Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 11:32:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps katera pa sploh pride jutr v konjice? če katera hoče ji lahko dam svojo številko, da me pokličete ,če kaj ne bo jasno ZS prosim pa če bo katera kaj prej v konjicah lahk pride do mene jaz ti bom poslala ZS in mi daj cifro prosim! Jaz pridem zjutraj na kafe prej! Zmenjeno? kaj boš hodla na kavo,če je ne piješ bom jo pila ampak z dooooooooost mleka. Moram mleko cuj prnest al maš na zalogi tak dost ko ga jaz pijem ?? Saj lahko od Marcela tisto AM
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 28.9.2009 11:39:11 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 11:38:59
|
|
|
|
tasa_m
|
Dajte mi povedat sploh tiste katere imate starejše otroke. Ali ste uporabljale spalno vrečo? Midva sva jo kupila v Ikei in ko dam Lijo noter se ji misli zmešat. Tak se dere, da joj. Zdaj pa me zanima kako jo naj navadim, da je spalna vreča čist ok. Ker odejico si zbinca dol. Res, da zdaj še ni mrzlo ampak vseeno, z nečim je potrebno da je pokrita. Je pa mi jo škoda, da je ne uporabljama, ker ni bila glih poceni pa še lepa je
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 11:43:31
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps katera pa sploh pride jutr v konjice? če katera hoče ji lahko dam svojo številko, da me pokličete ,če kaj ne bo jasno ZS prosim pa če bo katera kaj prej v konjicah lahk pride do mene jaz ti bom poslala ZS in mi daj cifro prosim! Jaz pridem zjutraj na kafe prej! Zmenjeno? kaj boš hodla na kavo,če je ne piješ bom jo pila ampak z dooooooooost mleka. Moram mleko cuj prnest al maš na zalogi tak dost ko ga jaz pijem ?? Saj lahko od Marcela tisto AM mleko mam,če boš pa kapučino pila si ga pa s sabo prinesei,ker ga vedno pozabim nabavit
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 11:44:47
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dajte mi povedat sploh tiste katere imate starejše otroke. Ali ste uporabljale spalno vrečo? Midva sva jo kupila v Ikei in ko dam Lijo noter se ji misli zmešat. Tak se dere, da joj. Zdaj pa me zanima kako jo naj navadim, da je spalna vreča čist ok. Ker odejico si zbinca dol. Res, da zdaj še ni mrzlo ampak vseeno, z nečim je potrebno da je pokrita. Je pa mi jo škoda, da je ne uporabljama, ker ni bila glih poceni pa še lepa je to je pa čist od otroka do otroka odvisno,sem marcela že tud dala not,pa se je kar naprej zbujal, tak,da... bo pa treba pol tople pižamce nabavit
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 11:49:10
|
|
|
|
trinity22
|
drage moje, ker smo bili cel vikend odsotni nisem nič spremljala kaj se dogaja na RR nazaj pa tudi nimam časa ne volje brat :) samo če mi ena nakratko povzame, kako je glede jutrišnjega srečanja, hvala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 11:57:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps mleko mam,če boš pa kapučino pila si ga pa s sabo prinesei,ker ga vedno pozabim nabavit saj sem vedla. Kaj ti jaz en paket prnesem, da ko pridem da ga bom mela na zalogi?? Haha
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 11:57:23
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 drage moje, ker smo bili cel vikend odsotni nisem nič spremljala kaj se dogaja na RR nazaj pa tudi nimam časa ne volje brat :) samo če mi ena nakratko povzame, kako je glede jutrišnjega srečanja, hvala jutr ob 1o-ih pri šparu
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 11:58:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 full lepo mi smo tudi imeli doma rejništvo, tako da je to res plemenito dejanje, ko svoj dom in starše deliš še z drugimi otroki a res? Pol imaš polno "bratcev in sestric "
