|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
26.9.2009 22:40:28   
Špela100
No pa smo dočakali, punčko, mojo nečakinjo. Porod je bil pa čist brzinski, v glavnem vse je z obema ok.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
27.9.2009 20:28:29   
Vilma
O čestitke teta! user posted image  Tvoji sestri pa še posebej! Super, da je vse v redu! user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
28.9.2009 8:49:42   
terida
Dobro jutro, punce!

Pa ignorirajte to, da je danes ponedeljek user posted image Jaz sem teden spet začela z napolnjenimi baterijami. V soboto smo osvojili Kum (Erika v nahrbtniku, jaz pa v avtu). Bil je res krasen dan! S kolegi smo imeli že 8. tradicionalni (letni) pohod in letos je bilo res nekaj posebnega, saj sta se dva na vrhu Kuma zaročila! Njej se ni sanjalo, smo bili ostali pridno tiho, ko smo bodočemu ženinu pomagali pri pripravi presenečenja user posted image Naslednje leto se mora en par vsaj poročit na vrhu hriba, če hočemo, da bo vsak pohod boljši od prejšnjega user posted image Sicer pa je bil to kar množični pohod - sem prav ponosna, ker nas je bilo 19 odraslih in 3 otroci user posted image
No, v primerjavi s soboto je bila nedelja dosti bolj mirna - bili smo doma (razen sprehodov) in se crkljali. Ma super vikend, res!

Ursi, kup user posted image user posted image user posted image za Lukca! Ne znam ti svetovat kako s sprehodi v primeru vnetih ušes, ker mi tega zaenkrat še nismo imeli...

A se kateri da napisat kaj vse morajo malčki pokazat pri zdravniku pri letu in pol? Zanima me predvsem zato, ker vem, da nam ne bo treba naredit skoraj nič - naša si zdravnica nikoli ni vzela kaj dosti časa za te sistematske preglede in me je večinoma samo spraševala kaj Erika že dela in česa ne. Malo me ima, da bi za naslednjega user posted image vzela drugo zdravnico. Tiste, ki imate več kot enega otroka: a imate za vse otroke istega pediatra? A je kaj "narobe", če ni isti (s tem bolj mislim na razne komentarje s strani zaposlenih v ZD)?

Lona, vidim, da je pri vas spet pestro. user posted image user posted image user posted image za ves kripl bataljon user posted image Jah, mož pa kot možje na splošno, ne? user posted image Upam, da bo tvoj odklop zalegel za en čas in dolgo ne bo treba novega user posted image

san, tebi pa pošiljam user posted image user posted image user posted image za Urbana. A da tako močno grizejo že male punčke? user posted image Verjetno je z majhnimi otroci huje, ker nimajo občutka...

katj, še kdaj se oglasi!

Teta Špela, čestitke! user posted image user posted image user posted image Vidim, da imaš pridno sestrico - rodi lepo na rok user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
28.9.2009 8:50:14   
terida
Ku, ku, Zofy, vidim da si gor, pa sem te prehitela! user posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
28.9.2009 9:44:44   
Zofy
ku, ku teridauser posted image

Ja, sem gor, ker sem vas brala, p ane utegnem napisat prav nič... dela imam še ta teden kar dosti, pol pa bom spet lahko malo zadihala...upam.

Glede sistematskega mislim da je treba kocke sestavljat - naredit stolp. Samo menda so kocke ful mini. Pa na sliki je treba razne živali pokazat in te so tudi zelo na majhno narisane. Pa se mi zdi, da se punčko nahrani ali nekaj podobnega. Ma sej je nekje na netu tale denverjev test in si lahko sama pogledaš kaj naj bi znali pri tej starosti.

Glede pediatrinje, bi jaz na tvojem mestu kar zamenjala, sej mislim, da lahko vsko leto zamenjaš zdravnika. In bi imela oba otroka pri istem zdravniku. Že zato, da se ga ti navadiš, on tebe... Mi imamo Avsenikovo v ZD Šiška in sem z njo povprečno zadovoljna. Lahko bi bila bolj zgovorna in živahna, samo drugače pa je ok. Je ne mislim še menjatuser posted image . Bolj me za zobarja zanima. Kam naj Julijo naročim??

Špela100, čestitke, da si postala tetauser posted image user posted image . Jaz bom postala tudi, vendar približno 1,5m po tem, ko bom 2. mamicauser posted image . Je moj brat kar pohitel, je mlajši od mene 6 let, njegova pa 7. Ampak, če bojo otroci, bojo mogoče tudi penzije user posted image

Ek, user posted image user posted image user posted image za poseg, samo da je mimo! Pa user posted image user posted image ,da boš čimprej user posted image user posted image zagledala!!

