|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
1.10.2009 20:42:26   
Zvezdica
Psico peljala na sprehod pa je šla cela vas cuckov za menoj user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drgač pa kiara pridna si. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
1.10.2009 20:52:56   
krtekxx
Khurde, pa a ni lepo, če se lepo razume s svojimi in jim hoče takoj pokazat kako lepo slikco svojega otroka? Vidiš, jaz pa namest mojega njegovim vse take reči pošiljam (mi pa še na kraj pameti ne pade, da bi pošiljala k mojim staršem). Mal razčisti zakaj te to moti.
Jaz grem spat, čeprav mam ene stare grehe tlele na račkotu za zrihtat.
Danes je pa Uni v Lj dobila novega rektorja. Tip je res faca. Sem bila enkrat pri njemu na izpitu, pa sva najprej eno kavico skupaj popila, mal pokramljala, pol se pa še predmeta lotila. Pa prav lepo oceno mi je dal. Many years ago.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
1.10.2009 21:03:32   
Anonimen
a pretiravam?

po moje neuser posted image jst že vem da bi pop.....user posted image vpraši ga, ko gre srat, če tud mamici mms pošljeuser posted image user posted image

pa kaj maš tist z verigouser posted image

šit, biskvit pečem za tortouser posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 2678
1.10.2009 21:12:52   
Ploha
khurde: ne mi zamert, ampak pomoje pretiravaš, pridi k meni, boš zel hitro nazaj šla, pa še sama mms-e pošiljala user posted image user posted image user posted image samo po drugi strani te pa zastopim, če te moti mu pač povej, se pomenta...vsako osebo nekaj drugega moti, ne morm glih zares sodit, če res pretiravaš...samo če potem pogledam moje razmere bi pa rekla, da pretiravaš. user posted image

jancci: bravo tetka user posted image user posted image user posted image user posted image

snikolina: vse tabol! user posted image sam mal pozn user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
1.10.2009 21:48:07   
khurde
krtekxx, sej npr. tiste fotke, k so res "ornk", jaz pošiljam vsem, pa za taščo sem jih tut jaz dala naredit, pa še kr neki jih je blo, okol 50-70 (sam zanjo). je pa tko, da smo v isti hiši z njegovimi in res ne vidim pointa v tem, da za vsak drek mms pošlje... pa se med sabo niti ne razumejo kej prevečuser posted image

ulla, te mam že neki časa na sumu, da sva na isti frekvenci user posted image ... tist o hojci je bil pa odgovor na eni temi, kako so jo uporabljal... hojco privezal na verigo itd. user posted image

ploha, ne zamerim user posted image ti si itak izven moje kategorije user posted image men je včas že v isti hiši bit problem, pa se dobr štekamo (jaz-tast-tašča), sam to vseen ni to kot če bi bil sam... kaj šele, da bi bila v istem gospodinjstvu z nekom, s katerim se ne štekam... user posted image ... sej sem ga vprašala, če je res nujno vsako stvar poslat naprej, pa je reku, da bi bila ona lah užaljena user posted image

zvezdica, nekak si mi dala za mislit s to dolžnostjo

snikolina, hepi brzdej (za nazaj), a si lepo praznovala?

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
1.10.2009 22:10:46   
Nea
Joj, kak ste hitre. Danes zjutraj na 106-ti strani, zdaj že na 108.
No, bom začela s komentarji za 106 stran:

ronja - joj, kolko si ti pridna s tem šivanjem. Od kod ti tolko cajta? Jaz včasih ne utegnem normalno jest user posted image
Moji kg so tudi že v -. Zdaj imam ene pol kg manj kot pred nosečnostjo in glede na to da še vedno dojim, pričakujem da bom čez pol leta imela še manj.

zvezdica - user posted image  za Liamov zobek. Moja EMa vsako tolko časa preverja, če se ji zobek že maja. A so mu 6tke že zunaj?

spanje - vem da bo boljše... sestrici sta namreč bili popolnoma enaki in lahko računam da bo tam okoli 2l malo boljše, okoli 3l bo že super...

