|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
24.9.2009 10:53:59   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: tilči
Ali ima katera varčni električni radiator?
Nejc ima pozimi priklopljenega,ker je zelo hladno v njegovi sobi,samo navaden požre veliko elektrike,zato imava namen kupiti varčnega,pa me zanima,če ima katera izkušnje s tem?

Osebno sicer s tem nimam izkušenj, so pa kolegi imeli v stanovanju samo varčne  radiatorje in je njihovo ogrevanje (na elektriko) za isto kvadraturo in toploto stalo manj kot naše (na plin, ki se je  takrat ravno svinjsko podražil user posted image ).

Hvala za infouser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
24.9.2009 10:54:45   
tilči

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

dobro jutro

o kak sendvič .... njami

špelin@
, katero barvo si si dala gor ...odtenek? Moja frizerka pravi, da je Subrina ok, samo nisem še probala.
a na mojega poštarja si mislila user posted image

za Gajo user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz uporabljam Subrino in mi je do sedaj super barva.Uporabljam pa odtenek 80/8 ali pa 20/2 in sta mi obe super,ker ne pridem rumena ali pa kakšne druge čudne barve

Bom pogledala te barve, hvala za idejo - kakšne pa imaš naravne lase, tilči?

svetlo rjave

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
24.9.2009 10:56:52   
tilči
mi je cuker padel,pa tiramisu še ni ohlajen,sedaj pa hodim kot mačka okoli vrele kašeuser posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
24.9.2009 11:03:35   
nia5
Jutro user posted image

Spali smo super, danes je celo potegnila do pol desetih user posted image , kar se že doooolgo ni zgodilo. Je pa res, da je včeraj spala popoldan 2,5 uri, do pol štirih in je posledično šla ob enajstih spat.
Je pa neka smrkava gratala, pa kiha veliko, upam da ne bo zbolela.
Vreme pa je fantastično!!!

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
24.9.2009 11:11:55   
nia5
Suzy85 in Špelin@ hvala za kavico in sendvič user posted image

Estrella ti dohtarji so včasih za postrelat user posted image

Jana81 priden Nejček, da ta tako lepo spančka user posted image

Tilči
najprej smo imeli pojšter, ampak ji bolj paše brez, ne kaže nobene potrebe po njem, tako da ji ga zaenkrat ne bomo dajali. Rabim pa jaz en novi, dober pojšter in to nuuuuujno!

Špelin@ pa user posted image user posted image user posted image za uspelo barvo

Tilči mmmmm titamisu user posted image

1qdaC 3EWSAY<   še pozdravčki od Nie, je po vsej sili hotela nekaj napisat user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
24.9.2009 11:47:11   
špelin@

mi je cuker padel,pa tiramisu še ni ohlajen,sedaj pa hodim kot mačka okoli vrele kašeuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
24.9.2009 11:48:20   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Jutro user posted image

Spali smo super, danes je celo potegnila do pol desetih user posted image , kar se že doooolgo ni zgodilo. Je pa res, da je včeraj spala popoldan 2,5 uri, do pol štirih in je posledično šla ob enajstih spat.
Je pa neka smrkava gratala, pa kiha veliko, upam da ne bo zbolela.
Vreme pa je fantastično!!!

Way to go, Nia user posted image user posted image
Pri nas smo tudi vsi nekaj prehlajeni, že en teden po malem kihamo in smrkamo.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
24.9.2009 11:50:55   
suzy85

Ali za vaše malčke že uporabljate vzglavnike?
Moram zase enega kupit,ker me vrat boli za znoret,pa imam namen še za Tilna kupit in sicer od Dormea,ki je nastavljiv po višini.
Nejc je bil do 3. leta brez,potem pa si je začel levčka tlačit pod glavo in je bil čas,da dobi vzglavnikuser posted image

v kinderpetu še nima vzglavnika, ker ima cel jogi malo dvignjen. če pa spi pri nama ali v prenosni posteljici, pa ga uporablja.

