Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.10.2009 11:48:58
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Janey, vse najboljše ti želim!!! A tako Jaz pa tko dehidrirana Draga Janey, tudi jaz ti želim vse najboljše in še eno sestrico za Jakca še tuki vse najboljše!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.10.2009 11:51:55
|
|
|
|
pina-1
|
Drugače pa Dan! Vidim da ste vse prov v redu. Pri nas je tudi vse po starem. S Pinotom se pripravljava na zidanje in s tem se tudi obvezujeva banki, da bova vsaj še 30 let živela . Samo da nam bo potem lepo . Sem pa trenutno vsa zatopljena v iskanju in gledanju notranjih kaminskih peči, ker sem se odločla, da bom prava kmetica in bom mela peč na drva. Kdo bo pa drva delal se ve. Samo on tega še ne ve Februarka vidim, da ti še vedno 2 v 1 strašiš tuki okoli. Pejdi že no rodit, da bomo spet vriskali in se veselili . Dolenjka, stipe pa očitno pridne mulce dela, ker tako lepo spite in se redite... A ste bli že zunaj? Kje pa je naš stipe? se nič ne oglasi?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.10.2009 13:50:23
|
|
|
|
listek1
|
dan, mi smo super. Moram vam pa povedat, da je moj dragi danes diplomiral Sem tok vesela in ponosna nanj Janey - vse najboljše tudi od nas Dolenjka - za Maksa, ki je tako priden. ella - kam in kdaj bi pa ti hodila na telovadbo? Če bi mi dan odgovarjal bi šla midva tud, ker sem tudi sama že razmišljala o tem. lep dan še naprej
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.10.2009 14:03:33
|
|
|
|
ella79
|
listek za tvojga dragega jaz bi http://www.megacenter.si/MEGA1,,urniki,oranzna.htm mega malčki od 1 - 3 let če imaš pa še ti kaj pametnega, pa lahko tudi drugam
< Sporočilo je popravil ella79 -- 7.10.2009 14:08:04 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.10.2009 14:05:01
|
|
|
|
Februarka08
|
Listek čestitke tvojemu!!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.10.2009 14:15:23
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža Jutro 1. Sem mislila, da je kej novega, pa sem prišla pogledat. še malo pa zbudm matijo in štartamo. da pa ne bom vedno isto pisala, bom malo blacky podražla. Mojemu je včeraj ena nončka, njegova stranka v Brkinih izdala pošticin za gobe in je šel skadit čik in je v ¸15 min našel poln velik škrtoc. Pol v Senožečah pa z matijo še kostanje. No tko. Bom danes malo nesla nončkotu, da bo mel za kosilo mineštrco z jurčki. Bo vesel. Če bo kej novega pa kej javte, a ne Februarka? Jao jaz sem spet sanjala, da sem noseča. Ma kar naprej to sanjam. Ma ne bo nilč ti kar draži , smo jih že nabavili pri eni teti in vložili... nekaj v skrinjo kot omakico... sem recept na kulinariki najdla, nekaj takih mini, mini pa vložili.... njamsi.... daj mi pa prosim prevedi to: njegova stranka v Brkinih izdala pošticin za gobe .... pošticin??? Un posto - eno mesto . plac,... pošto rečejo v Trstu po domače. Poštičin, eno malo mesto, neki takega je prevod.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.10.2009 14:27:20
|
|
|
|
itata
|
ella: mega malčki a to je to ob torkih 16:45? mene bi tud tole zanimal. pa to telovadiš z njimi al so sami? a so že štartal s telovadbo? kolk pa misliš, da je cena okvirno?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.10.2009 14:30:28
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata ella: mega malčki a to je to ob torkih 16:45? mene bi tud tole zanimal. pa to telovadiš z njimi al so sami? a so že štartal s telovadbo? kolk pa misliš, da je cena okvirno? to je ta termin ja sem poklicala glede cene, ugodno 22,8 € za 8 vadb seveda smo starši zraven. Aja, pa te vadbe koristiš brez omejitev, se pravi jih pokoristiš v 2 mesecih ali celi zimi men je termin OK, da gremo lahko še na sokec potem so že začeli z vadbo, ampak itak se lahko še pridružimo, sem se vse pozanimala
< Sporočilo je popravil ella79 -- 7.10.2009 14:33:26 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.10.2009 14:34:05
|
|
|
|
itata
|
men je tud termin ok, cena tudi, sicer bom letela k sneta, da ne bom zamujala, ampak ok... bo že. a je še plac? kdaj si planirala, da začnemo hodit? sej to se mi je zdel, da smo starši zraven, sam tko čudn majo pa kar nič kej dost ne piše na netu...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.10.2009 14:42:53