Tista kolegica, o kateri sem zjutraj govorila, je prišla ob pol 11, domov pa šla ob 3 user posted image . Eni pa res nimajo občutka za čas. Dopoldan je še mama pazila na Erika tako, da sem imela čas za klepetanje. Pa sem mislila da bo šla domov takrat ko bomo me šle po punčki. Pa ni. Je vprašala če se nama lahko pridruži. Ko smo prišli domov iz vrtca je vprašala če se lahko še malo igra z Emo in Laro. Tudi jedla je z nami in šele ob 3 se odpravila domov. Če ne bi Emo mogla na angleščino pelat, bi ta še ostala. Moja mami je skoraj živčni zlom dobila user posted image

Erik se je včeraj skušal povzpet na drugo stopnico. NA prvo mu je takoj uspelo, na drugo pa še ni. Pa sem mislila da je še čas za postavljanje vseh ograjic na stopnice. Očitno bo to treba takoj naredit.

Grem spat, dokler je še tišina user posted image

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
1.10.2009 23:08:59   
Jancci
a pretiravam?

Mah teli mamini sinčki... nekak ne znajo popkovine prerezat, če mene vprašašuser posted image Če tko čutiš, itak da ne pretiravaš!! Kr povej mu kaj sm rekla. user posted image Jest tut mojga včasih mal zajebavam, pomožnosti, ko je njegova mamica zraven. user posted image

Sonček in Zvezdica hvala za inf. za inhalacije. user posted image

Sva gledala spet en film, zdej pa grem spat. Nočko oz. dobro jutro. user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
2.10.2009 7:22:13   
krtekxx
Dobro jutro.
Khurde: pismo, saj je tvoj mož, partner, ali karkoli že - pomeni se z njim. Ampak če mene prašaš, so to prav malenkosti, zaradi katerih se po moje ne splača kravžlat živcev. Sam če te pa to kar naprej spravlja v slabo voljo, potem pa le.
Danes grem pa jaz po nakupih. Ravno pravi dan za to.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
2.10.2009 7:43:55   
Anonimen
jutro..

obupna noč...trikrat sem bla pri uli, vsakič sva nos šli pucat, pa inhalacije sem ji ponovno zavrela....pa da je nazaj zaspala - tko da vsakič bolj kot pol ure....in seveda vsakič k sem rit iz postle odnesal, se je še neo zbudil - kok bo le spal revček, brez joške v ustihuser posted image tko da je pol še to trajalo, da je nazaj zaspal....ah....ob pol sedmih pa itak auf...

ma kaj pa vem, men se pa ne zdi da bi khurde pretiravalauser posted image sej lohk da so res to malenkosti, no u bistvu so, proti marsičem, kar je lohk, sam vseen...zdej odvisno kak to zgleda, jst si predstavljam, da recimo, mi kot družina, neki počnemo, se mamo fajn, pa da moj vse te trenuitke hitro pofotka in hiti mamici pošiljat po mms-ihuser posted image ma men to ni glih...kaj pa vem....kot tist, k sem na DIPO-ju brala, da k je mala prvič 120ml (prej skoz90) spila po flaši, je tip takoj letel mamici povedatuser posted image men se to ne zdi glih zdravo...
k tud jst si glih ne prestavljam, no...recimo k sta se tamala začela obračat, pa lazit, pa k sem recimo kak zob odkrila itd., kar je blo takih stvari, sem zmeri lubija poklicala, pa mu povedla, sam da bi pa mamo klicala, sploh pa najprej njouser posted image tud na pamet mi ni padlo...

babe a bo kul če dons spacam skup torto za v soboto, se pravi to je za jutri user posted image user posted image bo pa ala nutrlina, sam z višnjami itd...oblita s čokolado....nič glih pokvarljivga....

joooj čist sm povoženauser posted image

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 2684
2.10.2009 8:14:50   
mimi30
babe a bo kul če dons spacam skup torto za v soboto, se pravi to je za jutri user posted image user posted image bo pa ala nutrlina, sam z višnjami itd...oblita s čokolado....nič glih pokvarljivga....

ulla, čist kul je....sploh če ni smetane zunaj, ker tista zna pol grdo zgledat, če ne drugega....mogoče bo še boljše, ker se bo biskvit fajn namoču od file....smetano po vrhu (če maš namen) lahk pa tud jutr daš

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
2.10.2009 8:17:25   
Anonimen
mimi nč nau smetane....sam z belo čokolado oblita, pa s tičino mal okrašena ( hello kittyuser posted image user posted image )

