Ursi2
|
Živjo, punce! MUMU, ČESTITKE!!!!!!!! Vav, ful lepa novica!!!!!!!!!!!!! No, upam, da se fajn počutiš!Sta pa imela včeri res popoln dan!!!!No, pol pa le poročaj, kako si in kaj bo povedala na pregledu!!!! MI smo fajn, Luka je boljš, z antibiotikom smo skoraj na koncu, jutri imama pa še kontrolo pri pediatrinji. Drgač se skoz dogaja, vedno je na polno v gibanju, tudi noči so boljše, edino, kolikor ga morem zbudit ponoči za AB. Tudi naš si rad poje, sicer samo bolj lala, ampak zelo lepo pa zapoje na tak način uno - Pikapoka, pikapolonica. Itak je pa najbolj vesel, kadar midva pojema!Mi prinese iz kabineta kitaro in potem morem igrat in seveda mi on pomaga!Pa pri bici me vedno pelje v sobo, kjer je klem pa skuavir in potem on malo igra, pa jz, potem pa skupaj. Mu je ful fajn! Jz se tudi fajn počutim, sicer me je dans ponoči in zjutraj trebuh precej bolel, tako da mi je prav pasalo, da je Luka malo dlje spal, da sem še jz lahko malo dlje ležala! Je pa moj dragi danes dal odpoved v službi in bo z novembrom začel delati tukaj kot jaz, pri nas. Mi pa tudi na veliko iščemo halo, kamor bi se prestavli, ker zdejle je res noro in premalo prostora! Edino malo me skrbi, kk bo, ko bom šla na porodniško, ker zdej sem bolj kot ne sama v pisarni! Pa bo že, sej bom lahko j kr preceod doma delala, pa bo! Meni je pa prav zanimivo, kako Luka različno odreagira, vsakič ko grem zjutraj v službo. Je vedno vesel, ko mu rečem, da grema dol k dediju. In gre lepo sam po stopnicah, pol ko pa jz grem, pa je včasih ful jok in skor znori zraven, danes se me je držal za nogo in me ni spustil, včasih pa mi lepo da lubčka in mi pomaha!Pa sma približno isto časa popoldan skupaj, pa vedno se imava fajn in je pestro. Res me zanima, kaj se mu v glavi dogaja! Najlepši je pa zjutraj, ko se zbudi, pa spima na kavču v njegovi sobi in se priplazi do mene in mi stisne take lubčka, da sem cela mokra! Ga morem pa zelo pohvalit, da se zelo želi sam oblačit in slačit. No, oblačenje mu šene gre najbolj, medtem, ko sleče si jaknico že skor sam, tudi pulover si že skor sam dol da pa nogavičke itak. Tudi jest je zelo lepo začel, vsaj pri meni je večinoma sam. Pa včeraj smo bili skupaj na otroškem igrišču. Mi je bilo prav smešno, ker jz ga pustim, da se sam potrudi in zleze po lojtrci, oz če mu čist malo manjka, mu malo pomagam, moj pa ga kr prime in ga gor da. Pol pa sem mu rekla, ko ni bilo gužve, da naj ga pusti, da se sam potrudi, sam pazi naj, da ne pade, ker bo veliko bolj gibčen pa za njega je boljš. Pa je reku, da mam prav. Po drugi strani je pa bilo meni kr slabo, ko se je spravil z glavo navzdol po toboganu Zala lepo te je bilo spet malo brat!Oglasi se še kaj! Terida, upam, da si bolje! Veš, tako kot je rekla Dinki, G velikokrat reče kaj tako, da te pošteno stisne in prestraši. Meni je tudi G pri Lukiju skoz govoril, da bo velik in da je večji, kot bi moral biti po tednih, ampak na koncu je bil pa komi nekaj čez 2 kg. Ti kar uživaj v nosečnosti in z Eriko in poskušaj ne preveč mislit na to!Za porod se pa tudi ne posebej sekirat, ven bo že prišel! Dinki, !Vem, da ti je težko, ampak kot si rekla, da sta šele začela delat na . SEj bo, pa sej delat je tudi zlo fajn!Držim pesti, da boš tudi ti drug mesec zagledla ali . Špela, kaj je Maks posrečen!Kako sem se nasmejala temu, kje je abus!! Pa super za viška cajt!!!Da se boš tudi kaj razvajala v tem času,al! Zofy, super slikice!Res mi je žal, da nas ni bilo! Kaj pa srečanje v LJ, Kaj idej za kraj in čas?
|