|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
1.10.2009 14:18:20   
lana70
ma kaj se mi pogovarjamo za oktober al november??? sem čist skonfjuzana user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
1.10.2009 14:21:23   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

ma kaj se mi pogovarjamo za oktober al november??? sem čist skonfjuzana user posted image user posted image

Sorči draga jaz sem kriva, ker sem začela spraševat za oktober. Pogovarjali smo se skoz o novembru.
Ti pa danes še zdrži na kavču. Bom huda!

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
1.10.2009 14:32:34   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Sorči draga jaz sem kriva, ker sem začela spraševat za oktober. Pogovarjali smo se skoz o novembru.

user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
1.10.2009 15:26:28   
gigi1

user posted image

Te bom po riti, če ne boš pridna user posted image      user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
1.10.2009 16:59:04   
lana70

user posted image

Te bom po riti, če ne boš pridna user posted image      user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
1.10.2009 17:06:10   
gigi1

user posted image

user posted image

Ti omladinka (user posted image user posted image user posted image ), ubogatuser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
1.10.2009 17:08:18   
lana70
user posted image user posted image user posted image , zdej si me pa tako nasemjala, da me prav trebuh boli, ma haaaaloooo, a omladinka, mislm!!! Za štiri leta me šišaš, pa si cela važna!!!user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
1.10.2009 17:18:34   
gigi1

user posted image user posted image user posted image , zdej si me pa tako nasemjala, da me prav trebuh boli, ma haaaaloooo, a omladinka, mislm!!! Za štiri leta me šišaš, pa si cela važna!!!user posted image

user posted image  saj mam za kej bit važna user posted image . A ti EMŠO pokažem user posted image , da boš vidla, da se z mano ni za hecat user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
1.10.2009 18:14:34   
lana70

user posted image  saj mam za kej bit važna user posted image . A ti EMŠO pokažem user posted image , da boš vidla, da se z mano ni za hecat user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
1.10.2009 18:44:28   
Rakica_80
Jaz tukaj nič ne vidim, da vas EMŠO matrauser posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
1.10.2009 19:40:32   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Jaz tukaj nič ne vidim, da vas EMŠO matrauser posted image user posted image user posted image user posted image

ti je blo na pikniku vse jasno a...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
1.10.2009 21:34:16   
ledenka
pa še mal stimuljacije za moje nartalubše konzervice

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
2.10.2009 8:04:11   
mausikaa
dobro jutro,

kavica? jaz sem jo že...

evo kratko poročilo o stanju pri nas: včeraj sem imela pregled, zgleda vse ok, user posted image  še ene 14 dni po UZ sodeč ne rabim pričakovati, ponoven pregled čez 5 tednov user posted image   glede na to da je bil to 3 SS morava iti še na genetske preiskave...Pikica mi lahko daš tel.št. za naročit prosim? in na konzilij ko dobi rezultate preiskave (menda traja par mesecev) tko da bravo naše zdravstvo! Sej ne vem ali naj bom jezna ali naj bom žalostna, včeraj mi je šlo kar na jok pol sem bla pa jezna kot hudič, sem šla v fitnes in spravla ven vso jezo, tko da se danes počutim malenkost boljše! Malček sem v dilemi kako naprej...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
2.10.2009 8:23:40   
pikica36
jutro! no, jaz tudi že po kaviciuser posted image  

mausi tel. št trenutno nimam pri sebi ti jo pa sporočim naknadnouser posted image

midva imava datum 16.11 v MB. ko sem se jaz naročala (mislim da je bilo konec avgusta) sem klicala LJ, Medgen, mb... v lj naročajo za januar, v medgenu tudi no, v MB sem dobila ta datum, tako da res traaaaaajaaaaaaa....user posted image pol pa še kak mesec in pol , da dobiš rezultate..  je pa skoraj leto dni okoli.
sicer jaz ne pričakujem kaj dosti od teh preiskav, so kar dali vedet, da redko kaj pokažejo in da naj pač vzporedno delamo na user posted image in pa preiskave, nič čakat, če bo kaj pokazalouser posted image

user posted image user posted image user posted image  da prideš čimprej na vrsto

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
2.10.2009 8:37:18   
BarbiG

Pa kaj je s tole RR danes user posted image  Skoz neki šteka user posted image

Evo jaz sem zračunala, da bom okoli 15.11. imela punkcijo. Čeprav je pri meni računanje datumov v postopkih ZF je čisto možno, da bo ravno takrat.
A žižol pa ne mormo konc oktobra obirat? Samo pitam user posted image

Pikica in Neodkrita žal mi je za user posted image . Navijam za drugo polovico oktobra user posted image  user posted image  user posted image .
Neodkrita, ko najmanj pričakuješ se rado zgodi user posted image

Barbara kaj ne poveš???  Jaz sem pa ljubitelj user posted image  

BarbiG a te dam na seznamček? Leta? Datum naslednjega dogodka...