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2686
2.10.2009 8:29:18   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

mimi nč nau smetane....sam z belo čokolado oblita, pa s tičino mal okrašena ( hello kittyuser posted image user posted image )

kaj jo boš iz kakšne tvoje majčke prerisalauser posted image ....valda pol pa ni problema

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
2.10.2009 8:29:27   
mimi30
jutrouser posted image

čist sem hinuser posted image ....pa ne zaradi špele, je bila danes ponoč ful pridna, ker je šla zelo pozno spat in se je zbudila 2x do polnoči (čist na kratko) in pol šele ob 3:30....nejc je pa druga pesemuser posted image ....od 1h pa do 3h ni bilo mira....najprej ga je dragi rihtal, pol je pa čist znoru, ko se je že 10-tič vstal ....potem sva pa midva preganjala komarje....ma čist je bil prebujen in ni mogel spat, ker ga je komar nerviraluser posted image ....iskala sem komarja, mazala s sredstvi proti komarjem, vstavla v vtičnico,.....

khurde, men je to čist mim....mogoče je res malenkost proti drugim stvarem, sam takšna malenkost, ki je skor del vsakdana in lahk preraste v večno slabo voljo med partnerji.....mene bi tud motlo, sploh zato, ker prekine lep skupen trenutek v družini in se pozornost partnerja preusmeri drugam....jaz bi mu sigurno probala lepo rečt, če lahko to naredi vsaj kasneje, če že more in da njegova mami sigurno ne bo jezna, če bo zvedla malce kasneje....zgleda, da on to dela iz straha pred zamerouser posted image in je njegova mami tolk posesivna, da ga ne spusti iz svojih rok v njegovo družino....al pa ima to samo v glavi, da bo nekdo jezen....mogoče pa da mu parkrat rečeš, da naj rajši ne pošilja zdaj teh slikic, ker se itak ful slabo vidi in da boš ti jutri njegovi mami poslala oz. pokazala boljše iz fotoaparata

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
2.10.2009 8:46:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

kaj jo boš iz kakšne tvoje majčke prerisalauser posted image ....valda pol pa ni problema

iz gat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2689
2.10.2009 8:51:35   
mimi30
Glede kvinoje pa sem brala na embalaži, jaz jo kupim v mullerju tisto bio, da je neprimerna za otroško prehrano.

niia, a resuser posted image ....sva se pol z mami pogovarjali, da je bila mogoče res pretežka hrana za njo, ker je ful beljakovinsko polnauser posted image ....hvala za info, bomo zdaj nekaj časa počakali preden spet probamo

crtka, user posted image user posted image user posted image za malega pikeca, da se čim prej pozdravi

Kako je pa z vašimi kg?

jaz imam tud eno kilo majn kot prej....sam za te kile se sploh ne sekiram preveč, tud če bi imela kakšno viška, bolj me muči un del okol pasa, brezobličen trebuhuser posted image ....

petra, grozno je to ja....sva se pol z mami še pogovarjali kako je bila mala plava v trenutku, ko se je rodila....popkovnico je imela zavito okoli vratu in HB še okoli roke, da je ni moglo zategnit....je pa bila očitno že kar fajn v stiski glede na barvo....samo se je ful hitro pobrala in takrat sploh nisem študirala na to, da bi lahko šlo kaj narobe

Liam user posted image user posted image za miško

Si kaj zanimivega kupila v ikei?

sem imela dan plastikeuser posted image ....koš za ločevanje odpadkov, škatle za shranjevanje živil,...nič ekstra, šli sva gledat kuhno za mami

ma jst jo ne morm v voziček namontirat, da sedi in da bo ona nas ure in ure gledala kako mi delamo user posted image ne morem evo...pa da se mi še joka zraven, ker vem da jo neki muči...mah ni da bi govoru.

ma ja Ploha valda da ne. Pa še kakšno dudko v žganjeuser posted image user posted image , da boste lahk v miru delali....ja, razvadli so se, ko je bila Meta majhna in pridno mirno spančkala v vozičku....

