|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
5.10.2009 14:04:54   
pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

No tako, pa smo preživeli 1. obisk patronažne in smo zelo zadovoljni. Maks se je rodil s 3690g, v porodnišnici shujšal do 3490g, domov sva šla v petek s 3560 g in danes ima 3720g user posted image  user posted image  user posted image  Torej je v 3 dneh pridobil 160g - ista mama user posted image  user posted image  user posted image
No res sem prijetno presenečena, čeprav glede na količine mlekarn sploh ni čudno. Naje se samo iz 1 in spi po 3 do 4 ure user posted image  Sem si spet črpala ker me je že tako ščemel in bolel da je blo joj user posted image

dolenjka, tole tvoje pisanje me spominja na obdobje po rojsrvu ane. Jaz sem črpala in črpala, ona je jedla in tega mleka je še vedno bilo za izvoz.. Redili smo se pa tudi mi tako kot vi.. ČE bo šel tako naprej, boste šli kot mi 1,5 kg gor v prvem mesecu.user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
5.10.2009 14:09:18   
listek1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Maks, ti samo pridno papej user posted image

Lillcy - a vi ste pa že pridni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
5.10.2009 14:12:48   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

No tako, pa smo preživeli 1. obisk patronažne in smo zelo zadovoljni. Maks se je rodil s 3690g, v porodnišnici shujšal do 3490g, domov sva šla v petek s 3560 g in danes ima 3720g user posted image  user posted image  user posted image  Torej je v 3 dneh pridobil 160g - ista mama user posted image  user posted image  user posted image
No res sem prijetno presenečena, čeprav glede na količine mlekarn sploh ni čudno. Naje se samo iz 1 in spi po 3 do 4 ure user posted image  Sem si spet črpala ker me je že tako ščemel in bolel da je blo joj user posted image

dolenjka, tole tvoje pisanje me spominja na obdobje po rojsrvu ane. Jaz sem črpala in črpala, ona je jedla in tega mleka je še vedno bilo za izvoz.. Redili smo se pa tudi mi tako kot vi.. ČE bo šel tako naprej, boste šli kot mi 1,5 kg gor v prvem mesecu.user posted image user posted image

Mah o teh ml pišem zato, ker sem tako navdušena, da nama je zalaufalo še prej kot pri Tari, samo upam, da tokrat brez mastitisov user posted image  Čeprav sem Tari tut samo ene 3x dala dodatek, temu pa odkar smo doma 1x, pa še to verjetno brez veze user posted image  Pa še ve ste še kar in in veste o čem pišem, drugače ne bi utrujala s tem.
Si pa ne želim da bi bil Maksi kak bajsek, pa po kilo in pol na mesec pridobival če razumeš user posted image  Jaz bi imela enega takega glih tapravga fantka, ne unga iz mišelinove reklame user posted image  user posted image  user posted image

Črpala bom pa samo tolk da me ne bo bolel, ne bom cele praznila, ker pol ne bo konca nikol. Sam da se uskladita ponudba in povpraševanje, pa da me ne tišči user posted image  No, mal ozimnice bom že naredila user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
5.10.2009 14:28:35   
pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Mah o teh ml pišem zato, ker sem tako navdušena, da nama je zalaufalo še prej kot pri Tari, samo upam, da tokrat brez mastitisov user posted image  Čeprav sem Tari tut samo ene 3x dala dodatek, temu pa odkar smo doma 1x, pa še to verjetno brez veze user posted image  Pa še ve ste še kar in in veste o čem pišem, drugače ne bi utrujala s tem.
Si pa ne želim da bi bil Maksi kak bajsek, pa po kilo in pol na mesec pridobival če razumeš user posted image  Jaz bi imela enega takega glih tapravga fantka, ne unga iz mišelinove reklame user posted image  user posted image  user posted image

Črpala bom pa samo tolk da me ne bo bolel, ne bom cele praznila, ker pol ne bo konca nikol. Sam da se uskladita ponudba in povpraševanje, pa da me ne tišči user posted image  No, mal ozimnice bom že naredila user posted image

Ko boš pogrunatala, kako mu dozirat da se ne tako redi hitro napiši.user posted image
Nam ni uspelo. Mamo doma malo bajsiko, ki pa ni tako grozno debela, ampak rada je.. Je taka kot mami.. Elegantmo izpopolnjena.. S svojimi 13 kilogramiuser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
5.10.2009 14:43:23   
itata
jaz mislim, da ni nič narobe, če je dojenček, ko se še nič ne giba, ampak samo je in spi in mal okol gleda, pač bolj okrogel. jaz sem mela tud mleka za izvoz, mali skoz na joški... pač je bil debel. zdej pa tok okol šiba pa je čist normalen. nič debel, sigurno pa ni niti pod razno suh. pa tud če zboli in ne je cel teden, mu ne bo nič hudega... pa ima 14 kg (pa okol 90 cm)!! tud unih ličk nima več...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
5.10.2009 14:56:25   
ella79
dolenjka user posted image user posted image user posted image user posted image me veseli da Maks napreduje in da se tako fino dojita user posted image obvladata, ni kej user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
5.10.2009 15:31:30   
dolenjka
Sej vem da mu bom dala jest tolk kot bi hotu, ker  stradat lastnega otroka pa res ne mislim. Eno so želje, drugo realnost. So mi pa pač res všeč "normalni" dojenčki in ne uni mišelinkoti user posted image  user posted image  Zih bo naš en tak, ker tako mislim in pišem user posted image

