|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
18.9.2009 10:47:04   
Ursi2
Živjo, punce!

Upam, da ni pri vas včeraj zvečer preveč deževalo!

Za vse pa ena vročačokolada, ker prav paše na tak oblačen dan!

user posted image

Naša noč je bila danes super!Je spal, ko dojenček do 5-ih zjutraj. Zaspal je že ob 20 in potem ob 5-ih sma zaspala še na kavču v njegovi sobi, pa bi bil spal pomoje vsaj do 7.30, če ga nebi jz neki pred sedmo zbudla. Pa je kr spal zraven, ko sem ga previjala in oblačla! Sem ga moglla ob 7-ih nest dediju, ker so se šli dans mal potepat! No, jz sem pa še tudi zjutraj mogla v laboratorij, ker imam v torek pregled,pa še nisem šla krvi dat!

KOmi čakam, da mine še danes služba!Pol pa vikend!Danes gremo vsi k frizerju, jutri poroka, v nedeljo  pa  Pika nogavička!

sAN, upam da si že bolje in da ni bilo treba še h kakemu zdravniku!!!!!!!

Zdej pa delat!!!!!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
18.9.2009 11:52:53   
Dinki
Hej mamice,
kako smo kaj? Verjetno že vse z eno nogo v vikendu, ki je pred nami? user posted image  Se ga tudi jaz veselim kljub temu, da sem že 4. dan doma. Tit je OK, bulc ni več, še jutri mu dam antibiotik in namažem pol smo pa zmagal.

San, Ursi2....vidim, da sta me spraševale o RS. ja kul je blo. Malo so nam povedal vse kako in kaj, prosile, da bi počasi sedaj nehali starši hoditi vmes ker to vrže iz tira vse ostale user posted image  ker ni njihova mamica/očka. Malo so nam povedale kakšen  je njihov program in da bodo tudi za nas starše delavnice. O posameznikih niso nič govorile ker je šlo za roditeljski, ko bodo pa govorilne ure pa se pogovoriš le o tvojem user posted image . Pa sprejeli smo eno, ki bo svet staršev in je ženska user posted image ...takoj je naredila grd vtis pri meni....mi ni všeč....k njej nikoli ne bom hodila s kakšno težavo, ampak bom raje direktno k vzgojiteljici in pomočnici, sta vsaj prijazni za razliko od tele čarovnice.

San, upam, da si že bolje in da je zatečenost že mimo user posted image user posted image user posted image ...ja ti pa imaš pestro, ni kaj user posted image

Ursi, uživaj danes pri fizerju! Pa kakšno slikico potem z novo pričesko, sploh če bo velika sprememba user posted image

v ponedeljek ko sva bila na kontroli, sva imela potem še pregled pri fizioterapevtki v ZD. Tam so ga zmerli in ima moj otrok piši, riši 15 kg in 89 cm user posted image user posted image . je težek velikan, ni kaj user posted image . Drugače ok, le slini se še zmeraj user posted image  in ga moram na to opozarjat. No, rekla je, da bi mogel z ustki bolj uporabljat mišice, da bi torej delal brrrr, oponašal konjčke....ampak Tit to že vse zna pa nič ne pomaga...ko sem ji to rekla, je rekla nazaj...ja mora še bolj user posted image ...skratka nobenega pametnega nasveta. A je še kakšen polžek pri nas? Drugače pa je zelo lepo, prav tako pije, med spanjem ima zaprta ustka, le ko se igra, se kar spozabi in mu teče ven.

No toliko, več pa nimam za pokomentirat user posted image
lepo se imejte čez vikend! user posted image

< Sporočilo je popravil Dinki -- 18.9.2009 11:55:32 >

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
18.9.2009 12:08:18   
Ursi2
Ena je predlagala, da bi se naredil seznam nosečk in se potem še dopolnjeval, ko se nam bo katera pridružila!

Ali vam je prav? Upam, da bom vse napisala!pA DEJTE  še dopolnit svoje podatke!

SEZNAMČEK NOSEČK user posted image

srečka user posted image          PDP              pričakujemo           ime 

user posted image  ali user posted image         
Terida                                             user posted image          
Zofy                                                user posted image                        
Tin
Joži79             14.3.2010
Ursi2               28.3.2010                                   Jure, Maruša

< Sporočilo je popravil Ursi2 -- 18.9.2009 12:17:04 >

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
18.9.2009 12:40:34   
aleži
Hojla mamice,

najprej vam pošiljam en sončen pozdravček.

Terida user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Eriki!!!!! Faca tako kot Maks!!!
Jagoga, Vilma, Špela, Zofy (vem, da uživaš še par dni), Tina, Zala..... kje ste vseeee????

San user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tebi pošiljam. Ubožca ti!!!
Ma se še dojite? Koliko vas spoloh še doji??

Dinki: jojmeeeee, moj Žiga ima nekje med 15-17 kg. Ko zboli jih ima 15kg, drugače se drži pri 17 kg. Hm, ga bom začela malo bolj futrat, da ga ne bo Tit prehitel. Hahahahuser posted image
Sem vesel,da se je prav lepo izteklo vaše okrevanje. Si verjteno že malo štufa bit doma.....
RS so pa itak vsi na splošno kako in kaj se bo dogajalo v vrtcu.... Mi smo tudi lani imeli eno "čarovnico" katera te niti ni pozdravila zjutraj ko si pripeljal otroka, kaj šele, da bi vedela, kateri starš je od otroka in kako je ime otroku/sošolcu od njenega sina..... Ma na srečo, je nimamo več!

