|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
2.10.2009 11:06:54   
Hijacinta
Farfala točno tako. Moja mami ni razumela, da se jst nič ne spočijem če je ona pri meni in se malo buci buc ukvarja z otrokom. Jst sem bla skoz zraven in nisem mogla odklopit. No nisem čist res, vsaj pod tuš sem takrat lahko šla za več kot minuto user posted image S tem da Erik ni hotel biti sam niti 5 minut, to pa seveda zato, ker sem ga scrkljala user posted image Dej ga pusti malo jokat, otrok mora jokat. Da crkneš. Mah brezveze, vse že stokrat povedano.
Tale dež mi je zelo všeč. Erik še kar spi user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
2.10.2009 11:11:53   
nina166
Najprej nekaj slikic...je ena napisala, da bi rada vidla Dašo user posted image

Domen
user posted image

Bratec in sestrica
user posted image

Daša
user posted image

Takole se pa igrata
user posted image

Daša kobaca
user posted image

Še ena skupna
user posted image

Prvič v vrtec
user posted image

Evo par slikic...zdaj pa grem še ostalo pokomentirat

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
2.10.2009 11:26:48   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: nina166

Najprej nekaj slikic...je ena napisala, da bi rada vidla Dašo user posted image

Domen
user posted image

Bratec in sestrica
user posted image

Daša
user posted image

Takole se pa igrata
user posted image

Daša kobaca
user posted image

Še ena skupna
user posted image

Prvič v vrtec
user posted image

Evo par slikic...zdaj pa grem še ostalo pokomentirat

kok sta kjutuser posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
2.10.2009 11:31:46   
Anonimen
boščka si. Ko gresta mulčka počivat pejt še ti...bo dan lepš

ma k mi je tolk dragocen un cajt, ko je malo miruuser posted image

evo, sm še cunje zlikala, zdej grem pa ulo spat spravituser posted image

hijacinta nič ne zavidajuser posted image sej kaj konkretnega in pametniga tak ni od njih...v vseh dveh letih še ni noben pršu pa recimo da bi ulo na sprehod peljal ali kaj....tist sma mogla kr midva direkt podturit, če sva hotla...zdej pa še to ne več...sam vmešavali pa drek mešali bi pauser posted image

farfala ma brezvezeuser posted image je pršla gor, pa je bla pet minut in v teh minutah miljonkrt ulči gor in ulči dol pa ulči levo, ulči desno, ulči, ulči, ulči....ma jst sem alergična na to, res. eden od kriterijev pri izbiri imen je bil tud ta, da se ne da nekih hudih spakedrank ven delat...pa ajd, zastopim da človeku enkrat uide...al pa dvakrat še tud...sam ne pa za vsako.....in pol k je blo že ene dvajstič ulči, sem pa rekla ula je, je pa vsatala ikn rekla adijo in šlauser posted image kr neki...pa k smo že miljonkrat mel to, pa nejček, pa nejko, pa ulči...madona no...če bi hotla met nejčka, pol bi bil nejček, al pa vsaj nejc, tko je pa neo....pol pa maš odrasle ljudi, pa so še kr frančki, pa simončki pa metke in mojčke...ma men je za bruhat touser posted image sam ona ne upošteva, men je pa to glih tko, kt če bi se njej zdelo bolj primerno da bi ula bla špela in bi jo kr špela klicalauser posted image

nina luštna stauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2704
2.10.2009 11:42:41   
nina166
Spanje: kar vredu...4-krat se je zbudila in potem vstala ob 6.30

Da vam povem, kako je blo včeraj zvečer. Ati bi rad, da se mu zvečer pridružim v dnevni(razloga mi verjetno ni treba navajat user posted image ) in je Daši cel popoldan govoril "a boš pustila mamico da pride zvečer mal k meni...samo za 15 min...saj boš pridna in boš lepo spančkala...ti bom kupil kaj lepega za to...). Zvečer spravim spat Domna, Daša je že prej pojedla kašico, potem pa sem ji kar v dnevni dala zizo...sem mislila, da bo zaspala in bom jo nesla v kinderpet...verjetno. Je samo gledala okoli, se smejala, zato sva šle v spalnico, se vležema dol, ji dam zizo in jo zmanjka v minutki. Pride moj in jo prestavi v kinderpet...takoj začne neki javkat, ji da dudo...Daša se pa vsede in začne gledat okoli...imamo okoli kinderpeta ono obrobo, da ne buta z glavico v kinderpet in si je gospodična lepo odvezala, da je vidla na posteljo...in pol je začela lezt k meni in se smejat...sem jo dala nazaj, spet zizo...ati pa je šel z dolgim nosom v dnevno user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: farfala

nina166 zakaj ne moreš priti na kako srečanje?