Ojoj kake mere imate nekatere. Tara ima 82 cm in 9800g (no, zdaj morda že 10 kg, kaj pa vem) pa se mi zdi OK, je pa res da je nižja od vaših....

Grem skuhat torteline, pa enga lačnuha nahranit, se je zbudil po 3 urah user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
5.10.2009 15:48:21   
itata
dolenjka: da ne boš mislila so pa tele mere od Jakoba tud mene mal presenetleuser posted image sem šla v špara in kupila 2 body-ja št 92 in 2 številka 98 - ker šparovih še nisem kupovla, te ki jih ima iz HM so pa vsi št 86 ampak mu jih še komi zapnem. skratka ugotovim, da sta mu unadva 92 ista kot te očitno raztegnjeni HM-jevi... tko da moram kupit še nekaj jih št 98, ki se mu vsaj komot zapnejo... pol zadnjič tehtava od mojga tamalo, ki ima pri 3 letih 15,8 kg (oblečena, kolk je velka pa ne vem, ampak suhica ni), pa naš pri 20 mesecih 14kguser posted image user posted image user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
5.10.2009 16:19:22   
listek1
itata - mam enga tazga tud jest user posted image user posted image  Nogo ma pa 24, me je zadnjič skor kap, ko smo šli kupit čevlje in supergice. Komi ga dohajam. Sam ko vidim kok poje, ni nič čudnega da je tak dec. Včeri je pojedu 2 jajčka, kos kruha in šalčko mleka za zajtrk. Pa je čez eno uro že hodu za mano da je lačen user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
5.10.2009 16:21:11   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

itata - mam enga tazga tud jest user posted image user posted image  Nogo ma pa 24, me je zadnjič skor kap, ko smo šli kupit čevlje in supergice. Komi ga dohajam. Sam ko vidim kok poje, ni nič čudnega da je tak dec. Včeri je pojedu 2 jajčka, kos kruha in šalčko mleka za zajtrk. Pa je čez eno uro že hodu za mano da je lačen user posted image user posted image

svaka častuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
5.10.2009 16:48:53   
ella79
dejte povedat a jutri ja ali ne user posted image da se vem organizirat

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
5.10.2009 19:54:54   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

dejte povedat a jutri ja ali ne user posted image da se vem organizirat

jaz sem se organizirala, da imam jutri in v petek čas

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
5.10.2009 20:59:07   
bamby
dolenjka, krasne slikce in krasen Maks user posted image user posted image . Se pa sprašujem tudi jaz, ali imaš kakšno dvojnico, ki je rodila namesto tebe, ker izgledaš kot kakšna cvetka. rizura spedenana v nulo, sicer malce bledolična ampak lepa, nič utrujenega videza.
Imate pa pravega jedca. Po moje naj te ne skrbi preveč njegov videz. Najvažnejše je, da bo sit, ker če ne bo tudi spal ne bo. Kot je rekla itata, v starosti naših otrok se vse to uredi, ko začnejo bolj migat.

listek, si prava pekarica in aranžerka user posted image user posted image user posted image

Mi smo bili včeraj v ZOO in je bila Anaja prava navdušenka živali. Ona bi vse božala in to od medveda naprej user posted image , ko pa si jo postavil pred mini pujse in kozličke je hotela pa takoj v naročje v varen objem user posted image user posted image user posted image .  Je pa vse živali kazala s prstom in kričala vov vov. Po njenem namreč vsi lajajo user posted image user posted image , le račka je ga ga.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
5.10.2009 21:40:51   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

dolenjka, krasne slikce in krasen Maks user posted image user posted image . Se pa sprašujem tudi jaz, ali imaš kakšno dvojnico, ki je rodila namesto tebe, ker izgledaš kot kakšna cvetka. rizura spedenana v nulo, sicer malce bledolična ampak lepa, nič utrujenega videza.
Imate pa pravega jedca. Po moje naj te ne skrbi preveč njegov videz. Najvažnejše je, da bo sit, ker če ne bo tudi spal ne bo. Kot je rekla itata, v starosti naših otrok se vse to uredi, ko začnejo bolj migat.

listek, si prava pekarica in aranžerka user posted image user posted image user posted image

