|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
2.10.2009 14:09:14   
Zvezdica
če bi ti poznala mojo mamo...mi je včeraj rekla, da na j Briti s čim namažem noge, da bo imela bolj močne.

tole je pa izjava meseca user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
2.10.2009 14:16:37   
krtekxx
V naslednjem življenju bi bla moški!!

user posted image Jaz tudi.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
2.10.2009 14:25:14   
Jancci
V naslednjem življenju bi bla moški!!

Jaz tudi.

Ma sej sem rada ženska. Pride velikokrat prav. user posted image Ampak bi prav z mojim zamenjala zato, da bi me mogoče malo bolj razumel. user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
2.10.2009 14:26:59   
ronja
V naslednjem življenju bi bla moški!! user posted image

hehe, jaz pa ne, mam par dobrih razlogov za to, da sem rajši ženskauser posted image user posted image .

Ampak punce, kaj vas fantje nikoli ne spustijo športat?

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
2.10.2009 14:52:34   
kiara24
o punce,
groza tael dž, sam živčna sem pa jezna k user posted image .... Moj nimam pojma kdaj naj bi prišel enkratv soboto ponoči, v ponedeljekp a spet gre user posted image user posted image .

Farfala- upam, da si najdeš čas zase in da narediš en tak odkloš. O kg meni se ne zdi da mi jih imela preveč... si čist kjutuser posted image .

KG- no jaz sem tudi že pod težo k sm jo imela pred nosečnostjo, samo še vedno nisem zadovoljna. še kakih 5 kg. Pa ne vem če mi bo ratalo.

Nina- joj kolk sta srčkana.user posted image

Abc- mi imamo Romer King plus, pa mi je ful dober, meni je bil bolj všeč kot od Cosija. Sorry punce tiste k mate tega... Če bi še enkrat kupoval bi se odločila še enkrat za tega.

Varstvo- pri meni tudi ni problem varstvo je mami vedno na voljo seveda po 15 uri. Ali pa zelo dobra soseda, ki našo pikico obožuje.

Crtak- upam, da bodo ušeska kmalu bolje...user posted image user posted image user posted image

Dajte mi nekaj povedat.... danes jaz probam dat Klaro spat v posteljico... jaaaaaaaaa kao polno afnarij 100 krat ustat no pol se mi je skoraj čez prekucnila koj e plezala po posteljic. No in mi dopizdi sem rekla saj  v stajici bo lažeje... k ne more ven, no in jo dam notr se nekaj časa igra se uleže, pol pa dretje in pustila sem jo 5 ne vem mogoče 10 minut... groza jaz sem bla kar živčna zraven. No pol jo pa ven vzamem ker sem vidla da ne bo nič. In ona se dere s histeričnim jokom se obrača starn od mene.... ful hudo je bilo v gl. drla se je histeričen pri meni in to 15 minut, pol sem jo pa na tla dala in ona se neha... ali je možno da jo je tolk iz tira vrglo k jaz jo še nikol nisem tolk časa psutila jokat?user posted image user posted image Nasvet!!!! PROSIM!!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
2.10.2009 15:39:01   
ronja
kiara, edini  nasvet, ki ti ga lahko dam, je, da je pač ne pusti tako dolgo jokat - jaz svojih sploh ne pustim jokat - trmarit (ronjo) ja, pa še to jo objamem, pa ji povem, da jo mam rada, samo da tega pa zdaj ne dobi, pa pika.
meni se 10 minut joka zdi OGROOOOOOOMNO! POl minute se mi zdi makismum od maksimuma...

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
2.10.2009 15:42:04   
snikolina
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

snikolina a vedve tud nista prjatlce user posted image

Dokončno sem z njo zaključila, ko sem bila ene 7 mesecev ali 8 noseča, ko me je v lastnem stanovanju zmerjala, da sem slaba gospodinja, ker se nisem hotela (s trebuhom!!) prepognit in pod posteljo pomit in pobrisat prah ter da nič ne pospravljam, v kakšnem mora njen sin živet. Pa sem čist popizdla in ji rekla, da če je ona svojmu možu služkinja, še ne pomeni, da bom jaz pa njenemu sinu in da je slaba mati, saj njen sin nič ne pospravlja in mi nič ne pomaga. (pri njih imajo, da vse mama dela-tako da sem mojega še morala priučiti, da mi je začel pomagat)  hahaha, od takrat naprej se na silo z njo pogovarjam, in če je le možno izpostavim pri njih doma kako umazano imajo, hahaha. Grozna sem, vem, ampak ena leva, k cele dneve španske gleda mi pa res ne bo težila. Mah sej je polno enih podobnih zadev blo, ampak ta je bla pika na i. Moja mami je čist znorela, jo je hotla poklicat pa jo nekam poslat!!! NIKOLI IN NIKOLI je ne bom pogrešala!!!

