|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
7.10.2009 22:11:53   
yania
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

IZVIRNO SPOROČILO: yania

Kopanje...joj, ne moreš verjetni kaj je mene moj pripravil ko je bila naja stara ene 14 dni...sva jo kopala, no jaz sem jo , on zraven gleda, in reče, da znajo dojenčki plavati pod vodo..dej probaj, in jaz res...skor sva jo utopila...tako je bila boga, jokala, pa kar do sape ni prišla...mater mu, znajo plavat ja, takoj ko se rodijo...
tega ne bom nikol pozabila...

z mojim, ja nekako sva se pogovorila...samo so kar bile sankcije.......zdej je spet sladko in polno obljub in tega...bomo videli če res...drugače.....to je njegova zadnja možnostuser posted image

hmm to plavanje naj bi bilo sicer res, vendar si še strokovnjaki niso glih enotni glede tega in vsekakor ni tega za sprobovat domauser posted image

mogoče bi jo dalj časa mogla dol držat, da bi se spomnila, kako to že gre...user posted image sem jo prehitro gor dvignila.

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
7.10.2009 22:13:20   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

yania sori ampak user posted image user posted image user posted image za prvi odstavek. Sta pa res maherja!

Nehaj!!!! pa več kje je že to....no, pri 25ih me je res lahk takole nate**** zdej me ne more večuser posted image
zdej se smejim, ko pa je takrat bila modra mi pa ni bilo do smeha...
no in zdej naj še kaka socialna tule hodi gor, in me razkrinkajouser posted image user posted image user posted image

te bom branila...user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
7.10.2009 22:15:40   
Najaa

Kopanje...joj, ne moreš verjetni kaj je mene moj pripravil ko je bila naja stara ene 14 dni...sva jo kopala, no jaz sem jo , on zraven gleda, in reče, da znajo dojenčki plavati pod vodo..dej probaj, in jaz res...skor sva jo utopila...tako je bila boga, jokala, pa kar do sape ni prišla...mater mu, znajo plavat ja, takoj ko se rodijo...

z mojim, ja nekako sva se pogovorila...samo so kar bile sankcije.......zdej je spet sladko in polno obljub in tega...bomo videli če res...drugače.....to je njegova zadnja možnostuser posted image

hmm to plavanje naj bi bilo sicer res, vendar si še strokovnjaki niso glih enotni glede tega in vsekakor ni tega za sprobovat domauser posted image

mogoče bi jo dalj časa mogla dol držat, da bi se spomnila, kako to že gre...user posted image sem jo prehitro gor dvignila.

jaz sem gledala po tv, kako so dojenčki plavali pod vodo. In bili so strari ziher ene 2-3 mesece. Po moje sta imela premalo vode in se je počutila preveč utesnjeno. Je pa dokazano, da imajo dojenčki do cca 4m plavalni refleks. Ampak res NI ZA SPROBAVAT DOMA!

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
7.10.2009 22:18:16   
KOKICA32

jaz sem gledala po tv, kako so dojenčki plavali pod vodo. In bili so strari ziher ene 2-3 mesece. Po moje sta imela premalo vode in se je počutila preveč utesnjeno. Je pa dokazano, da imajo dojenčki do cca 4m plavalni refleks. Ampak res NI ZA SPROBAVAT DOMA!

Mislim, da je celo do 8m! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
7.10.2009 22:21:45   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Mislim, da je celo do 8m! user posted image

a celo do 8? daj vprašaj na plavanju, če učiteljica mogoče ve.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
7.10.2009 22:22:55   
yania

Ma ja, sem tudi jaz gledal enkrat eno oddajo, samo ni nič na koncu pisalo, da ne smemo sprobavat domauser posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
7.10.2009 22:23:30   
yania
h

yania sori ampak user posted image user posted image user posted image za prvi odstavek. Sta pa res maherja!

Nehaj!!!! pa več kje je že to....no, pri 25ih me je res lahk takole nate**** zdej me ne more večuser posted image
zdej se smejim, ko pa je takrat bila modra mi pa ni bilo do smeha...
no in zdej naj še kaka socialna tule hodi gor, in me razkrinkajouser posted image user posted image user posted image

te bom branila...user posted image user posted image

hvalauser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
7.10.2009 22:25:03   
yania
Danes pa poštarji pozno nosijo pismauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
7.10.2009 22:25:55   
KOKICA32

a celo do 8? daj vprašaj na plavanju, če učiteljica mogoče ve.

Bom.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
7.10.2009 22:26:35   
KOKICA32

Danes pa poštarji pozno nosijo pismauser posted image user posted image user posted image user posted image

nea štekam! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
7.10.2009 22:27:25   
leo**tia

IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

povejte mi punce koliko vaši imajo obseg glavice???če gledam po tabeli je tia pod povprečjem..ima og nekje 38cm

mal me skrbi,ko vidim kako drugi dojenčki imajo velike glaveuser posted image

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
7.10.2009 22:32:03   
PERSIDA
Dober večer moje dame.
Bavca se zahvaljujeta za čestitke.Sta dobila pikeca danes ,pa telovado je anže.Popoldan ,pa ju je mami peljala v bc.Jima hlače kupla ,da ne bota s prekratkimi hodila,pa sem zraven vzela samo čaj ,pa anže ni bil zadovoljen in je bil nazaj pravi alarem po mbju.Očitno bom mogla malo manjšo termovko nabavit da ne trugam ta velike ,ker ta moj otrok ko reče da hoče pol ni debate kdo je glavni pri hrani.No je ,pa bila že pozna ura in po celodnevni gh je pa res pasal mlekec.Pa ker sem bila sedaj tako dolgo na telefonu bo verjetno ponovno lačen.

