Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.10.2009 13:19:37
|
|
|
|
itata
|
februarka: eni moji kolegici je šel čep, rodila je pa čez en teden, tko da ne se še tko hitr odpovedat planom drugač ti pa sam želim hiter porod in zdravega dojenčka
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.10.2009 13:31:28
|
|
|
|
lillchy123
|
februarka, zdej pa res bo! jupi!!! ti nas samo pridno obveščaj! kje se dobimo v petek?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.10.2009 14:01:24
|
|
|
|
itata
|
lilči: gibigib KR
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.10.2009 14:16:36
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Dan, če se me še katera spomne Listek, sem pozabila pohvalit tvoje umetnije super Saj samo toliko, da vam zaupam, da mi je šel danes čep, tako da se bo počasi kaj začelo tudi pri nas dogajat. Imel smo sicer še ful planov, pa nas bo očitno prehitel. Pa nič zato, pofeštali bomo že še lahko, važno da bo z nama vse ok, ostalo še pride. Ko bo pa kaj več novega, pa sporočim, uživajte! februarka, mogoče te pa pusti še vse plane izpolnit. čep te lahko pusti pri miru tudi še en teden. mene je
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.10.2009 14:25:02
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Dan, če se me še katera spomne Listek, sem pozabila pohvalit tvoje umetnije super Saj samo toliko, da vam zaupam, da mi je šel danes čep, tako da se bo počasi kaj začelo tudi pri nas dogajat. Imel smo sicer še ful planov, pa nas bo očitno prehitel. Pa nič zato, pofeštali bomo že še lahko, važno da bo z nama vse ok, ostalo še pride. Ko bo pa kaj več novega, pa sporočim, uživajte! februarka, mogoče te pa pusti še vse plane izpolnit. čep te lahko pusti pri miru tudi še en teden. mene je no, pa da vidimo pri tamali mi je šel 2 dni prej, bomo videli kaj bo tokrat... Poročam
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.10.2009 14:35:33
|
|
|
|
dolenjka
|
Februarka, 9.10.2009 je lep datum
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.10.2009 14:48:03
|
|
|
|
blaža
|
Februarka, ti želim, da bi ti šlo hitro, pa porod tudi, verjetno ste na trnih zdej. Sej bo .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.10.2009 14:48:45
|
|
|
|
blaža
|
Meni pa čep ni šel pri nobenemu oz pred porodoma. sploh ne vem kako realno zgleda, le kakor so pravli.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.10.2009 15:33:05
|
|
|
|
itata
|
men tud ni šel čep... tud ne vem kako to zgleda
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.10.2009 18:37:44
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka, 9.10.2009 je lep datum ampak je 10.10. še lepši škoda ker ni še 2010 Mah, itak še ne bo nič, moj sicer že mal zeleno gleda, ampak jaz sem šla danes še v šoping, 1 popadek sem v avtu predihala pa je blo zdaj je situacija mirna, tako da bom šla lahko v miru spat Ja, baje čep ne gre pri vsaki, no, moj je bil danes čist šolski, tako da sem prepričana sem pa bolj na trnih, ja kdaj bo zdaj kaj. Enkrat bo, ni kaj, naj gre gladko in brez problemov pa bo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.10.2009 18:46:41
|
|
|
|
Stipe air force
|
Februarka.... ma se mi zdi da si v centru... sej ves, pozornosti.... .... ampak... naj.... sej ti si zdaj na vrsti... vso sreco ti zelim... kadarkoli bo..... in vem da bo vse ok.... .... PS: Inja spet brenci na nasmu rr-u.... hojla Inja !!!!!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.10.2009 21:04:27
|
|
|
|
bamby
|
februarka, nič važno kdaj bo, samo da bo hitro in vse vredu Mi smo tudi vredu. Imamo pestra popoldneva. Anaja nam ves čas nagaja . Sem pa bila danes prvič na govorilnih urah v šoli za Tima, pa je bil kar pohvaljen . Nekaj malenkosti se bomo pa tudi potrudili odpraviti. Imamo pa jutri popoldne v vrtcu jesenovanje. Baje bodo prikazovali prešanje jabolk in bodo otroci tudi pili ta sok... verjetno pa nas čaka še kakšno presenečenje. No, ne vem pa koliko bo Anaja spremljala ta dogajanja .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.10.2009 21:22:09
|
|
|
|
ella79
|
februarka zdej pa res že odštevaš ure 2 v 1 uživaj še, sej veš do slej ko prej dobite bamby za vašga fanta a še katero daje tale luna jaz že dva dni praktično nič ne spim, sam tudi čez dan nisem zaspana upam, da bo danes kej več sreče
< Sporočilo je popravil ella79 -- 6.10.2009 21:25:13 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.10.2009 21:44:41
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Aha, Februarka se je odločila da ne bo šla čez rok Tut prav, samo da bo čim hitreje za teboj "garaški del" in čim prej stisneš k sebi svoje dete Ella, mi kar spimo, kljub luni HB, upam da bo trajalo No Maks je trenutno buden, se z dudico krega
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.10.2009 6:53:08
|
|
|
|
blaža
|