Urši user posted image user posted image user posted image user posted image  seznam. Ko prideta od frizerja takoj eno fotko, da vas vidimo na FB.
Saj je lepo se it malo razvajat. Jaz sem tudi začela!!!
A vi greste samo to nedeljo na Pikin festival??? Mi predvidevamo prit 26.9. A boš takrat tudi tam?

Lepo se imejte

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
18.9.2009 12:58:03   
Ursi2
Dinki, super za sestanek!NO, za ono žensko se pa ne sekiraj, itak je najbolje it direkt do vzgojiteljice, da rešite problem ali predlog!

Pa priden Tit, da tako lepo raste!Pa po slikah sodeč ne bi nikoli rekla, da ima 15 kg!Ma, je pa res velik vaš pob!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Aleži, a vi mate sonček?Jz bi ga tudi imela!!!!!user posted image   Ne, mi bomo pomoje drug teden vsak popoldan na PIki. Razen en pop bom šla v Logatec, ker je imela sestra RD in nečakinja ima god! Bom malo gledala, kdaj bo dež, pa bom takrat šla! Ja, ko bote šli, se pa slišimo, pa upam, da kaj vidimo!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
18.9.2009 21:11:35   
mumu
Dober večer marčevke

Evo mene po dolgem času. Včeraj smo predčasno prišli iz dopusta - bili smo na Pagu, vreme je bilo od sobote do srede čisto ok, včeraj pa je padalo ko sto vragov tako da smo raje šli domov. Bilo je kratko ampak slatko user posted image . Z nami sta bila tudi tast in tašča tako da sem se enkrat po dolgem času malo naspala in spočila, pa še celo eno večerjo v dvoje sva si privoščila user posted image , res nama je že pripadala.

Drugače pa pri nam nič kaj novega, Tia je še vedo živahna, tut pet sekund ni pri miru, tako da imamo akcijo na polno. Končno je začela tudi naša mal mis pobirati besede, najrajš priteče k meni me pocuka za hlače in zavpije "Kaj je mami". user posted image . Zelo rada pleše ko ji pojemo ringarajo, žoga pa pri nas povzroči obilico smeha in tekanja... Kliče me DIDI user posted image (kao moje imeuser posted image ). Na kahlico jo tut približno ne morem usedet (razen če bi jo privezala ali prilepila user posted image ), tko da bo ta projekt še malo počakal. V četrtek imamo sistematskega - komaj čakam ker me res zanima kako je velika in kolk kg ima (občutek imam da je v zadnjem mesecu precej zrasla saj so ji vse hlače prekratke).

Še enkrat čestike vsem srečkam nosečkam, mogoče se vam pridružim, čeprav ob tako živahnem otroku kot je Tia si ne predstavljam še enega kobacaja zraven. Tut moj možek je to danes po dolgem času to potrdil (odkar je menjal službo je veliko manj z nama in je pozabil kako to gre user posted image ). Tako, da se pustimo presenetit kar bo pa bo.

Sedaj grem pa počasi v vodoravni položaj, upam da se kmalu spet kaj oglasim.

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
20.9.2009 12:31:59   
Zofy
Dober dan!
Pa je tudi naš dopust končal... En teden smo uživali v Kr. Gori, potem smo bili 2 dni v Lj in še par dni v Savinjski pri tašči... No, pri tašči ni bilo sploh fajn, smo pa itak cele dneve okoli lazili, tako da sem jo vidla zelo malo in še to preveč.
Ugotovili smo, da je tale vrste dopust idealen za nas. Jaz sem že od malega navajena na bolj aktivne počitnice, na morje nismo skoraj nikoli šli, ker smo pač z obale doma, smo pa zato hodili v hribe. In tako smo tudi sedaj preživljali dopust in bilo je čudovito. Tudi Julija je zelo uživala. Izbrali smo take ture, da je bilo samo 1 uro v eno smer in da je bil na koncu travnik, da se je tam Julija zdivjala. Tam smo bili običajno do 2 uri, kaj pojedli, se igrali in šli nazaj. In Julija je tudi v nahrbtiku uživala, ker si je lepo razgledovala gozd, potoke, slape... Pravo družinsko veselje je bil tale dopust.

Vidim, da se o sistematskih pogovarjate (Tit je res pravi korenjak!!). Še dobro, da ste to omenile, ker sem čisto pozabila...tudi jaz moram poklicat, da me naročijo za sistematksi in cepljenje. Je pa po moje Julija okoli 80cm visoka in ima okoli 11kg. Zdrava pa je kot riba, v celem svojem življenju je bila samo 1x malo bolna (3 dni vročine), drugače pa samo par enodnevnih virozic. Upam, da bo tudi, ko pride v vrtec tako.
Sem se spomnila, da bi bilo dobro, če bi malo poklicala po teh naših vrtcih kako je kaj z našo čakalno listo. Smo sicer 150., ampak je gospod Župan obljubil, da bojo vsi ljubljanski otroci dobili vrtec...me prav zanima! Najbolj me skrbi to, da bom za Julijo s sept. 2010 dobila vrtec, za drugega otroka pa ne. In pol bo to stalo celo premoženje, da bo en v vrtcu, en pa pri varuški :( Upam, da ne bo tako. A sem mogla imet otroke lih v baby boomuuser posted image

Toliko zaenkrat. zdaj pa imam celo goro za zlikat, pa kuhat...

