|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
6.10.2009 23:00:28   
yania
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: yania

Drugače pa dobervečer vsem zbranim...

jaz čakam mojga, da pride domov, da ga vržem z bajteuser posted image ....ma tako sem besna, samo ne bi detajle...res ne...ampak....ah, .....menjam temo..

pa daj, kaj pa si začela....grrrrrr...tega pa res nimam rada...ajde na raport! user posted image

kokica, a ne bi raje na FB?user posted image ...

ne, ne, ne.kar tukaj, kjer si začela...smo prvo črko....user posted image

ok....črka L je ta ,ki je ne prenesem...in to da se stalno nekaj bluzi....

a je dovolj...?...več pa na FB...ti odprem profil?....kokiskoki...bo uredu...geslo bo: enkratskoči

pa daj nehajo no...Yania...

L praviš.....no, nekaj se mi šajna, ja....samo pri nas tega ne poznamo...no, pri mojem...user posted image

Ne stvar je ekstra resna, se ne hecam, sem že utrjena, in me skrbi da je je trd tudi moj,,,tako da ne vem, kak se bo tole izteklo......pa ne vem, kakega smeškota naj tule nalepim...ampak-ne bom vas tule gor obremenjevala...a prav...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
6.10.2009 23:01:12   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

L praviš.....no, nekaj se mi šajna, ja....samo pri nas tega ne poznamo...no, pri mojem...user posted image

če prav mislim, pol tud pri mojem ne. ker to je pa nekaj, kar najbolj na svetu sovražim! še bolj ko zavijanje z očmi! user posted image resno, tega ne prenesem in me upošteva.

joj, joj, kake šifre...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
6.10.2009 23:02:26   
yania
Grem zložit en štrik, da lahk s stroja cunje dam gor, da mi kaj ne splesni...pridem nazaj....h kaki drugi temi...

Aja, če me ni, pa pakiramuser posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
6.10.2009 23:02:30   
KOKICA32

Ne stvar je ekstra resna, se ne hecam, sem že utrjena, in me skrbi da je je trd tudi moj,,,tako da ne vem, kak se bo tole izteklo......pa ne vem, kakega smeškota naj tule nalepim...ampak-ne bom vas tule gor obremenjevala...a prav...

okej..ni panike...če ti ni...samo drugič plis ne začni, okej?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
6.10.2009 23:03:36   
yania
jooj, ma ne vem, zakaj mi je pa zdej že smešno...verjetno me ve v dobro voljo spravite...
user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
6.10.2009 23:04:19   
Najaa

Grem zložit en štrik, da lahk s stroja cunje dam gor, da mi kaj ne splesni...pridem nazaj....h kaki drugi temi...

Aja, če me ni, pa pakiramuser posted image

ma daj ne hecaj se. user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
6.10.2009 23:04:23   
KOKICA32

jooj, ma ne vem, zakaj mi je pa zdej že smešno...verjetno me ve v dobro voljo spravite...
user posted image

možno, možno...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
6.10.2009 23:05:48   
yania

ne, pa saj ni to, da nočem, samo ne bi rada, da še kdo kaj več zve kot jaz, ko itak že drugi vse vejo, jaz pa ne..in potem zvečer dobivam takšne in drugačne informacije, kje se moj SPjevec čez dan potika.,,,sej veste kaj pomeni firma s.p. a ne?..
sami pufi...in to je to..

no pa sem ti koki mal razkrila...pa sej ti si bistra ....štekaš...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
6.10.2009 23:06:36   
KOKICA32
Uaaaaa, ura je že več kot enajst!!!! Kak je minilo...pa še neke prave debate ni blo...Jaz grem počasi...

papa....

LAHKO NOČ! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
6.10.2009 23:08:23   
KOKICA32

ne, pa saj ni to, da nočem, samo ne bi rada, da še kdo kaj več zve kot jaz, ko itak že drugi vse vejo, jaz pa ne..in potem zvečer dobivam takšne in drugačne informacije, kje se moj SPjevec čez dan potika.,,,sej veste kaj pomeni firma s.p. a ne?..
sami pufi...in to je to..

no pa sem ti koki mal razkrila...pa sej ti si bistra ....štekaš...

aja, to Yania..pa daj, glej jo, pa veš, da ljudje samo privoščijo....namesto, da bi najprej pred svojim pragom pometli...brez veze. se sekirati res! user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
6.10.2009 23:16:45   
felix7

jaz čakam mojga, da pride domov, da ga vržem z bajteuser posted image ....ma tako sem besna, samo ne bi detajle...res ne...ampak....ah, .....menjam temo..

uuuuuuuuuu, danes si pa res razkurjena, raj kakšno z nami reči, bo prec boljš user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
6.10.2009 23:33:13   
KOKICA32
LAHKO NOČ! user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
6.10.2009 23:34:03   
felix7

LAHKO NOČ! user posted image

nočko user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
7.10.2009 6:18:31   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

saj mene ne moti, da ne bo pomote..je prav srčkano...user posted image user posted image
ja, saj vem ja.. user posted image
čebelica je očitno odletela user posted image

pa tu sem. če mi vse šteka user posted image

Kaj je to VSE? user posted image

rr, fb, mail...

user posted image user posted image user posted image

viroza razsajauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
7.10.2009 6:18:33   
spps

kaj zdaj tasa. a si se me vstrasila???

kje ste pa vse ostale? spps je tudi prej nekaj strašila tu okoli. pa kar zginilauser posted image user posted image

jaz sem šla potem mal pred tv,pol pa spat, ker danes imam prvo predavanje na faksuuser posted image user posted image

je pa Marcel spal od včeri 18.15 pa do 5ih zjutrajuser posted image user posted image  ne vem kaj ga je prijelo, ker mu to ni v navadi- je pa pasalouser posted image user posted image user posted image  sam se mi zdiu,da  sem kr precej zbita-od preveč spanjauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
7.10.2009 6:18:37   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Ok punce, datum je zdaj fiksen, in sicer bo piknik v nedeljo.

