|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
30.9.2009 23:13:34   
Špela100
Terida brez skrbi, vse bo ok. Naš Maks je bil tudi skozi velik, pa velik, pa velik, sem bila čist zaskrbljena kako bom jaz rodila, pa potem smo se še odločili, ja če je pa velik pa naj bo maks user posted image user posted image . No pa sem rodila in je imel maks 3.390 in 51 cm. Strašili so me pa kot da ima 4,5 kg in 55cm.
Prav vsak pregled mi je poudaril, da smo nad povprečjem. Tako, da se lahko sprostiš, ker pri par puncah, ki jih poznam so se tudi za 0,5-1 kg zmotili.

Pa srečno...

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
1.10.2009 9:58:02   
mumu
dobro jutro

Kako smo kaj, samo na hitro se javljam, se bila včeraj v lj na riverdance in je bilo fenomenalnouser posted image , bi šla danes še enkrat.

Dinki, sedaj pa čakamo "samo" še nate.

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
1.10.2009 10:50:18   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: mumu

mumu....čak, čaki....a jaz to prav razumem? a ti moramo čestitat???? user posted image user posted image user posted image user posted image
joj, sem se naježila, tud ene kocine nimam, da ne bi bila pokonc user posted image
hitro javi, sej veš, da od firbca rit raste! user posted image

< Sporočilo je popravil Dinki -- 1.10.2009 10:51:52 >

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
1.10.2009 10:54:53   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

Terida brez skrbi, vse bo ok. Naš Maks je bil tudi skozi velik, pa velik, pa velik, sem bila čist zaskrbljena kako bom jaz rodila, pa potem smo se še odločili, ja če je pa velik pa naj bo maks user posted image user posted image . No pa sem rodila in je imel maks 3.390 in 51 cm. Strašili so me pa kot da ima 4,5 kg in 55cm.

tudi moj Titek je bil na vseh UZ velik, velik, ampak da bo tako zelo velik pa si tud slučajno nisem mislila.....na koncu 4235 in 58, obseg glave 37 user posted image . Se še zdaj spomnim, ko mi je dr. predrl mehur in mi je babca naredila pregled, so bile njene besede: orng si ga nafutrala user posted image ....
ampak terida, rodila sem pa s (samo) tremi notranjimi šivi user posted image user posted image user posted image  tko da nič skrbet! Ni vse le v velikosti user posted image . Veš kolk manjše user posted image  rojevajo ženske pa so pretrgane.  

< Sporočilo je popravil Dinki -- 1.10.2009 10:57:07 >

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
1.10.2009 11:13:01   
mumu
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

mumu....čak, čaki....a jaz to prav razumem? a ti moramo čestitat???? user posted image user posted image user posted image user posted image
joj, sem se naježila, tud ene kocine nimam, da ne bi bila pokonc user posted image

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sej je čist začetek včeraj sem naredila test preden sem šla na riverdance in sem imela res popolen dan

15.10 imam prvi pregled (malo zgodaj, zaradi prvih dveh nosečnosti), držite mi pesti da bo vse ok

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
1.10.2009 11:31:56   
aleži
uauauauauua Mumu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dinki hitro v akcijo,da greš na seznam nosečnic.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
1.10.2009 11:53:46   
Zala.
živijo

saj včasih vas še preberem, pišem pa...user posted image
Terida javljam se zaradi tebe pa vidim da so te že pridne punce potolažile. Meni pri Urbanu niso rekli nič, pa je bil ogromen, za Florjana so rekli , da bo grozno velik, skoraj 6kg pa ni bilo tako hudo imel je samo 4, za Zalo pa da ima dooolge noge, za kar sicer ne bi imela nič protiuser posted image pa se mi zdi da ima noge čisto običajne. Tako da Terida, saj bo OK.
Čestitam vsem nosečkam in lepo, mirno nosečnost.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
1.10.2009 12:56:21   
Lona76
Mumu čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ja hudo. Res pravi baby boom med marčevkami. Ja za enkrat res samo še Dinki manjka. SEm vam kr malo fovš. Jst bi bla tut doma user posted image .

Terida vse bo v redu. Mojedva sta mela oba velike glave. Taja 3 tedne pred rokom 36,5 cm, Tilen čez rok 37 cm. Bo že prišla ven ta bučka.

Drugače smo mi ok. Taja zjutraj zajoka v vrtcu ampak je hitro dobro. So me pa včeraj klicali iz ZD, da cepijo za gripo in glede na to, da je Taja tok bolna če bi jo cepili. Jaz sem se kar odločila. Mumu a so kakšni stranski učinki oz. reakcije? Ti si tudi letos cepila Tio če se ne motim? (govor je o navadni gripi in ne o novi).