Ker mama samo en avto..in gre z njim moj na šiht

abc123 mi imamo Maxi cosi Tobi...pravzaprav ga ima že Domen...zdaj pa Domen dobi drugega, večjega, Daša pa bo imela njegovega...je pa fajn sedež

petra možek je vredu user posted image

crtka user posted image user posted image da se čimprej pozdravite

kiara če te to veseli potem kar pojdi...pol pa lahko nam kak recept napišeš user posted image

khurde ona izjava glede hojce je pa res huda...saj ne moreš verjet kaj vse počne narod user posted image

ulla kaj pa praznujete?

ulla pri nas pa za Domen ati skrbi, če se zbudi...ker se tudi Daša takoj zbudi, ko ni "duduice" blizu. Ula pa se naj čimprej pozdravi user posted image user posted image

Varstvo: pri nas pa varstvo ni bilo nikoli problem...zjutraj jo popazi moja mama, da peljem Domna v vrtec in potem popoldan, da grem po njega....če grema kam ni problema in jih rade volje pazi. Enkrat je celo sama rekla: "kdaj bota kaj šla v kino, da boma lahko midva pazla otroke" Tako da glede tega imam pa res srečo. Pa še ful jima zaupam in vem, da ne bosta delala stvari za katere rečem, da ne smeta.

Daša se pri babici pazi, jaz pa uradno delam, neuradno pa tule gor visim user posted image ...tak da zdaj pa morem dat v višjo prestavo in še kaj nardit

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
2.10.2009 11:44:41   
farfala
hijacinta se zelo razumevauser posted image , kateri rukzak sta pa kupila?

nina lepa otroka imašuser posted image , pa tiste male delčke igrač tud pospravljaš celi dan, kajuser posted image .Še jaz moram to delat pa imam že "velikega" fanta, ki so mu legice še vedno zakonuser posted image

ullauser posted image user posted image ni kaj dodat na taščouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
2.10.2009 11:49:06   
snikolina
Heeei, kako ste, tale dež me moti. Mi2 bi šla malo ven, pa ne moreva. user posted image

Vse slikice SUPERuser posted image otročki prečudoviti!

RD sem praznovala super, oziroma ga še kar praznujem user posted image Danes spet obiski, sami fajni ljudje.

Tašča je hotela danes prit in sem pravi čas preprečila to štalo-hvala bogu za prijatelje!!!! Se mi glih strga da mi še ona tle na kavču visi in neki pametuje-kokoš!! Kaj bi dala, da je nikoli več v življenju nebi rabila videt ali se z njo pogovarjat...

Ful ste ble pridne, ne folgam brat. Zdej pa grem, ker se frajer neki razburja user posted image
Še enkrat hvala vsem za lepe želje.
PAPA

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
2.10.2009 11:49:22   
farfala
Danes moram pa spakirat za Aseja, gre čez vikend na priprave s karateisti.

ronja jaz se pa zdaj vedno na tebe spomnim, ko mi kaj razlaga o knjigi leta v njihovem razredu : Ronja, razbojniška hčiuser posted image user posted image .

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
2.10.2009 11:51:50   
Anonimen
ulla kaj pa praznujete?

ulla pri nas pa za Domen ati skrbi, če se zbudi...ker se tudi Daša takoj zbudi, ko ni "duduice" blizu. Ula pa se naj čimprej pozdravi

ma en kup rd-jev....moj ma, pa njegova sestra in njen tipuser posted image

mah, pri nas pa ne velja, kdr je tko...se dere in hoče mene, sej načeloma tud on vstane, samo ne velja zmeri, pol morm pač jst...

