja, joj skor pozabla, morm pohvalit seksi jaknco od naše mismis, se vid, da bo zdej dost visela pr dr. D, sem že bila deležna novih poz, ki jih bo izvajala pri kafe avtomatu Vsem en lep vikend uuuuuuuuu, kaj ne poveš reby....a je bla še zdekoltirana tako kot zadnjič, a...a usnje, ja tko kot dr.D, ko sem ga zadnjič vidla....... gretka.....najlepša ti hvala.........za tončka ne, da se lahk mal slinim po njemu
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.10.2009 11:00:02
|
|
|
|
gigi1
|
No pa dopolnimo seznamček: Mišmiš: G. Butler Gigi1: G.Harold Grethy, lana70 , Fidolina , (Grethy, lana šcccc, šccc ) : A. Banderas Kajšica: V. Diesel BarbiG: C. Firth Mausika: R. Pattison
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.10.2009 11:05:09
|
|
|
|
gigi1
|
Daaan Fidolina, Gretka bi pa res rada vidla v živo to polaganje rok Mišmiša, BarbiG hmmm tale fajt okoli Colina bi znal tud bit zanimiv Mausika tale tvoj je pa res mladič . Se kar bojim kakšno slikco pripopat Mikla a nam zaupaš ime tega lepotca? Lana si kaj klicala? Kruce boš ti tud ime kakšne lepotičke zaupal? Merlinka vem, da sede...še katera druga?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.10.2009 11:11:33
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Lana si kaj klicala? sem si rekla, da če do ponedeljka ne bo nič, pokličem jaz....zbiram že zdej pogum
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.10.2009 11:16:40
|
|
|
|
gigi1
|
In za lepši dan:
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.10.2009 11:17:13
|
|
|
|
gigi1
|
Zadnja 2 sta moja
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.10.2009 11:18:56
|
|
|
|
gigi1
|
Lana verjetno bodo v ponedeljek poklicali. Če ne, ne bo nič hudega, če jih pokličeš. Saj se zavedajo, da je težko čakat na te izvide.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.10.2009 11:25:04
|
|
|
|
gigi1
|
Ups Alpog sem mal spregledala. Evo:
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.10.2009 11:25:39
|
|
|
|
gigi1
|
No pa dopolnimo seznamček: Mišmiš: G. Butler Gigi1: G.Harold Grethy, lana70 , Fidolina , (Grethy, lana šcccc, šccc ) : A. Banderas Kajšica: V. Diesel BarbiG: C. Firth Mausika: R. Pattison Alpog: Juanes
|
Prvi zobekMiška2006Kdaj je vaš otrok dobil prvi zobek?do 3 meseca starosti (
29%)
(
71%)
Število vseh glasov: 192Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!