Vilma, user posted image user posted image user posted image za nespanje. To pa je res hudič, če človek ne spi, ker pol imaše cel dan pokvarjen user posted image . Julija se zadnje dni spet prebuja ponočli in joče oz. se dere, ker ji raseta spodnji 3ki. Pol pa bo upam za nekaj časa mir, ker bojo vsi zobi zunaj. razen 5 seveda. Kdaj pa 5-ke zrasejo?

Azzurra - nisi se tukaj javila, sem pa na FB vidla, da si tudi ti utrujena do kosti. user posted image user posted image user posted image da bo kmalu bolje, da bo tudi mož prihajal prej domov in ti pomagaluser posted image user posted image

Tina50, lepo, da si se javila. Spet se nisva uspeli dobit na štajerskih koncih. Lahko bi eno mini srečanje zorganizirale: jaz, ti in Urši2. Ma če ne prej, pa pol, ko bomo na porodniškiuser posted image

mumu
, čestitke za uspešen sistematski. Glede tvoje tašče pa.... vidim, da se vse zgražate, jaz pa tudi Julije včasih ne namontiram v sedež, če gremo res samo 500m stran po lokalni cestiuser posted image . To pomeni po mestu, kjer je omejitev 50km/h. Za na kakšno hitrejšo cesto pa bi jo tudi za 20m zavezala. Se mi zdi, da smo mi bili nezavezani, pleh od avta je bil slabši, pa smo lih tako preživeli. Ampak ja, previdnost ni nikoli odveč. Bom mogla svojo lenobo nekam strestuser posted image

Spanje - Julija obvezno spi 1x na dan. pri varuški baje več kot 2 uri, tudi 3, doma pa okoli 1,5 ure.

Ursi2, glede vnetih ušes ti žal ne morem svetovati, ker jih še nismo imeli. Sem pa jih imela jaz enkrat in sem normalno ven hodila. Samo ko me je res ful bolelo, sem bila doma, ležala in se smilila sama sebi. Kako pa z oročki takrat ravnat, pa žal ne vemuser posted image .

katj, sem vidla tvoje slike na FB. Res sta lušna tvoja 2 fantiča in po slikah sodeč, se imata zelo rada user posted image . Upam, da bo tudi pri nas tako.

Lumpiji
- a so tudi vaši otroci tako nori na pesmico od Lumpijev, ki je pred dnevnikom na Slo1? Julija vedno priteče, ko jo sliši. Včeraj sem celo pesmico na Mercatorjevi strani našla in Julija je priletela z balkona, ko jo je slišala in plesala, plesala, plesala. In na koncu "še, še!!".

Zdaj imam pa še eno vprašanje za mamice, ki imate 2 otročka. Kako ste 1. pripravljale na prihod novega? A priporočate kakšno literaturo?

No, zdaj pa dovolj, sem se čisto raztipkala...moram nazaj na delo. Lep ponedeljek vsem!

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
   RE: zakladi marčevk 2008en padla)
28.9.2009 10:24:45   
Ursi2
Špela oz teta Špela, čestitke za nečakinjo!!!!!user posted image user posted image Zdej pa hitro varvat!!!!!user posted image

No, pa je ponedeljek tu!Kaj naj rečem. Pester vikend!V soboto smo bili dopoldan na trgatvi!Ker je bilo res lepo in toplo vreme in ni pihalo, sma šla tudi z Lukijem. Sicer je imel kapo gor, tako da so bila ušeska na varnem. Je bil pa zelo priden. Najprej je seveda moral iti pregledat traktorje, pa kosilnici,...., če vse dela in je vse ok, pa piščančke pobožat, kravice nahranit, potem pa sma šla pomagat obirat!No, to je bilo bolj malo pomoči, ampak je bil dober, je imel ene tri velke grozde, da jih je dosegel in je obiral bobiko po bobiko. Pa ena je šla v usta, ena pa v posodo!user posted image user posted image user posted image  Res je il posrečen!No, je najbrž mene videl!user posted image user posted image Sej to sma delala glih sam kakih 20 minut, pol se je pa že navuser posted image eličal!No, popoldan oz opoldan smo šli pa k mojim, je šel moj pomagat, midva z Lukijem pa sma mal okorguser posted image  skakala, kužeka in muce porihtala, pol pa je šel Luka spat, jz pa sem mamcuser posted image i tipi top pospravla kuhinjo in dnevuser posted image no pa kosilo skuhala!Po kosilu pa sma šla domov in k sosedi, ki je imela 5 let na rojstni dan!Je tako užival in skakal na trampolinu!res je užival, tak vesel pa nasmejan je bil! No, tam je bila tudi ena 9-let stara punca, ki res obvlada male. Sem lahko kakih 20 min sedela in sam mal gledala, kje je Luka, kaj se dogaja, drgač pa sem lahk v miru se pogovarjala in še kaj pojedla!Sem prosla sosede, če si jo lahko kdaj sposodim, pa so rekli, da ne, da so jo tudi oni vedno veseli! Hm, le zakaj?user posted image user posted image user posted image
Sma prišla domov šele okorg 21, pa Lukiju še vedno ni bilo za it, sam je bil utrujen, pa antibiotik sva mogla vzet!No, nočje bila spet kr neki, vstal je pa včeri tudi že pred 7uro!Ga morem na učit še, da kadar se žura, se naslednji dan dlje spi!user posted image user posted image

