|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
29.9.2009 19:54:09   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Kokica - midve sma prijavljeni na plavanje z začetkom drugi teden user posted image user posted image user posted image pravila pa so mi tudi poslali na mail tak da mam vse.

Že vse vem! user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
29.9.2009 20:01:20   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

zdajle sem gledala film o nedonošenčkih. Ma sem po filmu 5 minut stiskala in lupčkala Jureta. Joj, mene take stvari prav ganejo, grozno mi je bilo, ko je tista mamica razlagala, kako se je šla poslovit od Samota user posted image

a danes je bil...joj, nisem gledala...sva bila na plavanju ta čas...a bo mogoče ponovitev?

v sredo ob 11,30

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
29.9.2009 20:03:13   
KOKICA32
Moje slike so bile ravnokar oddane...istim prejemnikom kot je pošiljala Felix, tak, da ostale ZS prosim! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
29.9.2009 20:04:44   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: spps

zdajle sem gledala film o nedonošenčkih. Ma sem po filmu 5 minut stiskala in lupčkala Jureta. Joj, mene take stvari prav ganejo, grozno mi je bilo, ko je tista mamica razlagala, kako se je šla poslovit od Samota user posted image

a danes je bil...joj, nisem gledala...sva bila na plavanju ta čas...a bo mogoče ponovitev?

v sredo ob 11,30

jutri? user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
29.9.2009 20:06:25   
tasa_m

jaz sem tud gledala
jaz pa ne, ker sva prišlo nekaj čez 18 domu. Bom ponovitev.

Moram it se Lija dere pri T. tak da joj user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
29.9.2009 20:07:58   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

jaz sem tud gledala

Je blo fino kosilo?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
29.9.2009 20:10:47   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

kmetija se je komaj začela.

jaz pa res grem za jest delat. počasi tipkajte.

jaz tudi mogoče pridem ob devetih že v SK, ker Klara tudi že pred deseto je in pol že spi prvo rundo. aja, razen če bo v avtu zaspala. bomo videli. samo je pa težko v avtu. no, eno so baje enkrat dobli v ameriki, da je dojila med vožnjo in še po mobiju telefonirala user posted image user posted image samo jaz nimam avtomatika, tepa to ne gre user posted image user posted image user posted image user posted image v glavnem, moram se z mediuhico uskladit, če bo pla zraven, tak da vas pač pokličem, ko bom zjutraj v SK... ne bom zdaj nič obljublala ob kolkih pridem, ker bi itak ziher zamudila, kot je v moji navadi user posted image no, ampak zdaj sem si ure naprej porinila user posted image user posted image no, eno še mam zadaj, ko jo ne vem nastavlat. ampak za tisto vem, da je zadaj user posted image user posted image user posted image

to ti pa ne bo nič pomagalo, ker boš vedno vedela, da še imaš fora, ker so spredaj...tak da, še vedno boš zamujala..na žalost! user posted image user posted image user posted image user posted image

a boš ti vidla, ko bom jutri prva tam user posted image user posted image

pa še res si bla! user posted image user posted image user posted image user posted image

končno enkrat user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
29.9.2009 20:19:11   
MalaČebelica

mene je tud takrat zvilo in sem jokala ko dež.user posted image do takrat se mi je sam brada tresla.
ja, grozno ne in po drugi strani kako je tehnologija napredovala in kakšni drobižki preživijo. tisto sobo, ki so na začetku kazali, kjer je bilo enih 6 ink., tam je bila Nika. Soba št. 2. Enka in dvojka sta za najhujše primere. In najhujši ink. so tam. Tam sem jo prič vidla. Ko so je prestavili v 7-ko, je bila že dobra.
Ful spominov mi je privrelo... sploh ko sem vidla predprostor, ker si umiješ roke, pa tista vrata, ki vodijo na int., pa laktarij in žensko, ki dela notri in ureja mleko...
Joj HB, da je vse ok z mojo pikico!

joj, kar mravljinci mi grejo, ko preberem, kar ti Najaa napišeš. res je fajn, da je vse dobro z Nikico Pikico user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
29.9.2009 20:22:05   
tasa_m

mene je tud takrat zvilo in sem jokala ko dež.user posted image do takrat se mi je sam brada tresla.
ja, grozno ne in po drugi strani kako je tehnologija napredovala in kakšni drobižki preživijo. tisto sobo, ki so na začetku kazali, kjer je bilo enih 6 ink., tam je bila Nika. Soba št. 2. Enka in dvojka sta za najhujše primere. In najhujši ink. so tam. Tam sem jo prič vidla. Ko so je prestavili v 7-ko, je bila že dobra.
Ful spominov mi je privrelo... sploh ko sem vidla predprostor, ker si umiješ roke, pa tista vrata, ki vodijo na int., pa laktarij in žensko, ki dela notri in ureja mleko...
Joj HB, da je vse ok z mojo pikico!