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
24.9.2009 11:52:01   
suzy85
jana, nia user posted image user posted image user posted image  za super spanje

nia, špelin@ vama pa kup user posted image user posted image user posted image , da ne zbolite!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
24.9.2009 11:56:38   
suzy85
če katero zanima, ste lepo vabljene!
user posted image
user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
24.9.2009 12:01:18   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

če katero zanima, ste lepo vabljene!
user posted image
user posted image

Zanimivouser posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
24.9.2009 12:15:21   
nia5

Eh, nč, bo treba spat. Ravnokar se nekaj drajsam po FB in ugotavljam, da nikakor ne skapiram, kako to sploh deluje user posted image Kaj naj gor delam?? Kva so to zaene zadeve? user posted image
Bi potrebovala inštrukcije, se kdo javi?

Mirno nočko, punce user posted image

Ma jaz sem malo šnofala, lahko komentiraš, kaj kdo napiše, lahko ti kaj napišeš čisto zgoraj, lahko daš kake slike gor ali bilo kaj drugega, če hočeš pogledat kaj o določeni osebi (prijatelju) klikneš na njegov profil, če hočeš napisat sporočilo, ki ga vidi le določena oseba, klikneš na pošlji sporočilo.... A si že prijavljena?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
24.9.2009 12:16:33   
nia5
Estrella mi imamo posvetovalnico 12.11 user posted image

Nina7 kako je Gaja? In kako si ti?

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
24.9.2009 12:19:08   
kasso
1 ? kakšne posvetovalnice imate zdaj? Mi nismo nič naročeni. A morajo bit kaj cepljeni?

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
24.9.2009 12:20:19   
Soncnica Sandra ***
Ojla drage moje čvekice!

Se vam končno spet malce javljam....
Ne, nisem pozabila na vas, ampak nekaj časa sem bila brez računalnika, v službi pa ni časa, tako, da sem vas kar malce na sreanski tir postavila, ampak sem se še vseeno velikokrat spomnila na vas user posted image

Uglavnem pri nas nič kaj posebej novega. Jaz sem še vedno na usposabljanju, moj možek je še vedno doma, Manca hodi v vrtec, ....

Edino včeraj smo bili z Manco na kontroli zaradi njne "lulike" pa stvar še vedno ni bila ravno najboljša, ako da je zdravnica kar malce na grobo poiskusila, če bo šlo nrazen, da ne bi bilo potrebno še k otroškemu ginekologu jo vozit in je šla stvar narazen, ampak jo pa sedaj ful boli in peča kadar lula, tako da bomo imeli ene 3-4 dni kar pecej joka pri hiši, kadar bo moja žabica lulala user posted image , me kar srce boli ko jo gledam kako jo boli in peče kadar lula user posted image

NČ, zdej pa šibam nazaj delat, da me ne bojo za ušesa user posted image

Pridne bodite, pa se še kaj tipkamo

Papa

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
24.9.2009 13:48:07   
Čmrlika

jana, Varja pa zadnje čase hoče pit samo iz kozarca user posted image , ji dam večkrat po malo notri in zdaj že tako obvlada, da se ne polije več user posted image

Tudi Gregor se zadnje čase trudi s tem user posted image Je ful hecen user posted image

Moja Taja pa je prav za pohvslit, odkar pije iz kozarčka sama se sploh ne poliva, je osvojila občutek tako, več je noter boljše ji greuser posted image  pije pa že lepa dva meseca sama, pa je kot velika, ej je kr naenkrat tole nastalo, ...gre čas hitro res, kaj že vse znajo user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
24.9.2009 13:48:17   
Čmrlika

1 ? kakšne posvetovalnice imate zdaj? Mi nismo nič naročeni. A morajo bit kaj cepljeni?

jaz sem Tajo morala naročit za posvetovalnico pri letu in pol, pa cepljeni so tudi.pokliči.

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
24.9.2009 13:48:18   
jana81

pri 18 mesecih je spet posvetovalnica.. mi tud še nimamo datuma, baje dobimo vabilo domov

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
24.9.2009 13:48:25   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Ali za vaše malčke že uporabljate vzglavnike?
Moram zase enega kupit,ker me vrat boli za znoret,pa imam namen še za Tilna kupit in sicer od Dormea,ki je nastavljiv po višini.
Nejc je bil do 3. leta brez,potem pa si je začel levčka tlačit pod glavo in je bil čas,da dobi vzglavnikuser posted image

Nejc ima že od 6 meseca vzglavnik, sicer tistega tankega,ki je bil v kompletu z kovtrčkom in tisto mehko obrobo za v posteljo..

