Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 18:54:37
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 midve sva pa danes dobile 3. pikico je bila pridna in je čisto malo zajokala, pa še kri pa vod sva mogle dat in tudi tam je bila zelo pridna skoraj brez joka drugače pa sva danes prvič poskusile meso poleg krompirja in korenčka, ni šlo glih najbolj v slast, bo mogoče drugič boljše Tiste, ki ste že uvajale meso, kako ste to naredile, ste ga zmiksal eskupaj z zelenavo, ali ste ga posebej dale in ga potem fotrale tako kot mi jemo malo mesa, pa malo zelenjavne priloge bravo Tiana! Jaz sem ji prvič dala vsako posebej, zdj pa več ali manj skup zmešam. Je ga itak v vsakem primeru Mi smo pa prej misksal zdej ji dam pa kar po malih koščkih, pa ima raje tako
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 18:57:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy NOVI PODATKI: 7500gr in 67cm, kako je lahko se znižala mi ni jasno; ko sva jo zadnjič z eno drugo sestro namerle 74cm; booooo čudno merijo te sestr.....naslednji pregled pri 9meseceih oz. decembra enkrat, nimamo še datuma, moramo poklicat zgleda,da se naši bebiji krčijo-mogoč zarad mraza
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 19:48:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy NOVI PODATKI: 7500gr in 67cm, kako je lahko se znižala mi ni jasno; ko sva jo zadnjič z eno drugo sestro namerle 74cm; booooo čudno merijo te sestr.....naslednji pregled pri 9meseceih oz. decembra enkrat, nimamo še datuma, moramo poklicat zgleda,da se naši bebiji krčijo-mogoč zarad mraza Spps- kako si?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 19:48:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 midve sva pa danes dobile 3. pikico je bila pridna in je čisto malo zajokala, pa še kri pa vod sva mogle dat in tudi tam je bila zelo pridna skoraj brez joka drugače pa sva danes prvič poskusile meso poleg krompirja in korenčka, ni šlo glih najbolj v slast, bo mogoče drugič boljše Tiste, ki ste že uvajale meso, kako ste to naredile, ste ga zmiksal eskupaj z zelenavo, ali ste ga posebej dale in ga potem fotrale tako kot mi jemo malo mesa, pa malo zelenjavne priloge jaz dam vse na en krožnik in vse skupaj z vilico pretlačim....pa zmešam...ker meso je ponavadi bolj suho pa mu samo ne gre dol...če pa dam zraven bučke in ostalo zelenjavo pa je bolj sočno in gre lepo dol...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 19:48:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps OJLA! kaj bo dobrega? se mi zdi,da se nekak ne morete zmenit za datum piknika p.s. pa menda bo dež!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 19:50:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
Mi pa smo danes dobili Baby Vac (za na sesalec)..madonca to pa je res enostavno....samo, kaj ko se Valentin buni, da dol padeš...pa bo že moral potrpeti....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 19:54:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
Nova slika za seznam, prosim! Kako sem danes sedel v svoji posteljici:
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 20:03:11
|
|
|
|
trezika
|
Dober večer! Mi sicer spimo, ampak vprašanje kako dolgo...tale zobek jo ful matra dans ponoči se je zbujala na 15 minut
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 20:04:20
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy NOVI PODATKI: 7500gr in 67cm, kako je lahko se znižala mi ni jasno; ko sva jo zadnjič z eno drugo sestro namerle 74cm; booooo čudno merijo te sestr.....naslednji pregled pri 9meseceih oz. decembra enkrat, nimamo še datuma, moramo poklicat zgleda,da se naši bebiji krčijo-mogoč zarad mraza Spps- kako si? hoj! sem ok ;D,sam kašljam kot konj- ta prehodna obdobja me zdelajo standard-jesen in pomlad,včasih se zmažem,da ne zbolim. ma sej drugač sem ok pa ti?
< Sporočilo je popravil spps -- 6.10.2009 20:05:00 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 20:05:13
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 midve sva pa danes dobile 3. pikico je bila pridna in je čisto malo zajokala, pa še kri pa vod sva mogle dat in tudi tam je bila zelo pridna skoraj brez joka drugače pa sva danes prvič poskusile meso poleg krompirja in korenčka, ni šlo glih najbolj v slast, bo mogoče drugič boljše Tiste, ki ste že uvajale meso, kako ste to naredile, ste ga zmiksal eskupaj z zelenavo, ali ste ga posebej dale in ga potem fotrale tako kot mi jemo malo mesa, pa malo zelenjavne priloge jaz dam vse na en krožnik in vse skupaj z vilico pretlačim....pa zmešam...ker meso je ponavadi bolj suho pa mu samo ne gre dol...če pa dam zraven bučke in ostalo zelenjavo pa je bolj sočno in gre lepo dol... dobro da takole je, naša je samo če je čist spasirano, drugače ji kar gor dviguje ... ma bomo že enkrat prišli na malo večje koščke, zdaj pač še ne
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 20:06:04
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Nova slika za seznam, prosim! Kako sem danes sedel v svoji posteljici: boš vidla kak hitro bo na nogah mi smo dno postelje iz varnostnih razlogov znižali dno postelje
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 20:07:28
