Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:51:26
|
|
|
|
Najaa
|
MČ dober večer še tebi-
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:51:34
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ja ful...sem velika zaščitnica živali...midva imava dva psa, ki sva ju na cesti pobrala, popolnoma zgarana...in bi zagotovo umrla, če ju midva ne bi rešila...moj tast in tašča pa imata registrirano Društvo proti mučenju živali... aha, pol ste cela familija resno "v biznisu". ne hecam se, lepo je to. Ja, če bi bil to biznis bi blo super, veš...So pa sami stroški, pa niti občina nima posluha, popolnoma nič, ker imamo tako super županjo... sej vm, da ni biznis, zato sem pa dala v narekovaje. Zelo plemenito, res se mi zdi lepo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:51:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Čer, tukaj sem... Imam pa dve možnosti: 1.Likanje gora perila??? 2.Čvekanje na RR??? kaj bo zmagalo... Čer, Cita! Ja, valda prvo, ne!!! Kaj sploh sprašuješ?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:52:37
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Čer, tukaj sem... Imam pa dve možnosti: 1.Likanje gora perila??? 2.Čvekanje na RR??? kaj bo zmagalo... še sprašuješ...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:53:07
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: cita Čer, tukaj sem... Imam pa dve možnosti: 1.Likanje gora perila??? 2.Čvekanje na RR??? kaj bo zmagalo... Čer, Cita! Ja, valda prvo, ne!!! Kaj sploh sprašuješ? Sej veš sem mislila kar drugo povedat ampak sem rekla se bom mal nardila pridno ...joj jaz imam predavanje doma pride kdo??
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:53:33
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: cita Čer, tukaj sem... Imam pa dve možnosti: 1.Likanje gora perila??? 2.Čvekanje na RR??? kaj bo zmagalo... še sprašuješ... Ti si naša Naja
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:53:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pa porka gate babnice, kaj moram zdaj vsako klicat al kaj? NAJAAAAAAAAAAAAAAAAAAA where are youuuu KOKICI sem razložila zadevo, da je ne bo do torka matralo. aha
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:54:32
|
|
|
|
Najaa
|
cita ti si pa naša! O kakem predavanju govoriš?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:56:07
|
|
|
|
MalaČebelica
|
jaz sem pa danes tak žalostna. je boga reva hotla petkrat zaspat in smo jo petkrat zbudli, ker smo bli pri mojih in pol so vsi spet navalili na njo - pa ne moji, ampak sosedi... ne bi rada bla nesramna, samo so mi že šli ful na živce. če sem jim rekla da je utrujena in rabi mir pa niso skapirali, da naj nehajo silit v njo.... in pol se nama je na poti nazaj domov tak drla, da sma se mogla ustaviti. ful je bla boga. ma najprej sem mislila da je ne bomo niti v pižamo preoblačili, te se je pa ravno zbudla ko smo šli iz avta pa sem rekla mojem naj jo preobleče in je bla že tak boga, da je začela vreščat in se dret ko šoja no prej je končno zaspala na joški in upam, da se bo te zdaj končno naspala. žalostna sem pa zato, ker sem samo jaz kriva da se je tak končalo, ker bi lahko že zdavnaj poslala vse v tri krasne in jo pobasala v avto in bi šli domov
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:56:20
|
|
|
|
tasa_m
|
ooo cita
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:57:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz sem pa danes tak žalostna. je boga reva hotla petkrat zaspat in smo jo petkrat zbudli, ker smo bli pri mojih in pol so vsi spet navalili na njo - pa ne moji, ampak sosedi... ne bi rada bla nesramna, samo so mi že šli ful na živce. če sem jim rekla da je utrujena in rabi mir pa niso skapirali, da naj nehajo silit v njo.... in pol se nama je na poti nazaj domov tak drla, da sma se mogla ustaviti. ful je bla boga. ma najprej sem mislila da je ne bomo niti v pižamo preoblačili, te se je pa ravno zbudla ko smo šli iz avta pa sem rekla mojem naj jo preobleče in je bla že tak boga, da je začela vreščat in se dret ko šoja no prej je končno zaspala na joški in upam, da se bo te zdaj končno naspala. žalostna sem pa zato, ker sem samo jaz kriva da se je tak končalo, ker bi lahko že zdavnaj poslala vse v tri krasne in jo pobasala v avto in bi šli domov in nisi ti kriva. Take smo, ko ne znamo NE rečt
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:57:41
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ooo cita oooooo dopustniki
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 21:58:21
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa cita ti si pa naša! O kakem predavanju govoriš? Lauri mi mal predava
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 22:01:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ooo cita oooooo dopustniki
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 22:01:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Najaa cita ti si pa naša! O kakem predavanju govoriš? Lauri mi mal predava o kakšnem fantu?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 22:02:46
