|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
7.10.2009 11:48:58   
pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Janey, vse najboljše ti želim!!!
user posted image

A tako user posted image  Jaz pa tko dehidrirana user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Draga Janey, tudi jaz ti želim vse najboljše in še eno sestrico za Jakca user posted image

še tuki vse najboljše!

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
7.10.2009 11:51:55   
pina-1
Drugače pa Dan!

Vidim da ste vse prov v redu. Pri nas je tudi vse po starem. S Pinotom se pripravljava na zidanje in s tem se tudi obvezujeva banki, da bova vsaj še 30 let živelauser posted image .
Samo da nam bo potem lepouser posted image .
Sem pa trenutno vsa zatopljena v iskanju in gledanju notranjih kaminskih peči, ker sem se odločla, da bom prava kmetica in bom mela peč na drva. Kdo bo pa drva delal se ve. Samo on tega še ne veuser posted image user posted image

Februarka vidim, da ti še vedno 2 v 1 strašiš tuki okoli. Pejdi že no rodit, da bomo spet vriskali in se veseliliuser posted image user posted image user posted image .

Dolenjka, stipe pa očitno pridne mulce dela, ker tako lepo spite in se redite...

A ste bli že zunaj?

Kje pa je naš stipe? se nič ne oglasi?user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
7.10.2009 13:50:23   
listek1
dan,

mi smo super. Moram vam pa povedat, da je moj dragi danes diplomiral user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem tok vesela in ponosna nanj user posted image user posted image user posted image

Janey - vse najboljše tudi od nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dolenjka - user posted image user posted image user posted image  za Maksa, ki je tako priden.

ella - kam in kdaj bi pa ti hodila na telovadbo? Če bi mi dan odgovarjal bi šla midva tud, ker sem tudi sama že razmišljala o tem.

lep dan še naprej

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
7.10.2009 14:03:33   
ella79
listek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojga dragega
jaz bi http://www.megacenter.si/MEGA1,,urniki,oranzna.htm
mega malčki od 1 - 3 let
če imaš pa še ti kaj pametnega, pa lahko tudi drugam

< Sporočilo je popravil ella79 -- 7.10.2009 14:08:04 >

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
7.10.2009 14:05:01   
Februarka08
Listek čestitke tvojemu!!!
user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
7.10.2009 14:15:23   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Jutro 1.user posted image

Sem mislila, da je kej novega, pa sem prišla pogledat.user posted image

še malo pa zbudm matijo in štartamo. da pa ne bom vedno isto pisala, bom malo blacky podražla.

Mojemu je včeraj ena nončka, njegova stranka v Brkinih izdala pošticin za gobe in je šel skadit čik in je v ¸15 min našel poln velik škrtoc.user posted image

Pol v Senožečah pa z matijo še kostanje.user posted image

No tko. Bom danes malo nesla nončkotu, da bo mel za kosilo mineštrco z jurčki. Bo vesel.user posted image

Če bo kej novega pa kej javte, a ne Februarka?user posted image

Jao jaz sem spet sanjala, da sem noseča. Ma kar naprej to sanjam.user posted image Ma ne bo nilčuser posted image

ti kar draži user posted image user posted image user posted image , smo jih že nabavili pri eni teti user posted image user posted image  in vložili... nekaj v skrinjo kot omakico... sem recept na kulinariki najdla, nekaj takih mini, mini pa vložili.... njamsi....

daj mi pa prosim prevedi to: njegova stranka v Brkinih izdala pošticin za gobe .... pošticin???

Un posto - eno mesto . plac,... pošto rečejo v Trstu po domače. Poštičin, eno malo mesto, user posted image

neki takega je prevod.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
7.10.2009 14:27:20   
itata
ella: mega malčki a to je to ob torkih 16:45?
mene bi tud tole zanimal. pa to telovadiš z njimi al so sami?
a so že štartal s telovadbo? kolk pa misliš, da je cena okvirno?

