|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
23.9.2009 22:17:58   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

hojla,danes smo stari 5 mesecevvvvvvvvvvvvvvvv jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
user posted image

iiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image   kaksn frajrcek user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
23.9.2009 22:18:37   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

aquiiiiiii user posted image
lej me user posted image
tuki sm user posted image
zdej me pa ni vec tuki sm pa tm user posted image user posted image

jazzi kako smo user posted image  

jaz sem še kar tukiiiiii...... user posted image

kje te ne vidm user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
24.9.2009 8:39:57   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

user posted image miklarom nimam besed leuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bodi močna, kolikor si ob vsem tem sploh še lahkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
24.9.2009 9:57:37   
aqua77
Ojla pupe, včeraj je pri nas padla stopka. Jutri jo mahnemo na punkcijo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sonči, kak smo lepi na slikici...  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  cel fant je že... user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
24.9.2009 10:16:37   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

aqua pol projekt 5 min spanja ze poteka... uuuu... jaz vedeti bolj malo..in biti blescicnato zalosten user posted image user posted image  tko da ti popraviti blescicnato zalost v sparklyYyYyyy<-- cist prou napisan (hahaha)  veselje user posted image user posted image  to biti naloga TvOja (đino el pino<-- jo no sprehn zi italjanooo) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ti si ena prismoda....

pikec, đino e pino prihajata počasi... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  te dni spet prekticiram 5 min kinkanja na noč... user posted image user posted image user posted image user posted image  mi vsi pravijo, kak sveže zgledam.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
24.9.2009 10:24:23   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

hojla,danes smo stari 5 mesecevvvvvvvvvvvvvvvv jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
user posted image
O kako smo že veliki.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
24.9.2009 10:27:01   
ledenka

Ojla pupe, včeraj je pri nas padla stopka. Jutri jo mahnemo na punkcijo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

wooooohooooooo user posted image user posted image user posted image

sem ti na ZS poslala link do stimuljacije, si vidla???

sonči, lep fantek je user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
24.9.2009 11:37:42   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

wooooohooooooo user posted image user posted image user posted image

sem ti na ZS poslala link do stimuljacije, si vidla???

sonči, lep fantek je user posted image user posted image user posted image

vidla šele prejle.. user posted image  sem "že" odgovorila... user posted image

lepa stimulacija, ni kej... jaz bi tuuuuuuddddd!!!! user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
24.9.2009 12:26:48   
miklarom
Drage moje pupike.

se vam še enkrat zahvaljujem za vse vaše dane besede, ki ste mi jih namenile, in vsaki posebej zaželim ogromno sreče, brez slabih izkušenj, v upanju, da se vsaj Vam vse srečno konča. Ne vem, kdaj in če sploh bom še imela toliko moči da ponovno poskusim, ker jew tole že zame preveč boleče, vas bom še vseeno naprej brala in sledila, in kdaj tudi kaj napisala, seveda če lahko. Imam pa eno zelo veliko željo od Vas vseh tukaj gor, da ko boste imele kakršnokoli srečanje, da bi mi javile, ker bi Vas srčno rada vse spoznala, in se vam tudi vsem v obraze zahvalila, in počastila s kakšno rundo pijače, kajti brez vas, ki ste tako dobrosrčne duše ne bi mogla prenesti vse kar sem doživela. Upam samo, da mi kdaj uspe do otroka in takrat deliti srečo z Vami.

Lep pozdrav VESNA

sonček85 - hvala tudi tebi za podporo, res si mi zlata prijateljica in sodelavka, za kar sem ti res hvaležna, bom prišla kaj do tebe, ampak potrebujem nekaj časa, da se vsaj malo umirim, če bo to sploh mogoče. Tudi jaz te imam rada

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
24.9.2009 13:11:28   
sonček33
Miklarom...drži se! Izjokaj bolečino. Želim ti, da bi dnevi postali znosnejši. Vedno se lahko obrneš name.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
24.9.2009 13:13:53   
sonček33
sonček česttike za obmesečnico

aqua sej veš,a  ne? navijam za kvaliteto in kavntiteto

jazzi mis ju

pikicao kako si?

kje so mamice Se, beyba, erin,...

Špelka ...en mal še, pa boš stisnila dete...enako velaj za murkico

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
24.9.2009 13:30:10   
sonček33
jazzz glede spanja...kot je bilo napisano...če ga kopata, ga dajta nekej do 8h, ker nekateri otroci so po kopanju še bolj živanhi. In pa seveda rutina...čeprav pri tah malih je težka rutina...mi še zdaj komaj par dni držimo iste ure.

