|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
5.10.2009 9:31:18   
listek1
jutro,

jest sem tud taka koma, bi še ful spala.

Dolenjka -. fulllll lepe slikce user posted image Ste res lušni, sem pa tud jest mal luštov dobila. No mogoče pa bo kej user posted image

Blaža - dala sem te Icing barve (oranžna), v kremo in tičino maso  (sem jih kupla od Pitončice). So res fajne, bom še kakšno nabavla. Kakšno si pa ti nardila kremo za v tortico? men se je ena ponesrečla user posted image user posted image , ampak je pol na koncu še kar dobr izpadla. Ste pa tudi vi ful uživali vidim, čez vikend.

Pina - vrtnice so iz tičine ja. Pa jih ni tok težko delat. BOm pripopala link, po katerem muštru sem jih delala.

Janey - čimprej se pozdravi user posted image user posted image user posted image

ella - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Zojo, da ne bo nič hudega.

Punce, če se boste kaj dobile na Gibigibu, bi midva tudi z veseljem prišla.

Kje pa je naša Februarka danes? user posted image

PUnce lep dan vam želim

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
5.10.2009 9:35:24   
dolenjka
Jutro user posted image

Ne, sej ne, danes smo vsi vstali ob 7h, oz natančneje Tara in Stipe 15 minut za nama z lepotcem user posted image  Včeraj zvečer je blo mal frke, ker je mali spal, meni pa desna ziza skalnjak ratala in sem si lepo sčrpala skor celo, pa njemu hotla desno pustit, pa je še kar spal in sem hotla sam mal pritisk sprostit, v tistem ko sem črpala se mije pa kri vlila user posted image  No, sej sem hitr ustavla, sam se mi je skor zmešal, ker nisem vedla kako bom lahko dojila al pa črpala če bo tko user posted image  No, pol sem princa na levi podojila in še 60 ml mojga načrpanega po flaši dala in smo šli ob 23.30 spat, spali do 3h user posted image  pojedli brez problema desno zizo v celoti in spali do 7h user posted image  user posted image  user posted image  Če bo tako še v naprej, takoj kupim in se ne bom nič pritoževala nad ničemer user posted image

Stipe je zdaj odpeljal carico v varstvo in šel do najboljšega soseda, ker imajo Pamperske danes še 20% znižane user posted image  - za 132 kom (št. 4) je cena 24 EUR user posted image , lepotec pančka, jaz sem si lase umila, spila čaj, zdaj pa čakam da pride Stipe in pojeva zajtrk, pol se stuška in počakam patronažno in to bo vse za danes user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
5.10.2009 9:42:00   
ella79
midve imava čas ta teden, sva pa za gibigib user posted image

dolenjka user posted image user posted image user posted image dobr vam gre tole družinsko življenje v šteroje user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
5.10.2009 9:49:07   
dolenjka
Ella, kaj je pa z Zojo da je bruhala user posted image

Aja listek, pohvale za torto tudi od nas user posted image

In seveda hvala vse ostalim za pohvale fotk user posted image  Vsem, ki smo vam naredili lušte svetujem, da greste takoj v akcijo user posted image  Tistim, ki jih še nismo naredili, pa še mal slikce poglejte, pa pol akcija user posted image  Je res luštno imet spet dojenčka v hiši user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
5.10.2009 10:41:25   
itata
gibigib torej... tor ali čet?

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
5.10.2009 10:43:08   
itata
jaz bi pa imela še enga, če bi se rodil že 1 leto staruser posted image
moram rečt, da zdej k je bila še tamala cel vikend pri nas sta se ful lepo igrala in se zabavala med sabo, tko da je bilo prav fletno.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
5.10.2009 10:48:56   
ella79
dolenjka zoja neki smrka in po novem še kašla, pa jo je pomoje tok dražilo v grlu, da je bruhnila user posted image al pa je bilo preveč sladkega včeraj, k smo bili na enem rojstnem dnevu. Pojedla je skupno štiri piškote in 3 žlice tortice, pa pomarančni sok. To so stvari, katerih ne konzumiramo in očitno ji ni dobr naredilo

itata dej se potem midve zmeniva, pa imam jaz user posted image do enega leta, potem ga pa naprej tebi predam user posted image user posted image user posted image k prvo leto sem bila res naspana, zdej pa k je treba v službo, pa čist zaspana user posted image user posted image user posted image pa še vozičkat je blo fino user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
5.10.2009 11:05:17   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

