|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
6.10.2009 13:19:37   
itata
februarka: eni moji kolegici je šel čep, rodila je pa čez en teden, tko da ne se še tko hitr odpovedat planomuser posted image drugač ti pa sam želim hiter porod in zdravega dojenčkauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
6.10.2009 13:31:28   
lillchy123
februarka, zdej pa res bo! jupi!!! ti nas samo pridno obveščaj!user posted image  user posted image

kje se dobimo v petek? user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2977
6.10.2009 14:01:24   
itata
lilči: gibigib KR

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
6.10.2009 14:16:36   
pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Dan, če se me še katera spomneuser posted image

Listek, sem pozabila pohvalit tvoje umetnijeuser posted image superuser posted image

Saj samo toliko, da vam zaupam, da mi je šel danes čep, tako da se bo počasi kaj začelo tudi pri nas dogajat.user posted image Imel smo sicer še ful planov, pa nas bo očitno user posted image prehitel. Pa nič zato, pofeštali bomo že še lahko, važno da bo z nama vse ok, ostalo še pride.
Ko bo pa kaj več novega, pa sporočim, uživajte!

februarka, mogoče te pa pusti še vse plane izpolnit. čep te lahko pusti pri miru tudi še en teden. mene jeuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 2979
6.10.2009 14:25:02   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Dan, če se me še katera spomneuser posted image

Listek, sem pozabila pohvalit tvoje umetnijeuser posted image superuser posted image

Saj samo toliko, da vam zaupam, da mi je šel danes čep, tako da se bo počasi kaj začelo tudi pri nas dogajat.user posted image Imel smo sicer še ful planov, pa nas bo očitno user posted image prehitel. Pa nič zato, pofeštali bomo že še lahko, važno da bo z nama vse ok, ostalo še pride.
Ko bo pa kaj več novega, pa sporočim, uživajte!

februarka, mogoče te pa pusti še vse plane izpolnit. čep te lahko pusti pri miru tudi še en teden. mene jeuser posted image

no, pa da vidimouser posted image
pri tamali mi je šel 2 dni prej, bomo videli kaj bo tokrat...
Poročamuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
6.10.2009 14:35:33   
dolenjka
Februarka, 9.10.2009 je lep datum user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 2981
6.10.2009 14:48:03   
blaža
Februarka, ti želim, da bi ti šlo hitro, pa porod tudi, verjetno ste na trnih zdej. user posted image Sej bo .user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
6.10.2009 14:48:45   
blaža
Meni pa čep ni šel pri nobenemu oz pred porodoma.user posted image sploh ne vem kako realno zgleda, le kakor so pravli.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
6.10.2009 15:33:05   
itata
men tud ni šel čep... tud ne vem kako to zgledauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
6.10.2009 18:37:44   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Februarka, 9.10.2009 je lep datum user posted image

ampak je 10.10. še lepšiuser posted image škoda ker ni še 2010user posted image

Mah, itak še ne bo nič, moj sicer že mal zeleno gleda, ampak jaz sem šla danes še v šoping, 1 popadek sem v avtu predihalauser posted image pa je blouser posted image zdaj je situacija mirna, tako da bom šla lahko v miru spatuser posted image

Ja, baje čep ne gre pri vsaki, no, moj je bil danes čist šolski, tako da sem prepričanauser posted image sem pa bolj na trnih, ja kdaj bo zdaj kaj. Enkrat bo, ni kaj, naj gre gladko in brez problemov pa bouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
6.10.2009 18:46:41   
Stipe air force
Februarka.... ma se mi zdi da si v centru... sej ves, pozornosti.... user posted image  user posted image  user posted image .... ampak... naj.... sej ti si zdaj na vrsti... vso sreco ti zelim... kadarkoli bo..... in vem da bo vse ok.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ....

