Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 23:02:17
|
|
|
|
helimaša
|
pa da vidim kaj bom dočakala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 23:02:27
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!! Jaz sem samo lahko noč prišla voščit, se grem stiskat k mojem je prehlajen, sam pač ni pri njemu nalezljivo, no jaz še nikol nisem dobila kaj, razen Tjaše Pa da povem, da me je danes mladi bikec napadel no mene in Tjašo, se sprehajava pa naenkrat prileti odvezan bik, jaz pa še z rdečim vozičkom, je kar ponorel, HB da se znam dret, se me je kar ustrašu Tak zdej pa Lahko noč zdaj pa ne vem, če bi jutri prišla, ko si tok strašna
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 23:02:55
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Moram mal potarnat... Naše dete, tamičkeno, je pa zadnje čase tak sitno. Skoz neki pojokava in ne daj bože, da grem stran... me tak pogreša, da joj! Se vedno spomnem na cito, ko je pisala, kako je Lia navezana na njo in joka brez nje. No tako je zdaj pri nas. In še to je, da je veliko bolj občutljiva kot je bila Tija in rabi kar nekaj časa, da se navadi na ljudi in prostor. Tija je bila in je taka, da kamor si jo postavil, se je znajdla. Hecno mi je blo to, ko se je Nika ustrašla babic in dedka. Mislim ustrašla ne, sam rabla je čas, da je la lepo h njim v naročje. Drugače pa je mami zakon. No ati tud zaleže, drugi pa že težko. naš malček je tudi vedno bolj name navezan, ja, kako da ne bi bil, ko sva večino dneva sama en z drugim. Nikakor noče biti sam, zaenkrat je sicer še zadovoljen tudi v družbi drugih, ampak po določenem času pa začne sitnarit in zahteva mene.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 23:02:57
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Bom zmes malo odsotna grem kmeteke malo gledat,pa ne me z gnilimi paradajzi obmetat jaz tudi vmes mal uč vržem na kmete, pa to ni res, kaj sproducira POP tv. A to so slovenske zvezde?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 23:03:02
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Bom zmes malo odsotna grem kmeteke malo gledat,pa ne me z gnilimi paradajzi obmetat moj je ravno šaltal kanal iz POP TV in jamra zraven kak lahko folk to gleda.. sej jest tut jamram, gledam pa vseeno
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 23:03:06
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Oj...evo...Timon povečerjal, Naja tudi zrihtana za spat, pa je sfehtala Kmetijo... pa naj ji bo...je rekel moj da jo mora on pred 7.00 peljat, pa sem rekla, da gre lahko jutri z mano...da mi ne bo dolgčas med vožnjo, pa da Timonu ne bo dolgčas.... Ej, sej vem, verjetno ste že 100 x povedale...ampak: kje torej jutri, ko jaz res niti po zemljevidu nimam pojma kje so te konjice, ampak ok...greva z ano skupaj,tako, da upam da se ne zgubiva, pa da bo vsaj mobi lovil ( ).... Spar, al kako ste rekle?...torej se lahko tudi kako kosilo poje tam a ne?.... don't you worry je meni vse jasno
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 23:03:11
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Kje je pa feliša? je šla že spat,da si jutr ne zaspi? you wish če bi šla zdej spat, bi itak dve uri u luft gledala
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 23:03:17
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps Kje je pa feliša? je šla že spat,da si jutr ne zaspi? dobra! tole bo zgodnja ura za njo! ja... 3 ure prej kot običajno bom morala vstat še dobro, da ste Ljubljančanke bolj milostne kar se tega tiče in se kasneje dobivamo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 23:07:58
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica kmetija se je komaj začela. jaz pa res grem za jest delat. počasi tipkajte. jaz tudi mogoče pridem ob devetih že v SK, ker Klara tudi že pred deseto je in pol že spi prvo rundo. aja, razen če bo v avtu zaspala. bomo videli. samo je pa težko v avtu. no, eno so baje enkrat dobli v ameriki, da je dojila med vožnjo in še po mobiju telefonirala samo jaz nimam avtomatika, tepa to ne gre v glavnem, moram se z mediuhico uskladit, če bo pla zraven, tak da vas pač pokličem, ko bom zjutraj v SK... ne bom zdaj nič obljublala ob kolkih pridem, ker bi itak ziher zamudila, kot je v moji navadi no, ampak zdaj sem si ure naprej porinila no, eno še mam zadaj, ko jo ne vem nastavlat. ampak za tisto vem, da je zadaj to ti pa ne bo nič pomagalo, ker boš vedno vedela, da še imaš fora, ker so spredaj...tak da, še vedno boš zamujala..na žalost! a boš ti vidla, ko bom jutri prva tam
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 23:08:13
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: helimaša IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: helimaša jutr tud jst pridem lepo :D.da prideš na Štajersko ja pa da tebe spoznam.....k tebe zanč ni blo na Ig a,da vidiš,če sem res tolk pretegnjena? zakaj že.....a si pusti se presenetit