Glede petja pa tudi Taja že začenja. Je zadnjič prišla domov z isto pesmico. Kuža pazi. In zapoje kuža pazi in jaz naprej in ona hišo čuva, laja, ..... malo po svoje, ampak začetki pa so. Mislim pa da si je to zapomnila iz cd-ja rad imam živali. Ga v vrtcu kar vrtijo in je Taja zelo navdušena. Prav tako je navdušena nad eno pesmico čarovnika gregata - pujsi debelujsi. To bi lahko skos  poslušala.

Zofy jaz sem Tilnu govorila da dobi sestrico ali bratca, prav tako je šel z mano na UZ, da ga je videl. Je pa res, da je bil Tilen veliko starejši in je vse zastopil. Ne vem pa kako bi pri taki razliki ravnala. Definitivno bi se pogovarjala in razlagala, da pride dojenček.

Špela100 sem se močno nasmejala Maksu kje je abus?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Slikice iz srečanja so super.

Zadnjič na RS za TAjo je bilo v redu. Malo sta povedali kaj delajo, kako so se že udomačili in da so se začeli prvi ugrizi, in da so sami jedci v skupini, da za malico dokler je hrana na mizi je mir, pri kosilu pa več ali manj omagajo in da grejo tudi hitro spat in ker se počutijo bolj domače več spijo.

Toliko za enkrat od mene.

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
1.10.2009 13:01:17   
Dinki

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sej je čist začetek včeraj sem naredila test preden sem šla na riverdance in sem imela res popolen dan

15.10 imam prvi pregled (malo zgodaj, zaradi prvih dveh nosečnosti), držite mi pesti da bo vse ok

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii čestitam, čestitam, iskreno iz srca ti čestitam! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  želim ti eno lepo, lepo, mirno nosečnost! user posted image user posted image

a veš, da sem ti kr mal fovž, jst sem glih danes dobila user posted image user posted image ....sej bo, sej smo glih dobr šele začel delat.....

ma super Mumu, res! user posted image

< Sporočilo je popravil Dinki -- 1.10.2009 13:09:36 >

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
1.10.2009 13:01:38   
san
uau, mumu, čestitke, ma kakšna krasna novičkauser posted image user posted image user posted image user posted image , pa blagooooor, jst bi jih tut šla gledat

ooo, zalauser posted image , lepo te je ”slišat” po dolgem času. kako ste? zdravje ok?

sem se zdele spomnila, ko sem prebrala zalin post. terida, men so dva dni preden sem rodila izabelo rekli, da je otrok premajhen in to za dober mesec in pol, da ne bo mel 2 kg, glavo pa da ima ogromno. mene je skor kap in sem dva dni trpela na oddelku med nosečnicami, ki so imele ali hude komplikacije oz. še huje so izgubile otroka. obup! in potem naj bi šel človek normlno rodit... edino kar se ni zmotil je bil spol in glava. dva dni po tistem pregledu v P pri zelo priznanem G sem pa rodila izabelo 3680 g in 51 cm, no, glava je bla pa 37 cm (za info urban je imel isti obseg kot izabela, izidor pa 38,5)

< Sporočilo je popravil san -- 1.10.2009 13:05:19 >

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
1.10.2009 13:04:47   
san
terida, naš urban tudi zelo rad poje, ampak on ima čisto svoje besedilo in melodijouser posted image . zelo rad pa ima tudi, ko pojem jaz, potem pa me on kao oponašauser posted image

no, zdej morm pa delat naprej

< Sporočilo je popravil san -- 1.10.2009 13:05:36 >

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
1.10.2009 13:21:05   
Dinki
Tudi pri nas Titek rad poje. Še raje kot poje, pleše...in kako je srčkan pri tem, še ko gre spat in se z možem pogovrajava o njem, se mu nasmejiva user posted image . Skoz ima iste kretnje z rokicami in ko pade v element še malo poklekne v nogicah pa ustka obvezno zraven odpira kot da poje, ampak ubistvu še ne poje....vsaj ne tako kot Erika....če že, potem je njegovo petje bolj kot pri Urbanu, torej ima neko svojo govorico.