Včeri pa smo šli potem k maši, potem pa smo hotli it v Logatec k sestri, ko nama v petek ni uspelo! pa pridemo od maše in prileti dedi (možev ati), da so nama v avto vdrli!Mi letimo tja in je eden res razbil voznikovo šipo s prav enim 20x20 cm velikim kamnom in ukradel moževo denarnico s karticami in dokumenti in seveda denarjem! Ej, sej ne morš verjet!Jz sem se kr tresla, moj je bil razkurjen, folk se je sam čudil, da lahk kdo to nardi! No,je poklical mož policijo, pa preklical kartico in potem smo čakali skor 45 min, da so prišli policaji!Luka je bil že siten-lačen, zaspan, hotel je dol,pa  mu nisem pustla, ker je blo steklo povsod, pa avti so se vozli! No, ob 10.30 so se policaji končno pripeljali. Potem pa je dedi peljal Lukija domov, midva pa sma s policaji uredila stvari!Danes pa skače moj okrog za nove dokumente pa k cenilcu!
Bo pa treba novo šipo, pa vrate, ker je enkrat zgleda falil, ko je vrgel in je v vrata grdo zadel, tako da se ne da ven sklepat, potem se je odbilo v volan, da je volan poškodovan, pa v naslon za roko, ki je tudi poškodovan in v telefon, kerga ima v avtu!Tako da bo kr ene škode!Pa smotano je, ker sma brez avta!
Potem je mislil moj doma ostat in se jezit in smilit in jezit in vse, kar spada zraven!Pa sme rekla, da naj pove, ali gre zraven ali ne, da midva z LUkijem bova šla v Logatec. Sma imela sposojen avto od naših, er je moj v soboto prišel zvečer z njim. mI JE BILO Škoda, da bi zdej vrgli sončno nedeljo vstran zaradi ene budale!Itak je bila pokvarjena, ampak vsaj zaradi Lukija. No, potem smo šli vsi in je bilo kr fajn. Moj je sicer bil odsoten pa je skoz sam na to študiral, ampak Luka se je imel pa fajn in se je mal naigral z nečaki!To je bilo pa tudi najbolj važno!No, na koncu smo šli tako pozno od tam, da smo se na poti še ustavili, nekaj popili in pojedli insem ga kr previla in preoblekla, da sem ga potem lahko sam v posteljo nesla!
Danes pa spet delat!Jz pa že ful pogrešam Lukija!Po svoje komi čakam marec, da bom doma!

No, kar se ušesk tiče se res prilagajam Lukiju in pazim, da ima pokrita ušeska, pa če ne piha, smo zunaj!Sam me pa zanima ena stvar!
kAJ ve mislite? MI je včeraj tašča rekla, da bi mogu imet LUka kapo gor tudi v hiši!Sem sam čudno pogledala!Pol sem pa rekla, da če je tk, pol more met pa zunaj itak že zimsko kapo zunaj!iN POL SEM POslušala, da jz ne vem, kk je če imaš ušesa vneta in kk to boli. Ja itak, ko sam ona ve, kk to boli, jz jih pa še nisem imela in nimam pojma. Pa sem rekla, da vem, kkboli, ker sem jih velkokrat imela, ampak da to ni rešitev in da če bo imel še v hiši pol pa res ne bo sploh ne odporen in se mu bojo ušeska čist razvadla!To mi je tudi P rekla, ko sem jo že enkrat prej vprašala glede kap.
Pa me zanima, kaj ve mislite!

San user posted image user posted image user posted image user posted image  za ugriz!Ja, to pa zna hitro doletet in prav grdo!Bogi!!user posted image

Katj, super da si se javla!Ful maš lušna poba!pRava frajerja sta!In super, da uživata eden z drugim!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Pa user posted image user posted image user posted image user posted image  za kašelj!!!

Terida user posted image user posted image user posted image  za lep vikend in da je zaroka oz zaroka presenečenja uspela!!!!!!tO PA JE RES MOGLO BIT SUPER ZA KOLEGA!user posted image user posted image

Posvetovalnica oz kaj mora pokazat pri nas: dobil je nekaj kock in je moral stolp nardit iz njih (take precej male kocke), potem je dobil eno flaško in not rozino in jo je moral ven spravit (zasukat flaško, da je ven padla), pa dojenčka je dobil in je moral pokazati noge, roke, ušesa, usta lase, oči, trebušček! POtem je na listu moral pokazat muco pa kužeka (to je narisano na listu kjer so napisana navodila, kaj je treba vse delat in je črno belo in precej malo. Zelo nezanimivo.) Potem pa je še dobil žogo, ki jo je mogel brcnat!
Vprašala je tudi, če že zna uporabljat žlico in vilice, če sam pije iz kozarca, če se že poskuša sam oblečt ali slečt oz obut. No, pa stehtala in izmerila ga je!