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
7.10.2009 22:33:06   
trinity22

nea štekam! user posted image user posted image user posted image user posted image

tud men tole ni glih jasnouser posted image  yania daj podnapise zravenuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
7.10.2009 22:36:58   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Dober večer moje dame.
Bavca se zahvaljujeta za čestitke.Sta dobila pikeca danes ,pa telovado je anže.Popoldan ,pa ju je mami peljala v bc.Jima hlače kupla ,da ne bota s prekratkimi hodila,pa sem zraven vzela samo čaj ,pa anže ni bil zadovoljen in je bil nazaj pravi alarem po mbju.Očitno bom mogla malo manjšo termovko nabavit da ne trugam ta velike ,ker ta moj otrok ko reče da hoče pol ni debate kdo je glavni pri hrani.No je ,pa bila že pozna ura in po celodnevni gh je pa res pasal mlekec.Pa ker sem bila sedaj tako dolgo na telefonu bo verjetno ponovno lačen.

super za pikico in za telovadbouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pridna stauser posted image  Pa še super za mami, ki je zapravljala za njijuuser posted image  glede hrane pa itaq sej veš, da oni imajo vedno pravuser posted image  No glavno, da ste vredo domov prišliuser posted image  A zdaj ste že bolj zdravi?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
7.10.2009 22:37:17   
Najaa

ma daj, zdaj si pa Poštar zvoni samo 2x pojem... user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
7.10.2009 22:39:20   
trinity22
nič vse ste ušle .... pol grem pa jaz tudi ... lahko nočko

Neposredna povezava do sporočila: 4041
7.10.2009 22:42:42   
PERSIDA
trinity - nena idi saj sem tu sem bla v zaostanku.Ja sta gospodiča boljše.Danes sem nabavla oni baby aspirator za na sesalec ,pa upam ,da bo kaj k nucu.Da jih ne bo kap ko bom jutri to privlekla ,pa zakurblala sesalecuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4042
7.10.2009 22:45:02   
KOKICA32

trinity - nena idi saj sem tu sem bla v zaostanku.Ja sta gospodiča boljše.Danes sem nabavla oni baby aspirator za na sesalec ,pa upam ,da bo kaj k nucu.Da jih ne bo kap ko bom jutri to privlekla ,pa zakurblala sesalecuser posted image .

jaz tudi sedaj to prakticiram...je drenje kot pri norcih a pomaga...user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
7.10.2009 22:45:34   
Najaa
jaz sem tudi še tu. malo, preden grem pod tuš... bomo še kako rekle?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
7.10.2009 22:45:49   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Tasa user posted image user posted image za vaju z Lijo

Yania - sta pol rešila s tvojim???

Bravo Nikica Pikica za GH. 100ml - to pa je napredek. mi smo še vedno pri enih 40ih. je pa zelenjava boljša kot sadje....

mene pa danes glava boli za popi***** user posted image grem zdaj en lekadol vzet.... po moje to blesavo vreme. saj je fajn, da je sonček. samo te otoplitve take nenadne mene ubijajo user posted image user posted image

dajte mi prosim nekaj povedat - a je še katera ko ni imela obiska iz krvavca sploh še po porodu? do kdaj je normalno da nimaš? jaz še sploh nisem imela pa me že malo skrbi če je to normalno, al že naj paničarim user posted image user posted image user posted image vem da je povezano z dojenjem. ampak zdaj če recimo hipotetično dojim dve leti, a pol je normalno da cel čas nimam. mislim, sprašujem - do kdaj je še normalno. če katera ve????

jaz še nisem imela obiska iz Krvavca; pri Žigi sem ga tudi dobila zelo pozno, malo pred njegovim prvim rojstnim dnevom; je pa čisto normalno. če pa še pol nimaš ko prenehaš z dojenjem, pa moraš do G;

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
7.10.2009 22:45:55   
PERSIDA
leo**tio - zakaj si zaskrbljena ko ,pa je celi drobižek kak naj ma vlko glavo bo ko e.t. Je tak čist ok ,če bi blo kaj bi ti itak P kaj rekla.Mojadva imata obseg 45 in 46 pa kako kilo večuser posted image ,pa dečka sta .Saj poglej tvojga pa primerjaj s sabo ,pa bo rezultat tu.user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
7.10.2009 22:46:58   
PERSIDA
Naja - a ste feštali danes kaj?user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
7.10.2009 22:48:48   
PERSIDA
Najaa - danes sem mela ti nekaj za povedat ,pa se sedaj ne spomnim kaj,mater sem jeznauser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
7.10.2009 22:52:18   
Najaa

Naja - a ste feštali danes kaj?user posted image

smo feštale babnce ja. user posted image smo si tortice privoščile, svečko, Tija je zapela Vse najboljše (draga Tija user posted image ) in smo se posladkale.
Vi ste feštali kaj?
Daj spomni se, kaj si mi mela za povedat. Skleroza... user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
7.10.2009 22:52:32   
PERSIDA
Joj sem si sedaj tak glavo razbijala.Se spomniš ko sva se zadnjič pogovarjale o mehki glavici.No in danes P spet tipa in reče ,da sva dobro porihtala in nama dozo zmanjša.Pa skoz pravim ,da sem dr .persida ,pa ne za man .Do sedaj sem še vse trofla ,tak ,da kot sem nekoč rekla bo bavc nekoč fuzbaler in k temu strmim še danes in gre nama dobro HB.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?