Ooooo Zala. le večkrat se nam oglasi pa tudi če čisto na kratko.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
1.10.2009 13:24:54   
Dinki

oh kako ti pa to verjamem! Ostani pod njegovimi vtisi še doooolgo časa! user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
1.10.2009 13:55:15   
Zala.
...se mi zdi, da ste spraševale kako pripraviti malčka na prihod dojenčka in ker sem ravno v službi...

nekaj

slikanic za otročke:
Pravljica o mojem dojenčku: Laurence Bourguignon
Dobil sem sestrico, ampak jaz bi imel raje hrčka: Knight India
Če bi bila dojenček: Tharlet Eve

in literatura za mamice opsa za starše:
Bratci in sestrice: dr.Richard C. Woolfson
Prvič v vrtec: Bojan Varjačič - Rajko

mah ne vem, mogoče pa najdete kaj zase. S slikanicami je pa tako, da nekateri otročki že dosti poslušajo in gledajo eni pa ne...
tolk na hitrico... čau

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
1.10.2009 14:13:44   
Ursi2
Živjo, punce!

MUMU, ČESTITKE!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Vav, ful lepa novica!!!!!!!!!!!!! No, upam, da se fajn počutiš!Sta pa imela včeri res popoln dan!!!!No, pol pa le poročaj, kako si in kaj bo povedala na pregledu!!!!

MI smo fajn, Luka je boljš, z antibiotikom smo skoraj na koncu, jutri imama pa še kontrolo pri pediatrinji.
Drgač se skoz dogaja, vedno je na polno v gibanju, tudi noči so boljše, edino, kolikor ga morem zbudit ponoči za AB.

Tudi naš si rad poje, sicer samo bolj lala, ampak zelo lepo pa zapoje na tak način uno - Pikapoka, pikapolonica. Itak je pa najbolj vesel, kadar midva pojema!Mi prinese iz kabineta kitaro in potem morem igrat in seveda mi on pomaga!Pa pri bici me vedno pelje v sobo, kjer je klem pa skuavir in potem on malo igra, pa jz, potem pa skupaj. Mu je ful fajn!

Jz se tudi fajn počutim, sicer me je dans ponoči in zjutraj trebuh precej bolel, tako da mi je prav pasalo, da je Luka malo dlje spal, da sem še jz lahko malo dlje ležala!

Je pa moj dragi danes dal odpoved v službi in bo z novembrom začel delati tukaj kot jaz, pri nas. Mi pa tudi na veliko iščemo halo, kamor bi se prestavli, ker zdejle je res noro in premalo prostora! Edino malo me skrbi, kk bo, ko bom šla na porodniško, ker zdej sem bolj kot ne sama v pisarni! Pa bo že, sej bom lahko j kr preceod doma delala, pa bo!

Meni je pa prav zanimivo, kako Luka različno odreagira, vsakič ko grem zjutraj v službo. Je vedno vesel, ko mu rečem, da grema dol k dediju. In gre lepo sam po stopnicah, pol ko pa jz grem, pa je včasih ful jok in skor znori zraven, danes se me je držal za nogo in me ni spustil, včasih pa mi lepo da lubčka in mi pomaha!Pa sma približno isto časa popoldan skupaj, pa vedno se imava fajn in je pestro. Res me zanima, kaj se mu v glavi dogaja!

Najlepši je pa zjutraj, ko se zbudi, pa spima na kavču v njegovi sobi in se priplazi do mene in mi stisne take lubčka, da sem cela mokra!user posted image user posted image user posted image

Ga morem pa zelo pohvalit, da se zelo želi sam oblačit in slačit. No, oblačenje mu šene gre najbolj, medtem, ko sleče si jaknico že skor sam, tudi pulover si že skor sam dol da pa nogavičke itak. Tudi jest je zelo lepo začel, vsaj pri meni je večinoma sam. Pa včeraj smo bili skupaj na otroškem igrišču. Mi je bilo prav smešno, ker jz ga pustim, da se sam potrudi in zleze po lojtrci, oz če mu čist malo manjka, mu malo pomagam, moj pa ga kr prime in ga gor da. Pol pa sem mu rekla, ko ni bilo gužve, da naj ga pusti, da se sam potrudi, sam pazi naj, da ne pade, ker bo veliko bolj gibčen pa za njega je boljš. Pa je reku, da mam prav. Po drugi strani je pa bilo meni kr slabo, ko se je spravil z glavo navzdol po toboganu

Zala lepo te je bilo spet malo brat!Oglasi se še kaj!

