Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.10.2009 8:19:56
|
|
|
|
itata
|
glede pregleda pri 18M: jaz sem zadnjič vprašala pri P in je rekla, da oni pokličejo in mi je seznam pokazala vseh malčkov, ki jih ima čez, tko da pri nas očitno deluje. ni pa še bil Jakob na tem pregledu, ker je bil cepljen mal kasnej, tko da bo novembra prišel na vrsto. verjetno je pa tudi od zdravstvenega doma odvisno kolk so kej natančni.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.10.2009 9:25:54
|
|
|
|
Blacky*
|
dan, blaža hvala za razlago , ko sem jo prebrala mi j e bilo kristalno jasno ej gorenjke... a telovadba je samo za vas... kaj pa če bi se kakšni vozači hoteli priključit... mogoče bi na ta način lahko uredile tudi naša srečanja Jaz bi sicer mogla preverit ali se sploh lahko udeležujemo kakšne vadbe, a pomoje ne more škodit, tiste pol ure nekega teka
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.10.2009 9:26:28
|
|
|
|
Blacky*
|
pa še to: listek... čestitke tvojemu dragemu za diploma... bravo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.10.2009 9:31:15
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* dan, blaža hvala za razlago , ko sem jo prebrala mi j e bilo kristalno jasno ej gorenjke... a telovadba je samo za vas... kaj pa če bi se kakšni vozači hoteli priključit... mogoče bi na ta način lahko uredile tudi naša srečanja Jaz bi sicer mogla preverit ali se sploh lahko udeležujemo kakšne vadbe, a pomoje ne more škodit, tiste pol ure nekega teka blacky seveda se nam lahko pridružite. Midve greva itak bolj zaradi druženja, kot pa zaradi telovadbe.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.10.2009 11:49:52
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* dan, blaža hvala za razlago , ko sem jo prebrala mi j e bilo kristalno jasno ej gorenjke... a telovadba je samo za vas... kaj pa če bi se kakšni vozači hoteli priključit... mogoče bi na ta način lahko uredile tudi naša srečanja Jaz bi sicer mogla preverit ali se sploh lahko udeležujemo kakšne vadbe, a pomoje ne more škodit, tiste pol ure nekega teka blacky seveda se nam lahko pridružite. Midve greva itak bolj zaradi druženja, kot pa zaradi telovadbe. super bom kar poklicala in se prijavila upam, da je še kaj frej
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.10.2009 11:52:53
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* dan, blaža hvala za razlago , ko sem jo prebrala mi j e bilo kristalno jasno ej gorenjke... a telovadba je samo za vas... kaj pa če bi se kakšni vozači hoteli priključit... mogoče bi na ta način lahko uredile tudi naša srečanja Jaz bi sicer mogla preverit ali se sploh lahko udeležujemo kakšne vadbe, a pomoje ne more škodit, tiste pol ure nekega teka blacky seveda se nam lahko pridružite. Midve greva itak bolj zaradi druženja, kot pa zaradi telovadbe. super bom kar poklicala in se prijavila upam, da je še kaj frej evo, urejeno... noro prijazni so... prvič je zastojn, da vidimo če nam sploh odgovarja... torej bejbe, če bo drug teden kislo vreme se vidimo v torek Mi2 bova štartala iz LJ kar ob 16, da sigurno prideva
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.10.2009 12:29:05
|
|
|
|
Februarka08
|
Dan. Torcica, naša še nikol ni pila ponoči, tako da sploh ne vem kako to izgleda Ja, drugače pa še vedno tu, mal sem se naspala, zdaj pa čakam novo noč da se spet še mal naspim
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.10.2009 12:56:32
