|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
22.9.2009 12:12:37   
Argojuhica
O, drage moje, hvala vam za spodbudo. Ja, tisti dan sem bila res v strahu. Nenehno sem hodila na WC gledat, če je kaj narobe, ob vsaki najmanjši bolečinici sem otrpnila in čakala.
Včeraj sem ležala na trebuhu v postelji in sem začutila majhno izboklinico. Mislim, da pikica raste:).
Murkica, zelo lep trebušček.
Oktavija, babnica in pol, prava lepotička.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
22.9.2009 12:22:49   
Argojuhica
Ups, mi delajo prsti bolj hitro kot pamet. Kje smo že ostali...
... Nataška, če je boksarček živahen, po mojem ni razloga, da si v skrbeh. Vem pa, kako se počutiš. Počivaj.
Živa, si me potolažila. Jst, sm malo zbledena, ker dam veliko na sanje. Kot je rekla Se*,so bile odraz straha.

Želim vam lep dan in ju3 vam sporočim rezultat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
22.9.2009 12:24:27   
Argojuhica
Pomota, ležala sem na hrbtu in otipala bunkico. Joj, pa kaj je z mano:).

(odgovor članu Argojuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
22.9.2009 12:33:00   
trinity22
user posted image user posted image ojoj Miklarom drži seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image žal mi jeuser posted image user posted image

murkica lep bušiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

oktavija čudovita punčka, le cartajta seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem ostalim pa veliko cartanja in lepi pozdravčki

Neposredna povezava do sporočila: 2354
22.9.2009 13:24:10   
NATAŠA35
IZVIRNO SPOROČILO: Argojuhica

Ups, mi delajo prsti bolj hitro kot pamet. Kje smo že ostali...
... Nataška, če je boksarček živahen, po mojem ni razloga, da si v skrbeh. Vem pa, kako se počutiš. Počivaj.
Živa, si me potolažila. Jst, sm malo zbledena, ker dam veliko na sanje. Kot je rekla Se*,so bile odraz straha.

Želim vam lep dan in ju3 vam sporočim rezultat.

ja, rekla, da je živahen otročiček in se je lepo videlo, kako boksa z rokicami in se premikauser posted image user posted image user posted image , pa je bila zadovoljna, jaz pa tudiuser posted image ....ja, bom bolj počivala, sej samo to še delamuser posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

Neposredna povezava do sporočila: 2355
22.9.2009 16:37:44   
Nončika
nataša, kot če bi vidla v tebi sebe izpred par mescev. jaz sem tudi non stop govorila, da ne grem na bolniško, kako bodo pol reagirali v službi. ene par krat sem krče kar tako predelala, nato pa ko me je vse skupaj vrglo in sem pristala v bolnici, vsa zaprepadena sem si mislila, ko šiša službo.

Seki, sem ok, razen tega, da me strah lovi in grabi. glede mame, veš pri njej me skoraj, pravim skoraj nič več ne preseneti. eh, ne bi o tem, ker se samo razp... in sem pol živčna. postala sem totalni flegmatik glede stvari, ki se tičejo nje.

danes sem mela pregled in mi je G lepo spet povedal, da so to zdaj pa res znaki bližajočega poroda in priprave na sam porod. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
22.9.2009 18:09:09   
miklarom
drage moje punce!