11.10. ob 14h pa bi lahko prišle:
Čebeica Maja - gostiteljica 2+2
yania - 2+2
Mala Čebelica - 2+1
MaJaLe - 2+1

Pupa7 bi tudi mogoče prišla, pa Tulipan12 mogoče.

Ker mi v nedeljo ne moremo priti, se zmenite, kdo kaj prinese.

user posted image user posted image user posted image  a zdaj je pa še sesznam vedno krajšiuser posted image user posted image user posted image  a imate upanje,da piknik sploh Bo?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
7.10.2009 6:18:40   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: spps

OJLA!
kaj  bo dobrega?
se mi zdi,da se nekak ne morete zmenit za datum piknikauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

p.s. pa menda bo dež! user posted image

user posted image user posted image user posted image  kak sem nesramnauser posted image user posted image user posted image

Misliš JAZ! user posted image user posted image user posted image

sej sta samo resnico povedale... user posted image user posted image

ja samo se res ne moremo. kaj čemo prestavit vse skupaj? zdaj smo za vsak dan po tri edino še ostale. al koliko že...

tud vreme bo na kasnejše datume vedno bolj hladno,tak da...user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 3942
7.10.2009 6:18:42   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Kaj je kera interesent za hujšanje?Danes mam neki preblisk sej jutri ga že več ne bouser posted image
jaz bi morala ene 4kg dol spravit,pa nimam neke motivacijeuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
7.10.2009 6:18:45   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Kaj je kera interesent za hujšanje?Danes mam neki preblisk sej jutri ga že več ne bouser posted image

jaz sem vedno za. mogoče me drži kaki dve uri. tepa že iščem čokolado po omarah user posted image user posted image user posted image

ma jaz se odločim,da bom kakšno pozno večerjo izpustila,sam sem takrat NAJBOLJ prestradanauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 3944
7.10.2009 6:18:59   
spps

user posted image user posted image user posted image user posted image  to je pa problem,ker ga ne moreš prej ven vrečt dok ne pride domovuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
7.10.2009 6:26:12   
spps
user posted image pa Dobro jutro :D
user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
7.10.2009 6:28:54   
spps
user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
7.10.2009 6:29:18   
spps
dost je s temi slikami za danesuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
7.10.2009 7:10:30   
Lolita23
Dobro jutro!!

Vidim, da se tu vsem dogaja, jah ni da ni tak je životuser posted image

Midve tudi še študirava če greva na srečanje z celjskimi mamicami, sam mi Tjaša je mal čudna, tak kot da bo zbolela, tak da ne vem.user posted image Mi smo pa večraj šli zgodaj spat Tjaša ob pol osmih, midva pa ob devetih, mojega zgleda spet malo migrene dajejo, se mi sred noči zbudi, kje so kake tablete, ma jaz sploh nisem k sebi prišla, sem kar neki govorila, ko končen najdem tablete še on teži, ampak sej vem kak je če imaš migrenouser posted image Sem bila prepričana da je ura tri, nakar ugotovim, da je komaj 11, nič čudnouser posted image

18.3.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
7.10.2009 9:31:59   
Tulipan12
Punce, zdravo!

Vem, da nisem več aktivna na tem forumu, sploh ga nisem odprla odkar sem rodila, smo ena leteča družina in si res ne vzamem časa še za to... pa vendar se mi zdi, da ste najboljši naslov za tako vprašanje, ki ga imam (oz. verjetno je najboljši naslov P, ampak nočem delat panike prehitro)!
Evo problem:
Lia je bila včeraj stara 6m in že kak teden se zelo čudno obnaša. Iz vesele dojenčice se je spremenila v pravega godrnjavčka, ki mu ne paše absolutno nič. Prej je že izgovarjala besede ata, aga, apa, aja..., zdaj je nehala. Vse kar izusti je cviljenje in kričanje. Pred kratkim je dobila 1. zob, mislim, da dobiva tudi drugega, tak da sem vse skupaj prepisovala temu. Zdaj pa več nisem prepričana v to. Prejšnji ponedeljek je bila cepljena za 6m in 2. dozo proti Rotavirusu. Malo sem brala o teh reakcijah po cepivih. Boljše da ne bi, ker sem se samo prestrašila kakšne posledice lahko pusti, ampak vseeno... Poleg tega, je bila dojena do prejšnjega tedna, zdaj sem začela z uvajanjem GH. Ok, tu se mi zdi vse normalno. Pa od prejšnjega nočnega dojenja (2-3x na noč), se mi je začela prebujat na vsako uro ali še pogosteje. Zdaj pa čez dan večkrat po malo zaspi - kar prej tudi ni. Predvsem me muči to, da je postala tako zelo nezadovoljna.
Mislim, da sem podrobno opisala problem. Je katera imela kakšno podobno izkušnjo ali je slišala za kaj podobnega? Bom poklicala P, pa me je strah, da me odpravijo s tem zobenjem - če je samo to, bom še dalje najsrečnejša mama na svetu!

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?