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
20.9.2009 12:32:50   
Zofy

Evo, še seznamček:

Terida                                             user posted image          
Zofy     15.2.2010                user posted image                        
Tin
[/quote]

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
20.9.2009 19:51:56   
Zofy
Evo, končno slikice iz Izole, mini srečanja marčevk:

... hm, evo, zdaj pa, ko se končno spravim k temu, da bi slikce gor dala, pa shrani.si ne dela na linuxu...uf. Bom jih dala en drugi dan gor, ko se bom v windowse logirala.

Lahko noč!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
21.9.2009 8:10:00   
terida
Dobro jutro, punce!

Ta teden štartam polna energije, ker sem si za vikend polnila baterije v Logarski user posted image Super smo se imeli, priporočam! user posted image Jaz sem sicer bolj počivala, ker me ta nosečnost bolj matra kot prejšnja, je pa zato Erika v nahrbtniku osvojila Olševo! Ej, prav pohvalit jo moram, ker je brez pritožb zdržala noter več kot 6 ur! Res je pridna. Da o možu, ki jo je toliko ur nosil in sam skrbel zanjo niti ne govorim...

Špela
, upam, da ste v redu preživeli novo uvajanje v vrtec!

Lona, ti je uspelo dobit povišico?

Ursi, kako fajn, da prenavljate. Če te pisarna veseli, kaj bo šele ko boste otroško sobo rihtali? user posted image Joj, mene pa že grabi obup zaradi selitve - koliko enega dela bo! Saj se v bistvu veselim, samo se ne veselim toliko selitve kolikor tega, da bomo preseljeni user posted image Se nisem še čisto nič psihično pripravila. Dokler je bilo še daleč, je bilo drugače razmišljat o tem, zdaj pa imamo samo še 14 dni časa do začetka! Pomlad, kako je z vami? Glede na to, da se nič ne javiš se mogoče ravno s selitvijo ukvarjate zdaj, kaj?

Dinki, čestitke Titu za samostojno hranjenje! user posted image Se je pa hitro navadil! Se mi zdi, da si ravno kak teden nazaj razlagala, da še ne je sam. To daje upe tudi meni user posted image No, saj je tudi pri nas verjetno bolj problem to, da ji ne damo kaj dosti možnosti, da sama je, ne pa da ona ne bi znala... Ampak enkrat bo treba začet in sem se odločila, da bo to zdaj user posted image
Sicer pa super, da se je Tit dobro počutil med to bolniško. Je prav drugače, kot če bi bil ves bogi... In čestitke za višino in težo! Madonca, saj to je že pravi mali fant! Komaj čakam naš sistematski, ker me res zanima koliko je zrasla naša punca... Glede slinjenja pa ti žal ne znam nič svetovat... Mogoče samo to, da se ne sekiraj preveč, saj bo minilo!

San, saj zdaj je verjetno že vse mimo, a vseeno: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Res vam ni dolgčas...

RS... user posted image Očitno se je začelo novo obdobje, ker se moram novih kratic navadit user posted image

mumu, lepo da si se javila po dolgem času!

Zofy, super, da ste nazaj - Erika je že močno pogrešala Julijo user posted image Vidim, da si si tudi ti napolnila baterije na dopustu - tako je prav user posted image

Vsem, ki ste bili na Pikinem festivalu: čakam poročilo! user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
21.9.2009 8:11:23   
terida

Terida              2.12.2009                user posted image                 ???
Zofy                 15.2.2010                user posted image                        
Tina

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
21.9.2009 8:32:58   
Lona76
Dober dan!

Evo vikend je za nami. Je bil kar v redu, no včeraj je pa zvečer Tajka zakuhala, tako da sta dva bolnika sedaj doma. Taja in  mož. UPam, da se bo kmalu pozdravila. Kašlja tudi, pa vročino ima, drugače je pa kar poskočna, samo mami je pa itak zakon od kar smo v vrtcu. Vam povem, da popoldne ko pridem domov si tudi kave ne morem skuhat ne da bi ona visela na mojih hlačnicahuser posted image .

Dinki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za mere Tita. TO je pa ornk fant ni kaj. Zadnjič so Taji namerili 81 cm in nekaj manj kot 12 kg. Pa že Taja je v vrtcu en velikanček user posted image . Pri nas bi ga po moje kar v višjo skupino dali user posted image .

Zofy super da ste uživali na dopust. No slikice na FB to tudi potrjujejo.