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
24.9.2009 13:49:30   
NATAŠA35
miklarom mislim nate vsak dan in prosim boga, da ti da moč, da se pobereš in vsaj malo zaživiš in ko bo pravi čas, da zopet poskusiš....vem, da je zate vse črno, ampak vem, da bo zate in nate prej ali slej posijalo sonce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
24.9.2009 14:07:25   
pilotina
draga miklarom...vesela sem, ko te berem user posted image user posted image
mislim nate

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
24.9.2009 15:20:23   
sonček85
hvala vsem za čestitkew in pohvale slikice,ja res je že pravi kornejak in frajer

miklarom.hvala za tko lepe besede.Ni zakaj z veseljem pomagam,svetujem ,tolažim saj dobro vem kaj vse prestajaš in si prestala ,saj se poznava in delava skupaj,zato mi je še toliko ttežje ko berem to žalostno zgodbo.Rada bi te potolažila a vem da bolečina ne bo nikoli zginila,saj niti ne more ker je preveč hudo.Ti se lepo spočij od vsega,premisli,cartaj z dragim ko boš pa bolje pa pridem jaz k tebi z veseljem in bova kako več rekli.
user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
24.9.2009 17:03:18   
Serendipity
mikla - vedi, da smo ob tebi. Bolečine in praznine ti na žalost ne moremo izbrisat, lahko pa ponudimo rame za tvoje solze in objeme. Drži se!
sonček85 - jupi! čestitekeeeee za 5 mesecev! user posted image user posted image user posted image Ma je luškan pupolinček! Pravi mali car!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
24.9.2009 17:11:38   
ledenka
mikla, drži se user posted image user posted image user posted image kaj drugega kot močen objem ti ne morem poslat... mislim nate.

zdaj moram pa spakirat, gremo zvečer na morje user posted image heh, to bo še veselica, ker bi naj šli nekje ob 7h... ravno, ko ima mali M najbolj sitno uro user posted image gremo pa z še enimi skupaj, pa na poti bi se naj na večerji ustavli... no, upam, da jutri ne bomo v Slovenskih novicah user posted image

punce, pridne bodite, pa kake fejst dečke prilepite sem, da se bom slinla, ko pridem nazaj

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
24.9.2009 17:26:09   
Nončika
sonček, tale tvoj Aleks pa je pravi gospodič. gleda, ko 1l star otrok. user posted image user posted image user posted image

mikla, tu smo, ti daj bolečino iz sebe in se zjoči. pa čeprav virtualno. mi je hudo, hudo,ker moraš vse to prestajati. naj ti bo v tolažbo, da smo vse, čisto vse ob tebi in če rabiš ramo za se zjokat tu smo.

jaz sem danes spet tak tak. sramna kost me boli ko hu.... komaj hodim. sem pa danes zaključila z materinsko šolo, nakupila drobnarije za naše dete in pa prek.... pol MS, ker ne najdeš parkirplaca.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
24.9.2009 19:03:08   
jazzz27
mikla...zmeraj smo s tabo. Ti pa le počasi, korak za korakom. Boš videla kako je človek močan stroj...nekoč. Pusti času čas. En velik objem zate.

sonček33...mis ju tu. Kako mali-veliki Rovrouser posted image ?

rutina...ja, ja...saj jo imamo. Vsak dan kopanje okol osmih potem cartanje....samo on zaspi za pol ure...potem pa do enajstih ali polnoči gledanje v zrakuser posted image user posted image

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
25.9.2009 9:57:08   
gigi1
Aquica pravi, da je preživela. Imajo 3 lepe celice user posted image  user posted image  user posted image . Pravljično število. ET bo v ponedeljek 28.9.

Sonček85 čestitke Aleksu user posted image . Kolk je že velik user posted image . Pa se mi zdi, da ti je vedno bolj podoben user posted image

Pozdravčke vsem.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
25.9.2009 10:55:08   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Aquica pravi, da je preživela. Imajo 3 lepe celice user posted image  user posted image  user posted image . Pravljično število. ET bo v ponedeljek 28.9.

Toooo mi deeeeelaaaaaaj! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
25.9.2009 14:22:08   
NATAŠA35
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
25.9.2009 20:45:02   
sonček33
Aqa to je zmagovalan trojka! Dva not, en v zmrzovalnik pa bo. Jupi! Počivaj in se pripravi na sprejem otrok.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
25.9.2009 21:33:57   
pikicao.
đino e pino pa klementino user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
25.9.2009 21:35:30   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Aqa to je zmagovalan trojka! Dva not, en v zmrzovalnik pa bo. Jupi! Počivaj in se pripravi na sprejem otrok.

sonceeeeek al pa ce ma zdle te tri k sm napisala pa cez cas se 3 mogoce 4 user posted image user posted image user posted image user posted image ....uuuu aqui bo mela fuzbal ekipo..al pa kosarkasko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......