Sam naš je geldal, kaj je dobil zdej v roke, ker mu dojenčki niso zanimivi, pa še tako  mali dojenček, manjši ko moja dlan je bil. Tako da učk pa nosa in ust ni pokazal, ker je sam čudno gledal. Pa sem rekla, če lahko na sebi al pa na meni pokaže, ker to pa točno ve in ni problema, pa je rekla da ne, da to ne velja!p asem ji povedala, da nima dojenčka in da ga najbržprvič drži v rokah, ker mu ni bilo nikol zanimivo, me je pa ful, kaj se to pravi, da mamca enga dojenčka mu bote pa že mogli kupit, kk da ga nima!Sem si mislila, idi nekam, boš ti meni težila!Pol ko je pa vse na meni pokazal, ko se je okolja navadil, pa ni bilo važno!Tako da je to tk bolj kr neki!
Aja, pa flaško je dobil in ga mogel nahranit je pa gledal tisto flašo, ko bi z lune priletela!!!!!user posted image user posted image

No, tolko za enkrat od mene!

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
28.9.2009 10:30:56   
Dinki
Dan mamice user posted image ,
evo nas spet jovo na novo - ponedljek v službi.
Za nami pester vikend, smo bili cela dva dneva od doma, Tit je bil priden, edino tašča mi je včeraj po dolgem času živc potegnila, ampak pustimo to za kdaj drugič. HB, da nismo velikokrat skupaj.

Ursi2, kar se tiče ušesk od Lukca...upam, da sta že OK, za vsak slučaj mu pošiljam user posted image user posted image user posted image . Pojma nimam kako je z izhodi če ima vneta ušeska. Da potrkam jih Tit še ni imel. Jaz bi ga verjetno če ne bi imel vročine in bi bil zunaj sonček brez vetra peljala malo ven. Sej so še tko topli popoldnevi.
No, sem pa šla v petek jaz po Titka v vrtec (ga zmeraj hodi zaenkrat očka iskat) in me je bil tako vesel...je stekel k meni z odprtimi rokami v objem user posted image ...in ko sva šla ven mi je začel govortiti ni dada, ni dada (ni očija) in kazati z rokico, da ga ni...user posted image  faca mala!

Mumu, kako je bilo na koncertu, je bilo vse OK kar se tiče Tie in tašče?

Lona76, upam, da ste pri vas že kaj bolj pri zdravju user posted image user posted image user posted image ...madona ko ima hudič mlade....

Oooo Katj user posted image user posted image user posted image  lepo da si nas prišlaa malo pozdravit. Le malo večkrat se nam javi user posted image  Poleg Zofy in Tine50 je nosečka tudi Terida....njo se moraš tudi spomniti iz našega 1. srečanja. Pa Ursi2....

Špela100...čestitke tetica user posted image user posted image user posted image user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu ek76)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
28.9.2009 10:42:30   
Dinki
Ursi2...ne vem, jaz Titu ne bi dajala kapo doma user posted image user posted image user posted image ...ne vem lahko da sem starokopitna, ampak sej nimamo doma mraza in pa prepiha...na to moraš seveda paziti. Pa če ima antibiotik, ga uho pomojem več ne boli, zmeraj hitro zagrabijo kar se bolečine tiče. Ne vem, no...
Joj pa smola za avto user posted image .

terida, sistematski je bil tudi pri nas tak kot pri Zofy in Ursi2, samo to smo mi zadnjič morali vse pokazati pri fizioterapiji. Pregled pri pol leta in cepljenje še nismo imeli, smo naročeni 27.10. Kocke je zlagal, prav tako je bil spreten z rozinami, ni pa hotel pokazati kužka pa konjčka, čeprav jih načeloma loči. Risal je tudi lepo in ko mu je dala tisto punčko sem si mislila o moj bog...ker nimamo nobene doma, ampak je znal vse pokazat...tudi nahranil jo je...jaz sem se samo čudila in bila seveda vesela. So pa ti testi za moje pojme tko...načeloma kul in fajn, ampak ne moreš pa ti od otroka točno v tisti minuti zahtevat, da ti pokaže vse to naenkrat. Otrok mora biti pri volji za določeno igro, ne pa kr vse naenkrat.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
28.9.2009 10:50:50   
mumu
DOBER DAN

Evo mene spet v službi user posted image user posted image user posted image . Tako kot je meni hudo it v službo, sploh ne znam povedat, ti sodelavci so vsi za user posted image user posted image user posted image . Sem lih včeraj zvečer moža prosila da mi bo prosti spis napisau (prošnjo) in bom začela pošiljat okrog, mogoče se mi pa userje.