Ja, Gigi, prosim. user posted image  Moja leta - letnik 1974, torej vsak čas jih bom 35 imela. 9.10. dobim municijo, v nedeljo 11.10. pa prva špika pade.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
2.10.2009 9:08:13   
gigi1

user posted image   

user posted image

(IN KONZERVANSI user posted image  user posted image  user posted image )

user posted image  
user posted image
user posted image TREPETALKE user posted image

Grethy (44)   user posted image         M ne pričakuje 08.10. user posted image

mausikaa (40)  user posted image  M ne pričakuje 14.10.user posted image

Pikica36 (38)  user posted image      M ne pričakuje 21.10.user posted image

neodkrita (46) user posted image         M ne pričakuje 27.10.user posted image

user posted image V POSTOPKU user posted image

Fidolina (42)   user posted image    UZ 01.10.user posted image

BarbiG (34) user posted image  začetek špikanja 04.10.

Mišmiš (34) user posted image začetek špikanja 18.10.

user posted image   NOVI KROG user posted image

Bilka (38) user posted image   posvet oktobrauser posted image

Miklarom (37)    user posted image  posvet za ETZ 23. oktobra user posted image

BEBII (drobižek od let user posted image ) user posted image    ETZ novembra user posted image  

Aqua 77(32) user posted image         nov postopek novembra  user posted image     

gigi (43) user posted image    nov postopek novembrauser posted image

Kiwi (41)  user posted image   nov postopek ?   user posted image

Naska (40)   user posted image   nov postopek ?   user posted image

Polaris (?) user posted image   user posted image  v pripravah na postopek

Pogum (36) user posted image  + user posted image     nov postopek konec leta 

BBpikica (42) user posted image       pavza 

Dajamaja (43)    user posted image       pavza 

user posted image

user posted image  NAŠE SREČKE NOSEČKE  user posted image   

Reni70 (38)   user posted image (26T)  user posted image  user posted image  user posted image

omladinka Lana70 (39)   user posted image (17T)  user posted image  user posted image  user posted image   rezultati AC 19.10.

Še ena T (38)   user posted image (14T)  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  NAŠI ZAKLADKI user posted image

Kruce Fix (43)   user posted image    Karolina  user posted image  user posted image user posted image   

Bety11 (44)   user posted image   Damjan  user posted image  user posted image user posted image   

user posted image

NAŠE ZVESTE NAVIJAČICE in NAVIJAČ

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image barbara b user posted image blanč user posted image tasa_muser posted image
user posted image *flower*user posted image lana08user posted image kajsicauser posted image
user posted image  lana08user posted image mismisuser posted image Kruce fiksuser posted image
user posted image bambi75 user posted image sppsuser posted image pika.pouser posted image
user posted image ledenkauser posted image gajkauser posted image Pija76user posted image
user posted image mismisuser posted image Serendipityuser posted image zarja1user posted image
user posted image lučka 25user posted image Glorijauser posted image Bumouser posted image
user posted image Katka11user posted image Pikovituser posted image lana38user posted image
user posted image sonček33user posted image LuNa73user posted image Miška73user posted image
user posted image barbara buser posted image tassi1user posted image pikicaouser posted image
user posted image živa25user posted image Zara user posted image BEBIIIuser posted image
user posted image Zvezdicauser posted image Sonček33 user posted image L & L user posted image
user posted image Zofka7 user posted image Andreja2000user posted image nmagkuser posted image
user posted image hanna1 user posted image Mariana user posted image Katka37 user posted image  

user posted image user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
2.10.2009 9:10:53   
Kruce Fiks

Kruce Fix (42)   user posted image    Karolina  user posted image  user posted image user posted image   

user posted image

user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
2.10.2009 9:14:50   
gigi1
`Jutro evo kavica in nekaj sladkega za našo omladinko user posted image

user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
2.10.2009 9:25:09   
gigi1
Ajsika wiiiiii kako smo lepi in veliiiiiki user posted image  user posted image  user posted image . Mami je pa čist shujšana. A to zarad dojenja? Pazi nase, da ne boš preveč shujšala user posted image

Mausika in Pikica žal mi je za dolgo čakanje. Res je treba vmes na full delat na user posted image , ker gre čas tako hitro. A kaj preko vrste zaradi let pa ne naredijo?

