|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
24.9.2009 14:02:39   
san
HEHE ursi, skor te že šišamuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
24.9.2009 14:03:51   
san
sej res, še spanje, no pri nas čez vikend skor ne uspemo zaspat doma. gremo kar ven, pol pa če zaspi ok, drgač ga pa pol zvečer prej zmanjka, pa je.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
24.9.2009 14:46:50   
pomlad08
ej, san, ful sem vesela, da je vse kul!

ma nama sta pa vidva oz. vas 5 zakon! user posted image res, jaz te prov občudujem, kok fenomalno rihtaš tele svoje otročiče.
aja, drugač je pa pri nas isto, kadar je več v varstvu (pa je tako kot urban tam ful priden), sem potem nekaj časa sam jaz dobra. ampak to je dober znak user posted image saj odrasel človek isto funkcionira, šefu ne greš težit pa jamrat, partnerju pa, ker ti je blizu.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
24.9.2009 15:03:15   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Meni osebno bi odgovarjal viken sobota ali nedelja. Če se pa boste dobile kaj med tednom, pa drugo leto.

Aleži... drugo leto??? A si tudi tiuser posted image ??? Povej, povej!!!

Aja, pa čestitke Sari, da ni jokcala. Druge pa pokomentiram jutri... sem se neki "pritoževala", da nimam pretirano dela v službi, zdaj pa gužvaaaa.

a ti bi hotela,da bi spet bila user posted image ???? Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, nič več. Dva sta čisto dovolj, saj zame!!!user posted image

Napisal sem drugo leto, ker bo kmalu mraz, dokler se mi zmenimo!!!user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
24.9.2009 20:36:08   
Vilma
Dober večer punce. user posted image
Včeraj sem malce po dolgem času brala forum, pa mi je potem zmanjkalo časa za pisat.
In zadnje kar sem si zapomila je bila mumu in "pridni otroci" user posted image  Sem te mumu ponoči sanjala in tvojo Tijo tudi. Pa samo enkrat smo se vidle, svašta! Tija je bila postrižena na levjo grivo, če katera ve, kaj to je. user posted image  Drugače pa sta bili na obisku pri nas, otroci so se igrali, mi smo jih gledali. Kr neki v glavnem.
Kar se tiče Julije...ah moj mali vražiček. user posted image  Julija grize Dominika in mene (v vrtcu še ne, ker prej vse doseže s tem, da otroke udari user posted image ) Meče se po tleh, ko česa takoj ne dobi. Najbolj nemogoča je v trgovini. Noče sedet v vozičku, ampak šetka po trgovini, jemlje stvari s police. Če vidi igračo, jo hoče imet. Kar zmečem v voziček, hoče da tisto odprem. Sploh sokove, kruh, kakšne rogljičke... In ker tega ne naredim (razen sok občasno), se vrže na tla in  joče, tako da se cela trgovina obrača in gleda, zakaj ubogo dete joka. Mene to sploh ne prizadane več, jo pustim in grem dalje, da jo mine jeza. Potem priraca za mano in se obnaša kot da nič ni bilo.
Doma je najljubša igra obema, hočem igračo, ki jo ima bratec (sestra). Fajt za male stvari: knjigico, šarauf, dinarček...
Ko gremo na sprehod, bi šla ona v drugo smer kot mi trije. Ko gremo čez cesto, me obvezno spusti, noče me držat za roko, pa da si bog! Ko vidi tisto zebro očitno misli, da mora sama čez cesto al kaj user posted image

In veš kaj je najhuje mumu. Da se mi vse to nič ne zdi proti temu, da moja hči še vedno ne spi normalo ponoči. Dvakrat na noč je super noč. Slaba pa zgleda zbujanje na uro + 2 rundi budnosti po eno uro. Včasih se mi nabere (ko traja tako tri dni ali več), da ne morem gledat, stat, razmišljat, svet se mi dogaja v megli, po parih dneh ne vem, kaj se mi je tri dni nazaj zgodilo. Tema punce vam rečem. Edina dobra stvar je v tem, da zdaj spi skupaj z Dominikom in da tudi moj dragi precej vstaja.