Terida, upam, da si bolje!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Veš, tako kot je rekla Dinki, G velikokrat reče kaj tako, da te pošteno stisne in prestraši. Meni je tudi G pri Lukiju skoz govoril, da bo velik in da je večji, kot bi moral biti po tednih, ampak na koncu je bil pa komi nekaj čez 2 kg.
Ti kar uživaj v nosečnosti in z Eriko in poskušaj ne preveč mislit na to!Za porod se pa tudi ne posebej sekirat, ven bo že prišel!user posted image user posted image user posted image

Dinki, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !Vem, da ti je težko, ampak  kot si rekla, da sta šele začela delat na user posted image . SEj bo, pa sej delat je tudi zlo fajn!Držim pesti, da boš tudi ti drug mesec zagledlauser posted image aliuser posted image .

Špela, kaj je Maks posrečen!Kako sem se nasmejala temu, kje je abus!!user posted image user posted image user posted image  Pa super za viška cajt!!!Da se boš tudi kaj razvajala v tem času,al!

Zofy, super slikice!Res mi je žal, da nas ni bilo!

Kaj pa srečanje v LJ, Kaj idej za kraj in čas?

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
2.10.2009 8:51:47   
TamaraV
Prvo en lep pozdrav po dolgem času.
Čestitke za nove nosečnice.Lepo vas je brati.
Lepe slike srečanja v Izoli.

Terida ne skrbi.G.se danes še zmeraj zmotijo za spol otroka, kaj pa šele za kaj drugega.V porodnišnici ko sem rodila je bila v sobi ena mamica in je pričakovala fantka dobila je pa punčko.Vsak otrok je različen ne morajo biti vsi otroki po njihovih tabelih narejeni.Brez skrbi vse bo vredu, pa še če boš vzela epiduralno bo lažje :)
Erika se mi zdi napredna če že izgovarja stavke...spomnim se ko je zadnjič srčkano rekla: autobus. Lana zna povedati samo dve besedi v stavku in še to je redkost.Upam da ne bo kakšnega problema pri pedijatrici.Spoloh ne vem kaj bo morala pri njej narediti.
Zelo rada poje in to po svoje.Samo eno besedo jo razumem za katero pesem gre.Pa tudi če ji jaz pojem moram lih tisto pesem katero ona hoče.

Lana hodi v vrtec. Nisem imela nobenih problemov pri uvajanju.Lahko bi že prvi dan ostala brez mene 8h. Problem je bil edino to da grize otroke če ji vzamejo kakšno igračo.To je naredila na svakemu otroku samo enkrat in baje so se jo na način malo prestrašili. Doma ne grize. Ne vem kaj naj naredim glede tega.Vaši otroci to počnejo in kaj naredite?
Začela je nohte jest. Tudi glede tega ne vem kaj narediti. Slišala sem da obstaja en prozoren lak za nohte in če ga imaš namazanega in se ga dotakneš z jezikom ima gorek okus.Kaj mislite o tem?
Ko pride domov iz vrtca mi na veliko neki razlaga.Ima ene svoje stavke in ne neha po pol ure sam govori.Jaz se pa delam da jo vse razumem in ko ji rečem: "a res???"..ona meni aha aha.in potem nadaljuje :)
Začele smo že pred dobrim mesecom hodit na kahlico.Sama se spomni in mi reče da gre "kako".Nazačetku je bila samo igra in veselje ker je slišala kako lula, potem je bilo veselje ker sem ji dovolila da vodo potega.Tako da mi se sedaj že pokaka tudi na stranišču. Kahlica ni več tolk zabavna.Je pa res da jo nič ne silim h temu.Sama me prosi da jo postavim na straniščno školjko :)
Včasih zna biti zoprno in mi se ne da zjutraj jo dajat gor, pa plenično gor in dol.Sicer pa se še zmeraj polula v pleničko.Sam zadovoljna da ko mi pove da gre "kako" res lula ali pa kaka.Zaenkrat še ne ve da mora biti plenička zmeraj suha :)

Uf sem se raspisala. Sam o moji temali pišem. Mogoče če vas bom redno brala bom lažje bolj pokomentirala.
Lep vikend

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
2.10.2009 9:06:28   
Špela100
O punce, ekola mene spet...hvala vsem za pohvale našega maksa user posted image . In fajn, da sem vas nasmejala z ABUSOM, sem se tudi jaz smejala cel dan.

MUMU ti si pa carica tednauser posted image user posted image jupi, spet bo dojenček pri marčevkah. Čestitam in držim pesti.

Ja DINKI zdaj pa res samo še ti user posted image user posted image , držim pesti.

