Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 20:42:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA trezika - lahko ,pa kdaj do ptuja prišlepamo ,če ti je lažje ,pri nas ni da ni ,pa še mami obožuje ptuj jaz tudi lahko do Ptuja pridem...komot...samo zmenimo se... jaz tudi, če je dopoldne. ker danes sem poskušala priti popoldne na ptuj. kaj si ti nor. več kot pol ure čakaš samo da prideš ven iz mb. pa kaj mi pomaga avtocesta do ptuja, če sploh na njo ne morem prit so potem po radiu govorili, da so zastoji in priporočajo regionalne ceste...zaradi del na cesti...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 20:42:46
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps katera pa sploh pride jutr v konjice? če katera hoče ji lahko dam svojo številko, da me pokličete ,če kaj ne bo jasno ZS prosim pa če bo katera kaj prej v konjicah lahk pride do mene jaz bi imela tvojo telefonsko prosim. da bi pa ble prej tam pa ne verjamem. midve itak ponavadi vedno zamudima. to vejo potrditi vse mariborčanke
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 20:43:27
|
|
|
|
PERSIDA
|
Skoraj vse na kupu . In kokica kako kaj plavalni tečaj a bo zakaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 20:46:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasi - prosim ,če ne govoriš tako grdo o sebi ,ker ti nisi s od soda enkrat se zraven mene postavi,pa polj govori .Kak pa kaj toast a gre dol,če ne mam jaz topli frišn domači kruh iz krušne peči ,če hočeš pa persida nea mi luštev delaj kr bom zdaj priletela tja na sendvič
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 20:46:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Skoraj vse na kupu . In kokica kako kaj plavalni tečaj a bo zakaj? Ja, jaz sem zadovoljna zaenkrat...mislim, da sploh ne bo gužve, ker nas je bilo mislim da 7 staršev, pa še to sta možna dva termina..torek ali četrtek...MĆ pa ni uspelo priti...škoda... Pa vsi so približno enako stari...7 mesecev, 2 X 5,5 meseca in 1X12 mesecev...Jutri pa že začnemo....Imajo tudi neka Zlata pravila, ki se jih moraš držati....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 20:46:58
|
|
|
|
Najaa
|
Moram mal potarnat... Naše dete, tamičkeno, je pa zadnje čase tak sitno. Skoz neki pojokava in ne daj bože, da grem stran... me tak pogreša, da joj! Se vedno spomnem na cito, ko je pisala, kako je Lia navezana na njo in joka brez nje. No tako je zdaj pri nas. In še to je, da je veliko bolj občutljiva kot je bila Tija in rabi kar nekaj časa, da se navadi na ljudi in prostor. Tija je bila in je taka, da kamor si jo postavil, se je znajdla. Hecno mi je blo to, ko se je Nika ustrašla babic in dedka. Mislim ustrašla ne, sam rabla je čas, da je la lepo h njim v naročje. Drugače pa je mami zakon. No ati tud zaleže, drugi pa že težko.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 20:47:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasi - prosim ,če ne govoriš tako grdo o sebi ,ker ti nisi s od soda enkrat se zraven mene postavi,pa polj govori .Kak pa kaj toast a gre dol,če ne mam jaz topli frišn domači kruh iz krušne peči ,če hočeš pa persida nea mi luštev delaj kr bom zdaj priletela tja na sendvič Tasa- kaj pa si ti jedla za večerjo?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 20:47:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasi - prosim ,če ne govoriš tako grdo o sebi ,ker ti nisi s od soda enkrat se zraven mene postavi,pa polj govori .Kak pa kaj toast a gre dol,če ne mam jaz topli frišn domači kruh iz krušne peči ,če hočeš aja tasa ti hujšaš? ja naj bi, sam še nisem čist 100% v to no, sem danes sam en rogljič in en višnjev zavitek pojedla. Kinder Pingui pa sem pojedla ker je Lija hotela čokoladno mleko
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 20:49:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Moram mal potarnat... Naše dete, tamičkeno, je pa zadnje čase tak sitno. Skoz neki pojokava in ne daj bože, da grem stran... me tak pogreša, da joj! Se vedno spomnem na cito, ko je pisala, kako je Lia navezana na njo in joka brez nje. No tako je zdaj pri nas. In še to je, da je veliko bolj občutljiva kot je bila Tija in rabi kar nekaj časa, da se navadi na ljudi in prostor. Tija je bila in je taka, da kamor si jo postavil, se je znajdla. Hecno mi je blo to, ko se je Nika ustrašla babic in dedka. Mislim ustrašla ne, sam rabla je čas, da je la lepo h njim v naročje. Drugače pa je mami zakon. No ati tud zaleže, drugi pa že težko. ti kar pojamraj Najaa...očitno pride lahko tako obdobje... Bo že! Moj še je zaenkrat z vsemi zadovoljen...celo z tetami na banki, ko je mami kredit rihtala, ga je ena vzela, in ga nosila vzadaj po pisarnah, on pa nič...smejal se je...pa še darilce je dobil...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 20:49:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Moram mal potarnat... Naše dete, tamičkeno, je pa zadnje čase tak sitno. Skoz neki pojokava in ne daj bože, da grem stran... me tak pogreša, da joj! Se vedno spomnem na cito, ko je pisala, kako je Lia navezana na njo in joka brez nje. No tako je zdaj pri nas. In še to je, da je veliko bolj občutljiva kot je bila Tija in rabi kar nekaj časa, da se navadi na ljudi in prostor. Tija je bila in je taka, da kamor si jo postavil, se je znajdla. Hecno mi je blo to, ko se je Nika ustrašla babic in dedka. Mislim ustrašla ne, sam rabla je čas, da je la lepo h njim v naročje. Drugače pa je mami zakon. No ati tud zaleže, drugi pa že težko. pr nam je to že nekaj časa. Pr nam ata zaleže toliko časa, dokler mene ne vidi Ampak nimamo pa problemov, da nebi h komu šla. Gre rade volje..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 20:49:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasi - prosim ,če ne govoriš tako grdo o sebi ,ker ti nisi s od soda enkrat se zraven mene postavi,pa polj govori .Kak pa kaj toast a gre dol,če ne mam jaz topli frišn domači kruh iz krušne peči ,če hočeš aja tasa ti hujšaš? ja naj bi, sam še nisem čist 100% v to no, sem danes sam en rogljič in en višnjev zavitek pojedla. Kinder Pingui pa sem pojedla ker je Lija hotela čokoladno mleko
