|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
22.9.2009 23:08:27   
Erin
miklarom - tudi jaz jočem..ne morem verjeti kaj so storiliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je kakšna varianta pritožbe? Je to sploh človeško? Si lahko sploh kaj takega dovolijo? Ne bi smeli narediti kaj takega, nebi! Jezna sem, žalostna, zgrožena...user posted image user posted image

Nobena beseda ne bo zalegla da bi ti omilila bolečino, ampak vedi da smo ti vse punce tukaj na voljo, za pogovor, tolažbo...ne izgubi upanja...user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
23.9.2009 0:48:57   
PERSIDA
miklarom- najprej moje iskreno sožalje.Ne morem verjet ,da so ti kaj takega naredili na ukc lj ,ko ,pa so znani in uspešni ,da takšne male borčke rešujejo uspešno.
Tudi sama sem zanosla po ivf postopku v mbju in to z dvojčkoma.Ko sem bila na porodni mizi me je porodničarka vprašala zakaj si nisem dala vstavit samo enega otroka saj je to moj prvi poizkus in ali sem si res želela dvojčka.Ne vem kako imajo ljudje v določenih primerih srce ,da vprašajo kaj tako neumnega.Mogla bi jo postavitv našo kožo ko se ne vem kako dolgo mučimo z zanositvijo in molimo ne vem komu da se nam uresničijo sanje.Takrat se mi je to res zdelo neprimerno glede na to ,da sem rodila dva meseca prezgodaj.
So ,pa enega od dvojčkov imeli na 100% kisiku 13 ur  preden so ga premestili na pediatrijo in se je tako dolgo matral in sopel ,da ko danes pomislim na to me je kar groza.Po eni strani verjameš v to ,da vedo kaj delajo po drugi ,pa si zastavljaš polno vprašanj.Moja nosečnost je potekala bp do zadnjih 14 dni ko sem dobila povišan pritisk in končalo s porodom.Bilo je težkih dva meseca a danes sta fanta hvalabogu skoraj poplnoma zdrava.Po eni strani sem doživela toliko šokov ob začetku mojga bivanja v bolnici ,po drugi strani,pa toliko pozitivnega kako so se borili na pediatriji za malega borčka.
Res ,pa je nekaj ,da ko vidijo napisano IVf postopek si avtomatsko ožigosan.Sem imela cimro ,ki dela v lobarotoriju ivf in marsikaj izvedela.

Drage borke vsem želim ,da se vaša pot konča srečno in da nikoli ne okusite grenkobe. 

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
23.9.2009 8:07:48   
Pat74
Res iskreno sožalje za tvojo izgubouser posted image . Ostajam brez besed in ne morem verjet, da niso ničesar storili. user posted image user posted image Upam, da bosta sčasoma lahko prebolela in naredila prostor bolečini za ponovno srečo, mali angelček Taja pa bo vedno z vami, v vaših srcih in mislih ...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
23.9.2009 8:52:58   
NATAŠA35
joj miklarom jočem s tabo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

madonca ne morem verjeti, da niso nič naredili, da bi jo ohranili pri življenju...pa kako so lahko tako brezčutni, nehumani, kako se jim nebogjeno bitje ni zasmililo, vsaj nekomu...res ne razumemuser posted image user posted image user posted image user posted image

drži se in vem, da bo tudi vama posijalo sončece...

pa še jaz grem temu Pušenjaku na NS - zdaj pa me je strah....

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
23.9.2009 9:37:33   
Anonimen
Iskreno sožaljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 2380
23.9.2009 10:17:52   
ursa30
miklarom, ko berem tole tvojo žalostno zgodbo, mi po licih tečejo solze..user posted image user posted image user posted image  grozno, to se ne bi smelo zgoditi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
23.9.2009 10:27:08   
jazzz27
mikla...user posted image , ne upam si pomislituser posted image . Drži se.

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
23.9.2009 10:28:36   
jazzz27
Oktavija...lepo punčarico imate. Čestitke tudi z moje strani, čeprav malo pozno. Ne dohajam.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
23.9.2009 10:30:39   
jazzz27
D3..pri nas so preventivno še v hladilniku, toda danes začnem z njimi, mislim, da je čas krčev že mimo.

uspavanje...mamike, kako naj spravim Borisa spat pred 23h ali celo 24?

Vsem lupčka!!!!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
23.9.2009 10:33:46   
jazzz27
PERSIDA...samo da so sedaj zdravi, res so mali borčki. Moram pa rečt, da so mene kar lepo sprejeli neglede na to, da je bil IVF...v porodni sem imela lepo izkušnjo. Tudi potem na oddelku je bilo ok.

Nataša....upam, da bo vse ok. držim pesti

Aqua...tudi zate pestke..naj se še kakšen pojavi. Sicer pa je dovolj le edenuser posted image .

