Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.9.2009 10:21:12
|
|
|
|
miklarom
|
ti kar migaj s svojo pujsasto rito, to baje zelo pomaga , jaz bom pa zate migala in za vse ostale
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.9.2009 10:21:45
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba pikica 0000000000000000000000 kakooooooooooooooooooooo si? zelo dobro... sam v krizu me je v soboto tok uscipnil d sm mogla dezurnga poiskat... ampak se ne damo.. sem zdej pujsajoci kripl sej bo sam d Olfeni zagrabjo pa ti?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.9.2009 10:22:54
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom ti kar migaj s svojo pujsasto rito, to baje zelo pomaga , jaz bom pa zate migala in za vse ostale pomaga pomaga ce ne pa se mal knapuskiga pridiha dam zraven in bo 100 % pomagal
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.9.2009 11:09:33
|
|
|
|
Argojuhica
|
Sonček, iskreno sožalje. Mikla, čestitke, tako se govori. Vztrajaj!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.9.2009 11:19:39
|
|
|
|
gigi1
|
Sonči85 iskreno sožalje Mikla draga tako je treba . Novo upanje je najboljši obliž za ranjeno srce
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.9.2009 11:26:45
|
|
|
|
NATAŠA35
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom pozdravljene! čeprav sem zelo slabo z živci, sem se vseeno odločila, da poskusim znova, zako da imam 23.10. že posvet v MB in da me dajo na čakalno listo za pingvinčke, ker se mi le vseeno trga srce, da bi pa sedaj zapustila najinih 5.pingvinčkov,kateri naju še čakajo. Upama samo , da nama bo tokrat le usojeno priti do miklarom bravo....bom držala pesti, da zdaj pa bo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.9.2009 11:39:03
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom pozdravljene! čeprav sem zelo slabo z živci, sem se vseeno odločila, da poskusim znova, zako da imam 23.10. že posvet v MB in da me dajo na čakalno listo za pingvinčke, ker se mi le vseeno trga srce, da bi pa sedaj zapustila najinih 5.pingvinčkov,kateri naju še čakajo. Upama samo , da nama bo tokrat le usojeno priti do mišika naša ... zelo sem vesela tega optimizma. Izredno močan karakter si - kar me zelo veseli. Pogled naprej nam ponavadi da najboljše upanje... In tokrat vam bo uspelo! aqua - naj bo ET uspešen!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.9.2009 12:17:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom pozdravljene! čeprav sem zelo slabo z živci, sem se vseeno odločila, da poskusim znova, zako da imam 23.10. že posvet v MB in da me dajo na čakalno listo za pingvinčke, ker se mi le vseeno trga srce, da bi pa sedaj zapustila najinih 5.pingvinčkov,kateri naju še čakajo. Upama samo , da nama bo tokrat le usojeno priti do miklaromček tako se govori,prov ponosna si lahko nase k si res močna v sebi,verjemi da bo sedaj pa res sreča vam naklonjena k vam res iz vsega srčka privoščim aqua mislim nate in good luck no naš tamavči je že ok,sam zdej je pa princeska boga k se je nalezla od tamavčija in še krči tko da upam da ne bo treba nazaj v porodnišnico roza pujsi upam da te kmal neha bolet k vem kolk to boli k ne morš nič od nič nardit
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.9.2009 16:51:00
|
|
|
|
bivša vita80
|
Pozdravljene! Po "dolgem " času se vam zopet mal javljam. Sporočam, da sva z dojenčekom ok in da lepo rasteva. Sedaj sem v 26 tednu tak, da se kmalu približuje dan D! Joj, koliko je vsega novega! Ma se mi ne da vseh 99 zadnjih strani brat. Sporočam, da si z možekom urejava družinsko gnezdece na svojem!!!!! Sva ful vesela, da se je tako izteklo. Čez cca. 3-4 tedne misliva, da se bova že preselila. Smešno je, da nimam časa oz. se mi zdi škoda še kaj nakupovati za dojenčeka, ker je po celi hiši prah in svinjerija tak, da komaj še dihamo not. Ni pa daleč čas ko mi bo moral možek bančno katrico stran skrit, ko bom mislila, da moram ves baby center pokupit. A ima katera izkušnje s vozičkom IMPLAST BOLDER (4)? Mi je zelo všeč, vendar ga še nisem zasledila v nobeni trgovini, da bi ga lahk vidla v živo. Našla sem ga pa na spletni strani mimo vrste.com. Pozdrav vsem starim in novim borkam! LP Vita
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.9.2009 17:29:46
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom pozdravljene! čeprav sem zelo slabo z živci, sem se vseeno odločila, da poskusim znova, zako da imam 23.10. že posvet v MB in da me dajo na čakalno listo za pingvinčke, ker se mi le vseeno trga srce, da bi pa sedaj zapustila najinih 5.pingvinčkov,kateri naju še čakajo. Upama samo , da nama bo tokrat le usojeno priti do miklarom zelo sem vesela zate, da boš vzrajala kljub bolečini in trnovi poti, ki je za teboj, boš vidla tudi ti boš nekoč držala svoj zakladek v rokah, ki te bo razveseljeval iz dneva v dan, bodi močna in pojdi naprej, me smo s tabo sonček85 iskreno sožalje ob boleči izgubi aqua
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.9.2009 20:45:32
|
|
|
|
spelka12
|
aqua res mi je žal, da nista prišla do ET-ja. NE OBUPAT. sonček85 ne vem, a sem te že objela a ne? Res mi je žal za atija . Grozno. vita80 ma sej ti si pa že daleč . Tega vozeka pa na žalost ne poznam. Vsem borkam, starim in novim
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.9.2009 20:54:10
|
|
|
|
sonček33
|
aqua sem za na ivf napisala - žal mi je, bodi močna in pogumna za naprej. OBjem. Miklarom tvojega posta sem bila pa zelo vesela. Vem, da sta žalost in bolečina še kako prisotni, a menim da vama bo nova akcija dala novo upanje in iskreno vama želim vse dobro.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.9.2009 20:54:39
|
|
|
|
sonček33
|
Sonček85 objem zate. Drži se!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.9.2009 8:19:59
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom pozdravljene! čeprav sem zelo slabo z živci, sem se vseeno odločila, da poskusim znova, zako da imam 23.10. že posvet v MB in da me dajo na čakalno listo za pingvinčke, ker se mi le vseeno trga srce, da bi pa sedaj zapustila najinih 5.pingvinčkov,kateri naju še čakajo. Upama samo , da nama bo tokrat le usojeno priti do držim pestke
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.9.2009 9:47:57
|
|
|
|
pikicao.
