ronja
|
A tako zanimanje je za naši punci? No, pošljite emaile, pa vam ga pošljem, ok? Drugače ne gre, rabiš "invitaition", hehe. khurde, ja, mal pa pretiravaš . Verjamem, da ti gre na živce, ampak to je v bistvu res njuna stvar... Ne, res, no - smo različni: jaz si ne predstavljam vsak dan slišat z mojo mami, se mi zrola v 1 mesecu čist (preverjetno, me je v z ronjo en čas skoz klicarla, sem znorela čist), moja svakinja se s svojo sliši po VEČKRAT na dan! je obema pač tako všeč. Tašča je lubija tudi včasih klicala vsak dan - njemu sicer to ni bilo všeč in jo je po hitrem postopku odpikal, kot tudi svak (tudi njega je klicarila), ampak njej je bilo to vseeno: lahko sta bila tečna, kolikor sta hotela, samo da je slišala, da je vse ok. Aha, tečen je, torej je ok - nekak tako. MOgoče ima tvoj pač tak odnos s svojo mamo: kar je verjetno, da sta bolj navezana, ker pač ni bilo očeta... Ne vtikaj se v njun odnos, kot nočeš, da se ona v vajinega. Vtikaj se samo v odnos do vnučke, ker njo je pa treba zaščitit, ker se sama ne more. Če on to dela zato, ker si sam želi (kakor sem dobila občutek po tvojem 1. pisanju), potem je vse ok. Če dela to zato, da ne bo mama užaljena (kar sem dobila občutek po tvojem 2. pisanju), ga pa lahko malo povprašaš, kako je s tem. Če se onadva ne razumeta sicer prav dobro , pa to dela zaradi nekega občutka dolžnosti - to bi šlo pa tudi meni na jetra! Ker potem je mevža - pa ne glede na to, kdo je na drugi strani: mama, šef, teta... nima veze. Hočem dedca, ne mevže. (sem tudi svojemu tako povedala ) Tako da se pa tu strinjam s krtexx, da razmisli, zakaj ti gre na jetra - ker imaš občutek, da je mal mamin sinko? potem ti gre verjetno zaradi nečesa drugega - tistega, zaradi česar si tak občutek na začetku dobila... pa da smo si na jasnem, meni bi bilo tudi čudno - samo on ni nikoli tak bil... Ga je pa mami vedno kliccala in me ni motilo - motilo me je pa - in to fejst, ko je začela klicarit mene in se mi nalimat na vratih vsak dan . čeprav ima pa tudi mimi point s tem, da se takrat pozornost partnerja preusmeri nanjo - verjetno te moti to, da se takrat sploh spomni na svojo mami... Kar je po svoje tudi logično... PO moej se zmeni z njim, da vidiš, kako je s tem. krtexx, zakaj pa svojim staršem ne pošiljaš? Midva sva ravno zato naredila tale album, ki ga sproti dopolnjujeva, da potem lahko vsi gledajo in ni treba non stop neki - enkrat za vse, pa je mir. Kdor hoče, pogleda vsake tok, kadar dava gor nove slikice, jih opomniva, če se spomniva, pa še lubi je nek opomnik naštimal, da jim sporoči. ronja - joj, kolko si ti pridna s tem šivanjem. Od kod ti tolko cajta? Jaz včasih ne utegnem normalno jest nea, jest tudi meni dostkrat ne rata - čez dan. Šivam samo in izključno ponoči - po 22 uri, ko sta že obe v svojih posteljah (Lejla zaspi pri nama in ko zaspi še Ronja in tudi Lejla ornk zaspi, takrat jo šele prestavim v njeno posteljico v njuni sobici - pač tudi midva rabiva kdaj posteljo zase ). Jest tut mojga včasih mal zajebavam, pomožnosti, ko je njegova mamica zraven. jancci, pa misliš, da je to pametno? Meni se zdi to tko mal ponižujoče... Ne vem, sama bi bila po moje kar mal jezna nanj, da bi me nekaj prcal vpričo moje mami. Če se mava kaj za zmenit, mi povej lepo na samem, ap se bova zmenla, saj nisem dete (pa še s tistim ne bi tako delala)! Ok, če je to hec, pa vsi vemo, da je hec - če pa je prcanje, ej pa drugo. Midva se rajši na 4 oči zmeniva, se mi zdi, da boljše pali. jaz imam tud eno kilo majn kot prej....sam za te kile se sploh ne sekiram preveč, tud če bi imela kakšno viška, bolj me muči un del okol pasa, brezobličen trebuhuser posted image kaj ti se pa še vedno zarad trebuha sekiraš? A ne veš, da ni vredno? No, pri mojih kilah nekega ful trebuha niti ne morem met... Se mi zdi, da je kar tak, kot je bil prej, mogoče je popek eno malenkost drugačen, pa ne bistveno. Sicer pa mislim, da ne bi mogel nihče ugotovit, da sem 2x rodila . Aja, pa za vikend bomo kar doma, ker ma fotr predavanja za pripravit (se še ni ornk lotu, pa je mel en magisterij prej za pogledat (je mentor, pa je moral mal napake popravit...), pa mu je ful več dela vzel, kot je mislil, pa zdaj je bolonja, pa je vse drugač, pa to, pa ono... skratka - ah, ti raztreseni profesorji ) Moj si je pa včeraj spet vzel prosti dan za hobiuser posted image user posted image . Imavauser posted image eno fajn krizo že nekaj časa. Farfalca, kaj pa je njegov hobi? mogoče bi se lahko kako vključili? Po tej knjigi je dobila mala ime... ulla, kako že? Saj je že 9:30, ko si to pisala... Sem mislila, da ti za to že ob 7:00 poskrbiš
|