|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
28.9.2009 23:32:24   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Kje je pa feliša?
je šla že spat,da si jutr ne zaspi?user posted image user posted image

you wish user posted image če bi šla zdej spat, bi itak dve uri u luft gledala user posted image
ovčke štejuser posted image

se rajši s tabo menim user posted image
sam se ne boš mogla več dolgouser posted image user posted image

če čem jutri pripeljat do vas, pol res ne user posted image grem zdej spat (uuuuu, vsaj pol ure prej kot običajno user posted image )

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
28.9.2009 23:44:46   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

o feliša,še ne spiš?user posted image user posted image user posted image
čebela,kam si odletela?user posted image user posted image

laaaačnaaaauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image tak pozno jeste,pol se pa čudite odkod kileuser posted image user posted image

saj vem saj vem. amo lačna pa tudi ne morem bit user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
28.9.2009 23:45:44   
MalaČebelica
no tepa lahko noč. jaz grem tudi spat. da bom te jutri ftrofila v SK user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
28.9.2009 23:45:56   
spps

o feliša,še ne spiš?user posted image user posted image user posted image
čebela,kam si odletela?user posted image user posted image

laaaačnaaaauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image tak pozno jeste,pol se pa čudite odkod kileuser posted image user posted image

saj vem saj vem. amo lačna pa tudi ne morem bit user posted image

user posted image user posted image user posted image sej te razumem -sem mal prej jedlauser posted image user posted image user posted image  se mi zdi,da prej niti nisem lačna,zdaj,ko vsi spijo imam mir,potem me pa lakota napadeuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 2679
28.9.2009 23:47:15   
spps

no tepa lahko noč. jaz grem tudi spat. da bom te jutri ftrofila v SK user posted image user posted image
to ne bo panike,ker je vse ob glavni cesto (no,razen meneuser posted image user posted image )
ZSuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 28.9.2009 23:50:21 >

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 2680
28.9.2009 23:55:05   
MalaČebelica

to ne bo panike,ker je vse ob glavni cesto (no,razen meneuser posted image user posted image )
ZSuser posted image user posted image

ja sem vidla. tnx. sem ti odpisala. v glavnem, te pokličem če boma zgonji....

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
28.9.2009 23:55:27   
spps
Lahko noč,da ne bo že težko jutrouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
29.9.2009 9:25:35   
Nina00
Dobro jutro!

Se vidi, da je danes veliko srečanje v Konjicah, ko danes še nobene ni bilo na RR user posted image  Lepo se imejte in dobro se načvekajte user posted image
Midva z Brinom pa čakava, da se megla razkadi in da se pokaže sonček.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
29.9.2009 9:37:40   
Nina00

sem do zdajle dva bodija barvala, ker zadnje čase je tok enih dojenčkov... Kar 3 moramo it pogledat, do konca leta pa pričakujemo še 4 novorojenčke, ki jih bo tudi treba iti pogledat user posted image skratka, očitno je leto 2009 res plodno user posted image
Zgleda, da res user posted image  Mi smo jih šli 5 že pogledat, eno gremo ta teden, potem pa pričakujemo še eno user posted image

< Sporočilo je popravil Nina00 -- 29.9.2009 9:38:16 >

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
29.9.2009 9:45:17   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

[user posted image user posted image pa dober tek user posted image
jaz sem prej pusto skuto jedla pa mal kisle smetane (brez cukra) komaj mi je šlo dol. user posted image
Naribaj si v skuto kakšno jabolko. Rata prav slastno user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
29.9.2009 9:57:00   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

MČ sej tud če bi hotla, včasih folku kr ne moreš dopovedat.user posted image Men gre pa ful na živce, predvsem odkar je ta gripa to še bolj opazim, ko jo prijemajo za rokice. Tega res ne maram in ko rečem, da vse nese v usta, folku ne potegne. Mogla bi bit orto nesramna in rečt, če si lahk grejo roke umit al kaj?!user posted image
Jaz pa kar rečem, da se lahko igrajp z njim, samo naj si prej roke umijejo pa ponavadi vsem rata malo nerodno in odhitijo roke umit user posted image

sem pa zadnjič v trgovini ostala čisto paf. Sem imela Brina v lupinci na vozičku in pride mimo gospa, ki reče kako je luštkan in, še predno sem uspela sapo zajet, ga je že po rokici pobožala in odhitela naprej user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
29.9.2009 10:51:34   
Nina00

Dajte mi povedat sploh tiste katere imate starejše otroke.

Ali ste uporabljale spalno vrečo? Midva sva jo kupila v Ikei in ko dam Lijo noter se ji misli zmešat. Tak se dere, da joj. Zdaj pa me zanima kako jo naj navadim, da je spalna vreča čist ok. Ker odejico si zbinca dol.

Res, da zdaj še ni mrzlo ampak vseeno, z nečim je potrebno da je pokrita.