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* dan, blaža hvala za razlago , ko sem jo prebrala mi j e bilo kristalno jasno ej gorenjke... a telovadba je samo za vas... kaj pa če bi se kakšni vozači hoteli priključit... mogoče bi na ta način lahko uredile tudi naša srečanja Jaz bi sicer mogla preverit ali se sploh lahko udeležujemo kakšne vadbe, a pomoje ne more škodit, tiste pol ure nekega teka blacky seveda se nam lahko pridružite. Midve greva itak bolj zaradi druženja, kot pa zaradi telovadbe. ella - a vidve gresta že ta torek? A ste že vse prijavljene jest nisem nič poklicala, sem mislila, da prideš tja in se zmeniš?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.10.2009 13:02:58
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* dan, blaža hvala za razlago , ko sem jo prebrala mi j e bilo kristalno jasno ej gorenjke... a telovadba je samo za vas... kaj pa če bi se kakšni vozači hoteli priključit... mogoče bi na ta način lahko uredile tudi naša srečanja Jaz bi sicer mogla preverit ali se sploh lahko udeležujemo kakšne vadbe, a pomoje ne more škodit, tiste pol ure nekega teka blacky seveda se nam lahko pridružite. Midve greva itak bolj zaradi druženja, kot pa zaradi telovadbe. ella - a vidve gresta že ta torek? A ste že vse prijavljene jest nisem nič poklicala, sem mislila, da prideš tja in se zmeniš? jp... samo prideš tja in se zmeniš... če sem prav sledila se gre, če bo slabo vreme
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.10.2009 13:04:07
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* dan, blaža hvala za razlago , ko sem jo prebrala mi j e bilo kristalno jasno ej gorenjke... a telovadba je samo za vas... kaj pa če bi se kakšni vozači hoteli priključit... mogoče bi na ta način lahko uredile tudi naša srečanja Jaz bi sicer mogla preverit ali se sploh lahko udeležujemo kakšne vadbe, a pomoje ne more škodit, tiste pol ure nekega teka blacky seveda se nam lahko pridružite. Midve greva itak bolj zaradi druženja, kot pa zaradi telovadbe. ella - a vidve gresta že ta torek? A ste že vse prijavljene jest nisem nič poklicala, sem mislila, da prideš tja in se zmeniš? jp... samo prideš tja in se zmeniš... če sem prav sledila se gre, če bo slabo vreme hvala blacky
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.10.2009 13:06:31
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* dan, blaža hvala za razlago , ko sem jo prebrala mi j e bilo kristalno jasno ej gorenjke... a telovadba je samo za vas... kaj pa če bi se kakšni vozači hoteli priključit... mogoče bi na ta način lahko uredile tudi naša srečanja Jaz bi sicer mogla preverit ali se sploh lahko udeležujemo kakšne vadbe, a pomoje ne more škodit, tiste pol ure nekega teka blacky seveda se nam lahko pridružite. Midve greva itak bolj zaradi druženja, kot pa zaradi telovadbe. ella - a vidve gresta že ta torek? A ste že vse prijavljene jest nisem nič poklicala, sem mislila, da prideš tja in se zmeniš? jp... samo prideš tja in se zmeniš... če sem prav sledila se gre, če bo slabo vreme tako ja, nič se ni treba prijaviti. Gremo en torek, k bo bolj slabo vreme kok nas je sedaj
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.10.2009 13:07:40
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* dan, blaža hvala za razlago , ko sem jo prebrala mi j e bilo kristalno jasno ej gorenjke... a telovadba je samo za vas... kaj pa če bi se kakšni vozači hoteli priključit... mogoče bi na ta način lahko uredile tudi naša srečanja Jaz bi sicer mogla preverit ali se sploh lahko udeležujemo kakšne vadbe, a pomoje ne more škodit, tiste pol ure nekega teka blacky seveda se nam lahko pridružite. Midve greva itak bolj zaradi druženja, kot pa zaradi telovadbe. super bom kar poklicala in se prijavila upam, da je še kaj frej evo, urejeno... noro prijazni so... prvič je zastojn, da vidimo če nam sploh odgovarja... torej bejbe, če bo drug teden kislo vreme se vidimo v torek Mi2 bova štartala iz LJ kar ob 16, da sigurno prideva to je ravno ure, k je največ gužve, naj boljš da en dan naredimo suhi trening