Drugače smo ok. Julijo sem ta teden začela dajat na kahlo, čist tko za foro, da vidim, kako ji bo všeč. Pa je vsakič naredila oreng lužo. Sice to traja tri dni, ampak se mi zdi, da je dojela, zakaj se sedi na tisti stvarci.
Verjetno bom nadaljevala s tem, potem pa čisto odvisno, mi ni všeč, ker je pred vrati zima.

Govori zelo malo, razume vse. Uporablja zanjo najbolj pomembne besede: "še" za hrano, mama za vse ostalo. Zdaj je mami dodala še ati in nona. Zgleda da bo bolj družabne sorte.

Zdej pa moram nehat. Sem mislila še sto in eno stvar pokomentirat, pa  ni časa.
PUnce mejte se, nosečke držte se in pazite nase!
Pa poljubčkajte svoje zakladke. user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
25.9.2009 7:19:28   
tina50
Pozdravljene po doooooolgem času.

Včeraj zvečer sem se ob 7 zvečer vsedla pred računalnik prepričana, da me nobeden ne spravi iz njega dokler vas ne preberem in vse pokomentiram. Ampak nikakor nisem prišla na internet. Ko bi vedle kako sem bla jezna. Sem se kr ulegla na kavč in zaspala user posted image , moj se je pa matral, pa klical kolega, da bi nekak popravla to. Pa nč ni blo iz tega. Zadnji mesec nama ful računalnik zajebava.  grrrrrrrrrrrrr
sej zdej vas ne bom brala, ker grema počasi z lanom zajtrkovat.
Sam na hitro
pr nam je vse ok. Lan je kr priden otročiček, velikrat sicer reče besedo NE. Sam pa ponavadi kr uboga, če mu kaj rečem. Ne vedno, predvsem ne če je v družbi, kadar sva pa sama pa kr večinoma. Drugač sem, pa vesela, ker sem še večina časa z njim jaz, razen kadar grem kam delat.
Naš nerojeni otrok je pa tud vredu, brca še ne, pa upam, da bo kmalu. Komaj čakam, da gremo na pregled za srček, okrog 20. oktobra gremo na pediatrično.

Včeraj sem se z Aleži menila mal zaradi srečanja, da se menite.
Jaz sedajle 3 vikende nimam časa, tako, da če nameravate zdaj te vikende nas ne bo. Čez teden jaz lahko, sam ste pa vse v službi.
Zdej me pa tukaj že lah priganja, da je njam njam.
Lepo se imejte, pa upam, da bom imela potem čas, ko bo Lan spal, ker danes bom kr na hitr neki skuhala.user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
25.9.2009 8:04:30   
mumu
Dobro jutro

Včerja smo imele s Tio sistematiko imamo 77 cm(smo bolj palčkaste sorte) in 10510g (če ima katera seznam kje da se popravi). Rednega cepljenja nismo imele, je pa bila cepljena proti pneumokoknim virusi (pljučnica), čez osem tednov pa imam o ponovno cepljenje za pnevmokok in redno cepljenje (bo kar dve pikice dobila user posted image ). Včerajšni dan je bil naporen ko user posted image user posted image , pa sem ga nekako pregurala, danes pa upam da bo vse ok.
Že za zajterk mi je tašča postavla vse lase pokonci, jst sem šla namreč prodajat moj avto (sem ga prodala) Tio pa sem za eno urco dala k njen in glej ga zlomka ko jo pridem iskat jih ni bilo doma, vse lepo in prav če bi imela v avtu otroški sedež pa ga nima, pa so se kljub temu odpravli v trgovinouser posted image (tast, tašča in Tia), sej je sam 500 m, ampak vseeno nikoli se ne ve kje ti lahko kakšen norc v avto prleti. Tako da sem jo elegantno poslala v tri......, danes ji grem pa v bc kupit stolček od nanie (je v akciji 35 €, sej vem da ni bog ve kaj, ampak bolje kot nič pa za njene potrebe bo dovolj).
Ko smo s Tio prišle od zdravnika, sem jo dala spat in je spala celih 55 minut, zbudila se je pa s takim jokanjem da sem misenla da je najman iz postelje padla, potem sem jo vzela v naročje pa ni prov nič pomagalo tako da se je sigurno jokala najman 10-15 minut (neutolažljivo), tako da sem ji na konci dala daleron ker je bila cepljena in vem da ji zgornje trojke vn rinejo pa jo je po mojem ful matralao user posted image user posted image , sej ne vem če sem prav naredila ampak druzga se res nisem več spomenla, ker res ni nič pomagalo.