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 23:08:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!! Jaz sem samo lahko noč prišla voščit, se grem stiskat k mojem je prehlajen, sam pač ni pri njemu nalezljivo, no jaz še nikol nisem dobila kaj, razen Tjaše Pa da povem, da me je danes mladi bikec napadel no mene in Tjašo, se sprehajava pa naenkrat prileti odvezan bik, jaz pa še z rdečim vozičkom, je kar ponorel, HB da se znam dret, se me je kar ustrašu Tak zdej pa Lahko noč zdaj pa ne vem, če bi jutri prišla, ko si tok strašna
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 23:08:17
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Bom zmes malo odsotna grem kmeteke malo gledat,pa ne me z gnilimi paradajzi obmetat jaz tudi vmes mal uč vržem na kmete, pa to ni res, kaj sproducira POP tv. A to so slovenske zvezde? elita,sam Murko še manjka
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 23:08:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps Kje je pa feliša? je šla že spat,da si jutr ne zaspi? you wish če bi šla zdej spat, bi itak dve uri u luft gledala ovčke štej
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 23:08:31
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps Kje je pa feliša? je šla že spat,da si jutr ne zaspi? dobra! tole bo zgodnja ura za njo! ja... 3 ure prej kot običajno bom morala vstat še dobro, da ste Ljubljančanke bolj milostne kar se tega tiče in se kasneje dobivamo na štajerske je pa drugače rana ura,zlata ura
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 23:08:36
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa kaj mate zdaj to neke ZS-je. a me šimfate al kaj a greva še medve? jaz tud nimam nobenega ZS-ja tepa mi pošlji kakega pa ti odgovorim
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 23:09:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica kmetija se je komaj začela. jaz pa res grem za jest delat. počasi tipkajte. jaz tudi mogoče pridem ob devetih že v SK, ker Klara tudi že pred deseto je in pol že spi prvo rundo. aja, razen če bo v avtu zaspala. bomo videli. samo je pa težko v avtu. no, eno so baje enkrat dobli v ameriki, da je dojila med vožnjo in še po mobiju telefonirala samo jaz nimam avtomatika, tepa to ne gre v glavnem, moram se z mediuhico uskladit, če bo pla zraven, tak da vas pač pokličem, ko bom zjutraj v SK... ne bom zdaj nič obljublala ob kolkih pridem, ker bi itak ziher zamudila, kot je v moji navadi no, ampak zdaj sem si ure naprej porinila no, eno še mam zadaj, ko jo ne vem nastavlat. ampak za tisto vem, da je zadaj to ti pa ne bo nič pomagalo, ker boš vedno vedela, da še imaš fora, ker so spredaj...tak da, še vedno boš zamujala..na žalost! a boš ti vidla, ko bom jutri prva tam ne se pustit
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 23:09:25
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps grem na čik,ve pa idite,lulat ,kakat ,jest,karkol,da ne bom mela 10strani za brat ja idi, kaj se zdaj afnaš al kaj? JAz tud grem...na čik ja na kakega oz. čigavega
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 23:09:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa kaj mate zdaj to neke ZS-je. a me šimfate al kaj a greva še medve? jaz tud nimam nobenega ZS-ja tepa mi pošlji kakega pa ti odgovorim ki si pa prej hodla
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 23:10:57
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps o feliša,še ne spiš? čebela,kam si odletela? laaaačnaaaa
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 23:12:49
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Bom zmes malo odsotna grem kmeteke malo gledat,pa ne me z gnilimi paradajzi obmetat jaz tudi vmes mal uč vržem na kmete, pa to ni res, kaj sproducira POP tv. A to so slovenske zvezde? elita,sam Murko še manjka o kristus sam še to bi falilo
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 23:13:46
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa kaj mate zdaj to neke ZS-je. a me šimfate al kaj a greva še medve? jaz tud nimam nobenega ZS-ja tepa mi pošlji kakega pa ti odgovorim ki si pa prej hodla tuširala se. zdaj pa grem jest. je mel dovolj vsega in je sam večerjo naredil
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 23:17:42
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps o feliša,še ne spiš? čebela,kam si odletela? laaaačnaaaa tak pozno jeste,pol se pa čudite odkod kile
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 23:22:23
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Bom zmes malo odsotna grem kmeteke malo gledat,pa ne me z gnilimi paradajzi obmetat jaz tudi vmes mal uč vržem na kmete, pa to ni res, kaj sproducira POP tv. A to so slovenske zvezde? elita,sam Murko še manjka o kristus sam še to bi falilo PA JE NAJVEČJA ŠTAJERSKA ZVEZDA
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 23:23:35
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps Kje je pa feliša? je šla že spat,da si jutr ne zaspi? you wish če bi šla zdej spat, bi itak dve uri u luft gledala ovčke štej se rajši s tabo menim
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 23:27:11
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps Kje je pa feliša? je šla že spat,da si jutr ne zaspi? you wish če bi šla zdej spat, bi itak dve uri u luft gledala ovčke štej se rajši s tabo menim sam se ne boš mogla več dolgo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?