Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 23:00:28
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: yania Drugače pa dobervečer vsem zbranim... jaz čakam mojga, da pride domov, da ga vržem z bajte ....ma tako sem besna, samo ne bi detajle...res ne...ampak....ah, .....menjam temo.. pa daj, kaj pa si začela....grrrrrr...tega pa res nimam rada...ajde na raport! kokica, a ne bi raje na FB? ... ne, ne, ne.kar tukaj, kjer si začela...smo prvo črko.... ok....črka L je ta ,ki je ne prenesem...in to da se stalno nekaj bluzi.... a je dovolj...?...več pa na FB...ti odprem profil?....kokiskoki...bo uredu...geslo bo: enkratskoči pa daj nehajo no...Yania... L praviš.....no, nekaj se mi šajna, ja....samo pri nas tega ne poznamo...no, pri mojem... Ne stvar je ekstra resna, se ne hecam, sem že utrjena, in me skrbi da je je trd tudi moj,,,tako da ne vem, kak se bo tole izteklo......pa ne vem, kakega smeškota naj tule nalepim...ampak-ne bom vas tule gor obremenjevala...a prav...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 23:01:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 L praviš.....no, nekaj se mi šajna, ja....samo pri nas tega ne poznamo...no, pri mojem... če prav mislim, pol tud pri mojem ne. ker to je pa nekaj, kar najbolj na svetu sovražim! še bolj ko zavijanje z očmi! resno, tega ne prenesem in me upošteva. joj, joj, kake šifre...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 23:02:26
|
|
|
|
yania
|
Grem zložit en štrik, da lahk s stroja cunje dam gor, da mi kaj ne splesni...pridem nazaj....h kaki drugi temi... Aja, če me ni, pa pakiram
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 23:02:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Ne stvar je ekstra resna, se ne hecam, sem že utrjena, in me skrbi da je je trd tudi moj,,,tako da ne vem, kak se bo tole izteklo......pa ne vem, kakega smeškota naj tule nalepim...ampak-ne bom vas tule gor obremenjevala...a prav... okej..ni panike...če ti ni...samo drugič plis ne začni, okej?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 23:03:36
|
|
|
|
yania
|
jooj, ma ne vem, zakaj mi je pa zdej že smešno...verjetno me ve v dobro voljo spravite...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 23:04:19
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Grem zložit en štrik, da lahk s stroja cunje dam gor, da mi kaj ne splesni...pridem nazaj....h kaki drugi temi... Aja, če me ni, pa pakiram ma daj ne hecaj se.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 23:04:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania jooj, ma ne vem, zakaj mi je pa zdej že smešno...verjetno me ve v dobro voljo spravite... možno, možno...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 23:05:48
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: yania Ne stvar je ekstra resna, se ne hecam, sem že utrjena, in me skrbi da je je trd tudi moj,,,tako da ne vem, kak se bo tole izteklo......pa ne vem, kakega smeškota naj tule nalepim...ampak-ne bom vas tule gor obremenjevala...a prav... okej..ni panike...če ti ni...samo drugič plis ne začni, okej? ne, pa saj ni to, da nočem, samo ne bi rada, da še kdo kaj več zve kot jaz, ko itak že drugi vse vejo, jaz pa ne..in potem zvečer dobivam takšne in drugačne informacije, kje se moj SPjevec čez dan potika.,,,sej veste kaj pomeni firma s.p. a ne?.. sami pufi...in to je to.. no pa sem ti koki mal razkrila...pa sej ti si bistra ....štekaš...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 23:06:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
Uaaaaa, ura je že več kot enajst!!!! Kak je minilo...pa še neke prave debate ni blo...Jaz grem počasi... papa.... LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 23:08:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: yania Ne stvar je ekstra resna, se ne hecam, sem že utrjena, in me skrbi da je je trd tudi moj,,,tako da ne vem, kak se bo tole izteklo......pa ne vem, kakega smeškota naj tule nalepim...ampak-ne bom vas tule gor obremenjevala...a prav... okej..ni panike...če ti ni...samo drugič plis ne začni, okej? ne, pa saj ni to, da nočem, samo ne bi rada, da še kdo kaj več zve kot jaz, ko itak že drugi vse vejo, jaz pa ne..in potem zvečer dobivam takšne in drugačne informacije, kje se moj SPjevec čez dan potika.,,,sej veste kaj pomeni firma s.p. a ne?.. sami pufi...in to je to.. no pa sem ti koki mal razkrila...pa sej ti si bistra ....štekaš... aja, to Yania..pa daj, glej jo, pa veš, da ljudje samo privoščijo....namesto, da bi najprej pred svojim pragom pometli...brez veze. se sekirati res!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 23:16:45
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Drugače pa dobervečer vsem zbranim... jaz čakam mojga, da pride domov, da ga vržem z bajte ....ma tako sem besna, samo ne bi detajle...res ne...ampak....ah, .....menjam temo.. uuuuuuuuuu, danes si pa res razkurjena, raj kakšno z nami reči, bo prec boljš
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 23:33:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 23:34:03
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 LAHKO NOČ! nočko
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 6:18:31
