Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.9.2009 23:08:27
|
|
|
|
Erin
|
miklarom - tudi jaz jočem..ne morem verjeti kaj so storili Je kakšna varianta pritožbe? Je to sploh človeško? Si lahko sploh kaj takega dovolijo? Ne bi smeli narediti kaj takega, nebi! Jezna sem, žalostna, zgrožena... Nobena beseda ne bo zalegla da bi ti omilila bolečino, ampak vedi da smo ti vse punce tukaj na voljo, za pogovor, tolažbo...ne izgubi upanja...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.9.2009 0:48:57
|
|
|
|
PERSIDA
|
miklarom- najprej moje iskreno sožalje.Ne morem verjet ,da so ti kaj takega naredili na ukc lj ,ko ,pa so znani in uspešni ,da takšne male borčke rešujejo uspešno. Tudi sama sem zanosla po ivf postopku v mbju in to z dvojčkoma.Ko sem bila na porodni mizi me je porodničarka vprašala zakaj si nisem dala vstavit samo enega otroka saj je to moj prvi poizkus in ali sem si res želela dvojčka.Ne vem kako imajo ljudje v določenih primerih srce ,da vprašajo kaj tako neumnega.Mogla bi jo postavitv našo kožo ko se ne vem kako dolgo mučimo z zanositvijo in molimo ne vem komu da se nam uresničijo sanje.Takrat se mi je to res zdelo neprimerno glede na to ,da sem rodila dva meseca prezgodaj. So ,pa enega od dvojčkov imeli na 100% kisiku 13 ur preden so ga premestili na pediatrijo in se je tako dolgo matral in sopel ,da ko danes pomislim na to me je kar groza.Po eni strani verjameš v to ,da vedo kaj delajo po drugi ,pa si zastavljaš polno vprašanj.Moja nosečnost je potekala bp do zadnjih 14 dni ko sem dobila povišan pritisk in končalo s porodom.Bilo je težkih dva meseca a danes sta fanta hvalabogu skoraj poplnoma zdrava.Po eni strani sem doživela toliko šokov ob začetku mojga bivanja v bolnici ,po drugi strani,pa toliko pozitivnega kako so se borili na pediatriji za malega borčka. Res ,pa je nekaj ,da ko vidijo napisano IVf postopek si avtomatsko ožigosan.Sem imela cimro ,ki dela v lobarotoriju ivf in marsikaj izvedela. Drage borke vsem želim ,da se vaša pot konča srečno in da nikoli ne okusite grenkobe.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.9.2009 8:07:48
|
|
|
|
Pat74
|
Res iskreno sožalje za tvojo izgubo . Ostajam brez besed in ne morem verjet, da niso ničesar storili. Upam, da bosta sčasoma lahko prebolela in naredila prostor bolečini za ponovno srečo, mali angelček Taja pa bo vedno z vami, v vaših srcih in mislih ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.9.2009 8:52:58
|
|
|
|
NATAŠA35
|
joj miklarom jočem s tabo ... madonca ne morem verjeti, da niso nič naredili, da bi jo ohranili pri življenju...pa kako so lahko tako brezčutni, nehumani, kako se jim nebogjeno bitje ni zasmililo, vsaj nekomu...res ne razumem drži se in vem, da bo tudi vama posijalo sončece... pa še jaz grem temu Pušenjaku na NS - zdaj pa me je strah....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.9.2009 9:37:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Iskreno sožalje
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.9.2009 10:17:52
|
|
|
|
ursa30
|
miklarom, ko berem tole tvojo žalostno zgodbo, mi po licih tečejo solze.. grozno, to se ne bi smelo zgoditi
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.9.2009 10:27:08
|
|
|
|
jazzz27
|
mikla... , ne upam si pomislit . Drži se.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.9.2009 10:28:36
|
|
|
|
jazzz27
|
Oktavija...lepo punčarico imate. Čestitke tudi z moje strani, čeprav malo pozno. Ne dohajam.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.9.2009 10:30:39
|
|
|
|
jazzz27
|
D3..pri nas so preventivno še v hladilniku, toda danes začnem z njimi, mislim, da je čas krčev že mimo. uspavanje...mamike, kako naj spravim Borisa spat pred 23h ali celo 24? Vsem lupčka!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.9.2009 10:33:46
|
|
|
|
jazzz27
|
PERSIDA...samo da so sedaj zdravi, res so mali borčki. Moram pa rečt, da so mene kar lepo sprejeli neglede na to, da je bil IVF...v porodni sem imela lepo izkušnjo. Tudi potem na oddelku je bilo ok. Nataša....upam, da bo vse ok. držim pesti Aqua...tudi zate pestke..naj se še kakšen pojavi. Sicer pa je dovolj le eden . Boris se zbuja..ne buden je papa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.9.2009 10:49:12
|
|
|
|
PERSIDA
|
jazzz27- me veseli da si imela dobro izkušnjo.Je verjetno moja doktorca spala ,pa sem jo s postelje vrgla pol je pač bil cel .