Terida povišice mi še ni ratalo izboritiuser posted image .  S šefico nisva nič sami in ni bilo priložnosti. Mogoče mi danes rata. Pa se mi zdi da ni najboljše volje zadnje čase, ker ima nečakinjo z dojenčkom na obisku in potem bolj malo spiuser posted image . No upam, da mi res danes rata. Kar se selitve tiče pa po moje ko boš začela boš uživala, ker veš da greš na SVOJE. Vsaj pri meni je bilo tako. Kar nekajkrat smo se selili in nikoli mi ni bil nek užitek. No zadnja selitev, ko smo se selili v SVOJE stanovanje je pa bila.

S samostojnim hranjenjem je pa Taja začela od kar  je v vrtcu. S prvim dnem v vrtcu je začela sama jesti. Tudi jaz sem bila bolj lene sorte, oz. se mi ni dalo potem za njo pucati in gledati tistega packanja. No sedaj pa ji moram pustiti, ker je drugače hudič. Če ma dober dan, potem ji lahko umes malo pomagam user posted image , drugače pa vse sama. Mi je pa zanimivo, da v vrtcu pol manj packa kot pa doma. Ko sem jo gledala pri hranjenju v vrtcu je imela najmanj nastlano okoli svoje skodelice, doma pa tak rastur naredi da je joj.

San, upam, da si že v redu. Pa vseeno user posted image user posted image user posted image user posted image .

Nič grem zdej malo delat. Popoldne pa imam RS za Tilna.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
21.9.2009 10:21:57   
Dinki
Dan punce!

Uau, kakšen topel sončen vikend je za nami user posted image
Najprej hvala vsem za pohvale mojega orng sinčka. Je en velik mamin cuker user posted image . Vam pa moram povedat, da mi je kdaj zares ful težek, kdaj ga kr komi dvignem iz posteljice, kaj bo šele ko bom user posted image ...jst ne bom mogla, da ga ne dvignem in pomečkam user posted image
Mi smo v petek narisali 1. pravo risbico user posted image . je Tit sedel in uporabil različne barve pri risanju. Ma je tko lepa slikica, da sem si jo prav spravila kot njegovo 1. user posted image .  Očitno bo nadarjen kot njegov dedi (moj oči) za risanje user posted image .

Danes sem ponovno v službi. Titek je šel v vrtec in pravi možek, da ni bilo nobene panike. Smo pa v nedeljo podrli nov rekord v spanju, je spal Tit do 8.15 user posted image . To je najdlje do sedaj user posted image .

Drage naše user posted image , super seznam ste si naredile user posted image . Upam, da se še kakšna od nas kmalu pridruži.

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Pa priden Tit, da tako lepo raste!Pa po slikah sodeč ne bi nikoli rekla, da ima 15 kg!

a veš, da jaz tudi ne in tudi drugi ne. Titek sploh ni več buckast, se je ful lepo povlekel. In tudi ko ga dvigne kdo, ki ga ne pozna, je vsak prijetno presenečen nad njegovo težo. Zadnjič ga je sosed hotel suvereno dvignit pa ga je skor uščipnilo v hrbtu user posted image , ni mogel verjeti, da je tako težek. Pa sosedova fantka (4 in 3 leta) ga zmeraj hočeta kao dvigovat ko se igrajo pa jima nekako ne gre user posted image .
Mumu in Zofy dobrodošli nazaj dopustnici. Lepo da sta uživali in upam, da sta tudi spočiti user posted image .
in čestitke Eriki za osvojen vrh user posted image  Pridna! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: terida

Glede slinjenja pa ti žal ne znam nič svetovat... Mogoče samo to, da se ne sekiraj preveč, saj bo minilo!

Hvala user posted image user posted image .

Lona76, a Taja ima pa (le) 81 cm? Bi rekla, da ima več glede na videne slike. Je pa tudi Tit velikanček v vrtcu in ne da samo po velikosti spada bolj v starejšo skupino, jo ima tudi on raje, so zjutraj in popoldne skupaj in so mu njihove igrače (poganjalčki, avtomobilčki,...) bolj zanimivi.
Držim pesti, da uspeš danes govoriti s šefico in da bo vajin pogovor obrodil sadove user posted image user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

S samostojnim hranjenjem je pa Taja začela od kar  je v vrtcu. S prvim dnem v vrtcu je začela sama jesti.

točno tako je bilo tudi pri nas. Dokler je bila v privat varstvu, ga je zmeraj varuška sama hranila, tudi mi doma smo ga. No, v vrtcu je pa verjetno dobil pred sabo krožnik in žlico in mu drugega pač ni preostalo user posted image . No, zdej ko sem ga imela doma, sem mu zmeraj dala da je sam....umazano je bilo user posted image , ampak ga lepo založim s krpo in gre. Ma ga opazujem s takim ponosom in on to prav čuti in ko je sam, če ga ne gledaš te začne klicat....mami ali pa očija dada user posted image . Ful je posrečen user posted image . In malico npr. jogurt najraje poje za malo mizico, imamo tisto iz Ikee....tudi to foro je prinesel iz vrtca user posted image .

še eno vprašanje....a ste že kaj razmišljale o tem, da bi ograjico umaknile iz posteljice? Pri kateri starosti se ponavadi to prakticira? Me malo mika, da bi mu jo umaknila, da bi lahko čez vikend zjutraj Titek sam vstal in prišel k nama v spalnico. Je katera to že poskusila?

