Ursi2
|
Špela oz teta Špela, čestitke za nečakinjo!!!!! Zdej pa hitro varvat!!!!! No, pa je ponedeljek tu!Kaj naj rečem. Pester vikend!V soboto smo bili dopoldan na trgatvi!Ker je bilo res lepo in toplo vreme in ni pihalo, sma šla tudi z Lukijem. Sicer je imel kapo gor, tako da so bila ušeska na varnem. Je bil pa zelo priden. Najprej je seveda moral iti pregledat traktorje, pa kosilnici,...., če vse dela in je vse ok, pa piščančke pobožat, kravice nahranit, potem pa sma šla pomagat obirat!No, to je bilo bolj malo pomoči, ampak je bil dober, je imel ene tri velke grozde, da jih je dosegel in je obiral bobiko po bobiko. Pa ena je šla v usta, ena pa v posodo! Res je il posrečen!No, je najbrž mene videl! Sej to sma delala glih sam kakih 20 minut, pol se je pa že nav eličal!No, popoldan oz opoldan smo šli pa k mojim, je šel moj pomagat, midva z Lukijem pa sma mal okorg skakala, kužeka in muce porihtala, pol pa je šel Luka spat, jz pa sem mamc i tipi top pospravla kuhinjo in dnev no pa kosilo skuhala!Po kosilu pa sma šla domov in k sosedi, ki je imela 5 let na rojstni dan!Je tako užival in skakal na trampolinu!res je užival, tak vesel pa nasmejan je bil! No, tam je bila tudi ena 9-let stara punca, ki res obvlada male. Sem lahko kakih 20 min sedela in sam mal gledala, kje je Luka, kaj se dogaja, drgač pa sem lahk v miru se pogovarjala in še kaj pojedla!Sem prosla sosede, če si jo lahko kdaj sposodim, pa so rekli, da ne, da so jo tudi oni vedno veseli! Hm, le zakaj? Sma prišla domov šele okorg 21, pa Lukiju še vedno ni bilo za it, sam je bil utrujen, pa antibiotik sva mogla vzet!No, nočje bila spet kr neki, vstal je pa včeri tudi že pred 7uro!Ga morem na učit še, da kadar se žura, se naslednji dan dlje spi! Včeri pa smo šli potem k maši, potem pa smo hotli it v Logatec k sestri, ko nama v petek ni uspelo! pa pridemo od maše in prileti dedi (možev ati), da so nama v avto vdrli!Mi letimo tja in je eden res razbil voznikovo šipo s prav enim 20x20 cm velikim kamnom in ukradel moževo denarnico s karticami in dokumenti in seveda denarjem! Ej, sej ne morš verjet!Jz sem se kr tresla, moj je bil razkurjen, folk se je sam čudil, da lahk kdo to nardi! No,je poklical mož policijo, pa preklical kartico in potem smo čakali skor 45 min, da so prišli policaji!Luka je bil že siten-lačen, zaspan, hotel je dol,pa mu nisem pustla, ker je blo steklo povsod, pa avti so se vozli! No, ob 10.30 so se policaji končno pripeljali. Potem pa je dedi peljal Lukija domov, midva pa sma s policaji uredila stvari!Danes pa skače moj okrog za nove dokumente pa k cenilcu! Bo pa treba novo šipo, pa vrate, ker je enkrat zgleda falil, ko je vrgel in je v vrata grdo zadel, tako da se ne da ven sklepat, potem se je odbilo v volan, da je volan poškodovan, pa v naslon za roko, ki je tudi poškodovan in v telefon, kerga ima v avtu!Tako da bo kr ene škode!Pa smotano je, ker sma brez avta! Potem je mislil moj doma ostat in se jezit in smilit in jezit in vse, kar spada zraven!Pa sme rekla, da naj pove, ali gre zraven ali ne, da midva z LUkijem bova šla v Logatec. Sma imela sposojen avto od naših, er je moj v soboto prišel zvečer