BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 omladinka se javlja na raport, , hvala za dovoljenje žižet,...sm že eno šipo oprala, ono panoramsko, k ni blo več skozi videt, sej sm počaaasssssiiii to glancala.....pa tisto sm končala, ne morem verjet, bravo jest mausi in pikica, ja naše zdravstvo.....brez komentarja, človek je pripravljen, pa se nikamor ne zganejo, čakalne dobe pa take, da ščovek spet izgubi eno leto.....mah, držim pesti za obe, žižet, a si krucija postarala pri teh letih se vsak mesec pozna....seznamček cool, nekam dosti 40- je prestopilo k nam , hvala za sladkiše, ma jest bi oni tvoj prebranac, mljask, njami, prvič v življenju sem ga jedla!!! BarbiG, kaj pravita poba na še en podmladek.... mismis, držim pesti za danes, da pade desetka , a se bo to kej zapilo?? vsem ostalim pa en leeep sončen dan, ja pri nas je sonček.... Lana, onadva bi imela še vsak po eno sestrico. Sem zanč skor dol padla, ko sta mi to rekla. Pa še imena sta že izbrala. Lana in Zala. Pa sploh ne vesta, da se z očijem trudiva povečati našo družinico. Se v tej smeri sploh ne pogovarjava pred njima, da ne bi bila potem preveč razočarana. Včeraj zvečer v postelji mi je Andraž rekel, da če ne morem jst uštimat, da bi mel še kakšno punčko. Sem mislna, da me bo pobral od smeha. Pol pa še tamal reče, ja zame tud eno naštimajta. Tko da nam morjo na GK sam tako uštimat, da rata. Pa očitno morta bit kr dva , da bodo otroc zadovoln. Gigi, majhen popravek na seznamu. Špikanje se začne 09.10.
|