sem doma. Najprej se vam naj zahvalim za vse spodbudne besede, misli, pestke in vse dobre želje , ki ste mi jih namenjale. Res ste zlata vredne vse, brez vas bi mi bilo še hujše, rwes tisočkrat hvala.Iskreno hvala tudi za vse izrečene sožalje.
evo vam mojo kruto usodo; ko sem šla na pregled 4.9. mi ugotovi, da sem odprta čist, MV sploh več ni bilo in mehur je bil že cel viden, nakar mi takoj urgentno v roku 1/2ure naredi cerklažo, nato strogo ležanje, brez vstajanja, antibiotike v žilo na 8ur in infuzijo z antibiotiki za preprečevanje popadkov na 24ur. Jaz lepo pridna v postli, boga prosila oba z možem, da bo vse vredu in da čim dlje zdržimo. PO enem tednu pregled in cerkalža popustila za 2cm, zopet strah in trepetanje kaj bo , UZ otročka vse vredu , izvem da bomo imeli deklico, in ji že damo ime Taja, oba sma bila zeloooo vesela. in zopet samo ležanje, no sem se kar navadila tako da mi sploh ni bilo več težko in mi je že kar zapasalo. moj možek, ki je zlata vreden in hvala bogu da ga imam, je hodil k meni po 2x na dan , se dogovarjal z zdravniki, me delal močno in me bodril , čeprav je on v sebi nosil tudi bolečine in strah.
in prišla je tista kruta nedelja ponoči ko sem ob 24.30 začutila da me nekaj zvija in vse tišči dol, nakar celo začutim kot bi mi spodaj nekaj hotelo ven pasti. mene panika, hiter pritisnem na zvonec in sestra je že v sobi, nato leti po zdravnika, ki je bil ponoči dežuren ravno moj G.prileti ves v starhu, in mi reče, ja Vesna kaj se dogaja, kaj je robe? me takoj pregleda in z grozo ves bled in v strahu reče, vse odprto, mehur čist zunaj in napet, ki lahko vsak čas poči, pogleda ša na UZ utrip naše pupike, in ve je bilo vredu. ztakoj klic v LJ, ki me sprava sploh niso hoteli vzeti, in se dohter razjezi po telefonu, in potem le pristanejo, da me pripeljejo. v 5 minutah sem bila v rešilcu, skupaj z babico in že drvi v lj, ki je bil za 1/2 ure v LJ. tam pa doživim veliko grozo. vsi na izi, nobeden se ni kaj preveč podvizal, babica in reševalec sta se drla na njih, da je nujno, da mi bo mehur vsak čas poču, oni pa nič. pride DR. Pušenjak in reče , a s pet s Trbovelj, p aše dr. JUrca, in rečem če imajo kaj proti, pa me sam pogleda, in ko še izve da sem bila na IVF v MB, mu še to ni ogovarjalo. Popadke dobiva že na minuto, mehur bolel da sem mislila, da mi ga bo razgnalo, nevzdržne bolečine.In ob 3.23.rodim deklico Tajo, ,ki je lepo zajokala, ter bila živa, tehtala 590g in velika 31cm, jaz vsa srečna ker je lepo zadihala in živi, mi jo dajo v naročje, to ubogo drobceno bitje , ki je lepo brcalo, premikalo glavico in rokice, jaz pa jo vsa srečna pobožam. Jo odnese na intenzivno in pstijo tam, nakar pride pediater in reče, da tako ne bo živela, prosim ga naj jo priklopijo na aparate in dajo v inkubator, ker otrok je živo, pa dobim odgovor; zakaj pa saj je brez pomena, če bo tako preživela dve uri potem jo bomo priklopili, prej pa ne, ne vem kako lahko pustijo tako drobceno bitje tako prepuščeno samo sebi in nemočno, direkt so ji jemali in vzeli življenje, in ji ne dali nobene možnosti, da bi živela, zame je to velik umor iz njihove strani. Kakšne besede sma dobivala z možem od njih, to je nekaj najbolj krutega kar lahko doživiš, a o tem sedaj ne govorim, vam povem ko se spoznamo. In mala Tja umre ob 5.05.mene je strlo , živci popustili, ni da ga ni bila sem na tleh in nisem se mogla ustaviti. To je groza in se ne da opisati, kaj sma preživljala.
Danes sma se oba še poslovila od nje, izgubljala sma moči, ne morem verjet kako je bila mrzla, kako takšna bitjrca samo zavijejo v pleničko in neko zeleno coto, ter dol zavežejo, kot da ni človeško bitje
jočem 24 ur na dan, imam jo pred očmi in to je za znoret

hvala tudi naši miški73, ki je v ted dveh dneh bila veliko z mano, me tolažila, delala družbo, mi nam,enila veliko lepih besed, da sem lažje prebrodila ta dneva. kajti s podganco sva bile v sosednjih sobah.

še enkrat vam vsem hvala , ko pa se dobimo skupaj, pa se vam še osebno vsem zahvalim.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
22.9.2009 18:20:40   
sonček85
mikla:ob tvoji zgodbi jočem in ne morem nehat.Po včerajšnjem pogovoru se zgražam nad našimi ginekologi ki jih tko hvalijo v naši prestolniciLjubljani

Bodi močna kot sem ti že vse po telefonu povedala,ko se boš pa bolje počutila pokliči in pridem,saj nimam daleč.Sem tri pa vedno na voljo za pogovr,ti samo pokliči
Objemček zate in dragega,tvojima otročkoma pap ošiljam veliko angelčkov

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
22.9.2009 18:21:59   
Anonimen
Mikla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

komentarja na delavce zdravstvenih ustanov pri nas pa nimam user posted image user posted image   premalo hudega se jim zgleda v življenju zgodi user posted image user posted image user posted image   pa nobenmu ne privoščim bolečine user posted image

Žal mi je za Tajo...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 2359
22.9.2009 18:22:23   
gigi1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
22.9.2009 18:29:17   
hmm
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Draga miklarom, srce se mi trga, ko berem tvojo zgodbouser posted image user posted image user posted image user posted image . Nimam besed s katerimi bi te potolažila... Ne obupaj!user posted image user posted image user posted image user posted image
Ob nečloveškem odnosu naših ginekologov in porodničarjev pa lahko človek znova in znova samo obnemiuser posted image .