joj, kar mravljinci mi grejo, ko preberem, kar ti Najaa napišeš. res je fajn, da je vse dobro z Nikico Pikico user posted image user posted image

bravo naš mali borček Nikica user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2734
29.9.2009 20:28:15   
MalaČebelica

Kokica - midve sma prijavljeni na plavanje z začetkom drugi teden user posted image user posted image user posted image pravila pa so mi tudi poslali na mail tak da mam vse.

kak pa te zdaj to vse veš ????????

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
29.9.2009 20:30:00   
MalaČebelica

jaz sem tud gledala

lahko skup gledama

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
29.9.2009 20:31:10   
KOKICA32

ha, ha, ha..te zanima, ne? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2737
29.9.2009 20:37:27   
Najaa
čer...

felix in KOKICA hvala za slike. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
29.9.2009 20:37:55   
tasa_m
pa kaj zdaj vse kmete gledate ha? user posted image user posted image

mail sem pregledala pa mi je kuj zaštekalo vse skup user posted image user posted image bom jutri dol slike si vlačla pa svoje z digitalca potegnila, ko bo mi oni filo klimo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
29.9.2009 20:38:17   
tasa_m

čer...

ja, tudi jaz se zahvaljujem user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
29.9.2009 20:39:34   
KOKICA32

čer...

ja, tudi jaz se zahvaljujem user posted image user posted image

ni kaj hvaliti...user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
29.9.2009 20:45:06   
Najaa
jaz ne gledam kmetov, ko zdaj so še vsi sluzasti... bo bolj zanimivo, ko se bojo fajti začeli>!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
29.9.2009 20:45:15   
PERSIDA
film o nedonošenčkih - mislim ,da je danes oo.25 ponovitev,če se slučajno tu gor zavleče komot lahko gledaš kokica

Sem ,pa pričakovala malo drugačen filmček malo več o razvoju čeprav sem že dr.persida v temuser posted image .Je ,pa res ,da ob takih filmih se marsikaj spominjaš nazaj.Kot ste ,pa danes ponovno videle nam nič ni videt nedonošenostiuser posted image .Nikica pikica  hvala bogu tudi za tebe ,da si taka babika.

Srečanje - zakon smo!!!!!RVMuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
29.9.2009 20:46:49   
tasa_m

jaz ne gledam kmetov, ko zdaj so še vsi sluzasti... bo bolj zanimivo, ko se bojo fajti začeli>!user posted image
le kakšne fajte ti misliš?? user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
29.9.2009 20:47:30   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA
user posted image user posted image user posted image Persida vas ma rada user posted image user posted image user posted image tak si misla napisat a ne? user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
29.9.2009 20:47:53   
felix7

čer...

malenkost user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
29.9.2009 20:51:51   
MalaČebelica

jaaaaa. daj povej. te dobiš čokolado user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
29.9.2009 20:51:52   
KOKICA32

film o nedonošenčkih - mislim ,da je danes oo.25 ponovitev,če se slučajno tu gor zavleče komot lahko gledaš kokica

Sem ,pa pričakovala malo drugačen filmček malo več o razvoju čeprav sem že dr.persida v temuser posted image .Je ,pa res ,da ob takih filmih se marsikaj spominjaš nazaj.Kot ste ,pa danes ponovno videle nam nič ni videt nedonošenostiuser posted image .Nikica pikica  hvala bogu tudi za tebe ,da si taka babika.

ne sem gledala, da je ponovitev jutri ob 11.30, kot je že Spps napisala...ampak me spet ne bo doma..user posted image user posted image

Kaj je to RVM?user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
29.9.2009 20:52:12   
Najaa

ej Persida, tud tvoja dva sta korenjaka. še prej sta bila rojena. bravo za naše mulčke!user posted image
jaz sem tud pričakovala, da bodo pokazali npr. napredovanje od pikice do takrat, ko gre domov in kako poteka in malo razložili, kaj je kaj. pa dobro, bolj so usekali na čustveno plat.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
29.9.2009 20:52:22   
KOKICA32

jaaaaa. daj povej. te dobiš čokolado user posted image user posted image user posted image

hjahaha...a s kokosom user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?