|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
28.9.2009 11:32:04   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

katera pa sploh pride jutr v konjice?user posted image user posted image  če katera hoče ji lahko dam svojo številko, da me pokličete ,če kaj ne bo jasnouser posted image  ZS prosimuser posted image

pa če bo katera kaj prej v konjicah lahk pride do meneuser posted image
jaz ti bom poslala ZS in mi daj cifro  prosim! user posted image

Jaz pridem zjutraj na kafe prej! Zmenjeno?

kaj boš hodla na kavo,če je ne piješuser posted image
bom jo pila ampak z dooooooooost mleka. Moram mleko cuj prnest al maš na zalogi tak dost ko ga jaz pijem ?? Saj lahko od Marcela tisto AM user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 28.9.2009 11:39:11 >

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
28.9.2009 11:38:59   
tasa_m
Dajte mi povedat sploh tiste katere imate starejše otroke.

Ali ste uporabljale spalno vrečo? Midva sva jo kupila v Ikei in ko dam Lijo noter se ji misli zmešat. Tak se dere, da joj. Zdaj pa me zanima kako jo naj navadim, da je spalna vreča čist ok. Ker odejico si zbinca dol.

Res, da zdaj še ni mrzlo ampak vseeno, z nečim je potrebno da je pokrita.

Je pa mi jo škoda, da je ne uporabljama, ker ni bila glih poceni pa še lepa je user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
28.9.2009 11:43:31   
spps

katera pa sploh pride jutr v konjice?user posted image user posted image  če katera hoče ji lahko dam svojo številko, da me pokličete ,če kaj ne bo jasnouser posted image  ZS prosimuser posted image

kaj boš hodla na kavo,če je ne piješuser posted image
bom jo pila ampak z dooooooooost mleka. Moram mleko cuj prnest al maš na zalogi tak dost ko ga jaz pijem ?? Saj lahko od Marcela tisto AM user posted image user posted image user posted image
mleko mam,če boš pa kapučino pila si ga pa s sabo prinesei,ker ga vedno pozabim nabavituser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
28.9.2009 11:44:47   
spps

Ali ste uporabljale spalno vrečo? Midva sva jo kupila v Ikei in ko dam Lijo noter se ji misli zmešat. Tak se dere, da joj. Zdaj pa me zanima kako jo naj navadim, da je spalna vreča čist ok. Ker odejico si zbinca dol.

Je pa mi jo škoda, da je ne uporabljama, ker ni bila glih poceni pa še lepa je user posted image

to je pa čist od otroka do otroka odvisno,sem marcela že tud dala not,pa se je kar naprej zbujal, tak,da...user posted image user posted image  bo pa treba pol tople pižamce nabavituser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
28.9.2009 11:45:16   
spps

Jaz pa sem zdaj mal brskala po netu in sem našla tole!!!

http://www.mddsz.gov.si/si/delovna_podrocja/druzina/rejnistvo/priznanja_za_rejnistvo/nada_rabuzin/

To je moja botraaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
in jutri po srečanju grem k njej na obisk user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  lepouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
28.9.2009 11:49:10   
trinity22
drage moje, ker smo bili cel vikend odsotni nisem nič spremljala kaj se dogaja na RR nazaj pa tudi nimam časa ne volje brat :)

samo če mi ena nakratko povzame, kako je glede jutrišnjega srečanja, hvalauser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
28.9.2009 11:52:46   
trinity22

Jaz pa sem zdaj mal brskala po netu in sem našla tole!!!

http://www.mddsz.gov.si/si/delovna_podrocja/druzina/rejnistvo/priznanja_za_rejnistvo/nada_rabuzin/