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 20:50:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa- kaj pa si ti jedla za večerjo? nič čeprav sem tak lačna, da me skup zvija
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 20:50:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa- kaj pa si ti jedla za večerjo? nič čeprav sem tak lačna, da me skup zvija jaz pa pohane melancane...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 20:50:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Moram mal potarnat... Naše dete, tamičkeno, je pa zadnje čase tak sitno. Skoz neki pojokava in ne daj bože, da grem stran... me tak pogreša, da joj! Se vedno spomnem na cito, ko je pisala, kako je Lia navezana na njo in joka brez nje. No tako je zdaj pri nas. In še to je, da je veliko bolj občutljiva kot je bila Tija in rabi kar nekaj časa, da se navadi na ljudi in prostor. Tija je bila in je taka, da kamor si jo postavil, se je znajdla. Hecno mi je blo to, ko se je Nika ustrašla babic in dedka. Mislim ustrašla ne, sam rabla je čas, da je la lepo h njim v naročje. Drugače pa je mami zakon. No ati tud zaleže, drugi pa že težko. ti kar pojamraj Najaa...očitno pride lahko tako obdobje... Bo že! Moj še je zaenkrat z vsemi zadovoljen...celo z tetami na banki, ko je mami kredit rihtala, ga je ena vzela, in ga nosila vzadaj po pisarnah, on pa nič...smejal se je...pa še darilce je dobil... ti si že vedla komu ga moraš dat da darilce dobi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 20:51:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
Kaj zdaj Tasa, se kje dobiva in skupaj k Spps kreneva? Kdaj boš ti v SK?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 20:51:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa- kaj pa si ti jedla za večerjo? nič čeprav sem tak lačna, da me skup zvija jaz pa pohane melancane... tega pa jaz nimam rada...tak da ti kr to papcaj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 20:51:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Moram mal potarnat... Naše dete, tamičkeno, je pa zadnje čase tak sitno. Skoz neki pojokava in ne daj bože, da grem stran... me tak pogreša, da joj! Se vedno spomnem na cito, ko je pisala, kako je Lia navezana na njo in joka brez nje. No tako je zdaj pri nas. In še to je, da je veliko bolj občutljiva kot je bila Tija in rabi kar nekaj časa, da se navadi na ljudi in prostor. Tija je bila in je taka, da kamor si jo postavil, se je znajdla. Hecno mi je blo to, ko se je Nika ustrašla babic in dedka. Mislim ustrašla ne, sam rabla je čas, da je la lepo h njim v naročje. Drugače pa je mami zakon. No ati tud zaleže, drugi pa že težko. ti kar pojamraj Najaa...očitno pride lahko tako obdobje... Bo že! Moj še je zaenkrat z vsemi zadovoljen...celo z tetami na banki, ko je mami kredit rihtala, ga je ena vzela, in ga nosila vzadaj po pisarnah, on pa nič...smejal se je...pa še darilce je dobil... ti si že vedla komu ga moraš dat da darilce dobi ja, veš da...sama ga je iz vozeka vzela...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 20:52:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa- kaj pa si ti jedla za večerjo? nič čeprav sem tak lačna, da me skup zvija jaz pa pohane melancane... tega pa jaz nimam rada...tak da ti kr to papcaj saj sem že vse zmazala....ti pa si izbirčno dete...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 20:52:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ja, veš da...sama ga je iz vozeka vzela... aha, aha... Kokič, jaz imam moko že spakiano.. hehe, jo jutri dobiš da bo mir pr bajti
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 20:53:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 saj sem že vse zmazala....ti pa si izbirčno dete... no ja, samo tega pa res ne maram. Pa bučk tud ne
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 20:54:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ja, veš da...sama ga je iz vozeka vzela... aha, aha... Kokič, jaz imam moko že spakiano.. hehe, jo jutri dobiš da bo mir pr bajti pa daj nehaj no...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 20:54:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 saj sem že vse zmazala....ti pa si izbirčno dete... no ja, samo tega pa res ne maram. Pa bučk tud ne pa verjetno še česa, ne....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 20:55:05
|
|
|
|
PERSIDA
|
Bom zmes malo odsotna grem kmeteke malo gledat,pa ne me z gnilimi paradajzi obmetat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 20:56:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Bom zmes malo odsotna grem kmeteke malo gledat,pa ne me z gnilimi paradajzi obmetat moj je ravno šaltal kanal iz POP TV in jamra zraven kak lahko folk to gleda..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 20:56:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ja, veš da...sama ga je iz vozeka vzela... aha, aha... Kokič, jaz imam moko že spakiano.. hehe, jo jutri dobiš da bo mir pr bajti pa daj nehaj no... kaj če pa jo imam. Saj pa si rekla, da jo lahko prnesem. Kaj si si premislila?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?