yania
|
Tasa nič se ne sekiraj, samo da je uredu...jaz imam tudi zjutraj Timona na postelji in se prav bojim, da ne bi mene zmanjkalo, on pa bi odkorakal s postelje...ja, ni kaj, hujše je če pade s previjalne v kaki kopalnici, na ploščice, to se veliko dogaja,,,pa tudi to preživijo...so še gumijasti... Ej, kaj bi vprašala...ali imajo še mehko na glavici???? (kako se že reče-fonatela, al kako že)...naš ima še...od kolegice pa je pri 5 imel že trdo bučko ...sej vem, da ima čas do 2.leta, samo tako, da malo primerjam leo tia bravo za kilažo in nove podvige!!! super... Timon je tudi danes pojedel vse, 220, pa je čez slabo urco ko smo mi imeli kosilo spet jedel-špinačko, piščanec in pire....ma je odpiral usta kot da danes ne bi še nič jedel...res je pojedel veliko.. no, ker sem bila jaz danes po nakupih, je moj imel Timona,,,spal je glih 5 minut, v vozičku nič, in ker je bil tako serast, ni bilo druge, kot da poje in gre spat...samo večerna kaša, mleka ni...mu bom pa potem dala preden grem spat.... Piknik...nas ni, krst.. pa sej se mi zdi, da se stalno ponavljam (FB ) a sem še kaj pozabila...