ronja
|
moji vsi spijo, jaz se pa s kostanji bašem . jancci, v avtu včasih res nimaš izbire (sploh na AC, kjer ne moreš vedno kmalu ustavit). Verjamem, da se pomirijo, samo nehajo se jokat iz obupa, ker pač nič ne dosežejo, pa nehajo tratit energijo... Jaz pa ne bi rada, da se nehata iz obupa jokat... farfala, mene ne motijo pomanjševalnice, če so dobronamerne ali v hecu. Če te kdo zafrkava, je drugo.POmanjševalnice vzdevkov me pa sploh ne motijo, ker že original ni ime. Saj se tudi midva ne kličeva po imenih, ampak navadno ljubkovalno oz. po vzdevkih - njega skoraj vsi celo kličejo po vzdevku, ki je prišel iz pomanjševalnice, ki je njegov brat ni znal pravilno izreči. Tak da jaz sem bolj na izi glede tega:) krtekxx in jancci, dajta svojima napisat en spisek opravil, ki naj jih opravita - ali pa pojdita zvečer - jaz tako prakticiram - ko malidve že spita, je vse zrihtano, pa lahko germ v miru Res pa je, da če bi bili obe bolani (katerikoli dve iz naše družine) mu ne bi padlo na pamet, da gre na kak odklop za cel dan! Sicer pa ne bosta več dolgo dojili, pa bosta lahko tudi vidve šli za cel dan in bosta očka čuvala otroke... sonček, kam boš to hodila? snikolina, moje sožalje (za taščo). Upam, da boš mela čim manj opravka z njo. jst sem skočla v tandemu... jaz tudi - samo že konec srednje šole - mi je dal to takratni fant za darilo - eno najlepših daril, kar sem jih kdaj dobila. Je bilo pa darilo kar tako, ne za rd ali kaj takega, čisto tako. Je bil tak romantik tisti dečko . Mi je lubi (zdajšnji) hotel dat prav tečaj jadralnega padalstva za darilo, pa sem mela ravno gleženj zvit, naslednijč sem mela rebro počeno, potem sem mela stegnjenico zlomljeno (ne vem, točno kaj je bilo prej), na koncu sem bila pa (2x). Čakam, da pride na vrsto, hehe. krtekxx se strinjam z vsem kar si povedala, v odnosu je res najpomembnejša komunikacija,kar pa moramo spet uredit - ženske! No,ja...zrihtat jo morata oba - če se sama s sabo pogovarjaš, nič ne pomaga . po današnjem dnevu, k sem tud bla jezna ko risuser posted image ulla, zakaj pa ti? Kar se kriz tiče: jaz sem pa zdaj tako srečna, kot ne vem, če že kdaj- no, sej sem že bila tako srečna, samo res je pa fajn obdobje... Vse je tako lepo, da je že kar mal kičasto (ok, mal več časa za najudva, pa da bi mali mal prej zaspali, ampak to so res malenkosti...) - ne vem, tako obdobje, sej me ziher kaj čaka za naslednjim ovinkom (recimo uvajanje v vrtec...) khurde, povej mu, da se morata pogovorit zato, ker si ti nesrečna. Ker ti ni fajn tako kot je. in tudi če po njegovem pretiravaš, ti še vedno ni fajn in se še vedno rabiš pogovorit - naj mu bo to motivacija. Če češ, mi pa lahko še kaj na mail napišeš. ploha, user posted image groza kak folk maš ti, mestna deklina user posted image , okol sebe... drugač bi pa jaz na tvojem mestu težko bila diplomatska itd., ker včas to ne pali oz. si s takim odnosom delaš večjo škodo kot če bi si jo naredila s "kazanjem zob"... ker ta "diplomacija" je tko... lah se ti trudiš, sam če drugemu ni za to, ima še večji veselje po svoje delat, ker ve, da boš ti itak to navzven mirno prenašala, kaj je v tebi, pa boli človeka... Podpis,kot sem že prej napisala: ne stiskaj zob, ampak jih pokaži! mi tud redno uporabljamo te podaljškeuser posted image ....še 1x, še 2x, še 5min,...in zadeva pali Jaz jih že od začetka - saj sem tudi sama vedno uporabljala snooze funkcijo na budilki (nekoč v davnih časih, ko sva še rabila budilko ) nea, jest tudi meni dostkrat ne rata - čez dan. Šivam samo in izključno ponoči - po 22 uri, ko sta že obe v svojih posteljah (Lejla zaspi pri nama in ko zaspi še Ronja in tudi Lejla ornk zaspi, takrat jo šele prestavim v njeno posteljico v njuni sobici - pač tudi midva rabiva kdaj posteljo zaseuser posted image ). ronja, sam škoda, da takrat šivašuser posted image hehe, veš, da maš point? No, sam včeraj nisem šivala . Pa on itak rabi več spanja kot jaz, pa včasih gre na basket... tak da je izvedljivo Kar se pa izhodov tiče: ma, ne vem, meni je zdaj čisto ok tako - saj sanjariva o času, ko bova tudi midva lahko šla sama na tržnico, pa zvečer ven, pa ko bova lahko spet seksala popoldne ... Ampak da bi mela pa zdaj eno hudo nostalgijo ali pa da bi imela občutek,d a se mi godi krivica, pa ne. Mogoče zato, ker sem si jaz predstavljala, da met male otroke je nekak tako, kot da se tvoje življenje čisto ustavi in podredi tem bitjem, pa zdaj ko ni čisto čisto tako, sem samo vesela, hehe. Jaz sem vedno pozitivno presenečena
|