Toliko,
grem še malo delat....
lepo se imejte!

< Sporočilo je popravil Dinki -- 21.9.2009 10:27:12 >

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
21.9.2009 11:18:34   
Zofy
Dinki, čestitke titu za samostojn hranjenje. To je res spodbudno, ker tudi naše otroke varuška pita. In zato je tudi tako bunkasta Julija! Zdaj je v 2 tednih kar zgubila malo trebuščka, ko je večinoma sama jedla. Smo imeli s sabo stolček od Ikee in je lepo na njem jedla.

Glede ograje pa pri nas sploh ne pride v poštev, da bi dala dol ograjo, ker se Julija še vedno vrti med spanjem kot kakšna vrtavka. Se obrne za 180 stopinj in to večkrat na noč. Boljša varianta bi bila, da gre v veliko posteljo in ima ograjo, ker je ob strani itak prostor, da gre dol. Samo to pri nas ne pride v poštev, ker ni prostora...
Aja, ti ki si iz tistih koncev...kakšna je Črna vas? A je to vas vas ali nek zaselek brez pločnika in brez kakršnekoli infrastrukture? Sem vidla na netu, da prodajajo tam neke dvojčke relativno ugodno...

Drugače pa me zanima koliko kaj vaši otročki gledajo TV. Včeraj je Julija prvič gledala Živ Žav in ga je gledala ful dolgo preden se je naveličala. Ko je 3 dni nazaj 1. gledala večerno risanko, je jokala kot dež, ko je bilo konec. Prav se je vidlo, da ji je zelo hudo... Jaz ne vem zakaj user posted image Moram danes varuško vprašat koliko ur na dan gledajo TV...

Kako pa kaj kahlica? Mi Juliji kažemo knjigico oz. pravljico Matevžu je uspelo (kako je zajčku Matevžu uspelo it na kahlico)pa Veliko knjigo o kahlici in zdaj je že parkrat rekla, da bi kakala v kahlico in ji je to tudi uspelo. Pa varuška je danes rekla, da začnejo z navajanjem na kahlico, ker so čakali na Julijo, da se vrne z dopustauser posted image .

Pa še to - a so koga še dodatno klicali iz vrtca? Moja prijateljica (soseda) je bila na 108. mestu v Šiški in so jo poklicali, da je fraj. Ne bi nikoli rekla, da bo prišel not nekdo, ki je bil na 100. mestu...

Uf, sem se razpisala, namesto da bi šla čez maile... imam še 90 neprebranihuser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
21.9.2009 12:39:41   
Lona76
Dinki jaz tudi mislim, da naša Taja še ni pripravljena biti brez ograje. No za enkrat bo ona še kar pri nama z možem spala. Po moje pa ko bo stara 2 leti bo šla v ta veliko posteljo in bo imela ograjico.

Zofy Taja sploh ne gleda TV. Mogoče kdaj pri živ žavu Telebajske če jih ujame, ampak ji je tudi zanimivo samo dokler uni pajaci skačejo, pol je pa konc. Risank sploh ne mara gledat. Glede kahlice ja pa pri Taji tako, da mi reče da bo kakala in jo dam na kahlico in nič ne naredi. Pa še prou napenja se in se mi smeji. No v soboto je šla na kahlico ker je rekla da bo kakala in ni bilo nič, in ko sem ji dala gor plenico glej ga zlomka je bila čez 2 min. polna user posted image . Glede vrtca je pa tako da so tudi mojo kolegico je bila v dveh vrtcih čez 100- mesto dobila prostor.

Zdej grem pa hitro delat, že šefi okrog hodjo.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
21.9.2009 13:13:57   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Aja, ti ki si iz tistih koncev...kakšna je Črna vas? A je to vas vas ali nek zaselek brez pločnika in brez kakršnekoli infrastrukture? Sem vidla na netu, da prodajajo tam neke dvojčke relativno ugodno...

Drugače pa me zanima koliko kaj vaši otročki gledajo TV.

Kako pa kaj kahlica? Mi Juliji kažemo knjigico oz. pravljico Matevžu je uspelo (kako je zajčku Matevžu uspelo it na kahlico)pa Veliko knjigo o kahlici in zdaj je že parkrat rekla, da bi kakala v kahlico in ji je to tudi uspelo. Pa varuška je danes rekla, da začnejo z navajanjem na kahlico, ker so čakali na Julijo, da se vrne z dopustauser posted image .

Zofy, glede Črne vasi, ja ubistvu je to vas, ki je v celoti ob cesti. Teli dvojčki mislim, da so tisti, ki so za kitajsko restavracijo. A je to kaj napisano? Pa plečnikovo cerkev imajo, res lepo tako mal drugačno user posted image . Drugega pa mislim, da ni nič v tej vasi. je pa to ubistvu še Lj. oz. obrobje Lj. Mnogo bližje kot Ig.