Koncert v petek je bil superca, pa tut tašča in Tia sta se obnesle user posted image user posted image , tako da jo Kubova še kdaj dala v varstvo za čez noč. Tašči sem kupila stol za v avto in je bila zelo vesela.

Vnetje ušes, jaz Tii ne dajem kape nikoli na glavo, kaj šele v hiši (spet te tašče). Po posvetu z pediatrom pa je bilo takole, do vnetja ušes nikoli ne pride zaradi vetraa ampak zato ker nosek ni dobro očiščen pa se vse skupaj preseli še na ušesa. Tako da to skos pazim in za enkrat mi je uspelo.

Naš sistematski pregled tut p od pregleda ni bil, vse kar je bilo so jo zvagali in zmerili user posted image user posted image .

Zdej grem pa delat nazaj, lep dan vam želim, predvsem popoldan.

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
28.9.2009 11:04:51   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Evo mene spet v službi user posted image user posted image user posted image . Tako kot je meni hudo it v službo, sploh ne znam povedat, ti sodelavci so vsi za user posted image user posted image user posted image . Sem lih včeraj zvečer moža prosila da mi bo prosti spis napisau (prošnjo) in bom začela pošiljat okrog, mogoče se mi pa userje.

joj mumu, te čist zastopim. Jaz imam tudi zmeraj cmok v grlu ko pridem nazaj po dopustu oz po daljšem premoru. Se človek kar malo razvadi biti doma. Veš, nazadnje ko sem ostala doma s Titkom od torka do petka, sem čutila prav nastrojenost mojih dveh sodelavk, s katerima sem v sobi. Sem prav videla, da jima ni bilo prav ker sem ostala doma z bolnim otrokom...halo!????!?! user posted image  sicer sta hinavsko prijazne, ampak ju čutim, pa tudi izvem marsikaj od drugih. najhuje mi je pa to, da sploh nimam nadomeščanja, torej če manjkam ne pade moje delo na njuno breme, ampak odpiram mail doma in urejam naprej (je pač moje delo tako, da se to da...na srečo ali pa na žalost). Ma kdaj bi ju prav user posted image user posted image user posted image  ampak so plusi ki me držijo tu. To da grem lahko ob 15.15 domov, da sem vikende frej, da sem načeloma lahko na bolniški....pa še kakšno user posted image  bomo dali tu čez, potem pa tudi jaz menjam user posted image .
Drži se, sej bo mimo. So boljši in slabši dnevi! user posted image user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
28.9.2009 11:51:29   
Špela100
Punce hvala za čestitke. Kako je to lepo...sem tako vesela, sem se takoj spomnila kako je lepo imet dojenčka doma....iiiiiii.....srečne ve nosečke.....user posted image

Kako jaz vas razumem s temi službami...mumu, dinki....sem že toliko dala skozi s temi službami in se zdaj tako lepo razvadila, ko sem sama svoj šef, ko lahko delam kadar hočem, oz. ko lahko, ko mi noben po glavi na skače...razen strank seveda, te so pa tudi že zdresirane, ko mi ni treba prositi za dve uri fraj, da grem na govorilne, na kakšen nastop, da nisem za odstrel ko grem na bolniško, ko dopust prilagajam samo mojemu delu in ne še trem babam v pisarni....ma saj vem so plusi in minusi nas samostojnih, samo tudi tiste minuse požreš, ko vidiš koliko si bolj svoboden...
Jaz si sploh več ne predstavljam, da bi nekam hodila delat, da bi mi en tečen šef, ki nima pojma...ponavadi je tako, solil pamet od računovodenja, da bi me dve ženski za hrbtom opravljale vsakič ko grem na dopust, ali na bolniško...to je tako tipično kako se lepo pogrupirajo in napumpajo ko te ni....

Če pomislim samo, da bi sedaj septembra bila odsotna 4 tedne, prvi teden uvajanje v vrtec, drugi teden in pol bolniška, pa spet bolniška, pa spet bolniška....ja po moje bi dobila odpoved, al pa minus stimulacijo...najmanj....

Pa res rajši delam od osmih zvečer pa naprej dokler ni narejeno...

Ampak tudi mojih večernih delovnih uric bo kmalu konec, ker se moram pohvaliti, da je danes končno maks šel v vrtec, sva bila prejšnji teden spet doma...tako, da je danes 8 dan v septembru, ko je šel v vrtec, ostalo je bil vse bolan. In danes je prvič jedel v vrtcu, prej je gladovno štrajkal...tako, da sem ga po kosilu odpeljala domov, da je pojedel doma in šel spat, no danes pa je začel jesti in bo tudi spal v vrtcu...juhu.....in jaz bom lahko svoje delovne aktivnosti premaknila na dopoldanski čas in večere izkoristila za bolj prijetne stvari.