PS: Inja spet brenci na nasmu rr-u.... hojla Inja !!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2986
6.10.2009 21:04:27   
bamby
februarka, nič važno kdaj bo, samo da bo hitro in vse vredu user posted image

Mi smo tudi vredu. Imamo pestra popoldneva. Anaja nam ves čas nagaja user posted image . Sem pa bila danes prvič na govorilnih urah v šoli za Tima, pa je bil kar pohvaljen user posted image . Nekaj malenkosti se bomo pa tudi potrudili odpraviti.
Imamo pa jutri popoldne v vrtcu jesenovanje. Baje bodo prikazovali prešanje jabolk in bodo otroci tudi pili ta sok... verjetno pa nas čaka še kakšno presenečenje. No, ne vem pa koliko bo Anaja spremljala ta dogajanja user posted image .

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
6.10.2009 21:22:09   
ella79
februarka zdej pa res že odštevaš ure 2 v 1 user posted image uživaj še, sej veš do slej ko prej dobite user posted image

bamby user posted image user posted image user posted image user posted image   za vašga fanta

a še katero daje tale luna user posted image jaz že dva dni praktično nič ne spim, sam tudi čez dan nisem zaspana user posted image upam, da bo danes kej več sreče user posted image

< Sporočilo je popravil ella79 -- 6.10.2009 21:25:13 >

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 2988
6.10.2009 21:44:41   
dolenjka
Čer user posted image

Aha, Februarka se je odločila da ne bo šla čez rok user posted image  Tut prav, samo da bo čim hitreje za teboj "garaški del" in čim prej stisneš k sebi svoje dete user posted image

Ella, mi kar spimo, kljub luni HB, upam da bo trajalo user posted image  user posted image  No Maks je trenutno buden, se z dudico krega user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
7.10.2009 6:53:08   
blaža
Jutro 1.user posted image

Sem mislila, da je kej novega, pa sem prišla pogledat.user posted image

še malo pa zbudm matijo in štartamo. da pa ne bom vedno isto pisala, bom malo blacky podražla.

Mojemu je včeraj ena nončka, njegova stranka v Brkinih izdala pošticin za gobe in je šel skadit čik in je v ¸15 min našel poln velik škrtoc.user posted image

Pol v Senožečah pa z matijo še kostanje.user posted image

No tko. Bom danes malo nesla nončkotu, da bo mel za kosilo mineštrco z jurčki. Bo vesel.user posted image

Če bo kej novega pa kej javte, a ne Februarka?user posted image

Jao jaz sem spet sanjala, da sem noseča. Ma kar naprej to sanjam.user posted image Ma ne bo nilčuser posted image

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
7.10.2009 7:53:52   
Blacky*
jutro,

sem že pridna, kavica se pije... pošiljam še eno vam user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
7.10.2009 7:55:47   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Jutro 1.user posted image

Sem mislila, da je kej novega, pa sem prišla pogledat.user posted image

še malo pa zbudm matijo in štartamo. da pa ne bom vedno isto pisala, bom malo blacky podražla.

Mojemu je včeraj ena nončka, njegova stranka v Brkinih izdala pošticin za gobe in je šel skadit čik in je v ¸15 min našel poln velik škrtoc.user posted image

Pol v Senožečah pa z matijo še kostanje.user posted image

No tko. Bom danes malo nesla nončkotu, da bo mel za kosilo mineštrco z jurčki. Bo vesel.user posted image

Če bo kej novega pa kej javte, a ne Februarka?user posted image

Jao jaz sem spet sanjala, da sem noseča. Ma kar naprej to sanjam.user posted image Ma ne bo nilčuser posted image

ti kar draži user posted image user posted image user posted image , smo jih že nabavili pri eni teti user posted image user posted image  in vložili... nekaj v skrinjo kot omakico... sem recept na kulinariki najdla, nekaj takih mini, mini pa vložili.... njamsi....

daj mi pa prosim prevedi to: njegova stranka v Brkinih izdala pošticin za gobe .... pošticin???