Je pa mi jo škoda, da je ne uporabljama, ker ni bila glih poceni pa še lepa je user posted image

to je pa čist od otroka do otroka odvisno,sem marcela že tud dala not,pa se je kar naprej zbujal, tak,da...user posted image user posted image  bo pa treba pol tople pižamce nabavituser posted image
Starejšega smo dali v vrečo in je prav lepo spal. Smo imeli potem težave, ker je hotel tudi poleti v vreči spat user posted image  pa čeprav mu je bilo vroče user posted image user posted image user posted image  No, saj smo rešili težavo. Ravno zadnjo noč smo spet otvorili sezono spanja v vreči. Brina bom pa še probala dat. Me zanima, če mu bo tudi tako všeč user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
29.9.2009 11:08:42   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Moram mal potarnat... Naše dete, tamičkeno, je pa zadnje čase tak sitno. user posted image  Skoz neki pojokava in ne daj bože, da grem stran... me tak pogreša, da joj! Se vedno spomnem na cito, ko je pisala, kako je Lia navezana na njo in joka brez nje. No tako je zdaj pri nas. In še to je, da je veliko bolj občutljiva kot je bila Tija in rabi kar nekaj časa, da se navadi na ljudi in prostor. Tija je bila in je taka, da kamor si jo postavil, se je znajdla. user posted image  Hecno mi je blo to, ko se je Nika ustrašla babic in dedka. user posted image  Mislim ustrašla ne, sam rabla je čas, da je la lepo h njim v naročje. Drugače pa je mami zakon. user posted image  No ati tud zaleže, drugi pa že težko.

ti kar pojamraj Najaa...očitno pride lahko tako obdobje...user posted image Bo že! Moj še je zaenkrat z vsemi zadovoljen...celo z tetami na banki, ko je mami kredit rihtala, ga je ena vzela, in ga nosila vzadaj po pisarnah, on pa nič...smejal se je...pa še darilce je dobil...user posted image

Naš starejši je bil vedno tak ciganček user posted image  Brin se pa vsem smeji, ampak naročje pa ni vsako pravo user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
29.9.2009 11:10:01   
Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32
saj sem že vse zmazala....ti pa si izbirčno dete...user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image no ja, samo tega pa res ne maram. Pa bučk tud ne user posted image

Potem pa ni čudno, če jih Lija tudi ne mara user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
29.9.2009 11:29:58   
yania
Oj, Nina,kaj sva danes edine tu gor, a?...
Sem tako žalostna, ker nisem na zboru marčevk,pa tako smo se veselili...user posted image , samo ni kaj, ponoči je moj ene 2x dudo popravljal, zjutraj ob 5,30 mleko, ma ful je razumel, da nisem čist uredu, pa tako me je pokrival...sej zdej je grlo mal boljše, ma najhujš je, ko začne žgečkat, pa pečt, ko če začneš kašljat, ni konca....pijem čaje, limonade, kalcij, cedevito, pa lekadol.....jaz nisem tolk za tablete, samo moj pravi-dej, dej, vzemi, res, boš vidla, da bo boljš...no zdej pijem kavo, ker me je grozn glava bolela, in je začelo pojenjati...očitno nizek pritisk....vročine ni, tako da upam, da se res stvar umiri...ma ko se počutiš za en dr**....res ne bi bila danes za tak športni dan...
Punce upam da uživajo.......

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
29.9.2009 11:32:27   
yania
Do petka bo pa tudi že boljše.....a ne ljubljančanke in neljubljančanke....user posted image

v soboto in nedeljo imamo 2 r.dneva, tako da sem mojmu rekla, da če bi šli čez teden že pospraviti prikolico, pa je rekel, da od mene itak nima pomoči, ker sem z malimi....tako da gre v četrtek ali petek sam, pa en kolega...meni je še boljše....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
29.9.2009 11:44:03   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Oj, Nina,kaj sva danes edine tu gor, a?...
Sem tako žalostna, ker nisem na zboru marčevk,pa tako smo se veselili...user posted image , samo ni kaj, ponoči je moj ene 2x dudo popravljal, zjutraj ob 5,30 mleko, ma ful je razumel, da nisem čist uredu, pa tako me je pokrival...sej zdej je grlo mal boljše, ma najhujš je, ko začne žgečkat, pa pečt, ko če začneš kašljat, ni konca....pijem čaje, limonade, kalcij, cedevito, pa lekadol.....jaz nisem tolk za tablete, samo moj pravi-dej, dej, vzemi, res, boš vidla, da bo boljš...no zdej pijem kavo, ker me je grozn glava bolela, in je začelo pojenjati...očitno nizek pritisk....vročine ni, tako da upam, da se res stvar umiri...ma ko se počutiš za en dr**....res ne bi bila danes za tak športni dan...
Punce upam da uživajo.......
Joj, ti si pa res boga user posted image user posted image user posted image
Meni je tudi najhuje to, ko te na kašelj sili pa kašljaš in kašljaš. Jaz se včasih kar ne morem zaustavt. Me potem vse boli: od glave do trebuha. In to je zadnje čase ob čisto vsakem res najmanjšem prehladu user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
29.9.2009 11:44:42   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Do petka bo pa tudi že boljše.....a ne ljubljančanke in neljubljančanke....user posted image