Bebiiii itak, da ne user posted image . Saj smo konzervirale traparije v maldih letih in si jih sedaj po obrokih privoščimo user posted image

Kruce kako je Krucika? Pa Karolinca? Vam laufa?

Lana danes imaš pa moj žegen, da počasi (POČASI!) malo vstaneš s kavča user posted image

Mišmišu break a leg user posted image user posted image user posted image

Fidolina kje si? Kako je bilo včeraj?

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 2.10.2009 9:28:21 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
2.10.2009 10:19:38   
lana70
omladinka se javlja na raport, user posted image user posted image user posted image , hvala za dovoljenje žižet,...sm že eno šipo oprala, ono panoramsko, k ni blo več skozi videt, sej sm počaaasssssiiii to glancala.....pa tisto sm končala, ne morem verjet, bravo jest user posted image user posted image user posted image

mausi in pikica, ja naše zdravstvo.....brez komentarja, človek je pripravljen, pa se nikamor ne zganejo, čakalne dobe pa take, da ščovek spet izgubi eno leto.....mah, držim pesti za obe, user posted image user posted image user posted image

žižet, a si krucija postarala user posted image user posted image user posted image  pri teh letih se vsak mesec pozna....seznamček cool, nekam dosti 40- je prestopilo k nam user posted image user posted image user posted image , hvala za sladkiše, ma jest bi oni tvoj prebranac, mljask, njami, prvič v življenju sem ga jedla!!!

BarbiG, kaj pravita poba na še en podmladek....

mismis, držim pesti za danes, da pade desetka user posted image user posted image , a se bo to kej zapilo??user posted image

vsem ostalim pa en leeep sončen dan, ja pri nas je sonček....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
2.10.2009 10:43:08   
gigi1
Lana a morm nazaj po palco? Sem rekla počasi! Ti pa prec šipe pucat. Sem huda user posted image
Ne brez heca. Počasi lubika. Mirkat se moraš.
Za prebranac maš pa recept user posted image

A de sem Kruceta postarala? To sem ga pa verjetno že pred časom user posted image  Nisem zdej nič leta popravljala. Kruce a nisva mi2 generacija?

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
2.10.2009 11:44:37   
BarbiG

omladinka se javlja na raport, user posted image user posted image user posted image , hvala za dovoljenje žižet,...sm že eno šipo oprala, ono panoramsko, k ni blo več skozi videt, sej sm počaaasssssiiii to glancala.....pa tisto sm končala, ne morem verjet, bravo jest user posted image user posted image user posted image

mausi in pikica, ja naše zdravstvo.....brez komentarja, človek je pripravljen, pa se nikamor ne zganejo, čakalne dobe pa take, da ščovek spet izgubi eno leto.....mah, držim pesti za obe, user posted image user posted image user posted image

žižet, a si krucija postarala user posted image user posted image user posted image  pri teh letih se vsak mesec pozna....seznamček cool, nekam dosti 40- je prestopilo k nam user posted image user posted image user posted image , hvala za sladkiše, ma jest bi oni tvoj prebranac, mljask, njami, prvič v življenju sem ga jedla!!!

BarbiG, kaj pravita poba na še en podmladek....

mismis, držim pesti za danes, da pade desetka user posted image user posted image , a se bo to kej zapilo??user posted image

vsem ostalim pa en leeep sončen dan, ja pri nas je sonček....

Lana, onadva bi imela še vsak po eno sestrico. Sem zanč skor dol padla, ko sta mi to rekla. Pa še imena sta že izbrala. Lana in Zala. Pa sploh ne vesta, da se z očijem trudiva povečati našo družinico. Se v tej smeri sploh ne pogovarjava pred njima, da ne bi bila potem preveč razočarana. Včeraj zvečer v postelji mi je Andraž rekel, da če ne morem jst uštimat, da bi mel še kakšno punčko. Sem mislna, da me bo pobral od smeha. Pol pa še tamal reče, ja zame tud eno naštimajta. user posted image  Tko da nam morjo na GK sam tako uštimat, da rata. Pa očitno morta bit kr dva user posted image , da bodo otroc zadovoln.