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
7.10.2009 9:18:11   
dolenjka
Jutro user posted image

No, včeraj sem nekaj pisala da nam luna ne nagaja, pa je očitno danes carici, ker se je zbudila ponoči in jokala user posted image  Ne vem, verjetno je grdo sanjala al pa so še tiste trojke neusmiljene krive user posted image  Sej pol se je hitro umirila, jaz sem ravno takrat Maksa hranila. Ta pa je en model.... Jest sem mu dala okrog 23h al nekaj takega in je spal do 4h, pol pa spet vaja, ker ni znal in ni znal joške zagrabit, pa sem spet pumpala, pa po flaši dala in smo šli ob 5h nazaj spat, ker se je še posračkal in nisem imela srca ga takega pustit do jutra user posted image  Ampak ne boste verjele, on še vedno spi user posted image  user posted image  Sem se ob 7.30 zbudila in ga čakala, ker sem bla ziher da se bo vsak cajt zbudil, on pa nič user posted image  Carica je vstala 8.10 in midva pol seveda z njo, lepotec pa še spi user posted image  Pa sem ga iz postelje vzela, hotla priklopit, on pa nič user posted image   user posted image

No, čas sem izkoristila za kavico in vas,tudi nekaj user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
7.10.2009 11:09:25   
ella79
dolenjka user posted image user posted image user posted image za vašega fanta

gorenjke a bi katera vozila naše škrate na otroško vadbo user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
7.10.2009 11:18:49   
Februarka08
Dan.

Ja, sem se odločila, da tokrat ne grem čez rokuser posted image itak se pa nimam več kam širit, ker imam tak trebuh, da me moj vsak dan bolj user posted image gleda, kam še mislim zrastuser posted image res je ogromen, upam da user posted image ne bo prav bajsiuser posted image se tolažim, da imam le toliko vode v trebuhuuser posted image user posted image no, nihče (bajeuser posted image ) še ni not ostal, tud ta ne bo. Sem pa danes že 39 tednovuser posted image
Dolenjka, tale vaš princ je pravi modeluser posted image saj ne morm verjet, da že tako lepo spi čez nočuser posted image user posted image

Zaspana sem pa tud jaz ful, danes nisem nič spala, non stop iz levega na desni bok, ob tem bolečine spodaj in prošnje, da ne rodim danes, ker moj nima časauser posted image
Luna je pa tudi na našo vplivala 2 noči, se je ful jokala v spanju, ampak potem tudi takoj nazaj zaspalauser posted image

Vsem lep danuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
7.10.2009 11:20:05   
lillchy123
kje pa je gibgib v kr?

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
7.10.2009 11:27:26   
dolenjka
Februarka, tut jaz težko verjamem da je tako priden lepotec moj in hkrati upam in trkam na les, da tako ostane user posted image

Ella, jaz bi hodila na vadbo, samo mi2 ne bi ble v isti skupini k nisi hotla pečice prižgat user posted image  Jaz razmišljam da bi šla čez kaka 2 meseca, ko se mal navadiva en na drugega, na vadbo za mamice po porodu z dojenčki. Da grem mal v svet, k tle na kmetih se mi lahko odpele čez zimo, pa svinjska gripa bo baje povsod, tko da ne bom glih po centrih kofetkala, zunaj bo pa mal mrzlo in kuhanca ne bom mogla pit user posted image  user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
7.10.2009 11:29:48   
Februarka08
Janey, vse najboljše ti želim!!!
user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
7.10.2009 11:31:40   
dolenjka

user posted image

A tako user posted image  Jaz pa tko dehidrirana user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Draga Janey, tudi jaz ti želim vse najboljše in še eno sestrico za Jakca user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2999
7.10.2009 11:40:25   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

user posted image

A tako user posted image  Jaz pa tko dehidrirana user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Draga Janey, tudi jaz ti želim vse najboljše in še eno sestrico za Jakca user posted image

Janey še tukaj user posted image  

user posted image user posted image user posted image   VSE NAJBOLJŠE  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......