Zobki- in kam naj bi prijavil otroka k zobarju?

pri nas v mb v oddelek za preventivo....k izbranemu zobozdravniku komaj po 3. letu

abcb, mi mamo za ronjo maxi cosi tobi, zadovoljni, bo verjetno lejla istega dobila.

ronja, mi imamo dva takšna.....a, se vam tudi zdi, da med vožnjo popušča zategnjenost naramnic?
ronja jaz bi tud link, pliz

evo, zdajle ko to pišem se špela igra s slušalkami in je skor pojedla gobico iz mikrofonauser posted image

Psico peljala na sprehod pa je šla cela vas cuckov za menoj user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
2.10.2009 9:10:37   
Jancci
Jutro.. spali super...metica je spremenila ritem..čez dan gre samo 1x spat cca 11h do cca 14ih, zvečer pade dol okrog 20ih in spi celo noč oz. do ene 5ih pol pa joška in še do 8ih. Ma super!! Takoj podpišem za takole spanje!!user posted image user posted image

Ulla si mi nardila lušte s tole torto!!user posted image

O mimi.. a sta pol najdla komarja?

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
2.10.2009 9:25:10   
mimi30
PREHITEVALČKI

ime:                ime :   MERE                          ŠT.ZOB                   

19.12.08

AFRICAN QUEEN     NOAH  3090g    50 cm

31.12.08 
M*O*J*C*A               MEDEA  3580g     48 cm  user posted image 5M user posted image 7M1T;2 user posted image 7M
                                             8470/71 - 9M        user posted image 6M
user posted image TUKAJ SMO

user posted image user posted image

01.01.09
MIMA83                     JAKOB   3900g    52 cm

03.01.09
OLJICA                    FILIP    3450g    52 cm    
RONJA                     LEJLA   3520g    53 cm

04.01.09
KRTEKXX                 BRITA   3390g    54 cm       2
                                        5750g/62cm-3M

06. 01. 09

SAŠA78                    ANŽE   4210g    53 cm

09.01.09

SPETKO                  TIAN     3650g   54cm          user posted image 5M3T; user posted image 6M3T
                                        5200g/61cm-2M
                                     7100/76cm-5M
                                    7850/81 - 7,5M
10.01.09
FARFALA              SAMO     4650g   54cm          user posted image 6M;user posted image 8M user posted image 6M2T 
                                        8800g/72cm-6M        user posted image 6M3T user posted image 7M

12.01.09
NIIA                     OSKAR   3740g     54 cm     user posted image 4M3T;8 user posted image 5M3Tuser posted image 6M
                                    7300g/67cm-3M
                                    9500/81 - 8M      user posted image 6M1Tuser posted image 6M2Tuser posted image 7M2T

16.01.09
ZAJA23                ANAJA   3800g    51cm 
RUBICA                GAJA     3650g   53cm  user posted image 5M2Tuser posted image 6M3T
                             8000/72 - 8M      user posted image 6M2T user posted image 7M
17.01.09
PETRA88         DAVID    3380g   54 cm  user posted image 8M1T user posted image 6M user posted image 6M2T
                                    5350g/59cm 

19.01.09
SNIKOLINA    ANŽE    4340g    54 cm   user posted image 6M3T  user posted image 3M;8
                                                         user posted image 7M user posted image 6M2T 
KIARA24
          KLARA    3260g   54 cm user posted image 4M2T  user posted image 5M;2 user posted image 6M
                                  8100/72 -7M   
                                                         user posted image 6M

20.01.09
JANCCI                  META     3240g   52 cm  user posted image 5M2T user posted image 6M;4 user posted image 7M
                                        7475/69 - 7,5M  
                                                            user posted image 7M    
21.01.09
NINA166            DAŠA   3200g   51 cm    user posted image 5M  user posted image 6M;2 user posted image 6M3T
                                   6960/68 - 7M           
24.01.09
PAJO                      ŽANA    2890g    51 cm         
URŠIKA***           ALEN    4200g    52 cm    user posted image 4M2Tuser posted image 6M2Tuser posted image 5M2T           

25.01.09
ULLA80                NEO      3420g    48 cm    user posted image 6M  user posted image 6M;2  user posted image 5M2T
                                                                 user posted image 6M2T 
27.01.09
BARBA                   TINE        3860g     55 cm   user posted image 7M2T user posted image 5M2Tuser posted image 8M
                                           5200g/59cm-2M  
                                           8255/71 - 7,5M