Boris se zbuja..ne buden jeuser posted image user posted image

papa

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
23.9.2009 10:49:12   
PERSIDA
jazzz27- me veseli da si imela dobro izkušnjo.Je verjetno moja doktorca spala ,pa sem jo s postelje vrgla pol je pač bil celuser posted image user posted image .

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
23.9.2009 11:54:35   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

jazzz27- me veseli da si imela dobro izkušnjo.Je verjetno moja doktorca spala ,pa sem jo s postelje vrgla pol je pač bil celuser posted image user posted image .

user posted image  ja to zna bit včasih pa problem. Jaz sem imela srečo, ker je ravno ena mamica pred mano rodila...tako da so bili že budni user posted image .

Koliko pa so že stari tvoji sončki?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
23.9.2009 11:56:17   
aqua77
mikla.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
23.9.2009 12:18:40   
pikicao.
aquiiiiiii user posted image
lej me user posted image
tuki sm user posted image
zdej me pa ni vec tuki sm pa tm user posted image user posted image

jazzi kako smo user posted image  

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
23.9.2009 12:23:24   
murkica
mikla sploh ne morem pisati, ker mi solze tako lijejo po licih. Zato ti pošiljam samo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
23.9.2009 12:46:25   
Kliki
Miklarom ko berem to tvojo zgodbo zraven jokam kot dež. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vem da v tem trenutku nobena beseda ne pomeni nič, ampak vem da na koncu tudi tebe čaka neizmerna sreča.

Kar se pa teh doktorjov tičein njihove malomarnosti pa res nimam beset upma da bodo kdaj tudi sami doživeli kaj takega.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
23.9.2009 15:32:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

D3..pri nas so preventivno še v hladilniku, toda danes začnem z njimi, mislim, da je čas krčev že mimo.

uspavanje...mamike, kako naj spravim Borisa spat pred 23h ali celo 24?

Vsem lupčka!!!!

zvečer uvedi eno rutino recimo ob 18.30 se pogovarjaš z njim pa tko ob 19. ga skopaš,20.00 ga daš v posteljico ga polupčkaš in mu kej zapoješ al pa prebereš potem boš pa videlauser posted image

no morm že it našo princesko nahranit k bi sam jedla pa jedla pa jedla

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2392
23.9.2009 15:53:50   
kpmk
user posted image user posted image Mogoče malo neumno vprašanje ki pa mi ni logično, zakaj vas grdo sprejemajo če zanosite po IVFju? A ni otrok, otrok in mami, mami, pa pišuka sej se ne pogovarjamo o igračah. Pismo ej dobim k r kurjo kožo user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
23.9.2009 16:02:31   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

aquiiiiiii user posted image
lej me user posted image
tuki sm user posted image
zdej me pa ni vec tuki sm pa tm user posted image user posted image

jazzi kako smo user posted image  

jaz sem še kar tukiiiiii...... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
23.9.2009 17:41:29   
Argojuhica
Mikla, srce se mi trga, ko berem tvojo tragično zgodbo. Verjamem, da si na tleh, da te preganjajo moreči občutki prejšnjih dni, toda poskusi bit močna, ne dovoli, da po spirali prilezeš do dna, ker ven bo težko priti.
Bori se, in verjamem, pa tudi ti moraš verjeti,da vama bo šlo v tretje rado.

Mislim nate in drži se, tvoja soimenjakinja.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
23.9.2009 20:17:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

miklarom - tudi jaz jočem..ne morem verjeti kaj so storiliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je kakšna varianta pritožbe? Je to sploh človeško? Si lahko sploh kaj takega dovolijo? Ne bi smeli narediti kaj takega, nebi! Jezna sem, žalostna, zgrožena...user posted image user posted image

Nobena beseda ne bo zalegla da bi ti omilila bolečino, ampak vedi da smo ti vse punce tukaj na voljo, za pogovor, tolažbo...ne izgubi upanja...user posted image user posted image

Kaj takega je nedopustno jim pa baje zakon naveluje da če otroček ne preživi sam do3h ga ne priklopijo.Nesmiselno

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 2396
23.9.2009 20:19:20   
sonček85
mikla:lubika moja sodelavka drži se,ne obupaj,bodi močna.
Naj te tolaži da tvoj tast čuva nanju in da sta v dobrih rokah,je pa nekje sreča za vaju z dragim ,ki vama bo posijala.
Ne obupaj,če me potrebuješ pokliči.

RADA TE IMAM

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
23.9.2009 20:19:49   
sonček85
hojla,danes smo stari 5 mesecevvvvvvvvvvvvvvvv jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
23.9.2009 20:34:58   
trinity22
user posted image miklarom nimam besed leuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bodi močna, kolikor si ob vsem tem sploh še lahkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
23.9.2009 20:47:17   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

hojla,danes smo stari 5 mesecevvvvvvvvvvvvvvvv jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
user posted image

čestitke, lep fantiček že pravi gospodičuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......