Glede srečanja: prejšnji teden sem cel teden imela avto, je bil moj na jadranju in sem splanirala, da bi z maksom prišla do ljubljane in da vas povabim na eno kavico, pa je načrt padel v vodo, ker je maks zbolel.user posted image . No zdaj je zdrav, pa sva brez avta. Lepo bi vas bilo videti.

Glede vrtca je še kar ok, danes ni niti doma jokal, niti ko sem ga oddala, super. Samo mene pa moti sto in ena stvar. Sem mislila, da sem jaz preveč zahtevna, oz. da kompliciram, pa sem se pogovarjala tudi z drugimi mamicami in podobno mislijo. Brez veze, ker spremenit se itak ne da nič, se bomo pač prilagodili.

Maks tudi poje ringaraja, zraven pleše, pa na tla pomeče, se usede na tla...še bolj kot poje pleše....on bi sam plesal,mama pidi masa gleda ( mama pridi maksa gledat) in potem ga moramo vsi gledati kako on pleše njegove koreografije user posted image user posted image in se ful resno drži, kot, da je na enem svetovnem prvenstvu user posted image user posted image .

No zdaj šibam delat, da mi spet dan ne zbeži. Točno dva dni se mi je zdelo, da imam časa na pretek, včeraj pa mi je bil že dan prekratek. Jaz sem nepoboljšljiva in čist sama sem si kriva, ker si naredim tak plan za dan...nemogoč in potem se preganjam, da ga dosežem in potem sem jezna ker ga ne dosežem...ma sama sebi delam slabo user posted image user posted image , moram malo te norme znižat, da ne bom skoz slabe volje kaj še vse nisem naredila user posted image user posted image

čaoooooo

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
2.10.2009 9:43:00   
Dinki
Hej mamice,
no pa smo dočakali petek user posted image  sicer je danes kislo vreme, ampak jutri bo baje že bolje.

Ursi2, super, da gre z ušeskom na bolje.

in TamaraV, lepo da si se malce oglasila in pridna Lana, da gre tako lepo že na stranišče user posted image . No, naš Tit je šele sedaj začel sestavljat po 2 besedi skupaj....npr pridem ponj v vrtec in mi reče ni dada (ni očija) in kaže z rokico, da ga ni user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

Ja DINKI zdaj pa res samo še ti user posted image user posted image , držim pesti.

Hvala Špela100. No, sem se spomnila včeraj, da morate poleg zame držati pesti tudi za Pomlad08 user posted image .

Nič, grem delat, da mi čim hitreje mine tale petek.
Uživajte!

Mumu....kako si in ostale naše user posted image ? user posted image

(odgovor članu TamaraV)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
2.10.2009 10:07:19   
Ursi2
Živjo, punce!

Ena kava za vse!
user posted image

Pa še malo sladkega, ko paše v tem vremenu

user posted image

Kako ste kaj? Še sreča, da bo sam dans tako vreme. Res upam, da bo lepo vreme za vikend! Čeprav včasih je pa fajn, da je dež, da mi ni treba rož na vrtu in okorg hiše zalivat!user posted image user posted image  Kaj moreš, sem pač mal lena!user posted image user posted image

No, mi smo bili danes zjutraj že pri zdravnici. Je bil Luka priden in smo bili že ob7-ih tam!Noč je bila sicer spet kr neki, tako da me j ebilo malo strah, kaj bo kaj rekla, ampak baje, da so ušeska zdrava in da ni panike več! e pa bila dans ful dobre volje in je bilo prav fajn!Najbrž zato, ker je bil moj dragi zraven!user posted image user posted image

Včeri sma šla spet na otroško igrišče in je bilo prav fajn!Res uživa tam in se mi fajn zdi, da pride malo skupaj z drugimi otroki. Ga je prav fajn gledat, kk pride do kake punčke in jo začne kr objemat. Pa kr božal bi jo!No, sej ni vedno priden, ampak večino časa pa ni panike! Edino če pa je kak bolj divji otrok, se pa kr umakne in čist šokirano gleda. No,sej počasi se bo že navadil!

TamaraV, super, da si se oglasla!Pridna Lana, da gre lepo na stranišče!pRava faca, res!Pa pridna, da ni bilo panike glede uvajanja v vrtec!Glede grizenja ti pa ne znam svetovat!Naš zaenkrat tega še ne počne oz edino mene včasih ugrizne, ko je že lačen in utrujen!Takrat pa vem, da zdej pa ni več heca!user posted image user posted image  Upam, da čimprej preneha to počet! Tudi glede nohtov nimam ideje!user posted image Oprosti!

