Februarka08
|
Dan. Ja, kot je dolenjka napisala, sem še zmer kle, danes sem mela amnio, ponovi vajo nasl. ponedeljek upam da bo kaj prej vse skupaj, ker je ne bi rada še 1x mela Počutje veliko boljše odkar sem brez cerklaže, manj skrbi, manj premišljevanja... saj, če bi kera mela kaj podobnega, bi me razumela Zdaj ko sem tako daleč, grem brez skrbi na sprehod, ali kamor koli, prej me niso nikamor pustili, nisem smela nič! Sej zdaj, bom šla pa lahko spet čez rok matr, bi vse poslala nekam, te dohtarje! No, po drugi strani naj pa tole dete počaka še 6 dni, ker privoščim mojemu eno fajn žurko v petek na šihtu, v soboto mamo ( ) doma žurko za njegov roj. dan, v nedeljo sva pa spet vabljena na eno drugo žurko tako da bi dala še vse to skoz, potem greva pa (po njegovih besedah ) v nedeljo popoldan rodit, da bo volk sit in koza cela in mu dam najlepše možno darilo. Eh, plani... itak bo na koncu vse čisto drugače Zdaj pa noge v luft, ker mi noro zatekajo s tamalo sem se tudi že nalovila zunaj, zdaj spi, jaz si pa zaslužim mal pavze, potem pa kosilo in popoldne novim zmagam naproti. Vsem bolančkom pa koš zdravja od nas! Lep dan!