Ste pisale od nagajivih otrok user posted image user posted image , ja tudi maks se že lepo krega in uveljavlja svojo voljo, vidim da je zelo trmast...sam ne vem po komu.user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa govori kot raztrgan dohtar, ga vprašam kam bo šel jutri...v vrteca...kaj bo delal, nagaju...pa joku....pa jaz rečem, pa ja ne boš jokal, on pa ja, ja bom, bom......

Pa lepo že sprašuje v celih stavkih, mami ki je pilot, mami ki si, mami pride kmalu, mami mas ( maks) nina-nana, mama prid z mano...mama lovi masa....
Ful ma rad knjigice, pa puzle ta lesene sestavlja kot nor...( on jim reče kuzleuser posted image ), pa zelo rad riše, piše čičke čačke...in zraven govori M..A...S...., pa jaz mu moram non stop risat avtobuse...narišem od 30-50 avtobusov na dan user posted image user posted image , pa ful rad pleše ima prav za vsako pesem svojo koreografijo, lepo loči počasne od hitrih...to ma po sestrici user posted image ...
mu rečemo naj mal brejka, pa se da na vse 4 in dviguje nogo, pa baletinčka...se prime za stol in dviguje nogo...je tako smešen, kriči da mormo dat muziko...( musa, musa...glas, mas plesu, mama z mano), če ni ta prava musika, reče mama dugo muso....

pa poje jupijajaja, pa ringaraja, pa kili, kili zna tudi z rokicami,
pa po knjigi od jurija murija pove vse lepo, da je juri murija nesel galeb čez morje, da je umazan, da ga je slon tuširal, da se opica smeje, pa da stric grdo gleda, da so z metlo in krtačo umili jurija murija, pa katere živali živijo v afriki, son ( slon), nosog ( nosorog), noj gavo da peska,( noj da da glavo v pesek), pa kača, iafa ( žirafa), lev, zeba( zebra), opica....
Pa ful rad pomaga pri pospravljanju, vse perilo mi pomaga pospravit po predalih, plenice svoje nese v smeti, so se v vrtcu smejale, da drugim pade duda na tla, pa dajo direkt v usta...maks pa pobere s tal in reče ...mit ( umit)

Sam že lepo je z žlico in vilico, lepo pije z lončka, pove kdaj je rita za previt, rad se maže s kremo, zobke pa ne mara glih čistit....
Rad se skriva, zdaj si že najde skrivne kotičke za vrati, v wc-ju....pa sesalc in metla sta še vedno zakon...

No evo ženske, se cel mesec ne oglasim, potem se pa ne morem ustavit pisat....ha, ha....

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
28.9.2009 20:57:16   
Lona76
Dober večer!

Špela čestitke za nečakinjo user posted image user posted image user posted image user posted image . Ja Maks je pa res prava čveka bravo user posted image user posted image user posted image .

Mumu držim pesti da kmalu dobiš novo službo. Tudi pred mojo porodniško s TAjo je bilo tako da nikoli nisem vedla kaj me bo pričakalo. A bo sodelavka dobre volje al bo sitna. No očitno se čudeži dogajajo, odkar sem nazaj s porodniške je k nova.user posted image

Ursi user posted image user posted image user posted image  za ušeska. Ne vem, jaz tudi še nisem slišala, da bi mogel met v hiši kapo. Sej bo švical v glavo pa se bo še prehladil. Ne vem jaz mu je nebi dala. Zunaj pa tut po moje ne. Res je kot je napisala mumu da ušeska bolijo zaradi noska. Pa barabe ki so vam v avto vlomili. Sej ne morm verjet da tok škode nardi zaradi ene denarnice.

No našedva sta šla danes oba vrtec. Taja je zjutraj jokala ko sva prišli, ampak ni bilo krize, ker sem videla, da je bilo takoj ok, še predno sem prišla do ograje od vrtca. Jutri pa imam RS za njo. Me prav zanima, kaj bom kaj izvedela. Mož pa ima jutri pregled za koleno. Bomo videli kok časa bo še na bolniški.

No zdej grem pa pod tuš in spat, ker sem full zmatrana.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
29.9.2009 21:25:28   
Zofy
Dan,
pa je končno prišel čas, da dam slikice gor iz srečanja v Izoli:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
30.9.2009 8:19:27   
mumu
dobro jutro

Kako ste bli luškani user posted image .

Zofy a si dobila moje ZS.

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
30.9.2009 8:25:15   
terida
Zofy, krasne slikce! Jaz sem sploh navdušena nad tisto, kjer sta skupaj Erika in Julija - imata enake klobučke in sta kot kakšni sestrici user posted image

Toliko za zdaj - se oglasim kaj kasneje, po pregledu pri G. Imam še zadnji UZ (samoplačniški!) in me prav zanima ali še vedno velja, da imamo user posted image . Zadnjič se je namreč malo skrival, tako da G ni bil ziher...

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
30.9.2009 8:33:04   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Zofy a si dobila moje ZS.