< Sporočilo je popravil snikolina -- 2.10.2009 15:44:35 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
2.10.2009 15:50:42   
Zvezdica

Dokončno sem z njo zaključila, ko sem bila ene 7 mesecev ali 8 noseča, ko me je v lastnem stanovanju zmerjala, da sem slaba gospodinja, ker se nisem hotela (s trebuho

jast tega enostavno ne razumem zakaj so nekatere tašče take. Moja tašča ni taka, ima svoje muhe, ampak kaj tazga mi pa ni in mi ne bi rekla. Je pa res da imam tudi jast svoje pa lahko tud ona zame kaj tazga reče. Da sem muhasta... ampak če bi mi kaj tazga rekla in to v mojem stanovanju, nikoli ampak res nikoli ne bi prestopila mojga praga. Še manj pa bi jast k njej hodila.

Jast mislim, da ima vse neke meje in pri taščah dovoliš verjetno več kot bi lastni materi dovolila ampak ko pa enkrat preseže to mejo, je pač odnos zaključen. pri nas je tako, da je tast tak da vedno tok dreza da ne gre čez mejo oz hodi po robu. In na morju sem imela vsega dovolj in sem ugotovila, da so moji oz naši vikendi lepši če nismo z njima. Rezultat je torej, da jih ne obiskujemo...za določen čas.

i belive i can fly....

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
2.10.2009 15:53:36   
Anonimen
kiara se kr z ronjo strinjam....

snikolina OMGuser posted image ti čist verjamem pol, da nočeš met nič z njo....svašta, res....

(odgovor članu snikolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2734
2.10.2009 15:54:09   
Jancci

O pusti, pusti.. še preganja me naj večkrat grem. Problem je v tem, da ko pridem domov je stanje enako oz. slabše kot takrat ko sem šla. Govorim o tem, da se ene stvari ne pritakne v smeri gospodinjskih opravil. U bistvu tamalo zrihta ali pa jo poturi babici in dela naprej svoje stvari. Zvečer jo da spat in dela naprej svoje stvari. Nič v smeri skupnih stvari. In ko pridem domov imam ponavadi še več dela, pa me pol malo mine. user posted image

Kiara jest jo včasih pustim.. ampak odvisno kakšen jok je. Če vidim, da je un histeričen in da ga ne bo kmalu konec jo vzamem k sebi. Se pa nehajo dret.. včeraj nisem imela veliko izbire ker sem imela sestanek v službi in sem pač mogla naprej. V avtu se je drla ko sraka, 1x sem ustavila, je takoj nehala, ko sem jo pa dala nazaj v sedež pa jovo na novo. Drla se je sigurno 15 minut na ful, pol je pa kar naenkrat nehala. Mi je bilo grozno, ampak ni bilo druge.

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
2.10.2009 16:55:03   
krtekxx

Približno enako kot pri Jancci. Poleg tega sem pa že kar malo naveličana hodit kolesarit ali tečt ali v hribe vedno sama in vedno le za omejen čas. Zato ker potem nimam s kom na pir. No, ampak vseeno nekajkrat na teden prisilim srce, da bije ene 170/minuto celo uro.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
2.10.2009 18:01:30   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: farfala

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Farfalca

ronjica

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image sem vedla, da ti bo všeč
Pri otrocih me niti ne motijo te pomanjševalnice al pauser posted image ljubkovalna imena, samo pri odraslih pa dvignem obrv

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
2.10.2009 18:09:02   
farfala

farfala gresta v tandemuuser posted image

ja pa ja, otroka pa postaneta sirotiuser posted image , no way.Samo resno, tista znana padalka Irena al kaj nekaj ,je tud rekla, da z možem nikoli ne gresta skupaj skakatuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
2.10.2009 18:43:24   
farfala
o krtekxx si me nasmejala s tistim vicem.user posted image user posted image
Zakaj pa ti več ne skačeš?Če obvladaš, mora biti superuser posted image user posted image

Pa kaj naj ti jamram, saj veš kak je.Mene samo moti, da si on lahko privošči, da gre kadarkoli, kamorkoli za cel dan, ne glede na razmere (npr zadnji primer:jaz in mali bolana).Jaz si takega odklopa ne morem privoščit, niti si ga ne bi hotla, če doma ni vse ok.To pač ne razumem,ne odobravam, pol pa še jamra, da ga nikamor ne pustimuser posted image . Ne vem no. V bistvu je vse na meni, še travo sem zadnjič kosila, ker gospod ni imel časauser posted image

snikolina ,jesus, to pa je user posted image od taščeuser posted image Sem pa res vesela, da je moja fajn .

kiara, hvala za komplimentuser posted image
Verjetno je mala bila res šokirana, ker se nisi takoj odzvala, kot je navajena. Pri takih malih res ne pali, da bi jih pustil dolgo jokat, razen, če res ne gre drugače. Mali je recimo zjutraj kar siten, ampak ko si umivam zobe al grem na wc, ga pa res ne bom imela na rokah (večinomauser posted image ) in valjda, da se buni. Bo že

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
2.10.2009 18:43:25   
krtekxx
Farfala, a sama bi pa šla?