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.9.2009 11:54:35
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA jazzz27- me veseli da si imela dobro izkušnjo.Je verjetno moja doktorca spala ,pa sem jo s postelje vrgla pol je pač bil cel . ja to zna bit včasih pa problem. Jaz sem imela srečo, ker je ravno ena mamica pred mano rodila...tako da so bili že budni . Koliko pa so že stari tvoji sončki?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.9.2009 11:56:17
|
|
|
|
aqua77
|
mikla....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.9.2009 12:18:40
|
|
|
|
pikicao.
|
aquiiiiiii lej me tuki sm zdej me pa ni vec tuki sm pa tm jazzi kako smo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.9.2009 12:23:24
|
|
|
|
murkica
|
mikla sploh ne morem pisati, ker mi solze tako lijejo po licih. Zato ti pošiljam samo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.9.2009 12:46:25
|
|
|
|
Kliki
|
Miklarom ko berem to tvojo zgodbo zraven jokam kot dež. Vem da v tem trenutku nobena beseda ne pomeni nič, ampak vem da na koncu tudi tebe čaka neizmerna sreča. Kar se pa teh doktorjov tičein njihove malomarnosti pa res nimam beset upma da bodo kdaj tudi sami doživeli kaj takega.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.9.2009 15:32:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 D3..pri nas so preventivno še v hladilniku, toda danes začnem z njimi, mislim, da je čas krčev že mimo. uspavanje...mamike, kako naj spravim Borisa spat pred 23h ali celo 24? Vsem lupčka!!!! zvečer uvedi eno rutino recimo ob 18.30 se pogovarjaš z njim pa tko ob 19. ga skopaš,20.00 ga daš v posteljico ga polupčkaš in mu kej zapoješ al pa prebereš potem boš pa videla no morm že it našo princesko nahranit k bi sam jedla pa jedla pa jedla
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.9.2009 15:53:50
|
|
|
|
kpmk
|
Mogoče malo neumno vprašanje ki pa mi ni logično, zakaj vas grdo sprejemajo če zanosite po IVFju? A ni otrok, otrok in mami, mami, pa pišuka sej se ne pogovarjamo o igračah. Pismo ej dobim k r kurjo kožo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.9.2009 16:02:31
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. aquiiiiiii lej me tuki sm zdej me pa ni vec tuki sm pa tm jazzi kako smo jaz sem še kar tukiiiiii......
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.9.2009 17:41:29
|
|
|
|
Argojuhica
|
Mikla, srce se mi trga, ko berem tvojo tragično zgodbo. Verjamem, da si na tleh, da te preganjajo moreči občutki prejšnjih dni, toda poskusi bit močna, ne dovoli, da po spirali prilezeš do dna, ker ven bo težko priti. Bori se, in verjamem, pa tudi ti moraš verjeti,da vama bo šlo v tretje rado. Mislim nate in drži se, tvoja soimenjakinja.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.9.2009 20:17:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin miklarom - tudi jaz jočem..ne morem verjeti kaj so storili Je kakšna varianta pritožbe? Je to sploh človeško? Si lahko sploh kaj takega dovolijo? Ne bi smeli narediti kaj takega, nebi! Jezna sem, žalostna, zgrožena... Nobena beseda ne bo zalegla da bi ti omilila bolečino, ampak vedi da smo ti vse punce tukaj na voljo, za pogovor, tolažbo...ne izgubi upanja... Kaj takega je nedopustno jim pa baje zakon naveluje da če otroček ne preživi sam do3h ga ne priklopijo.Nesmiselno
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.9.2009 20:19:20
|
|
|
|
sonček85
|
mikla:lubika moja sodelavka drži se,ne obupaj,bodi močna. Naj te tolaži da tvoj tast čuva nanju in da sta v dobrih rokah,je pa nekje sreča za vaju z dragim ,ki vama bo posijala. Ne obupaj,če me potrebuješ pokliči. RADA TE IMAM
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.9.2009 20:19:49
|
|
|
|
sonček85
|
hojla,danes smo stari 5 mesecevvvvvvvvvvvvvvvv jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.9.2009 20:34:58
|
|
|
|
trinity22
|
miklarom nimam besed le bodi močna, kolikor si ob vsem tem sploh še lahko
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.9.2009 20:47:17
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 hojla,danes smo stari 5 mesecevvvvvvvvvvvvvvvv jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii čestitke, lep fantiček že pravi gospodič
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......