To je moja botraaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
in jutri po srečanju grem k njej na obisk user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  lepouser posted image

full lepouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
mi smo tudi imeli doma rejništvo, tako da je to res plemenito dejanje, ko svoj dom in starše deliš še z drugimi otrokiuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
28.9.2009 11:57:01   
tasa_m
mleko mam,če boš pa kapučino pila si ga pa s sabo prinesei,ker ga vedno pozabim nabavituser posted image
saj sem vedla. Kaj ti jaz en paket prnesem, da ko pridem da ga bom mela na zalogi?? Haha user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
28.9.2009 11:57:23   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

drage moje, ker smo bili cel vikend odsotni nisem nič spremljala kaj se dogaja na RR nazaj pa tudi nimam časa ne volje brat :)

samo če mi ena nakratko povzame, kako je glede jutrišnjega srečanja, hvalauser posted image
jutr ob 1o-ih pri šparuuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
28.9.2009 11:58:02   
tasa_m

full lepouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
mi smo tudi imeli doma rejništvo, tako da je to res plemenito dejanje, ko svoj dom in starše deliš še z drugimi otrokiuser posted image
a res? Pol imaš polno "bratcev in sestric " user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
28.9.2009 11:58:17   
tasa_m

jutr ob 1o-ih pri šparuuser posted image user posted image
al pa še prej pri spps user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
28.9.2009 12:00:19   
spps

saj sem vedla. Kaj ti jaz en paket prnesem, da ko pridem da ga bom mela na zalogi?? Haha user posted image user posted image

če ga boš šila,prave kave mam pa dostuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
28.9.2009 12:04:23   
yania
Naš se je pa odločil danes da ne bo jedel....razen mleka zjutraj, ne spraviva nič noter....

user posted image al pa bo počakal malo, da bo ura pol enih in bo s polnim buhijem potem migal na Fiz....in vse pobruhaluser posted image

< Sporočilo je popravil yania -- 28.9.2009 12:05:09 >

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
28.9.2009 12:09:09   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Naš se je pa odločil danes da ne bo jedel....razen mleka zjutraj, ne spraviva nič noter....

user posted image al pa bo počakal malo, da bo ura pol enih in bo s polnim buhijem potem migal na Fiz....in vse pobruhaluser posted image
user posted image user posted image saj bo, bo pa mogoče po FT bolj papcal, ko se bo namigal.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
28.9.2009 12:24:41   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: yania

user posted image user posted image saj bo, bo pa mogoče po FT bolj papcal, ko se bo namigal.

ma naš ma tud včasih take fore,da na "obroke" je ,najprej noče,pol mu pa flašo potisnem čez 15min pa ponavad je.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
28.9.2009 12:51:31   
trezika

Maruša jo ma oblečeno že od rojstva.... seveda je poleti ni mela in je bil nekaj časa kr problem....ji je očitno nekaj manjkalo user posted image zdaj pa jo spet ma oblečeno in sploh ni blema...pa še manj nemirno spi ponoči

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
28.9.2009 12:51:44   
PERSIDA
Kaj je čveke čvekaste nimate kaj delat al kak?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
28.9.2009 12:55:47   
PERSIDA
yania - a ti mojadva malo posodim ?,mojadva ,pa nočeta nehat jestuser posted image .Jogurti so zakonuser posted image .

G.Tasa - dobrodošli nazaj počitnikari,reči dediju B. ,da sem jezna na njega ,ker na nas ni nič študiral vsem je často samo nam neuser posted image ,počitnice mislimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
28.9.2009 12:55:56   
Steffi
Oj,

jaz sem že prav obupana user posted image glede te GH in zaprtja. Saj kaka božček vse na 3 oz. 4 dni, ampak s tako težavo, da obadva zraven jokava. A ima katera še kakšen pameten nasvet? Poskusila sva s suhimi slivami (kompot in slive), sladko vodo, pa tudi tekočine poskušava več spiti, pa nič ne pomagauser posted image . Pa saj tudi več ne vem kaj naj mu dam za jesti, da zadeve še ne poslabšam. Katera zelenjava je primerna ob takih težavah?

Najaa oz. tista, ki skrbi za seznam a lahko pri Taju dodaš še kdaj je dobil zobek, in sicer 11.9. prvega in 13.9. drugega. Hvalauser posted image .

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
28.9.2009 13:06:41   
bambika
Pozdravljene!
Mi smo končno brez vročine že drugi dan, apetita pa še ni praveg, bo počasi.
STEFFI probaj mu dat Lactecon se kupi v lekarni in ga lahko pijejo dojenčki od enega meseca naprej, to je meni svetovala pediatrinja in je pomagalo, vendar se ni pokakala tisti dan ko sem ji ga dala, je pa zato bla veselica naslednji dan.Z veseljem ga bo popil, ker je sladek.
Pa za seznam se pozabla napisat Naslednja posvetovalnica 9.12.