dolenjka zoja neki smrka in po novem še kašla, pa jo je pomoje tok dražilo v grlu, da je bruhnila user posted image al pa je bilo preveč sladkega včeraj, k smo bili na enem rojstnem dnevu. Pojedla je skupno štiri piškote in 3 žlice tortice, pa pomarančni sok. To so stvari, katerih ne konzumiramo in očitno ji ni dobr naredilo

itata dej se potem midve zmeniva, pa imam jaz user posted image do enega leta, potem ga pa naprej tebi predam user posted image user posted image user posted image k prvo leto sem bila res naspana, zdej pa k je treba v službo, pa čist zaspana user posted image user posted image user posted image pa še vozičkat je blo fino user posted image

U Ella, jaz bi rekla da pomarančni sok, ker naši tut ne odgovarja. No, sej zdej ga itak ne dobi, ker vemo da je alergična na citruse in še nismo začel s terapijami, samo C vitamin in kislina naredita svoje user posted image  Važno, da je zdaj ok user posted image

Ej Ella, pa sej lahk še pol doma ostaneš, ko je že 1 leto star. Po tem kar si napisala ni problem v user posted image  ampak v službi user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
5.10.2009 11:09:53   
lillchy123
dolenjka, ja še enkrat čestitke za user posted image  in za lepe slikce. maste res dobr tole uštiman user posted image

februarka, a si še 2 v 1? user posted image

itata, jaz bi tud srečanje...

midva mava dons razvojno.. mam kr mal treme, čeprou mislim, da je z našim mulčkom zdej vse ok

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
5.10.2009 11:18:03   
dolenjka
Lillchy, kar se pa Februarke tiče sem pa jaz bla že od začetka ziher, da ne bo šla nikamor prej. Če ne drugače že zato, k je tolk jamrala user posted image  user posted image  user posted image  Prej bi ji pripisala da bo spet čez rok, ker ji nič ne fali oz. je vse čist normalno, sam preveč cajta ma za razmišljat user posted image  Je pa res, da če bi mal manj pucala, bi jo zih manj špikal user posted image

Februarka, ne bit huda zdej k sem to napisala, vse to samo zato, da boš še mal doma in uživala kot kinderjajc  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
5.10.2009 11:38:51   
dolenjka
IIII, jaz sem si pa nova tickerja naštimala user posted image  Kok fajn zgleda user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
5.10.2009 11:48:09   
ella79
dolenjka pomoje je bil skupek vsega, pa še Jaka jo je čist premačkal. Zdej je itak ok user posted image user posted image
pa supet ticker imaš user posted image user posted image user posted image pa čestitke tebi in Maksu za en teden user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
5.10.2009 11:51:17   
pina-1
dolenjka super....
samo bomo pogrešali tvojga bebija ki se je vretel okoli in okoliuser posted image user posted image

Jaz sem nazaj od G. Prijateljica je tam kjer bi morala bit in vse je v najlepšem redu. Sedaj se moram tam spet nacrtat čez 2 letiuser posted image user posted image user posted image
Moram pa danes na govorilne ure za Ano. Tale njen avzgojiteljica je res čisto mimo. Že skoraj en mesec je od neljubega dogodka in še vedno bi se ona rada o temu pogovarjala in me nardila da sem jaz kriminalec, ker sem povedala da zahtevam da opravljajo svoje delo vestno in odgovorno in ne malomarno. ŠE vedno mislim da ne zahtevam preveč. In od svoje zahteve da zamenjamo skupino ne odstopam. Ma res ne vem ali sem jaz res tolko zahtevnauser posted image Mah bom nehala smetit

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
5.10.2009 12:37:59   
Februarka08
Dan.

Ja, kot je dolenjka napisala, sem še zmer kle, danes sem mela amnio, ponovi vajo nasl. ponedeljekuser posted image upam da bo kaj prej vse skupaj, ker je ne bi rada še 1x melauser posted image Počutje veliko boljše odkar sem brez cerklaže, manj skrbi, manj premišljevanja... saj, če bi kera mela kaj podobnega, bi me razumelauser posted image Zdaj ko sem tako daleč, grem brez skrbi na sprehod, ali kamor koli, prej me niso nikamor pustili, nisem smela nič! Sej zdaj, bom šla pa lahko spet čez rokuser posted image matr, bi vse poslala nekam, te user posted image dohtarje!
No, po drugi strani naj pa tole dete počaka še 6 dni, ker privoščim mojemu eno fajn žurko v petek na šihtu, v soboto mamo (user posted image ) doma žurko za njegov roj. dan, v nedeljo sva pa spet vabljena na eno drugo žurkouser posted image user posted image tako da bi dala še vse to skoz, potem greva pa (po njegovih besedahuser posted image ) v nedeljo popoldan rodit, da bo volk sit in koza celauser posted image in mu dam najlepše možno darilo. Eh, plani... itak bo na koncu vse čisto drugačeuser posted image