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
7.10.2009 14:30:28   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: itata

ella: mega malčki a to je to ob torkih 16:45?
mene bi tud tole zanimal. pa to telovadiš z njimi al so sami?
a so že štartal s telovadbo? kolk pa misliš, da je cena okvirno?

to je ta termin ja user posted image sem poklicala glede cene, ugodno 22,8 € za 8 vadb user posted image seveda smo starši zraven. Aja, pa te vadbe koristiš brez omejitev, se pravi jih pokoristiš v 2 mesecih ali celi zimi user posted image men je termin OK, da gremo lahko še na sokec potem user posted image user posted image
so že začeli z vadbo, ampak itak se lahko še pridružimo, sem se vse pozanimala user posted image

< Sporočilo je popravil ella79 -- 7.10.2009 14:33:26 >

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
7.10.2009 14:34:05   
itata
men je tud termin ok, cena tudi, sicer bom letela k sneta, da ne bom zamujala, ampak ok... bo že. a je še plac? kdaj si planirala, da začnemo hodit?
sej to se mi je zdel, da smo starši zraven, sam tko čudn majo pa kar nič kej dost ne piše na netu...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
7.10.2009 14:42:53   
ella79

men je tud termin ok, cena tudi, sicer bom letela k sneta, da ne bom zamujala, ampak ok... bo že. a je še plac? kdaj si planirala, da začnemo hodit?
sej to se mi je zdel, da smo starši zraven, sam tko čudn majo pa kar nič kej dost ne piše na netu...

piše res bolj mal o sami skupini, pač pokličeš in vse zveš user posted image lahko že naslednji torek, če ne bo tak sonček kot danes. Ker jaz k bo še takole sonček in toplo, bomo raje zunaj na zraku

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
7.10.2009 14:45:11   
itata
ok zmenjeno. se strinjam. torej začnemo prvi torek, ko bo slabo vremeuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
7.10.2009 14:51:25   
ella79

ok zmenjeno. se strinjam. torej začnemo prvi torek, ko bo slabo vremeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image odlično

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
7.10.2009 15:12:00   
torcica
No, da se še jaz malo pofočkam, sej se me verjetno niti ne spomnete večuser posted image .

V glavnem, najprej čestitke Dolenjki za korenjaka Maksa user posted image user posted image user posted image , pa očku Stipetu seveda. Res ste čudovita družinica!

Februarka, tebi pa želim čimbolj ekspresen porod. Bomo držali pesti.

Drugače vidim, da naši malčki kar lepo rastejo, kar je tudi prav. Moj Gašper je še vedno zelo živahen fantiček, zdaj smo prilezli nekje na 10,5 kg, kar je v redu. Je sicer bolj malo, ga moram kar naprej loviti z žlico po hiši user posted image , sicer pa je tudi sestrica iste sorte, pri skoraj 5 letih nima niti 16 kg.

Zobke imamo tudi že vse zunaj, razen 5, čeprav opažam, da se je začel zadnje čase spet močno sliniti. A mislite, da je možno, da so že petke na pohodu?

Pina, vidim, da je tudi pri tebi kar pestro, lahko bi se kaj dobile pa poklepetale. Prideš kdaj v Dekane?

Janey, tebi pa vse najboljše za rojstni danuser posted image user posted image ! Jaz sem moje svečke pihala v soboto!

No toliko zaenkrat, lep dan vsem skupaj še naprej!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
7.10.2009 15:16:32   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image odlično

mi2 tud user posted image user posted image user posted image  nama torek fulllllllllll odgovarja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
7.10.2009 15:26:52   
torcica
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

dan,

mi smo super. Moram vam pa povedat, da je moj dragi danes diplomiral user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem tok vesela in ponosna nanj user posted image user posted image user posted image

Listek, čestitke tvojemu dragemu za diplomo!

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
7.10.2009 17:08:18   
torcica
A zdej ni pa nobene za klepetuser posted image ?

Punce, imam eno vprašanje, mi še vedno nismo imeli pregleda pri 1,5 letu. Mislim, da so rekli, da nas obvestijo oni. A mislite, da bi mogla poklicat sama?

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
7.10.2009 17:27:06   
dolenjka
Oj Torčica, jaz se te še spomnim user posted image  Samo ni opravičila da nas takole zanemarjaš user posted image  user posted image
Sicer pa hvala za čestitke user posted image

Kar se pregleda pri 18m tiče pa bi jaz na tvojem mestu poklicala, ker so šlampasti ko user posted image  v tem našem zdravstvu user posted image  user posted image  user posted image

A Februarka se sonči user posted image  user posted image

Pri nas je bila pa danes spet patronažna in je že popek stran padel user posted image  Drugače še vedno problemi s pristavljanjem, desno tako težko zagrabi da se mi že meša, levo kar ok, samo je pa ranjena in boli ko user posted image  user posted image  Mah, ne bom jamrala, to sem tu prepovedala, a ne user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
7.10.2009 19:09:38   
Stipe air force
Ceeeeeeeeeeeeer........... user posted image

Evo mene ... tu sam.... user posted image ... Maks spancka, Carica se igra.... 4je uzivamo......... user posted image

Sefla je prepovedala jamranje.... tko da ona ne bo nic vam jamrala............ user posted image .... zato bo pa men user posted image  user posted image  user posted image ..... jaz vam pa ne bom nic jamral..... Vi k poznate zadevo, ko pridete iz porodnisnice veste da.... moski vsaj prva dva tedna zgubi identiteto.......... in je .... to kar je.... dezurni krivac za sve, Ivica i Marica (v prevodu Janko in Metka)............... kar je poponoma logicno........... ker sta dijete i majka u prvom planu........ user posted image  user posted image  user posted image ....

