|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
25.9.2009 21:46:30   
sonček33
ma pikicao, k si jim dala že tolk lepa imena pa bi res lahko kr vse tri naenkratuser posted image

kako si mi ti

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
25.9.2009 22:03:00   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Aquica pravi, da je preživela. Imajo 3 lepe celice user posted image  user posted image  user posted image . Pravljično število. ET bo v ponedeljek 28.9.

Superuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
25.9.2009 22:24:46   
nmagk
Sporočam vam,da je danes ob 16.45,našemu Sončku85,umrl ati.

Bodimo ji v oporo.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
26.9.2009 10:07:07   
Kliki
Sonček85 moje iskrene sožalje ob izgubi atija. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
26.9.2009 10:37:14   
benika
Sonček85, iskreno sožalje ob hudi izgubiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Držite se, vsi skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
26.9.2009 14:31:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Bodimo ji v oporo.

Sončica moja.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MOJE ISKRENO SOŽALJE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 2431
26.9.2009 16:08:35   
Anonimen
Sonči iskrene sožaljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2432
26.9.2009 16:14:57   
Serendipity
Sonči ... iskreno sožalje ob tej veliki izgubi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
26.9.2009 17:00:53   
jazzz27
Sončika..moje sožalje. Drži se.user posted image user posted image user posted image user posted image

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
26.9.2009 18:02:10   
miklarom
Sonček85- iskreno sožalje ob izgubi očeta, naj ga angelčki čuvajuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
26.9.2009 19:40:17   
pikicao.
soncek85 iskreno sozalje user posted image user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
26.9.2009 19:57:41   
kpmk
sonček85 - tudi tukaj še z moje strani ISKRENO SOŽALJE ob izgubi. Ne pozabi, nisi sama, smo s tabo pa čeprav včasih le v mislih. Drži se.  user posted image user posted image user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
26.9.2009 21:00:43   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Bodimo ji v oporo.

sonček85 naš iskreno sožalje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

aqui user posted image user posted image user posted image  za 3 lepe celice. Pa miren ET v ponedeljek.

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
26.9.2009 21:14:32   
sonček33
Sonček85, iskreno sožalje. Objem zate.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
26.9.2009 23:04:06   
Erin
sonček - moje sožalje user posted image user posted image user posted image

aqua - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
27.9.2009 8:04:50   
spps
sonček85 -moje sožaljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

aqui user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
27.9.2009 10:29:29   
~Biba~
sonček85 iskreno sožalje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
27.9.2009 11:20:54   
aqua77
Sonči moje iskreno sožalje ob nenadni izgubi očeta.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
27.9.2009 13:17:14   
~Biba~
aquauser posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
27.9.2009 17:12:29   
beyba
miklarom kaj jaz berem :-(((((((((  ne vem kaj naj ti rečem ob tej veliki izgubi...čas bo prinesel svoje in zbrala boš novih moči, nikoli ne boš pozabila, boš šla pa naprej. Vrjemi mi....poglej špelko, pa mene, pa....  veš kolk zlatih otročičkov še čaka da pride na ta svet-tudi zate!kar se tiče osebja ne bom izgubljala besed ker prerosto tako težkih kot si jih zaslužijo ne poznam. Jokam s tabo, ker vem kako ti je!vrejmi splača se vztrajat!

Sonček85 tudi tebi iskrene sožalje ob izgubi očeta....mali pa je že fejst fant!

SAm sem gor pridem pa take novice berm :-(((((((((((((

Špelči pa murkica,(lep buši), še majčkeno, sam pikica še.....

A katera ve kako je z našo podganco in njenim fantkoma?

jazzziiiikkkkkkaaaaaaaaaaa   
a si mal nazaj prišla....Uspavanje...hm....lahko katera druga to pove, jst ele še zdaj ne spravim spat takoda si ustvarja svoj ritem, sam naj že enkrat rata kaj stalnega! TAko da nič ne bo z nasvetom z mojestrani. Lp po dolgem času.Kako kaj naš nečak?

aquaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    želim ti da vsaj iz eneega zraste lep otročiček , če pa takoj iz vseh treh bo pa trojno veselje.bom držala pesti da bo potekal vse ok.

pikica 0000000000000000000000  kakooooooooooooooooooooo si?

nončika tut ti boš kmal mami....mamice bodoče mate že vse pripravljeno?

Živa žigec je pravi cukerček....a uboga mami? jst nisem eli dajala kapljic pa je vse ok, pa veliko mamic poznam ki tut niso svojim dajale kapljic, saj so ogromno zunaj. Sam pozimi ko bo bolj malo zuni mu jih dajaj drugače pa mislim da če vse ueredu napredueje to ni potrebno. Ela ni bla čist nič rahitična...je bla že koj ornk baba.

argojuhica
vse bo vredu, tut dvomit ti ne pustim da nebi bilo!

sonček33 kako lovro?

ajsi a ne kako gre hitro čas je mali že pravi korenjak

larilu- upam, da se pikec pozdravi in da krčki pri maleni izzvenijo.
gigi - kako pri tebi?
oktavia -princeska mala je luštna ko mami. Oči je potem bil pri porodu a ne?
benči - super frizuro maš. MAladva sta pa itak oh in sploh čez vse....ja poslušaj ti se* še kako punčko!
Nataša35 - kako napredujete?

se* hvala za tole:  vsaj vem kdaj moram hodit gor gledat če je kaj novega! Aja pa tvoja zarja je lepa ko sonček! se pridno cartate?spi? pusti mami počivat?
Spelka12 - srečka nosečka   PDP 23.10.2009 

Nončika - srečka nosečka   PDP 24./30.10 oz 3.11   
Murrkica - LJ - srečka nosečka  1.11.2009 
Vita80 - srečka  PDP 1.1.2010 
Agrojuhica - srečka PDP 15.04.2009
Nataša35 - srečka PDP 21.04.2009

če ma katera 5 minut časa naj vidi s čim se morajo današnji otroci ukvarjat! :-((((((
http://www.youtube.com/watch?v=TQmz6Rbpnu0

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
27.9.2009 22:49:58   
ledenka
sonček85 user posted image user posted image user posted image iskreno sožalje

aquica moja draga user posted image user posted image user posted image dobro opravi jutri na ET!!!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
28.9.2009 7:44:27   
pikica36
user posted image sonček user posted image iskreno sožalje

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
28.9.2009 7:48:29   
NATAŠA35
sonček85user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image iskreno sožalje ob izgubi očeta...drži se...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
28.9.2009 10:14:12   
miklarom
pozdravljene!

čeprav sem zelo slabo z živci, sem se vseeno odločila, da poskusim znova, zako da imam 23.10. že posvet v MB in da me dajo na čakalno listo za pingvinčke, ker se mi le vseeno trga srce, da bi pa sedaj zapustila najinih 5.pingvinčkov,kateri naju še čakajo. Upama samo , da nama bo tokrat le usojeno priti douser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
28.9.2009 10:19:23   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

pozdravljene!

čeprav sem zelo slabo z živci, sem se vseeno odločila, da poskusim znova, zako da imam 23.10. že posvet v MB in da me dajo na čakalno listo za pingvinčke, ker se mi le vseeno trga srce, da bi pa sedaj zapustila najinih 5.pingvinčkov,kateri naju še čakajo. Upama samo , da nama bo tokrat le usojeno priti douser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   bo user posted image user posted image user posted image  bom migu s svojo pujsajoco roza ritoo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......