Danes pa upam da bo lep dan, da še okna pomijem in srajce od možeka polikam. Danes zvečer pa se prvič skupaj odpravlja vn - greva na koncert Riblje čorbe, tako da bo Tia prvič preživela noč pri tašči, prov skrbi me kako bo to potekalo, saj se naša dama še vedno zbuja ponči. V najslabšem primeru jo bova šla sredi noči iskatuser posted image .

Tako, lep dan in vikend vam žeilm.

< Sporočilo je popravil mumu -- 25.9.2009 8:07:28 >

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
25.9.2009 9:57:23   
Dinki
hej punce,
na hitrco vas pozdravim...kako lepo je bilo po dolgem času prebrati Vilmo in Tino50 user posted image user posted image .
Mi smo OK, sem vesela, da je danes peteeeeek...jeeeeee!!!!
Imamo čist zabasan vikend. Jutri ima prijatelj 30 let in bomo cel dan na pikniku (upam, da bo lepo vreme), v nedeljo pa družinsko kosilo. Se dobi cela veja od moje tašče sorodniki....bomo videli kako bo to izpadlo.

Danes komaj čakam, da bo konec službe, bom šla ven ob 14.30 (gremo ob petkih lahko prej) in grem po Titka, ga včeraj nisem nič videla ker sem delala do 20h. No, sem ga šla potem božat in lubčkat ko sem prišla domov, ampak on je že pančkal user posted image . Včeraj smo imeli eno žrebanje pred Maxijem v centru in je mimo prišla naša Pomlad08 in njen Job user posted image  . Ma kako je luškan tale njen fantek! Aja pa zadnjič sem srečala Miško32 (upam, da sem prav napisala)...naša edina marčevka z dvojčki user posted image .

No toliko, grem delat, da bom res lahko šla čim prej domov.
Lepo se imejte in uživajte čez vikend!!!!

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
25.9.2009 10:20:33   
Naša črtica koraka
včeraj me je anja prvič poklicala. Zdaj sem: M A M I J

bi si kar nick spremenila, tolk sem navdušenauser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
25.9.2009 10:23:10   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

včeraj me je anja prvič poklicala. Zdaj sem: M A M I J

bi si kar nick spremenila, tolk sem navdušenauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
25.9.2009 10:40:28   
Dinki
Mumu, uživajta danes na koncertu z možem 100-na uro user posted image user posted image user posted image user posted image  in nič naj te ne skrbi za Tio, jo bo že tašča popedenala. Če jo zna v avto dat brez sedežka, bo zmogla tud ponoč vstajat user posted image .

Iiiiiii NČK oz. mamij, kako zelo razumem tvojo srečo user posted image user posted image user posted image  jst se še danes topim ko me pokliče user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
25.9.2009 10:54:21   
aleži
Juhuu petek je tu!!!!!!!!!

Danes imam obletnico OŠ, že kar 16 let ....e se staramuser posted image

NČK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Urši: žal ne pridemo, ker Žiga noče...mogoče gremo v Funtano
lep vikend

< Sporočilo je popravil aleži -- 25.9.2009 10:55:02 >

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
25.9.2009 13:12:26   
Zofy
U, aleži, a že toliko smo stari???
Ej, jaz bi te tudi za telebajske prosila. A bi mi jih presnela? Ta vikend bomo v Izoli, pa se mogoče vidimo!