Mumu, sem, hvala za info. Ta teden sem zelo zasedena, tako da bom šla najbrž naslednji teden v akcijo. Hvala!

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
30.9.2009 8:40:58   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

user posted image

iiiiii user posted image
pa kako so se že spremenili, vsaj Tit se je....čist prehitro rastejo.
Hvala Zofy za slikice.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
30.9.2009 8:48:17   
Dinki
Še dobro jutro vsem skupaj pa eno dobro user posted image  za vse user posted image .

terida...uživaj še na zadnjem UZ in upam, da danes pokaže lulčka user posted image . Kdaj se ti začne porodniška?
Sem videla včeraj, da so februarčice08 tudi že ponovno rodile....imajo kar pestro in tako bo tudi pri nas marčevkah naslednje leto user posted image .

Maks....uau, bravo čvekec user posted image user posted image user posted image  in super, da gre v vrtcu že bolje.

Danes greva popoldne s Titkom na telovadbo ABC. Sem naju kar prijavila. Grem pogledat pa da vidim kako zgleda. Baje imajo poligone, blazine...skratka telovadba za otročičke z mamicami. Pa sem rekla, da bom sedaj pozimi hodila enkrat na teden tja.

< Sporočilo je popravil Dinki -- 30.9.2009 8:49:38 >

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
30.9.2009 9:01:57   
Špela100
Ekola mene čvekico nazaj user posted image , upam, da bom imela sedaj malo več časa, ko je maks v vrtcu...se mi zdi, da imam toliko časa, da ne vem kam bi z njim...user posted image user posted image , ampak verjetno je to samo prehodne narave, čez en mesec bom spet jamrala, da ni časa user posted image user posted image .

Lepi, lepi otroci so na slikcah in kako so vsi zrasli.

Terida držim pesti za user posted image . Kdaj maš rok? Kako že porodniška?!...joj kako čas leti. user posted image

Dinki tudi jaz sem premišljevala, da bi se vpisala na telovadbo za otroke in mamice, pa ravno danes naj bi bila. Bom vidla, se tudi meni zdi ok, da bi čez zimo vsaj eno popoldne mal drugače preživeli, ko začne slabo vreme. Samo danes mi je pa škoda it tja, ker bo še sonček.

No moj čvekec je šel v vrtec, danes celo ni jokal, ko sem ga oddala, sam pa sem ga morala doma malo pocrtati, pa pred vrati tudi. Pa s sabo nesemo pol stanovanja...flaško, dudo, njegovo ninico, obvezno eno knjigico. Smo tam na vratih kot da gre za en teden na taborenje.user posted image . No samo sem pa malo bolj pomirjena, ker vidim, da gre vsak dan na boljš in tudi popoldne ni več tako znerviran, ampak kar zadovoljen.

Je bil pa včeraj tako smešen...spet riše in hoče da mu narišem avtobus, pa mu rečem nariši sam, eno gumo, pa še eno gumo pa okoli črto in bo....in Maks res nariše en krogec- spiralo, pa še en krogec, pa zraven govori ena guma, duga guma, pa vleče črto okoliin govori čta....pa riše čičke čačke okoli, potem se pa ustavi, pa debelo gleda v list in se čudi in pravi...ma mama ki je abus??? Mi je bil tako smešen, ker se je tako čudil, da je naredil vse kot smo rekli, avtobusa pa nikjer. user posted image user posted image

No zdaj bom pa nehala čvekat in grem kaj naredit, če ne bom spet jamrala, da nimam časa user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Špela100 -- 30.9.2009 9:02:32 >

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
30.9.2009 10:56:14   
terida
Ojla, punce!

Sem hotela kaj vas pokomentirat, a bo moralo počakat na kakšno boljše vzdušje, ker zdaj sem paf... Prihajam od G, ki pravi, da bo res user posted image . Tudi sicer zgleda, da je z malim vse ok, razen to, da ima veliko glavo user posted image Oz. preveliko glavo user posted image Sem v 31. tednu in vsi ostali deli telesa so veliki temu primerno (stegno, trebuh), glava pa je velika za 34. tednov user posted image Baje da ni nič videt, da bi bilo z njo karkoli drugega narobe, samo velika je. Ne morem si pomagat - skrbi me, da je kaj narobe... Pa tudi če ni, madona, to bučo veliko bo treba rodit! Joj, res sem kar šokirana zdaj in težko si uredim misli... Če ima kakšna zgodbo ala "tudi pri meni/prijateljici/sestri/sosedi so na zadnjem UZ rekli, da je glava ogromna, potem pa otroka ni bilo težko rodit in tudi sicer je z njim vse super duper" naj jo prosim deli z mano, ker bi mi malo tolažbe prišlo prav...