v soboto in nedeljo imamo 2 r.dneva, tako da sem mojmu rekla, da če bi šli čez teden že pospraviti prikolico, pa je rekel, da od mene itak nima pomoči, ker sem z malimi....tako da gre v četrtek ali petek sam, pa en kolega...meni je še boljše....
Ja, do petka pa le bodi ok user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
29.9.2009 11:45:50   
Nina00
Danes pa Brin nekam sumljivo dolgo vleče dopoldanski spanec user posted image  Grem pogledat kaj dela, če sploh res še spi user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
29.9.2009 11:53:19   
yania
Ja, tudi Timon aja že kako urco...sem se z njim ulegla prej, pa se je čist prebudil na moji postelji, potem ga dam pa v posteljico, pa je še kar nekaj migal....no samo ga je zmanjkalo.....
Ma ful mi ga serje nekaj....sadje, no go....ne vem kaj mu je, kar odmika glavo...npr.danes je pil mleko 5.30, in malo pred 10.00, ko je bil že utrujen na tleh od jutranje telovadbe, mu zmiksam jabolk in banano...ne in ne.,..no, sem ga zamotila malo z eno škatlico ki jo je držal v rokah, čeprav sem striktno proti temu, ko vem kake smo imeli pri Naji....stalno kup igrač da je jedla...no in je spravil vase še 100 ne....potem pa za foro naredim mleko, 120 vode, 4 merice, in je v šusu vse popil....user posted image kaj mu je?.....in to se nama dogaja že ene 10 dni, al pa več...
Sva bila včeraj na fiziot.pa sva se pred tem oglasila še v ambulanti, da ga je njegova zdr.pregledala, ker sem ji povedala da je neješč in tečkan, pa je rekla, da je ušesek uredu, naj nehava z antibiotikom, zobki ne bi smeli delati težav, ker ni nič oteklo....no tudi tehtala ga je in je šel v 3 tednih le 200 gor....še to po mojem ne, ker ga je tehtala s polulano pleničko in bodijemuser posted image ....ma kriza no...pa tako je lepo jedel...
Sem se odločila, da bo kosilo dobil nekje ob 15.uri....oz.ko bo res kazal znake lakote....ma res ne vem kaj mu je....samo če mu dam samo kak čajček, kompot, se pa spet tega napije, in spet ne bi jedel...kaj naj samo z vodo začnem, poskusim?....

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
29.9.2009 11:56:02   
yania
Aja, pa še to, včeraj sem mu dala kosilo, bučko korenček,,,pa on je in je....pa seveda eno ravnilo je mogel v roki držati, ker drugače je njemu dolgčas.....no in ko ni več hotel....pazi to..jaz sem imela kuhan riž s porom, in mu dam z roke v usta,,,ma ful je odpiral usta, to mu je ful zabavno....pa spet probam z žličko-to pa spet ne...pa kaj naj mu vse z roke dajem?....sem razmišljala, da mogoče se noče več v stolčku hraniti...
Tudi , ko mi jemo kosilo, ma on bi vse pojedel zraven....to mu je najbolj zabavno....

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
29.9.2009 13:50:40   
MalaČebelica
Punce ful lepo je billo danes na srečanju vseh skorajslovenskih skorajštajerskih marčevk al kak smo se že poimenovale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
29.9.2009 13:56:19   
KOKICA32
Dober dan!

Srečanje skorajvsehmarčevk je uspelo. user posted image user posted image user posted image Super je bilo. Super, da sem spoznala v živo še ostale punce. Zakon ste, še posebej pa vaši otročki. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
29.9.2009 14:28:43   
MalaČebelica
yania - pred kratkim sem brala eno knjigo kjer je pisalo da se otroci začnejo upirat hranjenju, ko se jim zdi da nimajo nadzora nad njim. tam so svetovali, da je treba otroku čim več pustiti da se hrani sam. najboljše s koščki česa ker kašica ne gre z rokami.... samo ne vem, če že tak mali lahko je koščke... če se ne bi zadaviluser posted image user posted image user posted image user posted image kaj pa če mu daš svojo žličko, da se bo kao hranil sam, pol pa mu ti še devaš z eno, da res nekaj poje??

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
29.9.2009 14:43:39   
mediuhec
yania: user posted image da boš čim prej zdrava

mala čebelica: hvala da si se ponudila da me pelješ samo naš mali lump se strašno dere v avtu, pa konjice niso tolk blizu- pa kam bi dali 2 vozka. samo vseeno hvala! kot slišim ste max. uživale? lepo, midva sva pa šla mal na igrišče, sem ga dala na deko- samo potem so pa drugi starejši otroci tacali po deki, pa mu jemali tistih nekaj igrač, pa jih vrgli v šoder, pa po umazanih rokah... saj ne vem al jaz kompliciram, al naj našemu pustim, da liže take umazane igračke???

meni so stare mamce že skor preslinile malega po obrazu, pa lubčki po rokah- eni so res mal mimo? pa to celo 1x ko sem telefonirala, tko da sem bla čist v šoku in nisem odreagirala.

Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?