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
25.9.2009 13:27:00   
terida
Včeraj potem nekako nisem uspela spet na RR pridet. In kaj me čaka danes? Eno lepo presenečenje, ker vidim, da ste se zbudile in končno malo več napisale! user posted image

Pomlad, ja časa tudi nam primanjkuje in si sploh ne predstavljam kako bomo vse naredili v par tednih... Ah, bo že, samo da bomo na svojem končno!

mumu, Tia je pa res naspidirana in verjamem, da ti ni lahko! user posted image user posted image user posted image Tudi jaz sem ti hotela predlagat, da jo zunaj zlaufaj, a vidim, da ne gre... Mogoče pa res ne bi bilo slabo kakšnega vedenjskega strokovnjaka vprašat - bolje zdaj kot pozneje. Ne glej na to kot na poraz! Otroci so si zelo različni in niti pod razno ne moreš vseh enako vzgajat. Pri enih je treba več truda in na tvojem mestu bi prosila za pomoč. Priznam, da sama ne bi vedela kaj naredit.

aleži, super da gre Sara brez joka v vrtec! Si komaj čakala ta dan, kajne?

Fotografije... mogoče sem nerodno napisala - pri nas ni tako, da Erika samo sebe prepozna - prepozna čisto vse ljudi, ki jih sicer pozna. Ampak sebe ima pa vseeno najraje in če komu da ljubčka na sliki, ga da sebi user posted image Narcis moj user posted image

Spanje... Erika spi čez dan 2-3 ure. Več pri varuški med tednom (ko ima ustaljen ritem) in manj doma za vikend (ko smo itak bolj leteči).

san, lepo te je brat! Ti si res dobra pri treh otrocih, jaz si treh ne predstavljam... Fajn, da je alergija mimo, še user posted image , da bo bezgavka šla sama nazaj!

Uuu, pa Vilma in Tina sta se oglasili po 100 letih! Super! user posted image Joj, Vilma, teh neprespanih noči ti pa res ne zavidam! user posted image user posted image user posted image Jaz hodim zadnje čase spat že ob 21h (tale nosečnost je k'r neki) in še nisem čisto naspana. Sploh ne vem, če bi se še za enega otroka odločila, če Erika ne bi lepo spala... Čestitke Juliji za kahlico - si me spomnila, da moram varuško vprašat ali je že začela s tem ali ne.

mumu, uživaj na koncertu in ne skrbi za Tio!

NČK, čestitke za MAMIJ! user posted image user posted image

Lep vikend vsem! Mi imamo v planu spet en hrib osvojit - Erika v nahrbtniku, jaz pa v avtu user posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
25.9.2009 13:30:52   
Ursi2
Živjo, punce!

Kaj naj rečem, moj popolni dan z Lukijem je nekak padel v vodo!No, sej po svoje je še vedno popoln, ker bova cel dan skupaj!Sam sem pa kr mal žalostna!Sma šla dop v posvetovalnico, je blo ok, pokaže, kje ima kaj, lepo naredi stolp iz kock, pa rozino ven iz flaške spravi, sam ni pa hotel pokazat muce pa kužeka na listu, mu je bilo vse drugo bolj zanimivo, pa tudi brcnat žoge ni hotel!Ampak, vem, da to zna in da doma vse pokaže, tako da se ne bom sekirala!Velik je 84,5 cm, težek 12 kg, glavo pa ima obseg 48. No, do sem vse ok, pol sma šla pa not k zdravnici, ki ga je pregledala in je ugotovila, da ima ušeska fajn vneta in da je kr fajn prehlajen!OK, sej mi kašlja pa smrka zadnje dni, sam sem mu res ful čistila s fiziološko pa  z baby vacom!Res mi ni jasno, kaj je z njegovimi ušeski. Seveda sva mogla pol v laboratorij, da je dal kri in vodo. No, kri smo dali, vode nama pa še do zdaj ni uspelo!Sma čakala tam, pa mal sma šla naokol, pa eno štručko sma šla kupit, ker je bil že lačen!Hodit ni hotel, ker je imel uno vrečko gor in ga je ful motla in se je kr jokal, no na koncu mi je pa nekaj čez 12 na rokah zaspal. Pa še vse je šlo skoz pleničko, da je bil čist moker, v vrečki pa nič! Seem bila ful jezna na sebe, ker mu je ne znam naštimat gor. user posted image user posted image user posted image  Sma prišla pol domov in sem mu noseka fajn sčistla pa ga preoblekla in mu dala vrečko gor, zdej pa spi!