Gledanje TV....nič ga ne zanima, ampak Telebajski so pa ZAKON user posted image . Edina risanka, ki sem jo prešinfala po dolgem in po čez in zdej imam totalnega fena doma user posted image . Njih edino gleda nepremično tako kot si napisala ti za Julijo. Pa ko je muzika mal zapleše zraven in ko se na koncu poslavljajo, jim tudi on pomaha in reče papa user posted image . Sva mu že hotela kupi DVD pa je tu mač predrag. Ima katera skrekane v slovenščini?

kahlica....pri nas je še zmeraj za okras. Se nam nič ne mudi.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
21.9.2009 13:34:03   
mumu
Dober dan

jaz sem še ta teden na dopustu, Možek je že v službi, Tia a tudi v varstvu, ker nameravem malo generalko po hiši naredit pa z likanjem enkrat do dna pridet, upam da mi bo uspelo.

Črna vas: te hiške je gradilo naše podjetje (CGP, novo mesto), baje so lepe sam jst našim specialcem prov nič ne verjamem user posted image . Problem je samo v tem, ker to je ful hitra gradnja in je zato tudi toliko slabša user posted image (imam znance, ki so se vselili v popolnoma nov blok, pa imajo probleme, ker se teren še vedno pogreza in posledično pokajo stene - ploščice). Je pa celo eno stanovanje že kupljeno oz. že nekaj mesecev živijo v njem, mogoče bi pa šla na obisk k tej gospej.

Risanke: za vikend gledamo takoj zjutrej 10 - 15 minut baby tv potem pa nič več. Prov izogibam se televizorju, ker ima naša DVD v avtu, pa tam gleda svojega lubčka nodija, fifi in telebajske (kupili smo samo zato, ker je bila drugače vožnja v avtu neznosna).

Kahlica in nastavek za WC sta pri naši hiši samo za okras user posted image .

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
21.9.2009 14:04:19   
Zofy
Dinki, tudi Julija je v transu, ko vidi telebajske. Baki-baki jim pravi. In sva z možem ugotovila, da že dolgo to govori, samo nikoli nisva vedela kaj pomeni. In sem ji kar iz Youtube dala siglo od telebajskov in je gledala, prav strmela je vanje. In ko je šla pesem proti koncu, je že začela govorit še, še in jokatuser posted image user posted image user posted image
Telebajski fan, definitivno. Jaz jih vlečem 2GB dol z Mininove, vendar v angleščini. Kolega pa pravi, da jih ima, ker jih vsako nedeljo zjutraj snema na dvd. Samo za nas so prezgodaj tile telebajski, so menda ob 7h... Če jih dobim v slovenščini, javim.

Pa hvala za info glede Črne vasi. Bom poklicala in šla pogledat. Če je to za kitajsko, mislim da je še LPP tam...

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
21.9.2009 14:06:32   
Zofy
Mumu, hvala za info. Ja, problem vseh novogradenj je, da je narejeno na hitro in površno. Glede barja pa je sploh problem, da je treba pazit, da je dobro grajeno in se ne ugreza. A pol imaš ti veze za te hiške, lahko kak popust zrihtaš?user posted image In hval aza idejo, da povprašam pri sosedih kako je kaj zgrajeno. Res se ne bi rada v kakšno pogrezajočo stavbo vselila...

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
21.9.2009 14:14:44   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

[Gledanje TV....nič ga ne zanima, ampak Telebajski so pa ZAKON user posted image . Edina risanka, ki sem jo prešinfala po dolgem in po čez in zdej imam totalnega fena doma user posted image . Njih edino gleda nepremično tako kot si napisala ti za Julijo. Pa ko je muzika mal zapleše zraven in ko se na koncu poslavljajo, jim tudi on pomaha in reče papa user posted image . Sva mu že hotela kupi DVD pa je tu mač predrag. Ima katera skrekane v slovenščini?

jaz jih imam...

Ograjica je pri nas še aktualna, ker brez nje bi padla, ker se obrača 100/h.... Na dopustu sva spali na zakonski postelji in sem jo lovila kje je: noge pri glavi, enkrat mi je celo padla na noge med omaro in posteljo..joj, ke smeh...kako pa ne vem?user posted image  
Zdaj pa delamo sobico Sari, konec meseca pride mizar, da nam da ponudbo za sobico. Sva pa gledala v Lesnini sobico isto kot jo ima Žiga (druge barve) z manj elementi in je naredila predračun, da naju je kap. Cene so šle zelo gorrr!!!

Kahlica: drugo leto user posted image

Se je katera domislila, kje bi lahko naredile družinski piknik v Lj ali okolici??

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
21.9.2009 14:30:00   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

[Gledanje TV....nič ga ne zanima, ampak Telebajski so pa ZAKON user posted image . Edina risanka, ki sem jo prešinfala po dolgem in po čez in zdej imam totalnega fena doma user posted image . Njih edino gleda nepremično tako kot si napisala ti za Julijo. Pa ko je muzika mal zapleše zraven in ko se na koncu poslavljajo, jim tudi on pomaha in reče papa user posted image . Sva mu že hotela kupi DVD pa je tu mač predrag. Ima katera skrekane v slovenščini?

jaz jih imam...

A res??? joj Aleži kaj bi bila tako dobra pa bi mi jih zapekla na en CD in mi ga poslala po pošti? Ti napišem moj naslov v sporočilu na fb, prav? Prosim, prosim! user posted image
Drugače Zofy, jih imamo tudi mi v angleščini, ampak bi jih imela v slovenščini.