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
30.9.2009 11:27:46   
san
evo terida iz prve roke, moji so vsi prehiteval z bučami, izabela za 2 tedna, izidor in urban pa za 3 tedne. se prav glava je bila vedno ful prevelika. rodit, jah, kaj pa vem... khm... izabela mi je enkrat nazaj not ušla, v drugo je šla lepo ven. nič strgana. izidor ima pa tako lepo okroglo bučo in ogromna je bila in mi je pridelal pa šivčkov. urban, me je raztrgal po isti rani kot izidor, tko da sploh čutla nisemuser posted image . tko, da nč se sekirat! vse bo ok s tvojim fantičkom in btw. ČESTITAM!!!!

ful kjut slikce, mi je prav žal, da nismo mogli prit, fajn prostoruser posted image , prekrasni otročiči

špela, ma tvoj maks je itak car, sem se nasmejlala temu abusu. pa kolk obvlada govor, neverjetno za fanta user posted image in me veseli, da je v vrtcu bolj znosno. pa super, da maš čas, men se tud zdi, da ga mam fuluser posted image

ursi, kapo jaz nisem dajala niti za doma, niti za ven. ušeska se morjo navadt, ne da se notr pol paca tist gnoj še pod kapo. važno je predvsem, da mu fajn spucaš nos.

zofy, jst sm veliko govorila pri obeh o tem, da pride otroček, dojenček, bratec in kazala in brala knjigice in sploh veliko pripovedovala o tem. pa potem, ko smo že obleke pripralvljali razlagala kako in kaj. pri izabeli se spomnim sem pozabila povedat, da prve pol leta več ali man spijo in jejo, ker je skoz spraševala, si rekla, da se bova igrala, pa skoz sam spiuser posted image , no pol od 6. mesca naprej je bil pa žur.

no, jst sm mela pa urbana dva dni doma, ker je bil precej smrkav in kašljal je, pa še slinil se je fullllll, kar teklo je od njega. sva se mal cartala in okol potepala. no, danes je šel pa v vrtec in je bilo vse ok.

lepo se imejte

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
30.9.2009 12:33:25   
Dinki
Terida user posted image user posted image user posted image  ma nič ne skrbi! Ginekologi kdaj to na tak način rečejo, da se človek prav prestraši. Moj Tit je bil cel ful velik pa mu čisto nič ne manjka, nasprotno je najboljši fantek na svetu user posted image . Malo heca....prepričana sem, da bo vse OK. In v mislih imej, da je 2. porod itak lažji in ne bo noben problem roditi. Slabe misli na stran!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
30.9.2009 15:42:30   
terida
san in Dinki, hvala za tolažbo user posted image
Saj do zdaj sem se tudi že sama malo pomirila. Je bil pa kar šok to izvedet... Pa še G je res bil malo neroden, no, ker je dajal občutek kot da še ni videl otroka s tako glavo. In potem res ne veš več kaj bi si mislil... Ah, saj bo. Teži mi samo to, ker se jaz poroda bojim kljub temu (ali pa ravno zato user posted image ) ker ne bo prvič. In tale velika buča bo poseben izziv za rodit. No, bo že, saj imam še 2 meseca časa, da se pripravim.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
30.9.2009 15:52:11   
terida
Uf, pa še to sem vas že en čas hotela vprašat: a vaši malčki že kaj pojejo? Erika bi zadnje čase non-stop muziko poslušala po radiu ali pa da ji pojemo pesmice. In že malo zapoje "pika poka" potem pa nič naprej. Še boljša mi je pa s pesmico Kuža pazi, ko reče "kuža pazi z epkom" pa potem konec user posted image In ji rečem, reci "z repkom miga", ona lepo reče "z epkom miga", potem pa spet zapoje le "kuža pazi z epkom" in konec user posted image Joj, koliko se ji presmejim zadnje čase! Še dobro, da imam njo, da nimam časa preveč premlevat kaj vse gre lahko narobe z user posted image . Pa vesela sem, ker se ravno po teh pesmicah vidi, da se varuška ukvarja z njimi. Jaz ji namreč Kuža pazi nikoli nisem pela, vedno samo druge pesmice. In potem se enkrat na to spomnim in sem bila čisto šokirana, ko sem ugotovila, da pozna besedilo.

Zdaj pa šibam domov user posted image
Uživajte!

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
30.9.2009 15:52:30   
Zofy
Terida, jaz sem tudi šla čez podobne "travme", ko sem bila noseča z Julijo, samo se pravzaprav ne spomnem več. Vem, da sem brskala po Pupenjakovem forumu in se pomirila.
Govorila je, da ima predolgo stegnjenico, pa da je presuha, pa z glavo je bilo tudi nekaj anrobe - je bila preveč okrogla in premalo ovalna se mi zdi. Se mi zdi, da je tudi prehitevala za 1t ali 2 po velikosti. Pa je Julija čisto normalna punčka. S tem UZ se da mimogrede zmotit za fuul. Npr. mimogrede se zmotijo za +-1kg pri teži...
user posted image user posted image user posted image vse bo ok, ne se sekirat!

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.