(odgovor članu nina166)
  Neposredna povezava do sporočila: 2709
2.10.2009 11:59:26   
Anonimen
ula že spi, ful je hitro zaspala, k so take težave s tem spanjemuser posted image sem ji rekla da zdej bo pa šla počivat in je valjda začela trmarit da ne in se dret, pa da bo risanke gledla....sem rekla dobr, tole risanko poglej do konca, pol pa greva. in k je blo konc, je sama rekla, zdej pa greva počivatuser posted image in sva šle, inhalacije sm ji naštimala, pa mojster jaka sva še zapeleuser posted image in je zaspala.
opažam da ful zaleše to, k začne trmarit, da ji daš en podaljšekuser posted image recimo k gremo na igrišče in pol k rečem zdej bomo šli pa domov, tud zmeri začne težit in tulit da ne gre...pa ji zmer rečem enkrat se še pelji po toboganu, pol pa gremo...in se gre peljat, zravn se seveda usaja, da ne gre domov in ko se spusti, jaz rečem tko, zdej pa gremo in res gremouser posted image se nič pregovarjam, mi se popokamo in gremo, ula pa pol takoj prileti za nami in vpije ja kam zdej greste, počakte me, jst grem zravenuser posted image moj je sicer enkrt reku, ja ne morš jo kr pustit, sam zdej pa vidi da pali...k drgač bi se lohk pa še cele cajte pregovarjali, pa še tko bi jo mogli odvlečt tulečo domovuser posted image
tko da tole je res vredu varianta, sploh pa to, da otrok ve da resno mislimo....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2710
2.10.2009 12:04:13   
Anonimen
snikolina a vedve tud nista prjatlce user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2711
2.10.2009 12:07:49   
crtka
No HB smo odkrili zakaj ima vročino, ima blago vnetje ušeska, se je pa komaj danes pokazalo, smo dobili sirup in upam da se kmalu pozdravi.
Hvala vsem za dobre želje.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
2.10.2009 12:13:05   
ronja
A tako zanimanje je za naši punci?user posted image No, pošljite emaile, pa vam ga pošljem, ok? Drugače ne gre, rabiš "invitaition", hehe.

khurde, ja, mal pa pretiravašuser posted image . Verjamem, da ti gre na živce, ampak to je v bistvu res njuna stvar... Ne, res, no - smo različni: jaz si ne predstavljam vsak dan slišat z mojo mami, se mi zrola v 1 mesecu čist  (preverjetno, me je v user posted image z ronjo en čas skoz klicarla, sem znorela čist), moja svakinja se s svojo sliši po VEČKRAT na dan! je obema pač tako všeč. Tašča je lubija tudi včasih klicala vsak dan - njemu sicer to ni bilo všeč in jo je po hitrem postopku odpikal, kot tudi svak (tudi njega je klicarila), ampak njej je bilo to vseeno: lahko sta bila tečna, kolikor sta hotela, samo da je slišala, da je vse ok. Aha, tečen je, torej je ok - nekak tako.user posted image
MOgoče ima tvoj pač tak odnos s svojo mamo: kar je verjetno, da sta bolj navezana, ker pač ni bilo očeta...  Ne vtikaj se v njun odnos, kot nočeš, da se ona v vajinega. Vtikaj se samo v odnos do vnučke, ker njo je pa treba zaščitit, ker se sama ne more.

Če on to dela zato, ker si sam želi (kakor sem dobila občutek po tvojem 1. pisanju), potem je vse ok. Če dela to zato, da ne bo mama užaljena (kar sem dobila občutek po tvojem 2. pisanju), ga pa lahko malo povprašaš, kako je s tem. Če se onadva ne razumeta sicer prav dobro , pa to dela zaradi nekega občutka dolžnosti - to bi šlo pa tudi meni na jetra! Ker potem je mevža - pa ne glede na to, kdo je na drugi strani: mama, šef, teta... nima veze. Hočem dedca, ne mevže. (sem tudi svojemu tako povedalauser posted image ) Tako da se pa tu strinjam s krtexx, da razmisli, zakaj ti gre na jetra - ker imaš občutek, da je mal mamin sinko? potem ti gre verjetno zaradi nečesa drugega - tistega, zaradi česar si tak občutek na začetku dobila...

pa da smo si na jasnem, meni bi bilo tudi čudno - samo on ni nikoli tak bil... Ga je pa mami vedno kliccala in me ni motilo - motilo me je pa - in to fejst, ko je začela klicarit mene in se mi nalimat na vratih vsak danuser posted image .

čeprav ima pa tudi mimi point s tem, da se takrat pozornost partnerja preusmeri nanjo - verjetno te moti to, da se takrat sploh spomni na svojo mami... Kar je po svoje tudi logično... PO moej se zmeni z njim, da vidiš, kako je s tem.

krtexx, zakaj pa svojim staršem ne pošiljaš? Midva sva ravno zato naredila tale album, ki ga sproti dopolnjujeva, da potem lahko vsi gledajo in ni treba non stop neki - enkrat za vse, pa je mir. Kdor hoče, pogleda vsake tok, kadar dava gor nove slikice, jih opomniva, če se spomniva, pa še lubi je nek opomnik naštimal, da jim sporoči.

ronja - joj, kolko si ti pridna s tem šivanjem. Od kod ti tolko cajta? Jaz včasih ne utegnem normalno jest

nea, jest tudi meni dostkrat ne rata - čez dan. Šivam samo in izključno ponoči - po 22 uri, ko sta že obe v svojih posteljah (Lejla zaspi pri nama in ko zaspi še Ronja in tudi Lejla ornk zaspi, takrat jo šele prestavim v njeno posteljico v njuni sobici - pač tudi midva rabiva kdaj posteljo zaseuser posted image ).