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
28.9.2009 13:07:34   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

Oj,

jaz sem že prav obupana user posted image glede te GH in zaprtja. Saj kaka božček vse na 3 oz. 4 dni, ampak s tako težavo, da obadva zraven jokava. A ima katera še kakšen pameten nasvet? Poskusila sva s suhimi slivami (kompot in slive), sladko vodo, pa tudi tekočine poskušava več spiti, pa nič ne pomagauser posted image . Pa saj tudi več ne vem kaj naj mu dam za jesti, da zadeve še ne poslabšam. Katera zelenjava je primerna ob takih težavah?

Najaa oz. tista, ki skrbi za seznam a lahko pri Taju dodaš še kdaj je dobil zobek, in sicer 11.9. prvega in 13.9. drugega. Hvalauser posted image .
a tako vas muči zaprtje? ma ne vem kaj mu še lahk daš... Marcel je imel težave z zaprtjem, ko je bil samo na adaptiranem mleku, ko smo pa začeli z gosto hrano se je pa stanje izboljšalouser posted image ,a fejst sladke kamilice si mu že dala?
mogoč bi pomagala hruškina al pa  kašica iz jabolk-sam ne vem,če bi ga potem fejst napenjalo-naš nima težav...

enkrat sem delala jabolčni študl,pa sem mu dala tist sok od jabolk se ga je kr hitro nakidaluser posted image

aja,pa čestitke za zobkeuser posted image user posted image user posted image user posted image  marcel še jih nimauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 28.9.2009 13:09:30 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
28.9.2009 13:10:01   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Punce saj, če bo slabo vreme (dež), smo lahko v tej isti gostilni pri Sparu, pa gremo v gostilno le z jajčkami...da vzamejo manj prostora...pa Persidi pomagamo nesti enega bavca...user posted image
Kokica verjemi PERSIDA obvlada OBA !! user posted image user posted image

PA za v torek je lepo napovedano user posted image user posted image

te pa tak super...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
28.9.2009 13:10:04   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

pa dober dan user posted image

mi smo pa danes papali že krompir z bučko. celih 30ml user posted image user posted image user posted image no, je pa bilo dosti bolj gosto kot ponavadi in se ni niti enkrat zadavila user posted image user posted image user posted image majhni napredki, ampak napredki so pa le user posted image

zdaj je zaspala, jaz grem malo pospravit pol pa šibnema ven na sončka. adios

user posted image user posted image user posted image Ja, bučke očitno vsepovsod zmagujejo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
28.9.2009 13:10:06   
KOKICA32

Jaz tudi...samo kam? Ker midva bova že prej v SK šla...ker do 10h midva že pol sveta obrneva...user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
28.9.2009 13:10:10   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

halo punce!

preživala sem vikend, nekako, cel kup obiskov, pa pametnih nasvetov: kaj ga tako hitro hraniš, pa daj ga mal obriš, lej kolk mu hrana kaplja, pa sline obriš, pa rožo zalij- ane vidiš, da je skor hin (zalita je bla pa 2 dni nazaj), ha ha po svoje so prav smešni. sam res kolk so eni pametni, po možnosti moški, ki me prav zanima koliko so migali pri svojih otrocih.

kaj se to menite o srečanju jutri? kje pa bo?

MČ: vidim da imam srečo, ker naš poje skor vse GH kar mu dam. počasi, saj bo! poznam mamo, ki svojega 8m fantka še doji in še vedno imata problem z GH- ker samo mal poje ali pa sploh noče, najraje bi pri mami...

lepo se imejte, midva greva mal ven na zrak

SREČANJE SKORAJVSEHMARČEVK (user posted image ) v TOREK V SLOVENSKIH KONJICAH, v gostilni ob Spar centru ob 10.00h.

Udeleženke:

Najaa
Spps
Persida
MalaČebelica
Tasa
Yania
Lolita
NoBady

Trinity
Kokica

p.s. Če sem slučajno katero pozabila, se iskreno opavičujem in se naj prosim dopiše na seznam! user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 28.9.2009 13:16:06 >

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?