29.01.09
YELCI             KIKI        3500g     50 cm    user posted image 4Muser posted image 6M3T;2 user posted image 6M
                                   8200g/70cm-7M     user posted image 6M2T user posted image 7M

30.01.09
TJASSSA                 NELI       3800g      54 cm       
KHURDE                  ISA        3735g  53 cm  user posted image 6M2Tuser posted image 7M1T user posted image 5M2T 
                                         7740/68 - 7M    user posted image 6M1T   user posted image 6M1T
CRTKA                    ALJAŽ      3430g     52 cm  user posted image 6Muser posted image 7M;2 user posted image 5M3T 
                                             8200/67 - 6M   user posted image 6M2T   user posted image 7M

31.01.09
SONČEK33          LOVRO      3820g   54 cm    user posted image 7M  user posted image 7M

NEA                       ERIK         3940g   52 cm  user posted image ;3 user posted image 7M1T   
                                           6250g/61cm-2M   user posted image 7M
                                           9300/72 - 7,5M

user posted image   user posted image user posted image ......IN SMO JIH DOČAKALI
2.2.2009

ZVEZDICA      PATRIK     3550g   53 cm  user posted image 4M2T user posted image 3M3T;8user posted image 5M
                                     5150g/59,5cm-1M        
                                    8490/72,5 - 6M  user posted image 6Muser posted image 6M
3.2.2009
MIMI 30      ŠPELA      3770g    51 cm    user posted image 5M3T user posted image 6M1T;4 user posted image 6M2T
                                  4870g/59cm-2M  user posted image 7M3T
                                  7490/70  - 6M
VRTNICA84       ANA        3110g    50 cm

5.2.2009

SYMONA       AMADEJA      3910g    52 cm         
                                    8150g/68cm-6M 

6.2.2009
POLSKAVA       ELA      4150g    54 cm         

7.2.2009
PLOHA          META        3580g   52cm   user posted image 5M2T  user posted image 5M;2 user posted image 6M3T
                                    5200g/60cm-2M
                                    8270/69 - 6M

TRENUTNO NEAKTIVNE MAMICE:
L009 (LANA), DETECE (RUJ),KINOKIJA (TINA), MAVRICA24(MARKO), PIKAPOKA2(NEŽA),
JERČI
(TADEJ), ŠTRUKELČEK(TAJ), ACITAK(NIKO), LUNICA12(ANINA) ,
SONČNI ŽAREK(LUKA), ANEJ01(ANEJ), SNEŽINKA7(ALEN), _KATHY_(GAL),
LIMONA(LIA), HIJACINTA(ERIK), NAJKI(JAN MAI), URŠAP(ŽIGA)

LEGENDA:

user posted image 1.zobek user posted image jem GH

user posted image sedim      user posted image plazim se

user posted image kobacam  user posted image hodim user posted image prva beseda

SONČEK - Lovro
NEINI  - Erik user posted image user posted image
META Ploha
user posted image
RUBICA Gajauser posted image
META Jancciuser posted image            

PATRIK        user posted image
OSKAR
user posted image ANA  user posted image
NEO user posted image user posted image
KLARA user posted image    user posted image  
user posted image   user posted image TINE

DAVIDuser posted image
user posted image   SAMO

< Sporočilo je popravil mimi30 -- 2.10.2009 9:30:51 >

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
2.10.2009 9:31:40   
farfala
Dobro jutro!

Bravo za izgubljene kg punceuser posted image user posted image Ste mi pa dale za mislit s temi -kg.Jaz jih mam še vedno plus 3 pa še takrat nisem ravno bla suhauser posted image .pa mali bo kmalu star 9 m.

khurde men se tud zdi, da tvoj malo pretirava, saj pa tašča je del širše familije, ne pa vašega intimnega življenja, ki bi morala vedet za vsak vaš dih. A mu je naročila, da ji poroča o vsem?

Moj si je pa včeraj spet vzel prosti dan za hobiuser posted image user posted image . Imavauser posted image eno fajn krizo že nekaj časa.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
2.10.2009 9:37:47   
Anonimen
farfala pa kaj ti tolk jamraš okol kguser posted image men se ne zdi da bi glih mela kej za jamratuser posted image

evo, men je že ratalo taščo razjezit user posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
  Neposredna povezava do sporočila: 2694
2.10.2009 9:39:03   
Anonimen
Imavauser posted image eno fajn krizo že nekaj časa.

user posted image naj   čimprej mine...

