|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
28.9.2009 10:21:12   
miklarom
ti kar migaj s svojo pujsasto rito, to baje zelo pomagauser posted image user posted image , jaz bom pa zate migala in za vse ostaleuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
28.9.2009 10:21:45   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

pikica 0000000000000000000000  kakooooooooooooooooooooo si?

zelo dobro... sam v krizu me je v soboto tok uscipnil d sm mogla dezurnga poiskat...   ampak se ne damo.. sem zdej pujsajoci kripl user posted image  sej bo sam d Olfeni zagrabjo user posted image

pa ti?

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
28.9.2009 10:22:54   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

ti kar migaj s svojo pujsasto rito, to baje zelo pomagauser posted image user posted image , jaz bom pa zate migala in za vse ostaleuser posted image

pomaga pomagauser posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  ce ne pa se mal knapuskiga pridiha dam zraven in bo 100 % pomagal user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
28.9.2009 11:09:33   
Argojuhica
Sonček, iskreno sožalje.

Mikla, čestitke, tako se govori. Vztrajaj!

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
28.9.2009 11:19:39   
gigi1
Sonči85 iskreno sožalje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mikla draga tako je trebauser posted image . Novo upanje je najboljši obliž za ranjeno srce user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Argojuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
28.9.2009 11:26:45   
NATAŠA35

pozdravljene!

čeprav sem zelo slabo z živci, sem se vseeno odločila, da poskusim znova, zako da imam 23.10. že posvet v MB in da me dajo na čakalno listo za pingvinčke, ker se mi le vseeno trga srce, da bi pa sedaj zapustila najinih 5.pingvinčkov,kateri naju še čakajo. Upama samo , da nama bo tokrat le usojeno priti douser posted image

miklaromuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo....bom držala pesti, da zdaj pa bo user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
28.9.2009 11:39:03   
Serendipity

pozdravljene!

čeprav sem zelo slabo z živci, sem se vseeno odločila, da poskusim znova, zako da imam 23.10. že posvet v MB in da me dajo na čakalno listo za pingvinčke, ker se mi le vseeno trga srce, da bi pa sedaj zapustila najinih 5.pingvinčkov,kateri naju še čakajo. Upama samo , da nama bo tokrat le usojeno priti douser posted image

mišika naša ... zelo sem vesela tega optimizma. Izredno močan karakter si - kar me zelo veseli. Pogled naprej nam ponavadi da najboljše upanje... In tokrat vam bo uspelo!

aqua - naj bo ET uspešen! user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
28.9.2009 12:17:48   
Anonimen

pozdravljene!

miklaromček tako se govori,prov ponosna si lahko nase k si res močna v sebi,verjemi da bo sedaj pa res sreča vam naklonjena k vam res iz vsega srčka privoščimuser posted image user posted image
aqua mislim nate in good luckuser posted image user posted image user posted image

no naš tamavči je že ok,sam zdej je pa princeska boga k se je nalezla od tamavčija in še krčiuser posted image tko da upam da ne bo treba nazaj v porodnišnicouser posted image

roza pujsi upam da te kmal neha bolet k vem kolk to boli k ne morš nič od nič nardituser posted image

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 2458
28.9.2009 16:51:00   
bivša vita80
Pozdravljene!

Po "dolgem " času se vam zopet mal javljam. Sporočam, da sva z dojenčekom ok in da lepo rasteva. Sedaj sem v 26 tednu tak, da se kmalu približuje dan D!user posted image user posted image user posted image user posted image
Joj, koliko je vsega novega! Ma se mi ne da vseh 99 zadnjih strani brat. user posted image
Sporočam, da si z možekom urejava družinsko gnezdece na svojem!!!!! Sva ful vesela, da se je tako izteklo. Čez cca. 3-4 tedne misliva, da se bova že preselila.
Smešno je, da nimam časa oz. se mi zdi škoda še kaj nakupovati za dojenčeka, ker je po celi hiši prah in svinjerija tak, da komaj še dihamo not. user posted image   Ni pa daleč čas ko mi bo moral možek bančno katrico stran skrit, ko bom mislila, da moram ves baby center  pokupit. user posted image

A ima katera izkušnje s vozičkom IMPLAST BOLDER (4)? Mi je zelo všeč, vendar ga še nisem zasledila v nobeni trgovini, da bi ga lahk vidla v živo. Našla sem ga pa na spletni strani mimo vrste.com.
Pozdrav vsem starim in novim borkam!
LP Vita

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
28.9.2009 17:29:46   
trinity22

pozdravljene!

miklarom zelo sem vesela zate, da boš vzrajala kljub bolečini in trnovi poti, ki je za teboj, boš vidla tudi ti boš nekoč držala svoj zakladek v rokah, ki te bo razveseljeval iz dneva v dan, bodi močna in pojdi naprej, me smo s tabo user posted image

sonček85 iskreno sožalje ob boleči izgubiuser posted image user posted image user posted image user posted image

aquauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
28.9.2009 20:45:32   
spelka12
aqua res mi je žal, da nista prišla do ET-ja. user posted image NE OBUPAT.user posted image user posted image user posted image user posted image

sonček85 ne vem, a sem te že objela a ne? Res mi je žal za atija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Grozno.
vita80 ma sej ti si pa že daleč user posted image . Tega vozeka pa na žalost ne poznam.