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz sem pa danes tak žalostna. je boga reva hotla petkrat zaspat in smo jo petkrat zbudli, ker smo bli pri mojih in pol so vsi spet navalili na njo - pa ne moji, ampak sosedi... ne bi rada bla nesramna, samo so mi že šli ful na živce. če sem jim rekla da je utrujena in rabi mir pa niso skapirali, da naj nehajo silit v njo.... in pol se nama je na poti nazaj domov tak drla, da sma se mogla ustaviti. ful je bla boga. ma najprej sem mislila da je ne bomo niti v pižamo preoblačili, te se je pa ravno zbudla ko smo šli iz avta pa sem rekla mojem naj jo preobleče in je bla že tak boga, da je začela vreščat in se dret ko šoja no prej je končno zaspala na joški in upam, da se bo te zdaj končno naspala. žalostna sem pa zato, ker sem samo jaz kriva da se je tak končalo, ker bi lahko že zdavnaj poslala vse v tri krasne in jo pobasala v avto in bi šli domov in nisi ti kriva. Take smo, ko ne znamo NE rečt hvala za tolažbo. samo sem še vseeno malo jezna na sebe. moram prespat pa bo bolje....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 22:02:57
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Najaa cita ti si pa naša! O kakem predavanju govoriš? Lauri mi mal predava je kaj zanimivega?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 22:03:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz sem pa danes tak žalostna. je boga reva hotla petkrat zaspat in smo jo petkrat zbudli, ker smo bli pri mojih in pol so vsi spet navalili na njo - pa ne moji, ampak sosedi... ne bi rada bla nesramna, samo so mi že šli ful na živce. če sem jim rekla da je utrujena in rabi mir pa niso skapirali, da naj nehajo silit v njo.... in pol se nama je na poti nazaj domov tak drla, da sma se mogla ustaviti. ful je bla boga. ma najprej sem mislila da je ne bomo niti v pižamo preoblačili, te se je pa ravno zbudla ko smo šli iz avta pa sem rekla mojem naj jo preobleče in je bla že tak boga, da je začela vreščat in se dret ko šoja no prej je končno zaspala na joški in upam, da se bo te zdaj končno naspala. žalostna sem pa zato, ker sem samo jaz kriva da se je tak končalo, ker bi lahko že zdavnaj poslala vse v tri krasne in jo pobasala v avto in bi šli domov Klari pa želim, da si spočije to noč. Revica mala. Pa ne kapirajo tega ljudje veš, ker jaz bolj jim pravim ZASPAN JE, ZMATRAN JE, bolj ga bi oni iz vozička jemali, pa po rokah nosili...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 22:05:48
|
|
|
|
Najaa
|
MČ sej tud če bi hotla, včasih folku kr ne moreš dopovedat. Men gre pa ful na živce, predvsem odkar je ta gripa to še bolj opazim, ko jo prijemajo za rokice. Tega res ne maram in ko rečem, da vse nese v usta, folku ne potegne. Mogla bi bit orto nesramna in rečt, če si lahk grejo roke umit al kaj?!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 22:07:43
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Najaa cita ti si pa naša! O kakem predavanju govoriš? Lauri mi mal predava je kaj zanimivega? Predavanje: Poroka mami kdaj se bosta z Dejanom poročila bla bla bla... Fantje nikol se ne bo poročila in ne bo mela otrok bla bla bla... Prsi ne bodo zrasle al bodo ko so tak male bla bla bla... Še kaj vas zanima
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 22:08:49
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa MČ sej tud če bi hotla, včasih folku kr ne moreš dopovedat. Men gre pa ful na živce, predvsem odkar je ta gripa to še bolj opazim, ko jo prijemajo za rokice. Tega res ne maram in ko rečem, da vse nese v usta, folku ne potegne. Mogla bi bit orto nesramna in rečt, če si lahk grejo roke umit al kaj?! Se podšišem pod tole...folk je tolk ehhh ne bom nč rekla
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 22:09:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Predavanje: Poroka mami kdaj se bosta z Dejanom poročila bla bla bla... Fantje nikol se ne bo poročila in ne bo mela otrok bla bla bla... Prsi ne bodo zrasle al bodo ko so tak male bla bla bla... Še kaj vas zanima ja, in kdaj bomo riž metal??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 22:09:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ja, al pa en danes na trgatvi, videlo se je, da je nahoden, ampak on je V. nonstop po rokicah lubčkal, pa sem mu govorila, da si rokice v usta tišči, pa mu ni potegnilo. Da sem potem rekla, gabom kar jaz vzela sedaj. Samo, da ki ima jutri nahod, bom popizdila.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 22:10:09
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Najaa cita ti si pa naša! O kakem predavanju govoriš? Lauri mi mal predava je kaj zanimivega? Predavanje: Poroka mami kdaj se bosta z Dejanom poročila bla bla bla... Fantje nikol se ne bo poročila in ne bo mela otrok bla bla bla... Prsi ne bodo zrasle al bodo ko so tak male bla bla bla... Še kaj vas zanima opala, imate pa pestro! kaj vse to me čaka??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 22:10:56
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa MČ sej tud če bi hotla, včasih folku kr ne moreš dopovedat. Men gre pa ful na živce, predvsem odkar je ta gripa to še bolj opazim, ko jo prijemajo za rokice. Tega res ne maram in ko rečem, da vse nese v usta, folku ne potegne. Mogla bi bit orto nesramna in rečt, če si lahk grejo roke umit al kaj?! ja to mene isto moti.... saj jaz še razumem, da mogoče kdo ne skapira ko nikoli ni imel otrok. ampak ne razumem ljudi, ko imajo sami otroke pa ko jih je ziher kdaj kaj motilo pa vseeno ne skapirajo. in pol je še soseda celo rekla, da je klara ful razvajena, ker se je pri njej ful drla pa jo vzamem jaz, pa je nehala. pa nisem nič rekla. pol pa mi je moja mama rekla, da kak se je včasih njena (od sosede) hčerka ful drla. ampak res ful - da so šli do zdravnikov pa ji nič ni blo. to pa pol tak hitro pozabiš al kaj
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?