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
2.10.2009 18:46:25   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Farfala, a sama bi pa šla?

po moje si ne bi upala, mam pa željo enkrat skoćit v tandemu, da se soočim s tem primarnim strahomuser posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
2.10.2009 20:25:48   
sonček33
Oj, vas cel dan pomalem berem...ampak zdej mam tolk prazno glavo, da sploh ne vem, kaj komentirat.

Jaz sem prehlajena za umretuser posted image ...koktajlMLV ne deluje več...upam, da bo jutri boljše.

Mali je en mal tečko...itak zobje so kriviuser posted image

Lačna sem!

Kar se tiče športanja. Jaz začnem naslednji teden hodit na pilates in jogo oz. kakšno aerobiko..tukej pri nas v klubu, kupiš karto, pol pa lahko hodiš na vse skupinske vadbe...in to mi ustreza, ker so različne ure in različne stvari (pilates, joga, bodypupm, aerobika, TNZ) in bom pač hodila, ko bo čas in voljauser posted image

Mene moj skoz priganaj za migat in nejmu res ni panike Lovra čuvat.  Samo problem je, ker jaz sama tako nerada kam grem. prijateljice pa ...sej veste...jaz izkoristim čas, ko mali spi  pa tko in se zadnjo minuto spomnim, da bi mal športala..pol je pa težko kompanjona tok hitr najdt.

Gospodinjska dela so pri nas za oba enako..zvečer ko mali zaspi, se vsak loti nečesa pa je hitro tipi topi. Sesa itak on. Lovro mu pa pomaga.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
2.10.2009 20:29:27   
krtekxx
o krtekxx si me nasmejala s tistim vicem.

Sej to ni vic. Če sem tako napisala, sem po pomoti. To je bilo res.
Jaz sem letela med l.91-93, ko še ni glih vsak imel rezervnega padala in radijske postaje, odvisno od globine žepa. In žep mene študentke je bil precej plitek; to je tudi eden od razlogov, da sem nehala. Drugi razlog je pa bil, da se mi ni dalo celih popoldnevov tratit s čakanjem primernega vetra na vzletiščih. Takrat smo delali bolj prelete, sedaj je verjetno veliko bolj zanimivo, saj so padala hitrejša in omogočajo izvedbo številnih adrenalinskih likov.

Mene samo moti, da si on lahko privošči, da gre kadarkoli, kamorkoli za cel dan, ne glede na razmere (npr zadnji primer:jaz in mali bolana).Jaz si takega odklopa ne morem privoščit, niti si ga ne bi hotla, če doma ni vse ok.

Ja, mene tudi to matra, čeprav jaz vedno pomislim, kako rada bi šla sama tja, kamor gre on in potem rečem: no, če že ne moreva oba, potem naj vsaj on uživa. Ampak midva sva nekako gor skupaj rastla  s temi najinimi hobiji, jih skupaj počela, imava skupne kolege. Lani maja npr. ko sem jaz ležala cele tedne na intenzivni zaradi hiperstimulacije je on šel za 1 teden s kolegi na Korziko: edini, ki ga je razumel in odobraval, da gre, sem bila jaz. Ampak se mi je res zdelo, da bom znorela, če ga bom cele praznike gledala kako hodi za 1 uro na dan k meni s kislo faco na obisk.  Evo, sem zašla. Aja, midva sva se enkrat zdej znašla zaradi nekomuniciranja v taki težavi, da mi je en dan kar mail poslal s pobudo za spravo. potem sem ga po mailu mal nazaj nadrla, saj bi se v živo najbrž zjokala in sem se takoj bolje počutila. Vsekakor je pot iz krize ena sama: odkrit pogovor oz. več pogovorov. Nikakor pa ne smeš pokopati svojih interesov in hobijev na račun tega, da bo njemu fajn, ti boš pa živela samo za otroke in poskušala družino navidez držati skupaj. Čeprav verjetno ob enem dojenčku in enem šolarju kmalu zmanjka časa tudi za pod tuš it, si zobe umit in jest, če nimaš pomoči.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
2.10.2009 20:35:17   
sonček33
Krtekxx pošteno!