Tako da danes odpade obisk pri sestri, ker morma spravit še vodo v laboratorij, zvečer morem it pa k njegovi zdravnici, da vidima, kaj je pa če bo dobil kaka zdravila!No, pa še nimam ga kje pustit, tako da ga bom mogla še zraven vzet. Upam, da ne bo gužve in bova hitro konec!Ampak, sej važno je, da sva skupaj, se bova pa doma fajn imela! Moj pa danes spet dela cel dan.

Mi je pa zdej jasno, zakaj so bile ta teden take zanič noči, da se mi je kr naprej zbujal v joku in da ga nisem mogla umirit. Jz sem pa mislila, da mu kotni zobki ven lezejo!user posted image
Tako da bomo vidli, kako bomo kaj čez vikend, a bomo bolj not al kako!
Kaj naredite ve, če ima ušeska vneta? ali ste skoz not, ali grete ven pa ima kapco gor. Ker drgač nima vročine, s fiziološko mu čistim nos.

Aleži, škoda, da se ne bomo videli! user posted image Pa kdaj drugič, al! Danes pa le uživaj na obletnici!Tako je vedno fajn!!!user posted image user posted image

vILMA, LEPO DA SI SE OGLASILA!!!! Vidim, da imaš tudi ti eno malo razgrajačico doma!No, veliko živcev in potrpljenja,!user posted image user posted image user posted image user posted image

Mam ,občutek, da nas to vse čaka!Malo obdobje, če ne pa, ko bo drugi ali tretji!Tako je pri sestri, prva dva kr pridna, mirna,... ta tretji pa pravi mali vragec!!!

Tina, tudi tebe je lepo spet brat!Super, da ste fajn!Kdaj točno imaš rok? Priden Lan, da uboga mamco!!!!!!!! In super, da ga imaš večinoma kar sama!!!!!!

Dinki, uživajte v tem vikendu!Da bo lepo vreme, da bo še lepše!!! Danes se pa le pocrtljaj s Titom. Še za včeraj!!!!!!user posted image user posted image

NČK, super za MAMIJ!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

mUMU, DA BIB IL DANAŠNJI DAN BOLJŠI IN lažji kot včerajšnji!O tašči ne bom zgublajla besed!user posted image user posted image user posted image user posted image Vidva danes kr uživajta, tašča pa naj  kr vstaja ponoči, mal za kazen!user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej morem pa še hitr par stavri za šiht nardit, preden se LukA zbudi!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
25.9.2009 17:15:46   
ek76
mumu tudi jaz velikokrat komaj čakam da je ura 20.00 da gre spat (včasih že ob 16.00 začnem gladati na uro), imamo pa to srečo da ponoči spi 

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
25.9.2009 20:40:25   
Lona76
Dober večer!

Evo otročički spijo, možek pa je šel eno darilo kupit za enega prijatelja, ki v nedeljo praznuje 40 let pa na eno pijačo s sodelavcem. Je že prav tečen, ker je 14 dni že skos notri.