Jest tut mojga včasih mal zajebavam, pomožnosti, ko je njegova mamica zraven.

jancci, pa misliš, da je to pametno? Meni se zdi to tko mal ponižujoče... Ne vem, sama bi bila po moje kar mal jezna nanj, da bi me nekaj prcal vpričo moje mami. Če se mava kaj za zmenit, mi povej lepo na samem, ap se bova zmenla, saj nisem dete (pa še s tistim ne bi tako delala)! Ok, če je to hec, pa vsi vemo, da je hec - če pa je prcanje, ej pa drugo. Midva se rajši na 4 oči zmeniva, se mi zdi, da boljše pali.

jaz imam tud eno kilo majn kot prej....sam za te kile se sploh ne sekiram preveč, tud če bi imela kakšno viška, bolj me muči un del okol pasa, brezobličen trebuhuser posted image

kaj ti se pa še vedno zarad trebuha sekiraš? A ne veš, da ni vredno?user posted image No, pri mojih kilah nekega ful trebuha niti ne morem met... Se mi zdi, da je kar tak, kot je bil prej, mogoče je popek eno malenkost drugačen, pa ne bistveno. Sicer pa mislim, da ne bi mogel nihče ugotovit, da sem 2x rodilauser posted image .

Aja, pa za vikend bomo kar doma, ker ma fotr predavanja za pripravit (se še ni ornk lotu, pa je mel en magisterij prej za pogledat (je mentor, pa je moral mal napake popravit...), pa mu je ful več dela vzel, kot je mislil, pa zdaj je bolonja, pa je vse drugač, pa to, pa ono... skratka - ah, ti raztreseni profesorjiuser posted image )

Moj si je pa včeraj spet vzel prosti dan za hobiuser posted image user posted image . Imavauser posted image eno fajn krizo že nekaj časa.

Farfalca, kaj pa je njegov hobi? mogoče bi se lahko kako vključili?

Po tej knjigi je dobila mala ime...

ulla, kako že? Saj je že 9:30, ko si to pisala... Sem mislila, da ti za to že ob 7:00 poskrbišuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
2.10.2009 12:15:19   
nina166
 Crtka super da ste odkrili, kaj mu je...naj se čimprej pozdravi user posted image

Ulla sem brala enkrat eno knjigo o vzgoji otrok in je not pisalo, da je treba dat otroku čas, da se privadi na to, da bo moral končat kar ravno dela in začet delat nekaj drugega. Je bil tudi opisan primer kako ravnati na igrišču...mu rečeš "samo 2-krat se še spustiš po toboganu, potem pa gremo"...tako ima baje otrok čas, da se privadi nato, da se bo nehal igrat in šel domov. Tudi mi to večkrat uporabimo in morem rečt, da vedno deluje.

Pa še nekaj ulla...a bota hodle z Ulo na lutkovne predstave?

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu crtka)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
2.10.2009 12:16:42   
crtka
Še Slikica za na seznam
user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
2.10.2009 12:27:33   
Anonimen
ulla, kako že? Saj je že 9:30, ko si to pisala... Sem mislila, da ti za to že ob 7:00 poskrbiš

kaj točnouser posted image

a tašča...ob 7ih una še spiuser posted image

crtka a ma nos kej zabasan.....fajn fajn spirat....

Pa še nekaj ulla...a bota hodle z Ulo na lutkovne predstave?

ma letos še ne, ker še nima tolk koncentracije, da bi bla sposobna eno uro skup neki gledat...drugo leto pa mogoč, bo moje že boljš...

a da v knjigah tko piše tuduser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2716
2.10.2009 12:28:51   
Anonimen
grdo raco mam na farmi, zagrebte se user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2717
2.10.2009 12:42:34   
Jancci
jancci, pa misliš, da je to pametno?

Itak, da je ponavadi prcanje, je pa tut res, da je v vsaki šali malo resnice. V bistvu s tem tud njej povem kaj si mislim o tem, da ga je tok razvadla.. pa ji včasih direkt rečem, da ni prav, da je njen sine od domačih del edino svojo sobo pospravljal. Ostalo se mu pa ne sanja kaj in kako. Zdaj ga pa jest "vzgajam". Kaj me briga kaj si misli, ona meni tud zelo direktno pove kaj ji ni prav. Za nekatere stvari imamo tak bolj odprt odnos. user posted image

Ulči je pa ista varianta kot "fofa papala". Jest tut zatežim če ji rečejo Metka. Tele stare mame res ratajo hujše kot otroci ko so z otroki. user posted image

Nina res sta fletkota!! user posted image user posted image user posted image

Mi imamo danes tut en žur doma.. bo baje 30 folka k mamo neke rd-je. Ne vem kako se mojimdvema da to rihtat?!? No ja, vsak po svoje. Važno, da mene ne vpletata, pa je men ql.

