Ursi2
|
Živjo, punce! Pa je spet konec vikenda! Jz bi kr spremenila, da bi bil delovni teden 2 dni dolg, pa vikend 5 dni!A je še katera za to? No, morem rečt, da smo a kr fajn preživeli!V soboto sma dopoldan malo pospravila po hiši, pa opravla perilo, potem pa sma šla k našim, ker se že dober teden niso videli, a moj je delal gor, pooldan pa smo šli na otroško igrišče in je spet ful užival. Potem pa smo se sprehodili še na grad in smo tam nabirali divji kostanj, potem pa smo zvečer skupaj malo delali živalce iz njega. Je Luka prav užival, ko ga je iskal in nabiral! Včeraj pa smo šli v MB, da sem si jz malo baterija nafilala s spomini na študentska leta, pa smo šli malo v Europark v uno otroško igrišče, pa mal po trgovinah, potem, ko je bilo pa že fajn toplo, smp šli pa v center in ga je bilo povsod polno. Našel je vse stopnice, pa igrala pri vsaki gostilni! No, potem pa so imeli pri eni kavarni ful igral (hiška, tobogani, poganjalci, mizice, stoli,......) in itak, ko je zagledal je letel tja in potem je želel v hiško, ker je čist zmešan na njih. So se pa tam že eni otroci igrali in ga niso pustili not oz zraven!Meni je bilo ful grozno. Sem se začela jokat, tk da je moj na hitro Lukija spravil stran pa mene tud. No, pa mi spet solze tečejo, ko sam pomislim! Spet delujejo horfmoni na polno. Sej vem, da bo to še večkrat in da se bo moral naučit si izborit mesto. Ampak mi je bilo res težko! Smpa se pa potem počasi odpravili v park k Trem ribnikom, kjer je tudi eno otroško igrišče. Pa se je še tam malo igral, potem pa smo šli do ribnika in smo hranili račke pa želve in some!Ma, Luka bi bil najbolj vesel, če bi lahko kar zraven k njim not skočil. Sem ga komaj nazaj držala! Potem pa smo šli počasi v avto in je na poti domov spal, doma pa smo šli še za eno uro na otroško igrišče, dokler, da je še bilo malo sončka. Je meni lažje, če greva tja, kot pa da sva doma. Me je pa tale vikend spet matrala slabost, tako da sem se kr težko držala pokonci, no včeraj zvečer, ko je LUka zaspal, pa tudi jz nisem več zdržala. Tako da sem še danes čist bleda, še kr mi je slabo, nič ne morem jest, čeprav vem, da nekaj morem. Bo že boljš. Je pa zdej že ful fajn,ko ga večkrat čutim. Vse veliko bolj resnično postaja. Zdej ga tudi takole že čutim, med delom, ne samo zvečer, ko se vležem in mirujem! nO, SEJ NI ČUDNO, DA sem pol kr naprej solzna in mi gre na jok! Mi je pa včeraj moj prvič rekel, da me občuduje, od kod imam tolko energije. On je bil že ob 11 dopoldne čist crknjen, kaj šele pol popoldan, ko smo se vozli domov. Sem že jz hotla vozit. Pol pa rečem, da grema midva na otroško igrišče, on pa naj gre domov počivat, pa se mal naspat. Pa me je sam gledal, od kod se mi še da. Pa sem mu rekla, da ni Luka kriv, če sma midva oba lena in bi spala, da on pa ima energije še za izvozit. Da pač je tk in da eden pač mora, če ne oba!No, na koncu je imel pa slabo vest, da bi on doma ležal in smo potem šli skupaj na igrišče! Sem bila pa vesela, da me je mal pohvalil! Azzura, čestitke za 5. člana!To pa je fajn novica, pa upam, da bote doživeli en kup nepozabnih dogodivčin z njim!!!!!!! NČK, me je kr stisnalo, ko sem brala za Matijo!Adijo pamet!Joj, sploh ne vem, kaj bi nardila na tvojem mestu. Najbrž je trenutno res najbolje, da ga res pozorno opazujete, ampak mislim, da ne bi bilo slabo, da bi starši skupaj stopli in šli do ravnateljice!Ker tole je pa preveč!Pa da so lahko še taki timi danes!Držim pesti, da se hitro vse uredi in brez posledic!! Pa za Anjo , da ne bi zbolela. Upam, da je bila vredu noč! Dinki za lep vikend in za Tita, da že tako ponavlja besede! Ja, to je res fajn, ko začenjajo mali govorit, potem pa iščeš čimbolj take besede, da jih ponavljajo za nami. Meni je bilo ful lušno, ko je nečakinja začela govorit in ni znala rečt F, in je bilo vse H. Pa sem ji rekla, naj reče feferon, ona pa hehejon in podobne. Ja, komi čakam, da bo tudi pri nas začel kazat kaj zanimanja za govorjenje!!!!!!!!!! A ti si tudi svomu cel vikend o nosečkah govorila. JZ tudi, se mi je tako smejal. Me je na koncuijo vprašal, kaj mu hočem povedat, da morma kr v akcijo še za enga, pa da bota kr dvojčka!!!!! Ja, kaj naj, če so pa same lepe novice, a ni tk! No, zdej pa morem it delat. Lep ponedeljek!!!!!!!!!
|