Pri nas je kripl bataljon. No najprej je zbolela Taja, potem je pa v sredo zvečer dobil vročino še Tilen in mož tudi. Da ne povem, da imam jaz v službi dela za popuser posted image . Največ ga imam seveda zaradi nesposobnosti nekaterih ljudi. Naprimer računalničarjev, pa ....... No informatik me je danes razjezil 100/h. Sem ga čakala da pride do 16:20, s tem da mi je obljubil da pride zjutraj. No kaj čmo jamrat. Ja mož je pa tudi skos neki jamral ker je moral z operirano nogo pazit še na Tajo. Vsem je jamral kakšen revček je, meni je po telefonu nabijal slabo vest, dokler v sredo ko je zbolel še Tilen nisem doživela odklopa ko sem ga poslušala po telefonu kako je bogi k more s to nogo skrbet za otroke. No po mojem odklopu (po moje me je slišala cela vas user posted image ) je pa k nov. Ne vem zakaj morm odklop doživet, da se potem umiri. Ma brez veze. Skratka učeri in danes mu nič ni bilo težko, še celo danes ko sem mu sporočila da kasneje pridem ni nič jamral. Ponavadi se razburja 100/h. Dovolj o možuuser posted image .

Najprej NČK user posted image user posted image user posted image user posted image  za MAMIJ.

Potem Ek76 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Važno da je za tabo. In tako kot so ti že druge povedale, tudi z enim jajčnikom se da zanosit. user posted image user posted image user posted image user posted image  da bojo izvidi ok.

San super da je alergija za tabo in pošiljam ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da se bezgavka zmanjša.

Mumu. NE tudi naša Taja ni popolna. Npr. pri nas peš ne pridemo nikamor, ker gre ona vedno v drugo smer kot jaz, al se pa na sredi ceste na tla uleže in govori ajaaja. Da ne govorim da ne gre noben otrok mimo nas, da ga nebi pobožala (no to lušno zgleda). Vsi kamni, vejice, listki so njeni. TAko da hodimo na sprehod z vozičkom, pa še tam je čisto malo časa, potem pa se začne že razburjat. Kamne je HB nehala tlačit v usta. Jih je pa tut ona skos, da sem bla čisto panična, da jih ne bo pojedla. Mi je pa prijateljica razlagala da pri njej ta mala ni nikoli kamnov v usta dajala ker jo ona ni šmerglala, pri možu pa vedno, ker je tako paniko zagnal. No potem sem nehala panično reagirati in sem ji samo rekla ven pluni in je bilo ok. Kot sem pa že v enem prejšnjem postu napisala pa od kar je v vrtcu ne morm nič popoldne narediti, ker se me skos drži. Ko grem na WC se pred WC-jem dere MAMI MENI. V trgovino morm it na skrivaj da me ne vidi. Prav tako na skrivaj sem mogla it zjutraj v službo drugače se dere k sam hudič. Kljub temu da jo je mel mož doma. Ko je trmasta se vrže na tla in se tako dere da rata že modra. Ko  je prvič to naredila smo se ustrašili,potem pa nam je P rekla, da naj ignoriramo, ker če bomo panični, bo še bolj to delala in se zna pripraviti do tega da pade skupi. No od takrat mirno stopim čez njo če se po tleh meče zaradi trme. S Tilnom se non stop bockata. Ona njega ščipa, on njo nazaj. Pa cuka ga. Pol ga pa lupčka. Skos je eno cviljenje. Njemu se ne da dopovedat, da naj jo pusti in naj jo ne nazaj. Bol govorim pusti jo bolj ji teži. Najljubša je tudi njima igra tako kot pri Vilmi. Hočem igračo s katero se igra drugi. In Tilen jemlje Taji, Taja jemlje Tilnu. S tem da Taja še veselo riše po tleh, knjigah po vsem samo po papirju ne. Ja tudi jaz čez vikend ko sem cel dan z njo včasih komaj čakam, da jo dam spat. Med tednomjo pa itak vidim samo za 2 uri in takrat ni tako hudo. Ja tvoja Tia je verjetno malo bolj naporna ampak mislim da bo tudi pri vas to obdobje minilo. Da še povem, da sem prišla v ponedeljek in torek domov ko je že spala (to pomeni da sva se videli samo zjutraj) in se je obakrat zvečer zbudila ob 22-ih in me klicala mami meni. In potem ni hotla eno uro zaspat.No v sredo je pa celo noč spala, ker sva se popoldne crkljale. Lisička mala. S tem da je tudi v torek in sredo vstala že ob 6-ih v četrtek pa "šele" 7:20. Ja pozna se da sem popoldne ob njej. Je pa res da vse laže prenašam, če sem spočita. Če sem zmatrana me že to, da malček paca po svoji mizici spravi čisto iz tira. 