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.10.2009 13:14:18
|
|
|
|
torcica
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata glede pregleda pri 18M: jaz sem zadnjič vprašala pri P in je rekla, da oni pokličejo in mi je seznam pokazala vseh malčkov, ki jih ima čez, tko da pri nas očitno deluje. ni pa še bil Jakob na tem pregledu, ker je bil cepljen mal kasnej, tko da bo novembra prišel na vrsto. verjetno je pa tudi od zdravstvenega doma odvisno kolk so kej natančni. Ha, ha, včeraj me je zanimalo, kdaj bomo imeli pregled pri 18 mesecih. No evo, danes pa dobim v nabiralniku vabilo, da imamo 20.10 cepljenje .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.10.2009 13:16:17
|
|
|
|
torcica
|
Punce, vidim, da se nekaj menite za telovadbo, jaz se vam žal ne morem priključiti na gorenjsko , me pa zanima, a kej dosti telovadite. Jaz nisem nič pridna glede tega , pa bi mogla kej več migat. Če je katera blizu obale in ima kakšno idejo, bi bla zlo vesela.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.10.2009 13:48:49
|
|
|
|
itata
|
blacky: ti sam ne hodi čez šiško, ker je uvoz šentvid zaprt in je katastrofa prit iz tistega konca na gorenjsko avtocesto. ti sam piči na uvoz vič al pa uvoz center (ti maš to minutko iz trnovega) pa direkt na tunel in gorenjsko avtocesto pa si zmagala. sigurno ti bo uspel. kdaj se jutri dobimo? 16.30? gibigib KR - lahk tud temu rečemo suhi trening
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.10.2009 13:52:36
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: torcica IZVIRNO SPOROČILO: itata glede pregleda pri 18M: jaz sem zadnjič vprašala pri P in je rekla, da oni pokličejo in mi je seznam pokazala vseh malčkov, ki jih ima čez, tko da pri nas očitno deluje. ni pa še bil Jakob na tem pregledu, ker je bil cepljen mal kasnej, tko da bo novembra prišel na vrsto. verjetno je pa tudi od zdravstvenega doma odvisno kolk so kej natančni. Ha, ha, včeraj me je zanimalo, kdaj bomo imeli pregled pri 18 mesecih. No evo, danes pa dobim v nabiralniku vabilo, da imamo 20.10 cepljenje . upam, da mene tudi danes kaj takega razveseli glede telovadbe... to bodo mulčki telovadili, mi bomo sam za njimi letal
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.10.2009 13:54:16
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata blacky: ti sam ne hodi čez šiško, ker je uvoz šentvid zaprt in je katastrofa prit iz tistega konca na gorenjsko avtocesto. ti sam piči na uvoz vič al pa uvoz center (ti maš to minutko iz trnovega) pa direkt na tunel in gorenjsko avtocesto pa si zmagala. sigurno ti bo uspel. kdaj se jutri dobimo? 16.30? gibigib KR - lahk tud temu rečemo suhi trening pa ne it dol KR vzhod, k je potem iz smeri brnika proti KR full gužva. Predlagam da greš dol KR zahod (Naklo), sej potem pa znaš priti do gibigiba
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.10.2009 14:00:47
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: itata blacky: ti sam ne hodi čez šiško, ker je uvoz šentvid zaprt in je katastrofa prit iz tistega konca na gorenjsko avtocesto. ti sam piči na uvoz vič al pa uvoz center (ti maš to minutko iz trnovega) pa direkt na tunel in gorenjsko avtocesto pa si zmagala. sigurno ti bo uspel. kdaj se jutri dobimo? 16.30? gibigib KR - lahk tud temu rečemo suhi trening pa ne it dol KR vzhod, k je potem iz smeri brnika proti KR full gužva. Predlagam da greš dol KR zahod (Naklo), sej potem pa znaš priti do gibigiba se strinjam ja
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.10.2009 14:06:24