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
2.10.2009 20:36:06   
krtekxx
ampak zdej mam tolk prazno glavo

Pa mi ne zgledaš blonduser posted image .
Sonček, saj bo. Me smo tukaj tudi zato, da te bodrimo. In če ti bo kaj pomagalo te lahko tudi v ta zadnjo mal brcnemo, da se boš zmigala. Tebi tudi manjka, da nimaš po turi s kom na pir, kaj?

Mi smo naši punci danes kupili 3-cikel (na Bolhi za 20 Eur). In se je hotela vsa ponosna in vzravnana cel popoldan okol po dnevni vozit (ne sama, izmenično smo jo vsi vozili). Ko smo jo ven vzeli se je pa tako začela jokat, da so se nam vsem srca parala in smo jo takoj nazaj posadili. Potem enkrat smo jo vseeno ven dali in tricikel skrili. naša mala ratuje prav huda trmica. Npr. ko jo zvečer kopam in jo vzamem iz vode ven se vedno začne ful dret.. Menda da ma to po meniuser posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
2.10.2009 20:37:58   
khurde
čer,

krtekxx, sej to sem včer z mojim govorila, sem rekla, da mam včas filing, da smo štirje in ne trije, pa mi je rekel, da pretiravam in sem zato še tuki vprašala... k zadnje čase z vsako stvarjo pretiravam user posted image

farfala, sem že zanč hotla napisat, da o kilah ne morš jamrat, ker čist ok zgledaš user posted image te pa razumem glede krize... midva jo mava tut, že nekaj mesecev zdele, pa ne vem, kako bova speljala, ker vedno, ko se probam pogovort, reče, da on ne vidi nobenega problema in da nima smisla debatirat user posted image mi je pa zanč rekel, da bi mu mogla bit hvaležna, da pride domov po šihtu in ne gre (vsak dan) še na par pirov kot je to počel 5 let nazaj user posted image sem mislila, da ga bom kr nekam ruknlauser posted image

ronja, si dobr uganla to z maminim sinčkom, res... zarad tega me to moti, ker je še par podobnih for, ne sam ta. po drugi strani me pa tut mot, ker vedno pošlje po tem, ko se skregata, kao v znak sprave (tko jaz pravim, on pravi, da pretiravam). in mi gre res že nekam, da tamalo tko "izkorišča", da gladi odnos z mamo... k je zmer pol tamala ena stična točka, in to ful pogosto... sami med sabo nikol ne razčiščijo problemov, ampak jih mala "reši"user posted image

ulla, sem najprej mislila, da je nejči kak bratranec nejc user posted image user posted image user posted image

kiara, glede joka se strinjam z ronjo

crtka, naj se user posted image kmal pozdravi

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
2.10.2009 21:07:28   
sonček33
Kaj zdej, a ste vse na Bondu?

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
2.10.2009 21:11:48   
Anonimen
Pri otrocih me niti ne motijo te pomanjševalnice al pauser posted image ljubkovalna imena, samo pri odraslih pa dvignem obrv

ja, sam vrag je, k otroci odrastejo, pa so še kr farfaliceuser posted image pol pa dvigujemo obrviuser posted image

jst sem skočla v tandemu...sam ne z mojim, on ne upauser posted image pač pa z ulouser posted image sam vedla nisemuser posted image

čeruser posted image

(odgovor članu farfala)
  Neposredna povezava do sporočila: 2748
2.10.2009 21:18:46   
kiara24
čer,

hvala punce za odgovore, očitno se bomo nosili za spanje.... še naprej.
Tudi meni je bila muka, no in na koncu ugotovim, da ji bode ven 4 zobek... zato je bila danes tudi malo bolj sitna.

Grem gledat film na A kanalu mi je kul.

Lepo mirno noč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
2.10.2009 22:19:08   
farfala
krtekxx se strinjam z vsem kar si povedala, v odnosu je res najpomembnejša komunikacija,kar pa moramo spet  uredit - ženske!user posted image

khurde, če se včasih ne razkurimo, potem se lahko kar hitro počutimo zelo slabo, ker enostavno včasih ne razumejo nič, če jim ne razložiš lepo, po vrsti in počasiuser posted image

sonček a zdaj si pa še ti prehlajena, se zgleda nihče ne more izmaknit temu, kaka 2 dni bo huje, potem je pa že znosnouser posted image

ulla me zanima, kak so tebe klicali, ko si bila malauser posted image

kaj ploha se je pa resno lotla diplomeuser posted image , da je nič ni tukaj

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?