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
22.9.2009 19:28:24   
Anonimen
miklaromček solze mi tečejo ko berem te tvoje besede in že te povedo kako ti je bilo in ti je še zmeraj težko in to zaradi zdravnikov ki si sploh ne bi smeli lastiti tega naziva ker ga niso vredni kot tudi nobene lepe besed,lahko ti samo napišem da probaj ostati močna ker vem da sedaj nima nobena stvar pomenauser posted image user posted image user posted image mislim nateuser posted image

(odgovor članu hmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 2362
22.9.2009 19:28:47   
Serendipity
mikla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
22.9.2009 19:29:43   
Nončika
miklarom, srce se mi trga. jokam ko dež. kako so lahko tako kruti, brezsrčni in enostavno ne najden normalne besede za te,.....

namesto, da bi jo takoj vzeli in priklopili na vse aparate, nardijo tole.

drži se, vem,da ni enostavno, niti ne more biti.

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
22.9.2009 20:23:03   
kpmk
majprej se opravičujem ko kr tkole uletim ampak morem....
miklarom - ne vem kaj nanj ti napišem, vem da ti nobena moja napisana beseda ne bo olajšala bolečine ki si jo doživela.... res huda zgodbica ... šokantna in GROZA!!! Ob tvoji zgodbi sem se pošteno najokala in res kar koli rečem oz napišem so besede, .... ampak res le to BIg HUG user posted image  najraje bi te objela in stisnila, pa te ne poznam, amoak tole je res huda zgodba. res objemčki, objemčki, objemčki 

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
22.9.2009 20:24:14   
~Biba~
user posted image user posted image miklauser posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
22.9.2009 20:47:04   
benika
Miklarom, nimam besed in samo jočem lahko s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Groza, res grozauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
22.9.2009 20:49:58   
sonček33
Miklarom objem. Težko dojemam dejstvo, da je človeška brezbrižnost tako velika. Želim ti, da bi bolčeina s časom postala manjša...Resnično. DRžita se!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 2368
22.9.2009 21:18:44   
brigita23
nimam beseduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...jočem ko dež upam da si čimprej upomoreš in greš naprej, čeprav vem da je to skoraj nemogoče. Drži seuser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
22.9.2009 21:23:41   
miklarom
hvala vam vsem za tako lepe besedi, ki nama jih izrekate. Res ne vem, kako bo naprej, ker sedaj pa nimam več nobene moči, slika se mi odvija 24ur na dan pred očmi, dve noči že nisem zatisnila očesa, ker se prav bojim nočnih mor. Ne upam si iti v ponovni poskus, ker ne vem kaj me bo spet čakalo. to je za naju velika groza. Tako kot sem sedaj na tleh še nisem bila nikoli.Držati v naročju živo bitje ki ti joče in miga potem pa je čez dve uri ni več, ker za njih ni bilo smislaotroka rešiti in priklopiti ter dati v inkubaror. Revica boga , tako majcena se je borila sama dve uri pri življenju, in ji nihče ni pomagal.takšni zdravniki in osebje si ne zaslužijo licence, in to sem jim tudi povedala.
danes sma se oba poslovila od nje, in kako mrzla je bial, in kako je imela prstek v ustih, ki ga je nazadnje sesala.To je grozno. nimam več moči, počasi tudi meni duša in srce umirata

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
22.9.2009 21:46:50   
Anonimen
Mikla sploh se ne morem sprijaznit s tvojo zgodbo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Molila bom zate in za tvojega dragega, da si opomoreta in zbereta moči za nov poskus...... VEM, da vaju čaka sreča na koncu tega črno črnega tunela user posted image   Molila bom tudi za tvoja sončka v nebesih!!!!  Če boš potrebovala ramo smo tukaj...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 2371
22.9.2009 22:15:52   
pilotina
miklarom jočem s tabo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
22.9.2009 22:17:33   
ledenka
mikla user posted image user posted image user posted image drži se... jočem s tabo. ne morem verjet, kaj se dogaja... user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 2373
22.9.2009 22:36:10   
nmagk
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  drugega kot to ,,prekleti tisti dr.ki so lahko tako zelo nehumani,četudi je bilo res bi vsaj poskusili,ne morem rečt.
Miklarom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vem,da te nobena beseda ne more potolažit,vendar bodi močna in verjemi,tudi za vaju bo posijal sonček,ne obupaj.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
22.9.2009 22:36:55   
pikicao.
miklarom ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   to ni fer... kko so lhka kej tazga nrdil?!!! to ni normaln mat ku*** tako jezo cutm zdle d adijo ....

miklarom drzi se user posted image user posted image  

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......