Jutro 1. Sem mislila, da je kej novega, pa sem prišla pogledat. še malo pa zbudm matijo in štartamo. da pa ne bom vedno isto pisala, bom malo blacky podražla. Mojemu je včeraj ena nončka, njegova stranka v Brkinih izdala pošticin za gobe in je šel skadit čik in je v ¸15 min našel poln velik škrtoc. Pol v Senožečah pa z matijo še kostanje. No tko. Bom danes malo nesla nončkotu, da bo mel za kosilo mineštrco z jurčki. Bo vesel. Če bo kej novega pa kej javte, a ne Februarka? Jao jaz sem spet sanjala, da sem noseča. Ma kar naprej to sanjam. Ma ne bo nilč
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.10.2009 7:53:52
|
|
|
|
Blacky*
|
jutro, sem že pridna, kavica se pije... pošiljam še eno vam
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.10.2009 7:55:47
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Jutro 1. Sem mislila, da je kej novega, pa sem prišla pogledat. še malo pa zbudm matijo in štartamo. da pa ne bom vedno isto pisala, bom malo blacky podražla. Mojemu je včeraj ena nončka, njegova stranka v Brkinih izdala pošticin za gobe in je šel skadit čik in je v ¸15 min našel poln velik škrtoc. Pol v Senožečah pa z matijo še kostanje. No tko. Bom danes malo nesla nončkotu, da bo mel za kosilo mineštrco z jurčki. Bo vesel. Če bo kej novega pa kej javte, a ne Februarka? Jao jaz sem spet sanjala, da sem noseča. Ma kar naprej to sanjam. Ma ne bo nilč ti kar draži , smo jih že nabavili pri eni teti in vložili... nekaj v skrinjo kot omakico... sem recept na kulinariki najdla, nekaj takih mini, mini pa vložili.... njamsi.... daj mi pa prosim prevedi to: njegova stranka v Brkinih izdala pošticin za gobe .... pošticin???
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.10.2009 9:18:11
|
|
|
|
dolenjka
|
Jutro No, včeraj sem nekaj pisala da nam luna ne nagaja, pa je očitno danes carici, ker se je zbudila ponoči in jokala Ne vem, verjetno je grdo sanjala al pa so še tiste trojke neusmiljene krive Sej pol se je hitro umirila, jaz sem ravno takrat Maksa hranila. Ta pa je en model.... Jest sem mu dala okrog 23h al nekaj takega in je spal do 4h, pol pa spet vaja, ker ni znal in ni znal joške zagrabit, pa sem spet pumpala, pa po flaši dala in smo šli ob 5h nazaj spat, ker se je še posračkal in nisem imela srca ga takega pustit do jutra Ampak ne boste verjele, on še vedno spi Sem se ob 7.30 zbudila in ga čakala, ker sem bla ziher da se bo vsak cajt zbudil, on pa nič Carica je vstala 8.10 in midva pol seveda z njo, lepotec pa še spi Pa sem ga iz postelje vzela, hotla priklopit, on pa nič No, čas sem izkoristila za kavico in vas,tudi nekaj
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.10.2009 11:09:25
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka za vašega fanta gorenjke a bi katera vozila naše škrate na otroško vadbo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.10.2009 11:18:49
|
|
|
|
Februarka08
|
Dan. Ja, sem se odločila, da tokrat ne grem čez rok itak se pa nimam več kam širit, ker imam tak trebuh, da me moj vsak dan bolj gleda, kam še mislim zrast res je ogromen, upam da ne bo prav bajsi se tolažim, da imam le toliko vode v trebuhu no, nihče (baje ) še ni not ostal, tud ta ne bo. Sem pa danes že 39 tednov Dolenjka, tale vaš princ je pravi model saj ne morm verjet, da že tako lepo spi čez noč Zaspana sem pa tud jaz ful, danes nisem nič spala, non stop iz levega na desni bok, ob tem bolečine spodaj in prošnje, da ne rodim danes, ker moj nima časa Luna je pa tudi na našo vplivala 2 noči, se je ful jokala v spanju, ampak potem tudi takoj nazaj zaspala Vsem lep dan
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.10.2009 11:20:05
|
|
|
|
lillchy123
|
kje pa je gibgib v kr?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.10.2009 11:27:26
|
|
|
|
dolenjka
|
Februarka, tut jaz težko verjamem da je tako priden lepotec moj in hkrati upam in trkam na les, da tako ostane Ella, jaz bi hodila na vadbo, samo mi2 ne bi ble v isti skupini k nisi hotla pečice prižgat Jaz razmišljam da bi šla čez kaka 2 meseca, ko se mal navadiva en na drugega, na vadbo za mamice po porodu z dojenčki. Da grem mal v svet, k tle na kmetih se mi lahko odpele čez zimo, pa svinjska gripa bo baje povsod, tko da ne bom glih po centrih kofetkala, zunaj bo pa mal mrzlo in kuhanca ne bom mogla pit
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.10.2009 11:29:48
|
|
|
|
Februarka08
|
Janey, vse najboljše ti želim!!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.10.2009 11:31:40
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Janey, vse najboljše ti želim!!! A tako Jaz pa tko dehidrirana Draga Janey, tudi jaz ti želim vse najboljše in še eno sestrico za Jakca
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.10.2009 11:40:25
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Janey, vse najboljše ti želim!!! A tako Jaz pa tko dehidrirana Draga Janey, tudi jaz ti želim vse najboljše in še eno sestrico za Jakca Janey še tukaj VSE NAJBOLJŠE
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......