Glede srečanja....pomojem nas bo največ prišlo če bo kje v Ljubljani. Zdej je le odvisno kdaj bi se dobile, ker če bomo še dolgo zavlačevale bo prej sneg user posted image . To mora ena kar orng v roke vzet, povedat kje, kdaj in to je to.

Zofy, če so to hiške za kitajcem ti do tja vozi 19-ka.

Aja, pa hvala vsem za odgovore glede ograjce....ste me prepričale, da bom tudi jaz še malo počakala s to idejo. Če se nam za kahlico ne mudi, ne bomo tudi z ograjico prehitevali user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
21.9.2009 14:42:49   
terida
Nimam dosti časa, bom samo to pokomentirala:

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Drugače pa me zanima koliko kaj vaši otročki gledajo TV. Včeraj je Julija prvič gledala Živ Žav in ga je gledala ful dolgo preden se je naveličala. Ko je 3 dni nazaj 1. gledala večerno risanko, je jokala kot dež, ko je bilo konec. Prav se je vidlo, da ji je zelo hudo... Jaz ne vem zakaj user posted image Moram danes varuško vprašat koliko ur na dan gledajo TV...

Varuška je enkrat omenila, da sta Julija in Erika nori na Telebajske. Mene je kar segrelo, ker nočem, da jih tam "zabava" tako, da jih da pred TV. Mi nimamo doma TV skoraj nikoli odprte, ko je Erika budna, tako da doma nikoli nič ne gleda. In sem varuški hotela kaj rečt na to temo, pa sem bila tako presenečena, da sploh nisem rekla nič (razen tega, da doma tega ne prakticiramo). In tudi kasneje še nisem začela te debate, ker nas Erika priganja domov, ko pridemo ponjo, in je postalo zelo težko se sploh kaj pomenit z varuško... Imam pa to na "to-do" seznamu, samo ne vem kako naj se lotim (sploh, ker imam vsakič samo kakih 30 sekund časa preden nas začne Erika priganjat). A naj ji kar zatežim, da nočem, da Erika gleda TV  tam?! Saj kako naj pa sploh vem, da me bo upoštevala - itak lahko reče kar hoče, potem pa dela po svoje... Res ne vem kako naj postopam tule... Zofy, če ji boš ti kaj rekla, bom prav vesela. Mogoče sploh ni slabo, da bi jo res najprej vprašala koliko časa gledajo TV. Ker se mi ne sanja...

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
21.9.2009 14:48:28   
terida
Aja, Zofy, še to: če boš govorila z varuško in karkoli izvedela na temo gledanja TV, mi prosim sporoči, da bom šla bolj informirana "v boj". Danes in jutri gremo po Eriko bolj zgodaj (gre samo mož), tako da se ne bomo videli tam. Mogoče se vidimo kaj v živo od srede naprej.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
21.9.2009 15:09:27   
Zofy
Terida, zmenjeno! Midva sva bila šokirana kako gleda telebajske, ker je mejilo kar na odvisnost...se je kar tresla, ko so šli h koncu.user posted image user posted image Danes jo bom najprej vprašala kako poteka njihov dan, pa da vidimo. Jaz sem tudi proti, da se tam TV gleda. Za 5 min nič ne rečem, samo imam na sumu, da je vsaj 1h/dan TV na dnevnem redu...user posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
21.9.2009 15:17:53   
Ursi2
Živjo, punce!
Vas hočem mal pozdravit že od jutra, pa mi še do sedaj ni uspelo!!! Je kr mal noro, pa še pon je, moja delovna vnema pa je še na vikendu!!!user posted image user posted image user posted image

Kaj naj rečem!Tale vikend je bil pa poln vsega!

No, v pet smo šli k frizerju. Ati pa Luka sta se ostrigla kr z mašinco, jz pa sem razmišljala o kaki konkretni spremembi, ker imam tele že malo dost, ampak sem na koncu rekla, da naj sam špice poreže, pa mal barve in to!Si nočem tudi zdej kakih pramenov dajat, ker si nočem preveč barvat las zdej! Ampak, pasalo je pa vseeno, pa mal manikure in to!MMMMMMM! Res užitek!
V soboto smo bili na poroki in je bilo ful fajn!Luka je fajn zaspal na poti v Borovnico in je spal kako uro, pol pa skoz žurka na polno!Je skoz okrog letal, hotu plesat, pa na stole in klopi plezal,........ Pač v muving non stop!Ma, res ni za sekundo ga nisem mogla spustit izpred oči!
Seveda smo mojga brata, ki je bil priča in ženina ves čas strašili, da bomo nevesto ukradli, pa šopek!Ampak jo je vsa družina, še posebej pa ženin tako pazli, da ni bilo šans!

Ko smo se peljali potem na ohcet, je Luka spet malo spal, ene dobre pol ure, tam do 18 zvečer in potem spet plesanje, pa letanje sem pa tja in potem, ko je zagledal še igrala, pa sploh, jebil čisto zmešan!In je zdržal do nekaj čez 23. Potem pa sem ga preoblekla za spat in smo šli domov in je lepo v avtu zaspal!