|
jutro pa nobene ni nikjer.. a rabte stimulacijo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.9.2009 10:16:22
|
|
|
|
aqua77
|
Dan... Evo mene opet... Gremo novim zmagam naproti! Hvala vsem za objemčke...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.9.2009 10:22:04
|
|
|
|
~Biba~
|
pikica z ovulacijo ki nam vednomer ponuja dobro stimulacijo , yo yo yo miklarom, zelo sem vesela, da si tako pozitivna ženska, kar tako naprej in ni vrag da ne bo v tretje ratalo. kaj sem kaj zamudila pri aqvici? vita wau ste pa že daleč...uh kaj vse se da naredit v 9 mesecih, kar svoj domek tudi jaz žal ne morem pomagat pri vozeku. no vse ostalee...fajn mi bodite, uživajte v prelepi jeseni.... jaz pa grem danes na eno dooooolgo kofetkanje ...komaj čakam
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.9.2009 10:26:46
|
|
|
|
pikicao.
|
tale je za eno k bo prec vedla d je zanjo tole je za ostale pa se mal no zdej pa vs more neki zvabit ce ne pa tud kulci
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.9.2009 10:29:42
|
|
|
|
murkica
|
Sonček85- Iskrene sožalje. Aquica- Mikla- Vesela sm, da si se odločila, da znova poskusita. Občudujem te, da ima toliko poguma, vendar vedi, da na koncu, ko boš dobila v roke zdravega otročička boš videla, da si se pravilno odločila. Potrebno je vztrajati. Ko pa ti bo težko, pa smo me tukaj in se kar obrni na nas. Kavica pa sigurno pade, prav rada bi te spoznala!!! Bodi močna še naprej!!! IZVIRNO SPOROČILO: bivša vita80 A ima katera izkušnje s vozičkom IMPLAST BOLDER (4)? Mi je zelo všeč, vendar ga še nisem zasledila v nobeni trgovini, da bi ga lahk vidla v živo. Našla sem ga pa na spletni strani mimo vrste.com. Jaz imam Implast Clipperja in sem za zdaj zelo, zelo zadovoljna z njim. Sem pa v živo videla Bolderja in sicer 3, ker sva se z mojim dogovorila s spletno trgovino in sva ga šla pogledat v Maribor. Potem sva se sicer odločila za Clipperja, ki ima samo malo drugačen sistem in pa je tudi manjši in je bil mojemu ful bolj všeč, meni pa je bilo vseeno ali eden ali drugi. Tako, da na tej strani boš našla kakšno informacijo več, zraven pa je tudi telefon in se lahko dogovoriš za ogled vozička in mislim, da ne bo nobenih težav. http://www.otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicki/implast-g115.shtml Vsem ostalim pa tudi lepe pozdravčke. Jaz danes in jutri še zadnjilč delam, potem pa malo dopusta in dokončne priprave na našo pupiko... :))) Jaz jo že tako nestrpno pričakujem, da vam sploh ne znam povedati. Jutri imam tudi pregled in pa z mojim praznujeva 8 let, od kar sva skupaj, tako da bo še pester dan. Bodite lepo, jaz pa grem spustit mal kužiko, da se zlavfa na vrtu. Papa
< Sporočilo je popravil murkica -- 29.9.2009 10:32:34 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.9.2009 10:31:22
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Dan... Evo mene opet... Gremo novim zmagam naproti! Hvala vsem za objemčke...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.9.2009 10:40:25
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. tale je za eno k bo prec vedla d je zanjo Le mie favorite!!!! najjači pujs daleč na okoli....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.9.2009 10:43:35
|
|
|
|
pikicao.
|
hihihi... a pa je prisla vodicaaaa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.9.2009 10:45:30
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. hihihi... a pa je prisla vodicaaaa kombinacija roza pujs + štikle... ne morem falit, ko je to na sceni....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.9.2009 10:47:22
|
|
|
|
pikicao.
|
pa sm ja tok zakrinkana sam mam se par adutov v rokavu cak se ti cak...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.9.2009 10:48:37
|
|
|
|
pikicao.
|
uuuu pa nova oblekca sej sam slacis se pa oblacis ..cak kmal bodo spet bozicni casi bos spet kej peglala cotke
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......