Mi smo bili včeraj v ZOO in je bila Anaja prava navdušenka živali. Ona bi vse božala in to od medveda naprej user posted image , ko pa si jo postavil pred mini pujse in kozličke je hotela pa takoj v naročje v varen objem user posted image user posted image user posted image .  Je pa vse živali kazala s prstom in kričala vov vov. Po njenem namreč vsi lajajo user posted image user posted image , le račka je ga ga.

hvala Bamby user posted image  Sej veš kako Stipe pravi:" epiduralna je zakon" user posted image  user posted image  user posted image  No, resno. Kot sem že napisala je šlo hitro in baje epiduralna pospeši tudi odpiranje (kar bi glede na dvojno izkušnjo čist potrdila) in pol se res ne zmatraš, ker tko hitro mine vse skupaj user posted image  Sem bla v petek na fen frizuri in v ponedeljek je HB še kar dobro zgledalo, tko da sem se tolk rajš slikala, ker mi je to itak čist dijo drugač user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
6.10.2009 8:24:40   
blaža
Jutrooooo!

Kaj delate lepega? Jaz sem fanta oddala in sem malo fraj. No pol mam še za posesat, pa pah pobrisat, en stroj se že pere, drugače sem bla pa včeraj pridna in sem že pospravla, da mi danes ni treba.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
6.10.2009 8:40:35   
pina-1
Jutro.
O blaža kako je kaj?
Kavica že spita?

Mi smo danes zjutraj imeli sračkalno jutro. sem ano kar trikrat previla in preoblekla v roku 30 minut. Ma je šla vseeno v vrtec, ker je bla pa full dobrovoljček. Bom vidla če me bojo klicali.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
6.10.2009 8:43:50   
itata
ella: jaz danes težko, ker imam dedka in babico na obisku - sploh nisem vedla, da prideta... sicer bosta samo do 17.30, ampak glih tolk, da je prepozno. sem prav preverla do kdaj bosta pri nas... petek je pa men tud ok!! dejmo se na petek zmenit pa jeuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
6.10.2009 8:54:28   
dolenjka
Jutro user posted image

Mi smo že v akciji user posted image  Lepotec je spet dobro pančkal. Smo šli ob 23h spat, spali do 3.30, pojedli samo 1 zizo in potem spali do 7h user posted image  Sam je bil pa tko lačen pol zjutraj, da tut zize ni mogel zagrabit user posted image  Sem si spet mogla sčrpat in je šlo spet za šalo ven 110 samo iz levanke user posted image  IN pol je gospod 90 pogoltal in padel v komo user posted image
Carica se je pa tut zbudila 7.45 in pol smo se mal valjal skupaj po postelji user posted image

Stipe je carico ravno odpeljal v varstvo in šel po burek za zajtrk, mljaski user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
6.10.2009 8:54:48   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: itata

ella: jaz danes težko, ker imam dedka in babico na obisku - sploh nisem vedla, da prideta... sicer bosta samo do 17.30, ampak glih tolk, da je prepozno. sem prav preverla do kdaj bosta pri nas... petek je pa men tud ok!! dejmo se na petek zmenit pa jeuser posted image

ok petek potem user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
6.10.2009 9:15:24   
Blacky*
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

ok petek potem user posted image

dan

koncert včeraj super user posted image user posted image user posted image  bravo Toni....

danes sem sicer malo adijo, ker čez dan nisem nič pametnega pojedla, tam pa popila dva deci vina in sem bila čisto user posted image user posted image user posted image

za petek ne morem nič rečt, ker še ne vem kakšen plan imamo čez vikend... zna se zgodit, da bom jaz kar lepo v službici, moja2 pa pri babi in dediju... ne vem še čisto nič... če ostanemo v LJ se lahko definitivno zmenimo... za lokacijo je meni vseeno

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
6.10.2009 9:33:25   
itata
blacky: super za koncert:) dej probi za petek pop zrihtat mal da boš frej, sej ne moreš bit cel dan v službiuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
6.10.2009 9:51:23   
Blacky*

blacky: super za koncert:) dej probi za petek pop zrihtat mal da boš frej, sej ne moreš bit cel dan v službiuser posted image

itata: bom probala... vsekakor pa javim user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
6.10.2009 10:57:54   
listek1
dan,

blacy - lepo, da si uživala včeraj. Paše kdaj se dat mal na off user posted image

No, mogoče pa meni tudi rata pridet v petek mal pogledat. Sej boste na gibigibu ane?

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
6.10.2009 12:17:34   
itata
gibigib ja

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
6.10.2009 13:08:49   
Februarka08
Dan, če se me še katera spomneuser posted image

Listek, sem pozabila pohvalit tvoje umetnijeuser posted image superuser posted image

Saj samo toliko, da vam zaupam, da mi je šel danes čep, tako da se bo počasi kaj začelo tudi pri nas dogajat.user posted image Imel smo sicer še ful planov, pa nas bo očitno user posted image prehitel. Pa nič zato, pofeštali bomo že še lahko, važno da bo z nama vse ok, ostalo še pride.
Ko bo pa kaj več novega, pa sporočim, uživajte!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......