Gigi, majhen popravek na seznamu. Špikanje se začne 09.10. user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
2.10.2009 13:10:02   
Naska
Živijo,
nič kaj dobrega se mi ne dogaja. Špikat sem se začela - saj to sem že napisala 25.9. (na moj rojstni dan) - takrat so mi tudi spunktirali cisto. No in danes sem imela drugi UZ in nič kaj ne rastejo tile moji folikli - itak sta samo dva. Tako da so mi danes vzeli kri, da vidijo, če kaj raste v ponedeljek grem pa spet kri dat in na UZ. Zna se zgoditi, da bodo prekinili postopek.
Menda je še močnejši kot moj protokol - ki so štirje menopurji - ta dolgi protokol, morda bi še to poskusili. Potem pa ne vem/o več kaj. Previsok FSH in leta...
Prejšnjič me je zvilo kar tam, danes sem pa zdržala do avta... Ker imam že zgodovino, je pač strah tisti, ki na trenutke zmaguje...
ne vem, kako in kam naprej - recimo da bom pri nasledji "postaji" videla, kam dalje...

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
2.10.2009 14:33:18   
gigi1
Naska user posted image  nekatere imajo v dolgem postopku boljše rezultate. Jaz pa glih kontra. FSH lahko zbiješ s 7-keto dheo, cell defence in Maco.

Meni ga je ratalo zbit iz 12,8 na 5,9 user posted image  user posted image  user posted image

Upam, da boš v ponedeljek kaj lepega sporočila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
2.10.2009 14:40:51   
gigi1

user posted image   

user posted image

(IN KONZERVANSI user posted image  user posted image  user posted image )

user posted image  
user posted image
user posted image TREPETALKE user posted image

Grethy (44)   user posted image         M ne pričakuje 08.10. user posted image

mausikaa (40)  user posted image  M ne pričakuje 14.10.user posted image

Pikica36 (38)  user posted image      M ne pričakuje 21.10.user posted image

neodkrita (46) user posted image         M ne pričakuje 27.10.user posted image

user posted image V POSTOPKU user posted image

Fidolina (42)   user posted image    UZ 01.10.user posted image

Naska (40)   user posted image    UZ 05.10.   user posted image

BarbiG (34) user posted image  začetek špikanja 11.10.

Mišmiš (34) user posted image začetek špikanja 18.10.

user posted image   NOVI KROG user posted image

Bilka (38) user posted image   posvet oktobrauser posted image

Miklarom (37)    user posted image  posvet za ETZ 23. oktobra user posted image

BEBII (drobižek od let user posted image ) user posted image    ETZ novembra user posted image  

Aqua 77(32) user posted image         nov postopek novembra  user posted image     

gigi (43) user posted image    nov postopek novembrauser posted image

Kiwi (41)  user posted image   nov postopek ?   user posted image

Naska (40)   user posted image   nov postopek ?   user posted image

Polaris (?) user posted image   user posted image  v pripravah na postopek

Pogum (36) user posted image  + user posted image     nov postopek konec leta 

BBpikica (42) user posted image       pavza 

Dajamaja (43)    user posted image       pavza 

user posted image

user posted image  NAŠE SREČKE NOSEČKE  user posted image   

Reni70 (38)   user posted image (26T)  user posted image  user posted image  user posted image

omladinka Lana70 (39)   user posted image (17T)  user posted image  user posted image  user posted image   rezultati AC 19.10.

Še ena T (38)   user posted image (14T)  user posted image  user posted image  user posted image

Kruce Fix (42)   user posted image    Karolina  user posted image  user posted image user posted image   

Bety11 (44)   user posted image   Damjan  user posted image  user posted image user posted image   

user posted image

NAŠE ZVESTE NAVIJAČICE in NAVIJAČ

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image barbara b user posted image blanč user posted image tasa_muser posted image
user posted image *flower*user posted image lana08user posted image kajsicauser posted image
user posted image  lana08user posted image mismisuser posted image Kruce fiksuser posted image
user posted image bambi75 user posted image sppsuser posted image pika.pouser posted image
user posted image ledenkauser posted image gajkauser posted image Pija76user posted image
user posted image mismisuser posted image Serendipityuser posted image zarja1user posted image
user posted image lučka 25user posted image Glorijauser posted image Bumouser posted image
user posted image Katka11user posted image Pikovituser posted image lana38user posted image
user posted image sonček33user posted image LuNa73user posted image Miška73user posted image
user posted image barbara buser posted image tassi1user posted image pikicaouser posted image
user posted image živa25user posted image Zara user posted image BEBIIIuser posted image
user posted image Zvezdicauser posted image Sonček33 user posted image L & L user posted image
user posted image Zofka7 user posted image Andreja2000user posted image nmagkuser posted image
user posted image hanna1 user posted image Mariana user posted image Katka37 user posted image  

user posted image user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

izbor imen
Jacika

Katero ime vam je najbolj vsec?

Haris (15%)

Mila (85%)

Število vseh glasov: 158

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!