z njim. mI JE BILO Škoda, da bi zdej vrgli sončno nedeljo vstran zaradi ene budale!Itak je bila pokvarjena, ampak vsaj zaradi Lukija. No, potem smo šli vsi in je bilo kr fajn. Moj je sicer bil odsoten pa je skoz sam na to študiral, ampak Luka se je imel pa fajn in se je mal naigral z nečaki!To je bilo pa tudi najbolj važno!No, na koncu smo šli tako pozno od tam, da smo se na poti še ustavili, nekaj popili in pojedli insem ga kr previla in preoblekla, da sem ga potem lahko sam v posteljo nesla! Danes pa spet delat!Jz pa že ful pogrešam Lukija!Po svoje komi čakam marec, da bom doma! No, kar se ušesk tiče se res prilagajam Lukiju in pazim, da ima pokrita ušeska, pa če ne piha, smo zunaj!Sam me pa zanima ena stvar! kAJ ve mislite? MI je včeraj tašča rekla, da bi mogu imet LUka kapo gor tudi v hiši!Sem sam čudno pogledala!Pol sem pa rekla, da če je tk, pol more met pa zunaj itak že zimsko kapo zunaj!iN POL SEM POslušala, da jz ne vem, kk je če imaš ušesa vneta in kk to boli. Ja itak, ko sam ona ve, kk to boli, jz jih pa še nisem imela in nimam pojma. Pa sem rekla, da vem, kkboli, ker sem jih velkokrat imela, ampak da to ni rešitev in da če bo imel še v hiši pol pa res ne bo sploh ne odporen in se mu bojo ušeska čist razvadla!To mi je tudi P rekla, ko sem jo že enkrat prej vprašala glede kap. Pa me zanima, kaj ve mislite! San za ugriz!Ja, to pa zna hitro doletet in prav grdo!Bogi!! Katj, super da si se javla!Ful maš lušna poba!pRava frajerja sta!In super, da uživata eden z drugim!!!!!!!! Pa za kašelj!!! Terida za lep vikend in da je zaroka oz zaroka presenečenja uspela!!!!!!tO PA JE RES MOGLO BIT SUPER ZA KOLEGA! Posvetovalnica oz kaj mora pokazat pri nas: dobil je nekaj kock in je moral stolp nardit iz njih (take precej male kocke), potem je dobil eno flaško in not rozino in jo je moral ven spravit (zasukat flaško, da je ven padla), pa dojenčka je dobil in je moral pokazati noge, roke, ušesa, usta lase, oči, trebušček! POtem je na listu moral pokazat muco pa kužeka (to je narisano na listu kjer so napisana navodila, kaj je treba vse delat in je črno belo in precej malo. Zelo nezanimivo.) Potem pa je še dobil žogo, ki jo je mogel brcnat! Vprašala je tudi, če že zna uporabljat žlico in vilice, če sam pije iz kozarca, če se že poskuša sam oblečt ali slečt oz obut. No, pa stehtala in izmerila ga je! Sam naš je geldal, kaj je dobil zdej v roke, ker mu dojenčki niso zanimivi, pa še tako mali dojenček, manjši ko moja dlan je bil. Tako da učk pa nosa in ust ni pokazal, ker je sam čudno gledal. Pa sem rekla, če lahko na sebi al pa na meni pokaže, ker to pa točno ve in ni problema, pa je rekla da ne, da to ne velja!p asem ji povedala, da nima dojenčka in da ga najbržprvič drži v rokah, ker mu ni bilo nikol zanimivo, me je pa ful, kaj se to pravi, da mamca enga dojenčka mu bote pa že mogli kupit, kk da ga nima!Sem si mislila, idi nekam, boš ti meni težila!Pol ko je pa vse na meni pokazal, ko se je okolja navadil, pa ni bilo važno!Tako da je to tk bolj kr neki! Aja, pa flaško je dobil in ga mogel nahranit je pa gledal tisto flašo, ko bi z lune priletela!!!!! No, tolko za enkrat od mene!
|