Špela, bomo mogle bit malo hude!user posted image user posted image  Punca, dej se umiri, še tako bo prišel čas, ko se ne boš vidla iz dela, dej zdej bolj umirjeno in si vzemi čas zase. Nažalost ima dan samo 24 ur! Delo bo pa tudi počakalo!Tako da kr na izi in uživaj!!user posted image user posted image
Maks je pa res faca!user posted image user posted image user posted image user posted image

Dinki, čestitke Titu za ni dada!!!user posted image user posted image user posted image

Ja, držimo pesti za Dinki in za Pomlad08user posted image user posted image ! No pa še za katero, če ima željo, pa je nam še ni zaupala!user posted image

Zdej pa hitro delat!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
2.10.2009 10:07:21   
Zala.
dan...
evo jaz že držim pesti in jih več ne spustimuser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
2.10.2009 10:09:54   
Ursi2
Takole, pa še seznam nosečk:

SEZNAMČEK NOSEČK user posted image

srečka user posted image          PDP              pričakujemo           ime 

user posted image  ali user posted image         
Terida              2.12.2009                user posted image                 ???
Zofy                 15.2.2010                user posted image                        
Tina
Joži79             14.3.2010
Ursi2               28.3.2010                            Jure, Maruša, Eva
Mumu 

Upam, da sem napisala vse!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
2.10.2009 10:13:19   
Zala.

jej Ursi psssst, ti da si lena?????!!! Daj no daj ti si pridna zelouser posted image

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
2.10.2009 10:20:34   
Špela100
Glej, glej Ursi meni nasvete deli kako nedelatuser posted image user posted image user posted image ..ma si smešna,user posted image user posted image ti pa cel mail napišeš, kako si kosila travo, sesala, prah pobrisala, spekla pecivo in še in še bi lahko naštevala user posted image user posted image . Aja pa še se učila zraven....
In ti lena???user posted image Niti pod razno, ful si pridna... sem se prav nasmejala, pri nas bi rekli se lonc kozici špota, prevedeno, da smo iste user posted image user posted image user posted image

Ja dinki lepo, da si me spomnila in Pomlad08 oprosti, tudi tebi držimo pesti...user posted image user posted image

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
2.10.2009 10:23:14   
mumu

Takole, pa še seznam nosečk:

SEZNAMČEK NOSEČK user posted image

srečka user posted image          PDP              pričakujemo           ime 

user posted image  ali user posted image         
Terida              2.12.2009                user posted image                 ???
Zofy                 15.2.2010                user posted image                        
Tina
Joži79             14.3.2010
Ursi2               28.3.2010                            Jure, Maruša, Eva
Mumu                                                             Janez, Kim

< Sporočilo je popravil mumu -- 2.10.2009 10:24:24 >

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
2.10.2009 10:32:06   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Včeri sma šla spet na otroško igrišče in je bilo prav fajn!Res uživa tam in se mi fajn zdi, da pride malo skupaj z drugimi otroki. Ga je prav fajn gledat, kk pride do kake punčke in jo začne kr objemat. Pa kr božal bi jo!No, sej ni vedno priden, ampak večino časa pa ni panike! Edino če pa je kak bolj divji otrok, se pa kr umakne in čist šokirano gleda. No,sej počasi se bo že navadil!

jaz s Titkom vsako popoldne hodim na igrala v naši vasi. Se zmeraj mamice tam dobimo in Tit noro uživa. Zdej zna že sam iti po stopničkah na tobogan in se čisto sam tudi spusti. Še pred enim mesecem sem morala skoz zraven stat, zdej je pa že pravi profesor  v tem user posted image . Zelo lepo sta ga sprejela 2 fantka bratca medse (4 in 5 let) pa ena punčka s katero je tudi v vrtcu...ma so pravi mali kompanjončki, jih je luštno skp gledat. Mam res srečo kar se tega tiče, da imamo ogromno majhnih otročičkov v naši vasi. Letos so npr. v 1. razredu v naši vasi le trije, no letnik 2008 jih je pa v celotni občini, ki je relativno majhna 100 user posted image . Uf, mamo srečo da smo dobili vrtec, tega se še danes zavedam, glede na to kako je kje še danes kriza.

Ursi2 pa lena...ja pa ja user posted image user posted image  kaj sem pol šele jaz - ni kategorije zame user posted image

Mumu, a če bo user posted image  bo Janez? Kako kulsko  user posted image user posted image user posted image  mi je všeč to ime user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.