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata men je tud termin ok, cena tudi, sicer bom letela k sneta, da ne bom zamujala, ampak ok... bo že. a je še plac? kdaj si planirala, da začnemo hodit? sej to se mi je zdel, da smo starši zraven, sam tko čudn majo pa kar nič kej dost ne piše na netu... piše res bolj mal o sami skupini, pač pokličeš in vse zveš lahko že naslednji torek, če ne bo tak sonček kot danes. Ker jaz k bo še takole sonček in toplo, bomo raje zunaj na zraku
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.10.2009 14:45:11
|
|
|
|
itata
|
ok zmenjeno. se strinjam. torej začnemo prvi torek, ko bo slabo vreme
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.10.2009 14:51:25
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata ok zmenjeno. se strinjam. torej začnemo prvi torek, ko bo slabo vreme odlično
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.10.2009 15:12:00
|
|
|
|
torcica
|
No, da se še jaz malo pofočkam, sej se me verjetno niti ne spomnete več . V glavnem, najprej čestitke Dolenjki za korenjaka Maksa , pa očku Stipetu seveda. Res ste čudovita družinica! Februarka, tebi pa želim čimbolj ekspresen porod. Bomo držali pesti. Drugače vidim, da naši malčki kar lepo rastejo, kar je tudi prav. Moj Gašper je še vedno zelo živahen fantiček, zdaj smo prilezli nekje na 10,5 kg, kar je v redu. Je sicer bolj malo, ga moram kar naprej loviti z žlico po hiši , sicer pa je tudi sestrica iste sorte, pri skoraj 5 letih nima niti 16 kg. Zobke imamo tudi že vse zunaj, razen 5, čeprav opažam, da se je začel zadnje čase spet močno sliniti. A mislite, da je možno, da so že petke na pohodu? Pina, vidim, da je tudi pri tebi kar pestro, lahko bi se kaj dobile pa poklepetale. Prideš kdaj v Dekane? Janey, tebi pa vse najboljše za rojstni dan ! Jaz sem moje svečke pihala v soboto! No toliko zaenkrat, lep dan vsem skupaj še naprej!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.10.2009 15:16:32
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: itata ok zmenjeno. se strinjam. torej začnemo prvi torek, ko bo slabo vreme odlično mi2 tud nama torek fulllllllllll odgovarja.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.10.2009 15:26:52
|
|
|
|
torcica
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 dan, mi smo super. Moram vam pa povedat, da je moj dragi danes diplomiral Sem tok vesela in ponosna nanj Listek, čestitke tvojemu dragemu za diplomo!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.10.2009 17:08:18
|
|
|
|
torcica
|
A zdej ni pa nobene za klepet ? Punce, imam eno vprašanje, mi še vedno nismo imeli pregleda pri 1,5 letu. Mislim, da so rekli, da nas obvestijo oni. A mislite, da bi mogla poklicat sama?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.10.2009 17:27:06
|
|
|
|
dolenjka
|
Oj Torčica, jaz se te še spomnim Samo ni opravičila da nas takole zanemarjaš Sicer pa hvala za čestitke Kar se pregleda pri 18m tiče pa bi jaz na tvojem mestu poklicala, ker so šlampasti ko v tem našem zdravstvu A Februarka se sonči Pri nas je bila pa danes spet patronažna in je že popek stran padel Drugače še vedno problemi s pristavljanjem, desno tako težko zagrabi da se mi že meša, levo kar ok, samo je pa ranjena in boli ko Mah, ne bom jamrala, to sem tu prepovedala, a ne
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.10.2009 19:09:38
|
|
|
|
Stipe air force
|
Ceeeeeeeeeeeeer........... Evo mene ... tu sam.... ... Maks spancka, Carica se igra.... 4je uzivamo......... Sefla je prepovedala jamranje.... tko da ona ne bo nic vam jamrala............ .... zato bo pa men ..... jaz vam pa ne bom nic jamral..... Vi k poznate zadevo, ko pridete iz porodnisnice veste da.... moski vsaj prva dva tedna zgubi identiteto.......... in je .... to kar je.... dezurni krivac za sve, Ivica i Marica (v prevodu Janko in Metka)............... kar je poponoma logicno........... ker sta dijete i majka u prvom planu........ .... Ali... uskoro Stipe ponovno stize u punom sjajuuuuuuuuuuuu.....................