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 saj mene ne moti, da ne bo pomote..je prav srčkano... ja, saj vem ja.. čebelica je očitno odletela pa tu sem. če mi vse šteka Kaj je to VSE? rr, fb, mail... viroza razsaja
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 6:18:33
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica kaj zdaj tasa. a si se me vstrasila??? kje ste pa vse ostale? spps je tudi prej nekaj strašila tu okoli. pa kar zginila jaz sem šla potem mal pred tv,pol pa spat, ker danes imam prvo predavanje na faksu je pa Marcel spal od včeri 18.15 pa do 5ih zjutraj ne vem kaj ga je prijelo, ker mu to ni v navadi- je pa pasalo sam se mi zdiu,da sem kr precej zbita-od preveč spanja
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 6:18:37
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Ok punce, datum je zdaj fiksen, in sicer bo piknik v nedeljo. 11.10. ob 14h pa bi lahko prišle: Čebeica Maja - gostiteljica 2+2 yania - 2+2 Mala Čebelica - 2+1 MaJaLe - 2+1 Pupa7 bi tudi mogoče prišla, pa Tulipan12 mogoče. Ker mi v nedeljo ne moremo priti, se zmenite, kdo kaj prinese. a zdaj je pa še sesznam vedno krajši a imate upanje,da piknik sploh Bo?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 6:18:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps OJLA! kaj bo dobrega? se mi zdi,da se nekak ne morete zmenit za datum piknika p.s. pa menda bo dež! kak sem nesramna Misliš JAZ! sej sta samo resnico povedale... ja samo se res ne moremo. kaj čemo prestavit vse skupaj? zdaj smo za vsak dan po tri edino še ostale. al koliko že... tud vreme bo na kasnejše datume vedno bolj hladno,tak da...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 6:18:42
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj je kera interesent za hujšanje?Danes mam neki preblisk sej jutri ga že več ne bo jaz bi morala ene 4kg dol spravit,pa nimam neke motivacije
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 6:18:45
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj je kera interesent za hujšanje?Danes mam neki preblisk sej jutri ga že več ne bo jaz sem vedno za. mogoče me drži kaki dve uri. tepa že iščem čokolado po omarah ma jaz se odločim,da bom kakšno pozno večerjo izpustila,sam sem takrat NAJBOLJ prestradana
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 6:18:59
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Drugače pa dobervečer vsem zbranim... jaz čakam mojga, da pride domov, da ga vržem z bajte ....ma tako sem besna, samo ne bi detajle...res ne...ampak....ah, .....menjam temo.. to je pa problem,ker ga ne moreš prej ven vrečt dok ne pride domov
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 6:26:12
|
|
|
|
spps
|
pa Dobro jutro :D
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 6:28:54
|
|
|
|
spps
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 6:29:18
|
|
|
|
spps
|
dost je s temi slikami za danes
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 7:10:30
|
|
|
|
Lolita23
|
Dobro jutro!! Vidim, da se tu vsem dogaja, jah ni da ni tak je život Midve tudi še študirava če greva na srečanje z celjskimi mamicami, sam mi Tjaša je mal čudna, tak kot da bo zbolela, tak da ne vem. Mi smo pa večraj šli zgodaj spat Tjaša ob pol osmih, midva pa ob devetih, mojega zgleda spet malo migrene dajejo, se mi sred noči zbudi, kje so kake tablete, ma jaz sploh nisem k sebi prišla, sem kar neki govorila, ko končen najdem tablete še on teži, ampak sej vem kak je če imaš migreno Sem bila prepričana da je ura tri, nakar ugotovim, da je komaj 11, nič čudno
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 9:31:59
|
|
|
|
Tulipan12
|
Punce, zdravo! Vem, da nisem več aktivna na tem forumu, sploh ga nisem odprla odkar sem rodila, smo ena leteča družina in si res ne vzamem časa še za to... pa vendar se mi zdi, da ste najboljši naslov za tako vprašanje, ki ga imam (oz. verjetno je najboljši naslov P, ampak nočem delat panike prehitro)! Evo problem: Lia je bila včeraj stara 6m in že kak teden se zelo čudno obnaša. Iz vesele dojenčice se je spremenila v pravega godrnjavčka, ki mu ne paše absolutno nič. Prej je že izgovarjala besede ata, aga, apa, aja..., zdaj je nehala. Vse kar izusti je cviljenje in kričanje. Pred kratkim je dobila 1. zob, mislim, da dobiva tudi drugega, tak da sem vse skupaj prepisovala temu. Zdaj pa več nisem prepričana v to. Prejšnji ponedeljek je bila cepljena za 6m in 2. dozo proti Rotavirusu. Malo sem brala o teh reakcijah po cepivih. Boljše da ne bi, ker sem se samo prestrašila kakšne posledice lahko pusti, ampak vseeno... Poleg tega, je bila dojena do prejšnjega tedna, zdaj sem začela z uvajanjem GH. Ok, tu se mi zdi vse normalno. Pa od prejšnjega nočnega dojenja (2-3x na noč), se mi je začela prebujat na vsako uro ali še pogosteje. Zdaj pa čez dan večkrat po malo zaspi - kar prej tudi ni. Predvsem me muči to, da je postala tako zelo nezadovoljna. Mislim, da sem podrobno opisala problem. Je katera imela kakšno podobno izkušnjo ali je slišala za kaj podobnega? Bom poklicala P, pa me je strah, da me odpravijo s tem zobenjem - če je samo to, bom še dalje najsrečnejša mama na svetu!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?