Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Punce, zdravo! Vem, da nisem več aktivna na tem forumu, sploh ga nisem odprla odkar sem rodila, smo ena leteča družina in si res ne vzamem časa še za to... pa vendar se mi zdi, da ste najboljši naslov za tako vprašanje, ki ga imam (oz. verjetno je najboljši naslov P, ampak nočem delat panike prehitro)! Evo problem: Lia je bila včeraj stara 6m in že kak teden se zelo čudno obnaša. Iz vesele dojenčice se je spremenila v pravega godrnjavčka, ki mu ne paše absolutno nič. Prej je že izgovarjala besede ata, aga, apa, aja..., zdaj je nehala. Vse kar izusti je cviljenje in kričanje. Pred kratkim je dobila 1. zob, mislim, da dobiva tudi drugega, tak da sem vse skupaj prepisovala temu. Zdaj pa več nisem prepričana v to. Prejšnji ponedeljek je bila cepljena za 6m in 2. dozo proti Rotavirusu. Malo sem brala o teh reakcijah po cepivih. Boljše da ne bi, ker sem se samo prestrašila kakšne posledice lahko pusti, ampak vseeno... Poleg tega, je bila dojena do prejšnjega tedna, zdaj sem začela z uvajanjem GH. Ok, tu se mi zdi vse normalno. Pa od prejšnjega nočnega dojenja (2-3x na noč), se mi je začela prebujat na vsako uro ali še pogosteje. Zdaj pa čez dan večkrat po malo zaspi - kar prej tudi ni. Predvsem me muči to, da je postala tako zelo nezadovoljna. Mislim, da sem podrobno opisala problem. Je katera imela kakšno podobno izkušnjo ali je slišala za kaj podobnega? Bom poklicala P, pa me je strah, da me odpravijo s tem zobenjem - če je samo to, bom še dalje najsrečnejša mama na svetu! Kot bi pisala o naši Niki. Zadnje čase je tako zelo nezadovoljna in jokava, da mi je prav težko. Ful sem utrujena od tega, sploh ker če je ena tiho, se pa druga dere. Resno, mislim da ni nič narobe in da je to le obdobje. Mogoče od GH, mogoče od zobkov... Vsekakor pa poročaj, kaj ti bo P rekla.
|