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Dober večer! Mi sicer spimo, ampak vprašanje kako dolgo...tale zobek jo ful matra dans ponoči se je zbujala na 15 minut se bodo zobki zrastli a vročine ma kaj?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 20:08:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy NOVI PODATKI: 7500gr in 67cm, kako je lahko se znižala mi ni jasno; ko sva jo zadnjič z eno drugo sestro namerle 74cm; booooo čudno merijo te sestr.....naslednji pregled pri 9meseceih oz. decembra enkrat, nimamo še datuma, moramo poklicat zgleda,da se naši bebiji krčijo-mogoč zarad mraza Spps- kako si? hoj! sem ok ;D,sam kašljam kot konj- ta prehodna obdobja me zdelajo standard-jesen in pomlad,včasih se zmažem,da ne zbolim. ma sej drugač sem ok pa ti? joj, ta kašelj ja..mene ko zagrabi me kar nekaj časa drži...sedaj sem že boljša...malo še pokašljujem...Drugače ap sem okej.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 20:09:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 midve sva pa danes dobile 3. pikico je bila pridna in je čisto malo zajokala, pa še kri pa vod sva mogle dat in tudi tam je bila zelo pridna skoraj brez joka drugače pa sva danes prvič poskusile meso poleg krompirja in korenčka, ni šlo glih najbolj v slast, bo mogoče drugič boljše Tiste, ki ste že uvajale meso, kako ste to naredile, ste ga zmiksal eskupaj z zelenavo, ali ste ga posebej dale in ga potem fotrale tako kot mi jemo malo mesa, pa malo zelenjavne priloge jaz dam vse na en krožnik in vse skupaj z vilico pretlačim....pa zmešam...ker meso je ponavadi bolj suho pa mu samo ne gre dol...če pa dam zraven bučke in ostalo zelenjavo pa je bolj sočno in gre lepo dol... dobro da takole je, naša je samo če je čist spasirano, drugače ji kar gor dviguje ... ma bomo že enkrat prišli na malo večje koščke, zdaj pač še ne jaz meso ponavadi čisto na drobno narežem in zmešam poleg npr. krompirja. Marcel je tud večje kpoščke,je tud "suh" riž. Larisa je pa bila takšna,da je moralo bit vse spasirano,ker drugače se je več davila kot pa jedla
< Sporočilo je popravil spps -- 6.10.2009 20:10:47 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 20:09:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps OJLA! kaj bo dobrega? se mi zdi,da se nekak ne morete zmenit za datum piknika p.s. pa menda bo dež! kak sem nesramna
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 20:11:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy NOVI PODATKI: 7500gr in 67cm, kako je lahko se znižala mi ni jasno; ko sva jo zadnjič z eno drugo sestro namerle 74cm; booooo čudno merijo te sestr.....naslednji pregled pri 9meseceih oz. decembra enkrat, nimamo še datuma, moramo poklicat zgleda,da se naši bebiji krčijo-mogoč zarad mraza Spps- kako si? hoj! sem ok ;D,sam kašljam kot konj- ta prehodna obdobja me zdelajo standard-jesen in pomlad,včasih se zmažem,da ne zbolim. ma sej drugač sem ok pa ti? joj, ta kašelj ja..mene ko zagrabi me kar nekaj časa drži...sedaj sem že boljša...malo še pokašljujem...Drugače ap sem okej.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 20:11:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Nova slika za seznam, prosim! Kako sem danes sedel v svoji posteljici: boš vidla kak hitro bo na nogah mi smo dno postelje iz varnostnih razlogov znižali dno postelje a ste že...sem jaz že tudi pomislila, ja...No, tvoj Marcel, že tak šiba samostojno, tak da vam kaj drugega niti ni preostalo?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 20:12:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps OJLA! kaj bo dobrega? se mi zdi,da se nekak ne morete zmenit za datum piknika p.s. pa menda bo dež! kak sem nesramna Misliš JAZ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 20:14:57
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: trezika Dober večer! Mi sicer spimo, ampak vprašanje kako dolgo...tale zobek jo ful matra dans ponoči se je zbujala na 15 minut se bodo zobki zrastli a vročine ma kaj? ja saj me je moj dans tolažil, da jih za tem prvim pride še 27 ne vročine HB nima...morn kr potrkat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 20:15:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Nova slika za seznam, prosim! Kako sem danes sedel v svoji posteljici: boš vidla kak hitro bo na nogah mi smo dno postelje iz varnostnih razlogov znižali dno postelje a ste že...sem jaz že tudi pomislila, ja...No, tvoj Marcel, že tak šiba samostojno, tak da vam kaj drugega niti ni preostalo? to gre pri teh malih zelo hitro-en dan nič ne pokaže,drug dan pa raztura. Ziher je ziher. Midva sva se z mojim menla,da bo treba en dan znižat dno-še tisti dan se je mali naslanjal na ograjo,tako,da nismo nič čakali,
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 20:19:21
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps OJLA! kaj bo dobrega? se mi zdi,da se nekak ne morete zmenit za datum piknika p.s. pa menda bo dež! kak sem nesramna Misliš JAZ! pol pa vsaka enmal :D
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 20:23:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps OJLA! kaj bo dobrega? se mi zdi,da se nekak ne morete zmenit za datum piknika p.s. pa menda bo dež! kak sem nesramna Misliš JAZ! pol pa vsaka enmal :D okidoki..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 20:40:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Mi pa smo danes dobili Baby Vac (za na sesalec)..madonca to pa je res enostavno....samo, kaj ko se Valentin buni, da dol padeš...pa bo že moral potrpeti.... Lija ko je bila mala se je pustila ji je bilo prav v užitek, zdaj pa .. no way!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 20:40:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Dober večer! Mi sicer spimo, ampak vprašanje kako dolgo...tale zobek jo ful matra dans ponoči se je zbujala na 15 minut
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 20:41:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Mi pa smo danes dobili Baby Vac (za na sesalec)..madonca to pa je res enostavno....samo, kaj ko se Valentin buni, da dol padeš...pa bo že moral potrpeti.... Lija ko je bila mala se je pustila ji je bilo prav v užitek, zdaj pa .. no way! samo kaj, ko je treba potrpeti...še posebej sedaj, ko je bolan
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?