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 11:58:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 drage moje, ker smo bili cel vikend odsotni nisem nič spremljala kaj se dogaja na RR nazaj pa tudi nimam časa ne volje brat :) samo če mi ena nakratko povzame, kako je glede jutrišnjega srečanja, hvala jutr ob 1o-ih pri šparu al pa še prej pri spps
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 12:00:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps mleko mam,če boš pa kapučino pila si ga pa s sabo prinesei,ker ga vedno pozabim nabavit saj sem vedla. Kaj ti jaz en paket prnesem, da ko pridem da ga bom mela na zalogi?? Haha če ga boš šila,prave kave mam pa dost
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 12:04:23
|
|
|
|
yania
|
Naš se je pa odločil danes da ne bo jedel....razen mleka zjutraj, ne spraviva nič noter.... al pa bo počakal malo, da bo ura pol enih in bo s polnim buhijem potem migal na Fiz....in vse pobruhal
< Sporočilo je popravil yania -- 28.9.2009 12:05:09 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 12:09:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Naš se je pa odločil danes da ne bo jedel....razen mleka zjutraj, ne spraviva nič noter.... al pa bo počakal malo, da bo ura pol enih in bo s polnim buhijem potem migal na Fiz....in vse pobruhal saj bo, bo pa mogoče po FT bolj papcal, ko se bo namigal.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 12:24:41
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: yania Naš se je pa odločil danes da ne bo jedel....razen mleka zjutraj, ne spraviva nič noter.... al pa bo počakal malo, da bo ura pol enih in bo s polnim buhijem potem migal na Fiz....in vse pobruhal saj bo, bo pa mogoče po FT bolj papcal, ko se bo namigal. ma naš ma tud včasih take fore,da na "obroke" je ,najprej noče,pol mu pa flašo potisnem čez 15min pa ponavad je.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 12:51:31
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dajte mi povedat sploh tiste katere imate starejše otroke. Ali ste uporabljale spalno vrečo? Midva sva jo kupila v Ikei in ko dam Lijo noter se ji misli zmešat. Tak se dere, da joj. Zdaj pa me zanima kako jo naj navadim, da je spalna vreča čist ok. Ker odejico si zbinca dol. Res, da zdaj še ni mrzlo ampak vseeno, z nečim je potrebno da je pokrita. Je pa mi jo škoda, da je ne uporabljama, ker ni bila glih poceni pa še lepa je Maruša jo ma oblečeno že od rojstva.... seveda je poleti ni mela in je bil nekaj časa kr problem....ji je očitno nekaj manjkalo zdaj pa jo spet ma oblečeno in sploh ni blema...pa še manj nemirno spi ponoči
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 12:51:44
|
|
|
|
PERSIDA
|
Kaj je čveke čvekaste nimate kaj delat al kak?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 12:55:47
|
|
|
|
PERSIDA
|
yania - a ti mojadva malo posodim ?,mojadva ,pa nočeta nehat jest .Jogurti so zakon . G.Tasa - dobrodošli nazaj počitnikari,reči dediju B. ,da sem jezna na njega ,ker na nas ni nič študiral vsem je často samo nam ne ,počitnice mislim .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 12:55:56
|
|
|
|
Steffi
|
Oj, jaz sem že prav obupana glede te GH in zaprtja. Saj kaka božček vse na 3 oz. 4 dni, ampak s tako težavo, da obadva zraven jokava. A ima katera še kakšen pameten nasvet? Poskusila sva s suhimi slivami (kompot in slive), sladko vodo, pa tudi tekočine poskušava več spiti, pa nič ne pomaga . Pa saj tudi več ne vem kaj naj mu dam za jesti, da zadeve še ne poslabšam. Katera zelenjava je primerna ob takih težavah? Najaa oz. tista, ki skrbi za seznam a lahko pri Taju dodaš še kdaj je dobil zobek, in sicer 11.9. prvega in 13.9. drugega. Hvala .