Vsem borkam, starim in novim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
28.9.2009 20:54:10   
sonček33
aqua sem za na ivf napisala - žal mi je, bodi močna in pogumna za naprej. OBjem.

Miklarom tvojega posta sem bila pa zelo vesela. Vem, da sta žalost in bolečina še kako prisotni, a menim da vama bo nova akcija dala novo upanje in iskreno vama želim vse dobro.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
28.9.2009 20:54:39   
sonček33
Sonček85 objem zate. Drži se!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
29.9.2009 8:19:59   
kpmk

pozdravljene!

user posted image user posted image držim pestke user posted image user posted image user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
29.9.2009 9:47:57   
pikicao.
jutro user posted image

pa nobene ni nikjer.. a rabte stimulacijo user posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
29.9.2009 10:16:22   
aqua77
Dan...

Evo mene opet... user posted image

Gremo novim zmagam naproti! Hvala vsem za objemčke...user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
29.9.2009 10:22:04   
~Biba~
user posted image pikica z ovulacijouser posted image ki nam vednomer ponuja dobro stimulacijo , yo yo yo user posted image

miklarom, zelo sem vesela, da si tako pozitivna ženska, kar tako naprej user posted image in ni vrag da ne bo v tretje ratalo.

kaj sem kaj zamudila pri aqvici?

vita user posted image wau ste pa že daleč...uh kaj vse se da naredit v 9 mesecih, kar svoj domek user posted image tudi jaz žal ne morem pomagat pri vozeku.

no vse ostalee...fajn mi bodite, uživajte v prelepi jeseni....

jaz pa grem danes na eno dooooolgo kofetkanje ...komaj čakam user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
29.9.2009 10:26:46   
pikicao.
tale je za eno k bo prec vedla d je zanjo user posted image
user posted image

tole je za ostale
user posted image
user posted image

pa se mal
user posted image

no zdej pa vs more neki zvabit user posted image user posted image user posted image  ce ne pa tud kulci user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
29.9.2009 10:29:42   
murkica
Sonček85- Iskrene sožalje. user posted image user posted image user posted image user posted image

Aquica- user posted image user posted image

Mikla- Vesela sm, da si se odločila, da znova poskusita. Občudujem te, da ima toliko poguma, vendar vedi, da na koncu, ko boš dobila v roke zdravega otročička boš videla, da si se pravilno odločila. Potrebno je vztrajati. Ko pa ti bo težko, pa smo me tukaj in se kar obrni na nas. Kavica pa sigurno pade, prav rada bi te spoznala!!! Bodi močna še naprej!!!

IZVIRNO SPOROČILO: bivša vita80

A ima katera izkušnje s vozičkom IMPLAST BOLDER (4)? Mi je zelo všeč, vendar ga še nisem zasledila v nobeni trgovini, da bi ga lahk vidla v živo. Našla sem ga pa na spletni strani mimo vrste.com.

Jaz imam Implast Clipperja in sem za zdaj zelo, zelo zadovoljna z njim. Sem pa v živo videla Bolderja in sicer 3, ker sva se z mojim dogovorila s spletno trgovino in sva ga šla pogledat v Maribor. Potem sva se sicer odločila za Clipperja, ki ima samo malo drugačen sistem in pa je tudi manjši in je bil mojemu ful bolj všeč, meni pa je bilo vseeno ali eden ali drugi. Tako, da na tej strani boš našla kakšno informacijo več, zraven pa je tudi telefon in se lahko dogovoriš za ogled vozička in mislim, da ne bo nobenih težav.
http://www.otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicki/implast-g115.shtml

Vsem ostalim pa tudi lepe pozdravčke. Jaz danes in jutri še zadnjilč delam, potem pa malo dopusta in dokončne priprave na našo pupiko... :))) Jaz jo že tako nestrpno pričakujem, da vam sploh ne znam povedati. Jutri imam tudi pregled in pa z mojim praznujeva 8 let, od kar sva skupaj, tako da bo še pester dan.

Bodite lepo, jaz pa grem spustit mal kužiko, da se zlavfa na vrtu.

Papa

< Sporočilo je popravil murkica -- 29.9.2009 10:32:34 >

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu bivša vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
29.9.2009 10:31:22   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Dan...

Evo mene opet... user posted image

Gremo novim zmagam naproti! Hvala vsem za objemčke...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
29.9.2009 10:40:25   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

tale je za eno k bo prec vedla d je zanjo user posted image
user posted image  

Le mie favorite!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

najjači pujs daleč na okoli.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
29.9.2009 10:43:35   
pikicao.
hihihi... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a pa je prisla vodicaaaa user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
29.9.2009 10:45:30   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

hihihi... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a pa je prisla vodicaaaa user posted image user posted image user posted image  

kombinacija roza pujs + štikle... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne morem falit, ko je to na sceni.... user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
29.9.2009 10:47:22   
pikicao.
pa sm ja tok zakrinkana user posted image user posted image user posted image user posted image

sam mam se par adutov v rokavu user posted image user posted image user posted image  cak se ti cak...user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
29.9.2009 10:48:37   
pikicao.
uuuu pa nova oblekca user posted image user posted image user posted image    sej sam slacis se pa oblacis user posted image user posted image user posted image   ..cak kmal bodo spet bozicni casi user posted image user posted image  bos spet kej peglala cotke user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......