Ayo
|
Jutro! Jaz bom pa danasnjo noc kar v koledar zapisala, sem spala 5 ur v kosu! Se sploh ne spomnim kdaj sem nazadnje, uf! Sem se pa v bistvu zbudila jaz in gledam na uro pa kar verejet nisem mogla, da je tisina, pa me je zacelo skrbeti kako to da se nasa mala zaba se ni zbudila, sem sla k njej v sobo cekirat ce je vse ok, potem pa luci zaradi Gabriela nisem hotela prizigat in sem jo bockala, da sem se prepricala da se premika in diha...no pa sem jo zbudila Potem smo papcali, pa nazaj spat, samo da mami ni mogla nazaj zaspat (sem prevec spala!! ), no ko pa me je zacel dajati spanec, je pa ze Gabriel prilezel k nama v posteljo. Vcerajsnji podvig shopinga z 2 otroci je pa super uspel No saj ni bilo to kaksno hudo shopingiranje, par stvari ki rabim, vecinoma od kozmetike za otrocke... Za sebe itak nic, ni casa Sta bila res oba ful pridna, Ilaria je cel cas spala v kengurujcku, Gabriel je bil pa tudi neverjetno priden v vozicku. Ja pa v sluzbo bom tudi jaz mogla it pokazat Ilario, se nisem. Sem vceraj srecala eno sodelavko, se mi zdi da me je kar malo postrani gledala... Nasa je tudi ratala ful tezka, me vse boli od nosenja No, danes pade plavanje, da malo zmehcam hrbet, kriz in roke Pa tudi mi smo zjutraj ful dobre volje, ko se pogovarjamo, se mi vedno smeje Glede hrane, ki jo jem, sem ze veckrat napisala, pa bom se enkrat, jaz jem vse. Sem tudi pri Gabrielu, pa ga na primer ni nic sraufalo, nic krckov, Ilaria jih pa ima, ne glede na to kaj jem, tud ce en dan nic sadja nic zelenjave, pajih bo imela... Tako da...to je zelo relativno. In mislim, da ce jem vse ima to vec koristi kot skode za kvaliteto mleka. Pri nas pac povdrajajo, da je tudi med dojenjem treba jesti raznoliko hrano. Fous vsem, ki jim pase Se dobro, da moj ne more brat RR Grem vklopit likalnik