Mumu uživajta z možem na koncertu, tašča bo pa že zrihtala Tio. Kakor so prefrigani teli malčki zna Tia celo celo noč prespat pri tašči. Sporoči kako je bilo.

Ursi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Lukatova ušesa. Pa tudi zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čuvaj se!!!!

Terida prav tako tudi ti pazi nase!!!!!

Vilma tudi tebi želim, da končno začnete spati.

Tako to bo dovolj za danes od mene. Upam, da bo drug teden manjša gužva v službi pa da se bom lahko malo večkrat javila.

Srečanje pa jaz sem seveda za. Samo če nam bo zdravje služilo. Kje bi se pa dobili pa pojma tudi jaz nimam.

(odgovor članu ek76)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
25.9.2009 22:04:47   
Naša črtica koraka
Dober večer gospe,
sem vas prečitala, zdj mi je pa zmanjka enerđžije za pisanje ... bi pa tole izpostavila

IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

edino kar lahko zagotovo rečem je to, da je osnova za jobovo dobrovoljnost  spočitost (kukr se sliš banalno, je res) - pa ne samo da mora bit on spočit, tud jaz si prav namenoma kdaj privoščim in grem zvečer zgodaj spat, ker opažam, da se imava super, kadar sem jaz dobre volje in naspidarana user posted image , kadar pa sem zmatrana, začnem kar neki težit ... Job pa deluje kot eno malo ogledalce, čist res. in kadar sem spočita, tud lažje dobronamerno prenašam in urgiram ob kakšni lumpariji. pač polije mleko, ok, ni panike, ga vzamem iz stola, greva skupaj po krpo, mu povem, da ne sme polivat, pobriševa mleko, itd. ampak za to res rabiš energijo.

alora, s tem se pa močno strinjam!

In zato grem spat, da bom jutri kul mamij user posted image  

Imejte lep vikend, pa če marate gobice ... te dni so pravi dnevi za gobarjenje (mi samo lisice, dežnike in fantiče nabiramo, ampak se najdeee, njami!user posted image user posted image )

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
25.9.2009 23:13:56   
san
ooo, nčk, bravo anji za mamij, jeeeeuser posted image user posted image user posted image , pa še tko super se slišiuser posted image

ursi, lukcu goro pikicpokicuser posted image . jst bi se čist lukcu prilagodila za ven. če mu je zunaj ok in se ne pritožuje, bi šla mal ven na zrak, pa če ne piha, kar te dni ne.

dinki, vedno pozabim, mi imamo polžka slinarja doma, sploh danes ga je blo treba preoblečt, tok je tekel, mu gre spet en zob ven.

kahla, mi še ne poskušamo, ne vem, bom kar še mal počakala.

vilma, s tabo sočustvujem,k er men bi se mešal, če bi tkole ne spal še vedno. mi smo mel prejšnji teden akcijo, ker ga nisem smela dojit in je ponoči jokal in se zbujal na eno uro, ma sm bla k zombi, še dobro da je šel dop v vrtec, da sm si nafilala baterije za popoldan.

mi smo pa včeraj kasirali v vrtcu ugriz, ga je zunaj na terasi ena deklica, ki še ne hodi iz sosednje skupine tko ugriznila, da je zakrvavel in bil ves plav. no je bepanthen pomagu, da so zdej samo odtisi zob vidni, pa hrastico ma tm.

