khurde
|
čer, krtekxx, sej to sem včer z mojim govorila, sem rekla, da mam včas filing, da smo štirje in ne trije, pa mi je rekel, da pretiravam in sem zato še tuki vprašala... k zadnje čase z vsako stvarjo pretiravam farfala, sem že zanč hotla napisat, da o kilah ne morš jamrat, ker čist ok zgledaš te pa razumem glede krize... midva jo mava tut, že nekaj mesecev zdele, pa ne vem, kako bova speljala, ker vedno, ko se probam pogovort, reče, da on ne vidi nobenega problema in da nima smisla debatirat mi je pa zanč rekel, da bi mu mogla bit hvaležna, da pride domov po šihtu in ne gre (vsak dan) še na par pirov kot je to počel 5 let nazaj sem mislila, da ga bom kr nekam ruknla ronja, si dobr uganla to z maminim sinčkom, res... zarad tega me to moti, ker je še par podobnih for, ne sam ta. po drugi strani me pa tut mot, ker vedno pošlje po tem, ko se skregata, kao v znak sprave (tko jaz pravim, on pravi, da pretiravam). in mi gre res že nekam, da tamalo tko "izkorišča", da gladi odnos z mamo... k je zmer pol tamala ena stična točka, in to ful pogosto... sami med sabo nikol ne razčiščijo problemov, ampak jih mala "reši" ulla, sem najprej mislila, da je nejči kak bratranec nejc kiara, glede joka se strinjam z ronjo crtka, naj se kmal pozdravi