(odgovor članu farfala)
  Neposredna povezava do sporočila: 2695
2.10.2009 10:01:49   
petra88
jutro
mi smo tud fajn spali, ne vem, al sm se zbudila 2x al 3x. če sm se 3x pol sm tisto prespala user posted image
zdej pa dajem Davida že ene pol ure spat. zmeraj se dvigne na noge in potel cvili in tolče po postelji, zidu.... misljavžnt reči, na katere še pomislila nebi da se lahko igraš z njimi. zdej ga grem pomoče že 56ič poležt. sm se šla prej tuširat v upanju da bo zaspal. jok brate, je pršu do tistga roba kjer je miza zraven in vse zmetal po tleh kar se je dalo in se režal in cvilu zravn. user posted image

farfala kje pa skrivaš ti 3kg preveč? no, sej jst jih mam tud še 9viška..
in držim pesti da zrihtata s tvojim..

khurde, men se zdi da mal pretirava tvoj. pa ajd, kakšno sliko vsake tolko že, sej jst tud pošljem mojim, sam za vsako stvar mi pa nekako ni no.

zdej pa s palčkom po mreži od postlce drgne.. mislim, da se bo počasi naveličal vstajanja (enih 60x je pomoje..) user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
2.10.2009 10:21:55   
Zvezdica

joooj čist sm povoženauser posted image

boščka si. Ko gresta mulčka počivat pejt še ti...bo dan lepšiuser posted image

Moj si je pa včeraj spet vzel prosti dan za hobiuser posted image user posted image . Imavauser posted image eno fajn krizo že nekaj časa.

pa si še ti dan zase vzami... oz si jemlji več časa zase, potem se vsaj meni se zdi te krize omilijo, se lažje pogovarjaš in se mi zdi da se stvari obrnejo na bolje. user posted image user posted image user posted image user posted image zate.

kar se KG tiče, še dobrih 13 viška. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
2.10.2009 10:41:27   
Hijacinta
Jutro. Sva sam okol laufala zadnje par dni, tko da sem čist crknjena. Pa še z mami sva se skregali, tko da sem še ful slabe volje user posted image . Na trenutke vam kar zavidam te vaše tašče, ker pri nas je ravno obratno. Mormo za vsako uro varstva prou prosit. Pa moja mami živi nasproti mene, pol mi pa še naprej mečejo kako so oni dobri. Pa nič ne naredim prou. Tok si želim, da bi kdaj kdo pršou pa reku da bodo Erika vzeli pa naj midva imava malo časa zase.
No sej bo, sosedova jabolka so zmeraj bolj rdeča a ne user posted image
Drugače pa user posted image da je petek, pa bo user posted image doma. Smo kupli ruzak in komaj čakam da ga jutri sprobamo. Če bo lepo vreme gremo na slap Savico. Tako da če veste za kakšno lušno turco se priporočam.
Pa vpisala sva se na plavanje na difu tako da dolgčas nama ne bo user posted image . Lep deževen pozdravček vsem skupaj pa lep vikend (Sem preletela kaj ste napisale pa sem vse pomešala. Plohauser posted image zate, mislim da vem kako se počutiš. Kakšna boksarska vreča bi prou prišla a ne user posted image )

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
2.10.2009 10:42:54   
farfala

farfala pa kaj ti tolk jamraš okol kguser posted image men se ne zdi da bi glih mela kej za jamratuser posted image

sureuser posted image user posted image , morš boljše pogledat

evo, men je že ratalo taščo razjezit user posted image user posted image

kaj si pa nardila?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
2.10.2009 10:50:23   
farfala
zvezdica, vem ja, da bi si morala vzet nekaj časa za sebe, ampak ga preprosto ni. Podobno je pri nas, kot pri hijacinti, vsak bi otroka malo pogledal, ko sem zraven, prav imel pa ga ravno ne bi nihče, edino sestra ga je 2 al 3x peljala na sprehod.In potem nimaš niti volje da bi se pogovoril. Eh, dost o tem. Pa hvala vsem za spodbudouser posted image

Mali je zaspal, grem kosilo skuhat

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?