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata blacky: ti sam ne hodi čez šiško, ker je uvoz šentvid zaprt in je katastrofa prit iz tistega konca na gorenjsko avtocesto. ti sam piči na uvoz vič al pa uvoz center (ti maš to minutko iz trnovega) pa direkt na tunel in gorenjsko avtocesto pa si zmagala. sigurno ti bo uspel. kdaj se jutri dobimo? 16.30? gibigib KR - lahk tud temu rečemo suhi trening Midva prideva mal kasnej. Kaj pa če bo deževalo? Bi se dobile potem v Mercatorju (Lumpi) na primskovem?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.10.2009 14:07:35
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: itata blacky: ti sam ne hodi čez šiško, ker je uvoz šentvid zaprt in je katastrofa prit iz tistega konca na gorenjsko avtocesto. ti sam piči na uvoz vič al pa uvoz center (ti maš to minutko iz trnovega) pa direkt na tunel in gorenjsko avtocesto pa si zmagala. sigurno ti bo uspel. kdaj se jutri dobimo? 16.30? gibigib KR - lahk tud temu rečemo suhi trening pa ne it dol KR vzhod, k je potem iz smeri brnika proti KR full gužva. Predlagam da greš dol KR zahod (Naklo), sej potem pa znaš priti do gibigiba se strinjam ja jutri pa naju ne bo... mami dela, zvečer ima pa večerjo z bejbami spet bo dež
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.10.2009 14:30:17
|
|
|
|
torcica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: torcica IZVIRNO SPOROČILO: itata glede pregleda pri 18M: jaz sem zadnjič vprašala pri P in je rekla, da oni pokličejo in mi je seznam pokazala vseh malčkov, ki jih ima čez, tko da pri nas očitno deluje. ni pa še bil Jakob na tem pregledu, ker je bil cepljen mal kasnej, tko da bo novembra prišel na vrsto. verjetno je pa tudi od zdravstvenega doma odvisno kolk so kej natančni. Ha, ha, včeraj me je zanimalo, kdaj bomo imeli pregled pri 18 mesecih. No evo, danes pa dobim v nabiralniku vabilo, da imamo 20.10 cepljenje . upam, da mene tudi danes kaj takega razveseli glede telovadbe... to bodo mulčki telovadili, mi bomo sam za njimi letal A že, tako majhni, ja to je pa fajn. Kar sem jaz spraševala tu na obali, je vse šele od 4 leta naprej . Moj Gašper je pa tko živahen, da je veselje. Ma kaj je to kakšna telovadba al kaj? Kako pa izgleda? Sorry, ne se jezit, če ste že pisale o tem, sem bla zadnje čase bolj lene sorte in nisem dosti sodelovala pri vaših čvekih. Me je že dolenjka skregala .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.10.2009 19:21:57
|
|
|
|
blaža
|
Čeeeeeeer! Vidim, da se nič posebnega ne dogaja tukaj. Blažo je šel spat, Matija pogleda še eno risanko in pol mi še enkrat pove pesmico, ki jo bo povedal jutri za bralno značko. Moj je šel pa na šah, jaz sem pa lihkar iz telovadbe prišla. No zdej veste vse.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.10.2009 20:16:02
|
|
|
|
Stipe air force
|
Vas Stipe je je jos tu.... .... jos uvik na ovome svitu....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.10.2009 20:39:20
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Vas Stipe je je jos tu.... .... jos uvik na ovome svitu....
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 9.10.2009 6:43:20
|
|
|
|
blaža
|
Jutro! Če vas zanima si tole poglejte: http://www.ringaraja.net/forum/m_4560838/mpage_1/key_/tm.htm#4560838 Pina tebe sem že vpisala kot pomočnico, tako, da obvezno pridi. Se bomo mele fajn. Sem se odločla, da bom delila z ostalimi kar znam. Če koga zanima, naj piše na zs, pa se bomo zmenli. drugače pa vse po starem, lahko bi kar včerajšnji jutranji post kopirala. Se javim kej pol, ker sem fraj.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Družinski sestanek - Družinske novoletne z...S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......