Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Oj, Nina,kaj sva danes edine tu gor, a?... Sem tako žalostna, ker nisem na zboru marčevk,pa tako smo se veselili... , samo ni kaj, ponoči je moj ene 2x dudo popravljal, zjutraj ob 5,30 mleko, ma ful je razumel, da nisem čist uredu, pa tako me je pokrival...sej zdej je grlo mal boljše, ma najhujš je, ko začne žgečkat, pa pečt, ko če začneš kašljat, ni konca....pijem čaje, limonade, kalcij, cedevito, pa lekadol.....jaz nisem tolk za tablete, samo moj pravi-dej, dej, vzemi, res, boš vidla, da bo boljš...no zdej pijem kavo, ker me je grozn glava bolela, in je začelo pojenjati...očitno nizek pritisk....vročine ni, tako da upam, da se res stvar umiri...ma ko se počutiš za en dr**....res ne bi bila danes za tak športni dan... Punce upam da uživajo....... Joj, ti si pa res boga Meni je tudi najhuje to, ko te na kašelj sili pa kašljaš in kašljaš. Jaz se včasih kar ne morem zaustavt. Me potem vse boli: od glave do trebuha. In to je zadnje čase ob čisto vsakem res najmanjšem prehladu
|