Ali... uskoro Stipe ponovno stize u punom sjajuuuuuuuuuuuu..................... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
7.10.2009 19:09:55   
torcica
Ojoj, si huda dolenjkauser posted image . Ampak upravičeno! Se bom potrudila malo več čvekat tle na forumu.

Super za popek, se pravi da se boste kmalu kopali. Meni je bilo to vedno ful všeč, gledat otročičke, ko se prvič namakajo v vodi. Drugač je pa meni ful pomagal Lanolin od Multimam.

In kako se počutiš sedaj, ko si mamica dveh sončkov?

Jaz si želim še enega user posted image , ampak moj dragi noče niti slišat o še enem. Je pa res, da mamo že zdej ful kažin v hišiuser posted image . No, zaščite nimamo, razen merjenja BT in občasno kakšen ovulacijski test, tko da lahko kakšen plavalec zbeži....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
7.10.2009 19:29:21   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: torcica

Punce, imam eno vprašanje, mi še vedno nismo imeli pregleda pri 1,5 letu. Mislim, da so rekli, da nas obvestijo oni. A mislite, da bi mogla poklicat sama?

mi tudi še ne user posted image pa so tudi rekli, da bodo poslali vabilo user posted image

dolenjka user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz imam danes spet sosedovo triletnico v varstvu, kar pomeni, da dam sedaj Zojo spat, potem pa še njo. ČE bo tako kot prejšnji teden to obvladam user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
7.10.2009 19:45:44   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

IZVIRNO SPOROČILO: torcica

mi tudi še ne user posted image pa so tudi rekli, da bodo poslali vabilo user posted image

dolenjka user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz imam danes spet sosedovo triletnico v varstvu, kar pomeni, da dam sedaj Zojo spat, potem pa še njo. ČE bo tako kot prejšnji teden to obvladam user posted image user posted image user posted image

No in zdaj ko imaš že tolk prakse in vidiš, da tudi 2 user posted image  sfolgaš je že počasi čas, da pečico začnete ogrevat user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
7.10.2009 20:16:14   
Februarka08
Torcica, lepo te je bratuser posted image
Dolenjka, upam da Maks čimprej porajta desanko, da bo vse kot je trebauser posted image
Ella, tud men še niso poslali vabila, pa so rekli, da bo 1x oktobra... no, mesec je še dolguser posted image če ne pa pokličem ko pridem iz P...user posted image

Današnji dan minil, zdaj naj pa še noč, da se naspim, zjutraj pa lahko gremouser posted image čep še kar ˝odpada˝ mal me zvije na cajte, zaenkrat je to to, naj se še naspiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim, ker potem se ne booooooooooooooooooooooomuser posted image

Lep večer in še lepšo noč vsem!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
7.10.2009 21:08:18   
bamby
Vsem slavljencem čestitke tudi od nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Mi smo preživeli lepo popoldne pred vrtcem. Smo se napili soka in oluščili fižola za celo zimo. Anaja to obvlada v nulo. Je že prava kmetica user posted image . Pa teta jesen je prišla pred vrtec. Ob priliki prilimam kakšno fotko.

nočko

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
8.10.2009 6:35:19   
blaža
bamby, ful lepo za teto jesen user posted image

Mi imamo tudi še en pohod na Straščico planiran z vrtcem.user posted image

blaž teži, hoče it Matijo zbudit, pa je še prezgodaj. To noč mu je šlo vse skozi, tolko je bil polulan. In pol se je verjetno zaradi tega že 5.40 zbudil, tako, da sem spet malo v komici. ma bom preživela. Jutri sem pa spet fraj.user posted image

Alo fajn se mejte.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
8.10.2009 7:28:34   
torcica
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

blaž teži, hoče it Matijo zbudit, pa je še prezgodaj. To noč mu je šlo vse skozi, tolko je bil polulan.

Moj Gašper tut toliko spije ponoči, da ga moram dostikrat preoblečt ponočiuser posted image . No, hvala bogu takoj zaspi nazaj. Ga bo treba počasi začeti odvajati od flaškeuser posted image . A tut vaši sončki toliko pijejo ponoči?  

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......