Pri nas se za varstvo dobesedno grebejo. Bi jo non stop drugi meli. Ko pridem dol, mojo mati kar odnese k njej in če jo vprašam kaj dela, v sekundi reče NIČ, pa tudi če ima na pol nohte namazane.user posted image Tko da, če sem jest zraven, ko je še kdo drug mi je sploh ne dajo. Ma nobena skrajnost ni dobra. user posted image

Ronja maš ZS. user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 2.10.2009 12:56:27 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
2.10.2009 13:04:15   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Farfalca, kaj pa je njegov hobi? mogoče bi se lahko kako vključili?

Bolj težko ronjica - jadralno padalstvouser posted image , pa še začetnik je

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
2.10.2009 13:26:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: farfala

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Farfalca

ronjica

user posted image user posted image user posted image user posted image

ma ej, prov besna sm zdejleuser posted image ma to ne morš verjet....itak, glih tisti cajt, k ula spi, ma tast dol najhuj projekte in je pribijal neki k norc in valjda jo je zbudiluser posted image se je drla, da ne more počivat, k at tolčeuser posted image user posted image ma jst ne vem...v dveh letih, vedno hodi ob istem cajtu spat in v celem dnevu, k je skoz doma, si on ne more bolj primernega momenta izbrat za razbijanje....k to se konstantno dogaja....pa zvečer isto, ob pol osmih, k gre ula spat, se on še kej spomne, da je treba povrtat/pribit/odfleksat......user posted image
upam da mi jutri kaj naprej prinese, k bo tole ziher pokasiral.....

če me par dni ne bo kle gor, pol veste da se mi je dokončno odpeljal in da sprejemam obiske od 15ih - 16.30 v vojnikuuser posted image

(odgovor članu farfala)
  Neposredna povezava do sporočila: 2720
2.10.2009 13:26:52   
Anonimen
farfala gresta v tandemuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2721
2.10.2009 13:46:17   
krtekxx
Imavauser posted image eno fajn krizo že nekaj časa.

Kar pojamri. Lahko tudi na ZS. A leta? A veš uni štos, ki ga je povedal en tip?
Sem se vpisal za ribiča...je moja skoz hodila za mano in mi nosila palice; sem se vpisal za lovca...mi je skoz odmikala grmovje; sem šel letet....me pelje na štart, me pride iskat na cilj - vsaj v zraku imam mir! user posted image (mal se hecam, sem bila včasih tudi sama med padalci)
No, resno: mi2 sva oba (jaz BILA) precej aktivna rekreativca. Sedaj se mi zdi strašno nefer, da jaz ne morem skoraj nikamor, oz. zelo poredko in za zelo kratek čas, moj je pa v zadnjem tednu bil 3x ornk na kolesu. Sam em pa ma zelo rad, če mu ne težim, če ga poslušam, ko mi pripoveduje štorije, kako je bilo in če ga še mal pohvalim kako je dober, da je tako dober ob 3 otrokih in vse une mulce "nažge" za gor in dol. Me pa ne mara, kadar mu težim, kako sem jaz boga, k nikamor ne morem, pa mam še zmeraj špeh na trebuhu, pa kak egoist je k tok hodi okoli...
Ronja, če bi ti poznala mojo mamo...mi je včeraj rekla, da na j Briti s čim namažem noge, da bo imela bolj močne.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
2.10.2009 13:47:34   
ronja
kaj točnouser posted image

napisala si, da si že razpizdila taščo - pa se mi je zdelo, da sta še dolgo zdržali - do pol desetihuser posted image

Bolj težko ronjica - jadralno padalstvouser posted image , pa še začetnik je

Lahko po hribih z njim hodita, hehe. Sam dol bo on ful prejuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
2.10.2009 13:48:54   
Anonimen
da je tako dober ob 3 otrokih in vse une mulce "nažge" za gor in dol.

user posted image user posted image user posted image user posted image alamuvera, res user posted image

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 2724
2.10.2009 13:58:44   
Jancci
da je tako dober ob 3 otrokih in vse une mulce "nažge" za gor in dol.

alamuvera, res

Ma super so, kaj čem rečt?! Boh ne dej se kermu hobiju odpovedat. V naslednjem življenju bi bla moški!! user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?