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.10.2009 19:09:55
|
|
|
|
torcica
|
Ojoj, si huda dolenjka . Ampak upravičeno! Se bom potrudila malo več čvekat tle na forumu. Super za popek, se pravi da se boste kmalu kopali. Meni je bilo to vedno ful všeč, gledat otročičke, ko se prvič namakajo v vodi. Drugač je pa meni ful pomagal Lanolin od Multimam. In kako se počutiš sedaj, ko si mamica dveh sončkov? Jaz si želim še enega , ampak moj dragi noče niti slišat o še enem. Je pa res, da mamo že zdej ful kažin v hiši . No, zaščite nimamo, razen merjenja BT in občasno kakšen ovulacijski test, tko da lahko kakšen plavalec zbeži....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.10.2009 19:29:21
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: torcica A zdej ni pa nobene za klepet ? Punce, imam eno vprašanje, mi še vedno nismo imeli pregleda pri 1,5 letu. Mislim, da so rekli, da nas obvestijo oni. A mislite, da bi mogla poklicat sama? mi tudi še ne pa so tudi rekli, da bodo poslali vabilo dolenjka jaz imam danes spet sosedovo triletnico v varstvu, kar pomeni, da dam sedaj Zojo spat, potem pa še njo. ČE bo tako kot prejšnji teden to obvladam
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.10.2009 19:45:44
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: torcica A zdej ni pa nobene za klepet ? Punce, imam eno vprašanje, mi še vedno nismo imeli pregleda pri 1,5 letu. Mislim, da so rekli, da nas obvestijo oni. A mislite, da bi mogla poklicat sama? mi tudi še ne pa so tudi rekli, da bodo poslali vabilo dolenjka jaz imam danes spet sosedovo triletnico v varstvu, kar pomeni, da dam sedaj Zojo spat, potem pa še njo. ČE bo tako kot prejšnji teden to obvladam No in zdaj ko imaš že tolk prakse in vidiš, da tudi 2 sfolgaš je že počasi čas, da pečico začnete ogrevat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.10.2009 20:16:14
|
|
|
|
Februarka08
|
Torcica, lepo te je brat Dolenjka, upam da Maks čimprej porajta desanko, da bo vse kot je treba Ella, tud men še niso poslali vabila, pa so rekli, da bo 1x oktobra... no, mesec je še dolg če ne pa pokličem ko pridem iz P... Današnji dan minil, zdaj naj pa še noč, da se naspim, zjutraj pa lahko gremo čep še kar ˝odpada˝ mal me zvije na cajte, zaenkrat je to to, naj se še naspiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim, ker potem se ne booooooooooooooooooooooom Lep večer in še lepšo noč vsem!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.10.2009 21:08:18
|
|
|
|
bamby
|
Vsem slavljencem čestitke tudi od nas !!! Mi smo preživeli lepo popoldne pred vrtcem. Smo se napili soka in oluščili fižola za celo zimo. Anaja to obvlada v nulo. Je že prava kmetica . Pa teta jesen je prišla pred vrtec. Ob priliki prilimam kakšno fotko. nočko
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.10.2009 6:35:19
|
|
|
|
blaža
|
bamby, ful lepo za teto jesen Mi imamo tudi še en pohod na Straščico planiran z vrtcem. blaž teži, hoče it Matijo zbudit, pa je še prezgodaj. To noč mu je šlo vse skozi, tolko je bil polulan. In pol se je verjetno zaradi tega že 5.40 zbudil, tako, da sem spet malo v komici. ma bom preživela. Jutri sem pa spet fraj. Alo fajn se mejte.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 8.10.2009 7:28:34
|
|
|
|
torcica
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža blaž teži, hoče it Matijo zbudit, pa je še prezgodaj. To noč mu je šlo vse skozi, tolko je bil polulan. Moj Gašper tut toliko spije ponoči, da ga moram dostikrat preoblečt ponoči . No, hvala bogu takoj zaspi nazaj. Ga bo treba počasi začeti odvajati od flaške . A tut vaši sončki toliko pijejo ponoči?
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......