Naša Tudi tega nekje od 8 mesecev...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
24.9.2009 13:48:33   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Midve sva pristali na infekcijski, Gaji vročina sploh ni padala, je mela skoz čez 39user posted image , pa sam spala je, sva šle dons k P, zdej sva pa v Lj. Ne vejo še točn kaj je, ena bakterija baje, pa tud pljučnica ni izključena. No upam, da ni to, ker pol greva verjetn že jutr domov al pa v petek, zdej pa dobiva antibiotike v žilo. Mi je full revca, bogauser posted image

user posted image user posted image user posted image  joj bogica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
24.9.2009 13:48:50   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Ojla drage moje čvekice!

Ne, nisem pozabila na vas, ampak nekaj časa sem bila brez računalnika, v službi pa ni časa, tako, da sem vas kar malce na sreanski tir postavila, ampak sem se še vseeno velikokrat spomnila na vas user posted image

Uglavnem pri nas nič kaj posebej novega. Jaz sem še vedno na usposabljanju, moj možek je še vedno doma, Manca hodi v vrtec, ....

Edino včeraj smo bili z Manco na kontroli zaradi njne "lulike" pa stvar še vedno ni bila ravno najboljša, ako da je zdravnica kar malce na grobo poiskusila, če bo šlo nrazen, da ne bi bilo potrebno še k otroškemu ginekologu jo vozit in je šla stvar narazen, ampak jo pa sedaj ful boli in peča kadar lula, tako da bomo imeli ene 3-4 dni kar pecej joka pri hiši, kadar bo moja žabica lulala user posted image , me kar srce boli ko jo gledam kako jo boli in peče kadar lula user posted image

Papa
  bogica mala, kaj pa je narobe, verjetno si že pisala pa jaz nisem brala ???.user posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
24.9.2009 14:02:04   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Ojla drage moje čvekice!

Papa
  bogica mala, kaj pa je narobe, verjetno si že pisala pa jaz nisem brala ???.user posted image user posted image

Imela je skupaj zlepljene male in velike sramne ustnice (baje da se to v sedanjem času dogaja zelo pogosto zaradi plenic za enkratno uporabo user posted image ). POtem sva imeli terapijo 4mesece z neko hormonsko kremici in ker stvar še vedno ni bila popolnoma vredu ji je včeraj vse skupaj malce "narazen" potegnila user posted image  in sedaj čakamo da se stvar zaceli oziroma poceli čim bolje in upamo, da ne bo porebno antibiotikov

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
24.9.2009 14:07:42   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Ojla drage moje čvekice!

Papa

Imela je skupaj zlepljene male in velike sramne ustnice (baje da se to v sedanjem času dogaja zelo pogosto zaradi plenic za enkratno uporabo user posted image ). POtem sva imeli terapijo 4mesece z neko hormonsko kremici in ker stvar še vedno ni bila popolnoma vredu ji je včeraj vse skupaj malce "narazen" potegnila user posted image  in sedaj čakamo da se stvar zaceli oziroma poceli čim bolje in upamo, da ne bo porebno antibiotikov

NE! ej, zdaj pa sem se konkretno zjokala, pa kaj je to mogoče? user posted image  še nisem slišala za kaj takšnega...pa je morala to tak na silo nardituser posted image user posted image ..user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1523
24.9.2009 14:15:19   
kasso

Ojla drage moje čvekice!

Papa

o boga mala manca user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi se hitro zacelilouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1524
24.9.2009 16:18:40   
Srčekgirll
Dan!

Pr nas vse ok. Jst sm še zmeri mal nahodna, pa v šihtu sm bla bl švoh, pol sm vzela pa 2 lekadola in sm kr ok. Bomo vidl ju3. Vid je pa ok.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?