aja, mumu, veš kaj sem se spomnila. kako pa ti odreagiraš, ko se ona joče, kadar npr. neki bi, pa pač ne more? ker takrat je fino mirno, ampak res mirno samo raložit, da ni časa zdej npr. za risanje in da bo lahko kasneje nadljevala ali doma ali pa v varstvu, ali pa ji celo ponudiš kašno alternativo. al pa da je neki nevarno in da se to pač ne sme, ker se ji lahko zgodi to pa to in ji ponudi kako to lahko izvede, da bo varno oz. ji daš kaj drugega namesto tega na izbiro. pri nas to ful pali, mirna razlaga namreč. in pol sploh ne govorim več o tem, tut če se š derejo, ker se hitro potem neha.
drGAČ pa glede tašče, sam moja se še lahko kaj tazga spomneuser posted image , upam pa da zdele super uživata z možkomuser posted image

lona, sm se smejala tvojmu postu o jamranjuuser posted image , za vse bolne tvojeuser posted image user posted image user posted image

aleži, super za saro da gre lepo v vrtecuser posted image . men je zjutraj tko super, ker urban ne joka, izidor se mi je namreč eno leto vsak dan joku, pa še pol ene dvakrat na teden naslednej leto, v bistvu je še lani kakšen dan zjutri prov hudo zamoril

tina, super da ste ok, me veseliuser posted image

evo, pa mamo sirencouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2319
25.9.2009 23:21:51   
katj
Dober večer user posted image , se me še spomnite? user posted image

Sem pršla mal pokukat, vidm da ste fajn.
Sm na hitrco preletela....
Zofy in tina50 sta spet nosečke? čestitke user posted image user posted image !
Še katera?
Sej tale mejha razlika seveda da je napornejša, ampk tamali pa uživajo skupi k norčki. Se mi zdi, da je pr nas glih taka razlika, da Marku ni Rok brezvezn, da bi bil premajhen,l  Roku pa Mark itak cel frajer.

Rok je ok, zdrav, zgovoren in hitr k strela, zelo je živahen.
Mi ostali pa tud ok, Mark je sicer bil ta teden doma, ker je ful grdo suho kašlju, pa še ni ok, je pa bolš.
Če ujamem datum srečanja, se vam pridružim.

Uživajte!

ROK 2.3.2008
MARK 22.11.2006

Neposredna povezava do sporočila: 2320
26.9.2009 1:23:14   
Špela100
Sam na hitro...držte pesti, danes ima moja sestra PDP. user posted image user posted image

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
26.9.2009 7:39:42   
pomlad08
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

. Včeraj smo imeli eno žrebanje pred Maxijem v centru in je mimo prišla naša Pomlad08 in njen Job user posted image  . Ma kako je luškan tale njen fantek!

ej, hvala, dinki! tud tebe je bilo super videt, sem te bla res vesela! rada srečam take energične in vesele ljudi user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
26.9.2009 7:43:16   
pomlad08
vau, NČK, čestitke za nov naziv! user posted image

špela, good luck tvoji sestri. mi tud čez dva tedna pričakujemo nečakca. pol bom pa, upam, že spet jaz na vrsti. pri nas smo kar navajeni, da je skoz (vsaj!) en noseč user posted image

katj, tvoja dva fantka sta krasna, sem jih vidla na FB. ful ste lušni!

ursi, jaz bi rekla ga dreš lahko ven, če mu paše

alarm

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
26.9.2009 8:38:38   
Vilma
Špela držimo pesti za tvojo sister user posted image  Naj ji mine čim hitreje in z čim manj bolečin! Pa poročaj!

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
26.9.2009 13:01:36   
Špela100
O hvala za pesti za mojo sister, je bila danes zjutraj pri meni po končanem ctg-ju in pregledu, odprta 4 prste, so jo hoteli kar v porodno zašibat in ji predreti mehur, pa je rekla da gre še mal domov...user posted image , zdaj pa čakamoooooo..........user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Špela100 -- 26.9.2009 13:02:03 >

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.