Zdaj pa noge v luft, ker mi noro zatekajouser posted image s tamalo sem se tudi že nalovila zunaj, zdaj spi, jaz si pa zaslužim mal pavze, potem pa kosilo in popoldne novim zmagam naproti.

Vsem bolančkom pa koš zdravja od nas!user posted image user posted image user posted image

Lep dan!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
5.10.2009 13:28:13   
dolenjka
No tako, pa smo preživeli 1. obisk patronažne in smo zelo zadovoljni. Maks se je rodil s 3690g, v porodnišnici shujšal do 3490g, domov sva šla v petek s 3560 g in danes ima 3720g user posted image  user posted image  user posted image  Torej je v 3 dneh pridobil 160g - ista mama user posted image  user posted image  user posted image
No res sem prijetno presenečena, čeprav glede na količine mlekarn sploh ni čudno. Naje se samo iz 1 in spi po 3 do 4 ure user posted image  Sem si spet črpala ker me je že tako ščemel in bolel da je blo joj user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
5.10.2009 13:28:17   
lillchy123
v petek je prišla teta user posted image  na obisk, tko da zdej pa res do 10.11. user posted image  samo s kapco!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
5.10.2009 13:29:57   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

No tako, pa smo preživeli 1. obisk patronažne in smo zelo zadovoljni. Maks se je rodil s 3690g, v porodnišnici shujšal do 3490g, domov sva šla v petek s 3560 g in danes ima 3720g user posted image  user posted image  user posted image  Torej je v 3 dneh pridobil 160g - ista mama user posted image  user posted image  user posted image
No res sem prijetno presenečena, čeprav glede na količine mlekarn sploh ni čudno. Naje se samo iz 1 in spi po 3 do 4 ure user posted image  Sem si spet črpala ker me je že tako ščemel in bolel da je blo joj user posted image

jao jao, jst bi tud rada mela recept za user posted image  k tok spi. Luka je odkar je na svetu tok časa čez dan spal dvakrat? user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
5.10.2009 13:31:03   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

v petek je prišla teta user posted image  na obisk, tko da zdej pa res do 10.11. user posted image  samo s kapco!! user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2943
5.10.2009 13:31:35   
dolenjka

jao jao, jst bi tud rada mela recept za user posted image  k tok spi. Luka je odkar je na svetu tok časa čez dan spal dvakrat? user posted image user posted image

a tut takoj po rojstvu ni nič spal user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2944
5.10.2009 13:32:29   
lillchy123

je, ampak max 1 uro user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
5.10.2009 13:34:18   
lillchy123

ja radi bi tko naštimal, da bom polet bušija kazala.. pa zdej, ko bi radi še mal počakal, nam "skor" ne rata... in pol vdsak mesec čakamo a bo al ne bo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
5.10.2009 13:36:04   
lillchy123

pa še to v vozičku user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2947
5.10.2009 13:36:55   
dolenjka

ja radi bi tko naštimal, da bom polet bušija kazala.. pa zdej, ko bi radi še mal počakal, nam "skor" ne rata... in pol vdsak mesec čakamo a bo al ne bo user posted image user posted image user posted image

Nisem čist prepričana, da je tko fenomenalno bit poleti proti koncu nosečnosti, vsaj iz letošnje izkušnje in vročine sodeč user posted image  Res je bil februar en fajn cajt, no, sej za rodit je september fajn, pa vreme tut še, samo julij je bil pa peklenski, pa avgust tut user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2948
5.10.2009 13:37:47   
dolenjka

pa še to v vozičku user posted image

aja, hm, kaj pa vem, mogoče sva pa mi2 ta najina otroka v spanju nardila, ne vem user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2949
5.10.2009 13:38:28   
dolenjka
Aja, drugač pa Stipe pravi, da je imel tut pri Maksu vključen program za kodranje las in zdaj me prav zanima, če res user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......