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 13:06:41
|
|
|
|
bambika
|
Pozdravljene! Mi smo končno brez vročine že drugi dan, apetita pa še ni praveg, bo počasi. STEFFI probaj mu dat Lactecon se kupi v lekarni in ga lahko pijejo dojenčki od enega meseca naprej, to je meni svetovala pediatrinja in je pomagalo, vendar se ni pokakala tisti dan ko sem ji ga dala, je pa zato bla veselica naslednji dan.Z veseljem ga bo popil, ker je sladek. Pa za seznam se pozabla napisat Naslednja posvetovalnica 9.12.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 13:07:34
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Oj, jaz sem že prav obupana glede te GH in zaprtja. Saj kaka božček vse na 3 oz. 4 dni, ampak s tako težavo, da obadva zraven jokava. A ima katera še kakšen pameten nasvet? Poskusila sva s suhimi slivami (kompot in slive), sladko vodo, pa tudi tekočine poskušava več spiti, pa nič ne pomaga . Pa saj tudi več ne vem kaj naj mu dam za jesti, da zadeve še ne poslabšam. Katera zelenjava je primerna ob takih težavah? Najaa oz. tista, ki skrbi za seznam a lahko pri Taju dodaš še kdaj je dobil zobek, in sicer 11.9. prvega in 13.9. drugega. Hvala . a tako vas muči zaprtje? ma ne vem kaj mu še lahk daš... Marcel je imel težave z zaprtjem, ko je bil samo na adaptiranem mleku, ko smo pa začeli z gosto hrano se je pa stanje izboljšalo ,a fejst sladke kamilice si mu že dala? mogoč bi pomagala hruškina al pa kašica iz jabolk-sam ne vem,če bi ga potem fejst napenjalo-naš nima težav... enkrat sem delala jabolčni študl,pa sem mu dala tist sok od jabolk se ga je kr hitro nakidal aja,pa čestitke za zobke marcel še jih nima
< Sporočilo je popravil spps -- 28.9.2009 13:09:30 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 13:10:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Punce saj, če bo slabo vreme (dež), smo lahko v tej isti gostilni pri Sparu, pa gremo v gostilno le z jajčkami...da vzamejo manj prostora...pa Persidi pomagamo nesti enega bavca... Kokica verjemi PERSIDA obvlada OBA !! PA za v torek je lepo napovedano te pa tak super...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 13:10:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa dober dan mi smo pa danes papali že krompir z bučko. celih 30ml no, je pa bilo dosti bolj gosto kot ponavadi in se ni niti enkrat zadavila majhni napredki, ampak napredki so pa le zdaj je zaspala, jaz grem malo pospravit pol pa šibnema ven na sončka. adios Ja, bučke očitno vsepovsod zmagujejo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 13:10:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps katera pa sploh pride jutr v konjice? če katera hoče ji lahko dam svojo številko, da me pokličete ,če kaj ne bo jasno ZS prosim pa če bo katera kaj prej v konjicah lahk pride do mene jaz ti bom poslala ZS in mi daj cifro prosim! Jaz pridem zjutraj na kafe prej! Zmenjeno? Jaz tudi...samo kam? Ker midva bova že prej v SK šla...ker do 10h midva že pol sveta obrneva...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 13:10:10
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec halo punce! preživala sem vikend, nekako, cel kup obiskov, pa pametnih nasvetov: kaj ga tako hitro hraniš, pa daj ga mal obriš, lej kolk mu hrana kaplja, pa sline obriš, pa rožo zalij- ane vidiš, da je skor hin (zalita je bla pa 2 dni nazaj), ha ha po svoje so prav smešni. sam res kolk so eni pametni, po možnosti moški, ki me prav zanima koliko so migali pri svojih otrocih. kaj se to menite o srečanju jutri? kje pa bo? MČ: vidim da imam srečo, ker naš poje skor vse GH kar mu dam. počasi, saj bo! poznam mamo, ki svojega 8m fantka še doji in še vedno imata problem z GH- ker samo mal poje ali pa sploh noče, najraje bi pri mami... lepo se imejte, midva greva mal ven na zrak SREČANJE SKORAJVSEHMARČEVK ( ) v TOREK V SLOVENSKIH KONJICAH, v gostilni ob Spar centru ob 10.00h. Udeleženke: Najaa Spps Persida MalaČebelica Tasa Cita Yania Lolita NoBady Trinity Kokica p.s. Če sem slučajno katero pozabila, se iskreno opavičujem in se naj prosim dopiše na seznam!
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 28.9.2009 13:16:06 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?