Je pa res bil priden in je užival, lepo je sam jedel, pa kr naprej je hotel plesat, tako da je šel že sam do muzikantarjev, če so imeli predolgo pavzo!user posted image user posted image
Je bilo pa zgleda mi vseen mal prenaporno, ker večino časa sem sam jz veljala, da   sem se z njim igrala in plesala z njim, ker sem bila skoz ok, ko smo pa potem domov prišli, sem pa stopila iz avta in mi je v trenutku postalo tako slabo, da sem se sam na travo obrnala in bruhala. Sem blačist adijo!Moj sploh ni vedel, kaj naj nardi!In pol nisem mogla še eni dve uri ne zaspat!

No, sem mislila, da se naju bo potem zjutraj usmilil in kaj dlje spal!Seveda se to ni zgodilo in je bil že ob 7-ih pokonci!!
Jz sem kr mal pisano gledala, pa sma lepo knjigice gfledala pa se mal igrala, da je lahko vsaj ati do 8-ih spal!
No, zjutraj so pa sledile same šokante novice!Najprej sma zvedela, da se je možev mrzel bratranc smrtno ponesrečil v prometni nesreči, star tolko kot jz - 28 let! Sma bla čist adijo! Pol pa še, da je soseda, tudi mlada punca, nekaj čez 30, umrla zaradi raka na črevesju!!!Adijo!

No, tako da smo zjutraj šli malo na Piko, da se je Lukanu mal dogajalo, potem, ko je šel pa Luka spat, sem pa pekla, da smo šli popoldan malo k domačim, da smo nesli pecivo in jim malo pomagali!Sem kr vesela, daje bilo nedelje potem konec!

Pika nogavička: men je blo r všeč, čeprav je to res bolj festival za malo večje, ker je veliko teh delavnic, pa risanja, izdelovanja kron, nakita,..... pa igre so večinoma za starejše, tudi tisti napihljivi gradovi so tako polni otrok, da takega malega skor težko samea gor spustiš!
Po drugi strani je pa kr nekaj stakih stvari, da je tudi za male!Gasilski tovornjak, da lahko gredo not, pa ponije lahko jahaš, pa razne maskote, pa vila čira čara, ........Dogaja se na polno in ni slabo!Nekaj malega je igral, lahk bi jih bilo več, ampak ok!
Boma dans pop spet šla pa bom vidla, k bo dans, ker včeraj je bil mal utrujen, pa preden se je navadil, smo pa že skor domov mogli it!

Gledanje TV: Luka ga pri nama ne gleda, razen, če jz prižgem tolko TV, da kak rezultat pogleidam za kak šport! Pri dediju in babic pa vsak dan prižgejo mal tv, ko jih Luka prosi in gledajo TV Golico!In če so npr. Atomik Harmoinik, potem leti na kavč, se vsede in čist pri miru sedi in uživa! Pa včasih gre do babice in jo na ples povabi!!!user posted image user posted image ečkrat gledajo kake odaje o živalih in tudi prav uživa, ko lah
Ko pa je pri naših, pa ta večji nečaki vko gleda, sploh če so kaki tigri in levi!
Drgač pa mu risanke sploh niso zanimive še!

Kahlica: tudi pri nas ni sploh ne zanimiva. Oz je zanimiva, da se afna z njio in jo okrog nosi, pa stopivlja v njo!Se pa ne vsede na njo, pa konec! Bom še počakala, ker se mi ne zdi, da bi ga silila, če še niti ne poveže vseg
a niti ne reče, da more kakat ali lulat!No, predvsem babica pa bi ga rada po vsej sili in mi kr vsak teden, da g
a bo začela. Zdej pa ne vem, a je prav, ko rečem, da se mi niti najmanj ne zdi še tk daleč, ker nič ne reče, da je kakal, ko ga vprašaš, tudi odkima, na kahlico pa itak sploh noče.

čRNA VAS: mI SMO SE VČERAJ TAM PELJALI, KO SMO ŠLI OD ŽENINA PO NEVESTO. Je zanimiv kraj, luškan po svoje, je pa res, kolikor sem vidla, da je to bolj samo vasica ob cesti! Sem pa vidla dvojno novogradnjo!Ene par hiš je bilo takih bolj drap-čokoladno rjavih, druge so bile pa sive hiše in potem je imela ena modre črte, druga zelene,.... Zelo lepo na prvi pogled, je pa res vprašanje, kaka je kvaliteta gradnje!!!!! Bibio res kr najboljš vprašat tiste, ki tam že živijo!!!!

Ograjica na postelji: tudi pri nas jo bomo še kar obdržali, ker naš ima ponoči pravi maraton in prave akrobacije v postelji!!!!!!!user posted image user posted image

Dinki, čestitke Titu za prvo pravo risbico!!!!!!!!! Umetnik mali!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Lona, za Tajo user posted image user posted image user posted image user posted image , da mine kašelj in vročina!!!!! Pa upam, da bo šefica kmal dobre volje, da ti bo uspleo dobit povišico!!!

Terida, pridna Erika, da je tako uživala v potepu z atijem!Pa pridna, da si se spočila!!!!!!!!user posted image user posted image

Tolko za dans od mene, zdej pa še hitro mal delat, pol pa domov!!!!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.