Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.10.2009 11:54:09
|
|
|
|
gigi1
|
Naska daj mi pošlji mail naslov na ZS, da ti pošljem knjigo.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.10.2009 11:56:14
|
|
|
|
Grethy
|
to jaaaaaaaaaaaaaa zdej pa babe preč od njega grizem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.10.2009 11:56:37
|
|
|
|
Rakica_80
|
Hoooj, še tu da vas na hiterco pozdravim Gigi, jaz sem superička imam doma čistilno akcijo, ni konca Jutri grem po zadnjo napotnico za zamrznjenčka, upam, da bo ta tapravi, ker me LJ več ne vidi Uživajte
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.10.2009 11:59:21
|
|
|
|
Rakica_80
|
......še to..... upam, da niste pozabile in da se počasi pripravljate na pijanico Lepo se imejte v Kongu
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.10.2009 17:49:03
|
|
|
|
gigi1
|
Jao kam smo padle. Moram prec dvignit temo Večerjico kuham pa mam cajt. Kje ste čveke? Lana a so že izvidi? Bebiii nismo pozabile Aquica evo mal stimulacije zate
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.10.2009 20:10:11
|
|
|
|
Fidolina
|
Greti
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.10.2009 21:11:31
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Lana a so že izvidi? še nč.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.10.2009 23:26:17
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Lana a so že izvidi? še nč..... JA PORKADREK kako pa to zdej a mal zafrkavljejo a kwa ????
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.10.2009 8:50:26
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka Lana saj bo. Vem pa, da je težko čakat Lep dan vsem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.10.2009 10:03:48
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jao kam smo padle. Moram prec dvignit temo Večerjico kuham pa mam cajt. Kje ste čveke? Lana a so že izvidi? Bebiii nismo pozabile Aquica evo mal stimulacije zate Temu se pa pravi "dobro jutro!!!!"
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.10.2009 10:16:56
|
|
|
|
aqua77
|
Na tej slikica sva pa skupaj...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.10.2009 11:21:02
|
|
|
|
gigi1
|
Packa . Lohka teb, ko si vsak dan z njimi, ko se tuširajo. Mene pa v roke vzamejo (da ne rečem pošlatajo) šele okoli Božiča . Saj kmalu moj cajt pride
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.10.2009 11:41:27
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Packa . Lohka teb, ko si vsak dan z njimi, ko se tuširajo. Mene pa v roke vzamejo (da ne rečem pošlatajo) šele okoli Božiča . Saj kmalu moj cajt pride Vidve sta lucky two .. kaj naj pa me rečemo ... ni nč vsak dan al pa Božič, je bl en h..u..d..i...č hja mogoče pa vseeno kaj pride naproti, magari za učke napast
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.10.2009 13:41:22
|
|
|
|
mismis
|
še tukaj zelo na hitro en dober dan vsem skupaj
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.10.2009 13:49:39
|
|
|
|
Rakica_80
|
Punce, da niste ve v zgodnji puberteti Mislim, ko odprem temo 40+, se mi sline cedijo skozi Samo si dejte duška Kruce, kje si ti, kako si? Bova z mojim kmalu prišla v PO, da se zmenim za novega G:, če ga bom dobila Uživajte
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.10.2009 14:15:36
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Punce, da niste ve v zgodnji puberteti Mislim, ko odprem temo 40+, se mi sline cedijo skozi Samo si dejte duška Kruce, kje si ti, kako si? Bova z mojim kmalu prišla v PO, da se zmenim za novega G:, če ga bom dobila Uživajte jaz 100% v puberteti, če pa je zgodnja ali pozna, je pa čisto vseeno, važno da dogaja
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.10.2009 14:23:09
|
|
|
|
mismis
|
evo tole pa meni ven vrže, če odtipkam v google gerard butler in mickey mouse , zgleda da je Miki na sprednji strani
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.10.2009 14:36:06
|
|
|
|
gigi1
|
Men pa tole na Gale Harold in gigi Jaz sem verjetno tista, ki jo gleda
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.10.2009 14:43:52
|
|
|
|
mismis
|
Ja verjetno, sicer na tej fotki zgleda "ladan ko špricer", medtem ko moj vpije "predajem se, predajem"...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.10.2009 14:57:01
|
|
|
|
gigi1
|
Nč ni ladan ko špricer . A ne vidiš kolk se mu roke tresejo, ko prižiga čik? Pa kako me gleda
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.10.2009 15:40:44
|
|
|
|
mausikaa
|
meni se zdi, da pomlad prehiteva...posledično so naši hormončki poskočni... glede na vse fotke je tale citat čisto na mestu se mi zdi: "I can't help myself. You are so mouth-watering" bi bla pa tudi dobra iztočnica za razne Tončke, Hale, pa Coline, pa Robije, pa še kdo bi se našel... p.s. za očke spočit je tudi kakšen inštruktor v fitnesu dober
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.10.2009 17:33:22
|
|
|
|
alpog
|
meni se zdi, da pomlad prehiteva...posledično so naši hormončki poskočni... Saj so na Vipavskem tud češnje cvetele!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.10.2009 8:22:53
|
|
|
|
miklarom
|
dobro jutro! malo postrežbe za moje super punce!!!! evo jaz sem si že zrihtala fraj za 21.11. , mi je šefe dal prosto, tak da 100% pridema na žižole, komaj čakam
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.10.2009 9:04:13
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj, upam da boste imele lep dan...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.10.2009 9:28:04
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklaroram evo jaz sem si že zrihtala fraj za 21.11. , mi je šefe dal prosto, tak da 100% pridema na žižole, komaj čakam No, tudi jaz sem si zrihtal fraj, pa apartma rezerviral v Izoli in bomo doli od četrtka do nedelje.......
|
Katero ime bi izbrale?pikolinaaImeTobija (
9%)
Tristan (
14%)
Lovro (
30%)
Ruben (
5%)
Nic od nastetega. (
42%)
Število vseh glasov: 369Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!